حقوق بازنشستگان | حقوق بازنشستگان واریز | حقوق بازنشستگان ۱۴۰۳
واریز ۴۰ درصد متناسبسازی حقوق بازنشستگان | بازنشستگان حساب خود را چک کنند
سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح اعلام کرد که ۴۰ درصد متناسبسازی حقوق بازنشستگان لشکری، پیشبینیشده برای سال ۱۴۰۳، از آذرماه اجرایی شده و با حقوق این ماه پرداخت میشود.
سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح اعلام کرد که امکان صدور احکام متناسبسازی حقوق بازنشستگان لشکری فراهم شده است. بر اساس این اطلاعیه، ۴۰ درصد متناسبسازی پیشبینیشده برای سال ۱۴۰۳ از آذرماه اجرایی شده و با حقوق این ماه پرداخت میشود.
در این اطلاعیه آمده است: «مشترکین محترم، به آگاهی شما عزیزان میرسانیم: پس از رفع موانع قانونی و اعتباری پیشگفته، جداول متناسبسازی گروههای شغلی مختلف بازنشستگان لشکری نهایی، اصلاحات فنی و نرمافزاری لازم در سامانه حقوق و مزایا اعمال، امکان صدور احکام متناسبسازی فراهم و هماهنگیهای لازم با سازمان برنامه و بودجه کشور و ستاد کل نیروهای مسلح صورت پذیرفته است. انشاءالله چهل درصد سال اول متناسبسازی حقوق بازنشستگان لشکری را در حقوق آذرماه جاری برای شما پیشکسوتان محترم نیروهای مسلح انجام خواهیم داد.»/اقتصادآنلاین
احکام حقوقی جدید بازنشستگان کی صادر میشود؟
سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح در اطلاعیهای اعلام کرده است «پس از رفع موانع قانونی و اعتباری پیش گفته، جداول متناسبسازی گروههای شغلی مختلف بازنشستگان لشکری نهایی، اصلاحات فنی و نرم افزاری لازم در سامانه حقوق و مزایا اعمال، امکان صدور احکام متناسبسازی فراهم و هماهنگیهای لازم با سازمان برنامه و بودجه کشور و ستاد کل ن. م صورت پذیرفته و انشاءا… چهل درصد سال اول متناسبسازی حقوق بازنشستگان لشکری را در حقوق آذر ماه جاری، انجام خواهیم داد».
بازنشستگان لشگری انتظار دارند احکام حقوقی جدید به زودی صادر و در سامانه ساتا بارگذاری شود./ایلنا
اجرای کامل همسانسازی حقوق بازنشستگان با چالش مواجه است
کوچکینژاد گفت: نبود منابع کافی و تخصیص ناکافی اعتبارات، اجرای کامل همسانسازی حقوق بازنشستگان را با چالش جدی مواجه میسازد.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - جبار کوچکینژاد عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص مشکلات صندوقهای بازنشستگی گفت: صندوقهای بازنشستگی کشوری و لشکری با مشکل ناترازی مالی مواجه هستند که پرداخت حقوق و مزایا و همچنین افزایش حقوق بازنشستگان را با چالش جدی روبهرو کرده است البته دو راهکار اصلی برای حل این مشکل مطرح شده که یکی ادغام صندوقها و فروش اموال آنها و دوم، همسانسازی حقوق بازنشستگان که تاکنون بهطور کامل اجرا نشده است.
نماینده مردم رشت و خمام در مجلس اظهار کرد: هدف از همسانسازی، پرداخت ۹۰ درصد حقوق شاغلین به بازنشستگان بود که هنوز محقق نشده است البته امسال افزایش یک درصدی حقوق (معادل ۹۰ هزار میلیارد تومان) اعمال شد که رقم قابل توجهی است، اما به نظر میرسد برای بهبود وضعیت بازنشستگان، نیاز به اقدامات دیگری داریم، چون همسانسازی حقوق بازنشستگان، هدف والایی برای عدالت اجتماعی و کاهش شکافهای درآمدی است، اما اجرای آن با موانع متعددی روبهرو است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه حقوق بازنشستگی بسیاری از بازنشستگان برای پوشش هزینههای زندگی روزمره کافی نیست، گفت: این موضوع بهویژه در کشورهایی محسوس است که هزینه زندگی به سرعت افزایش مییابد، اما حقوق بازنشستگی به همان نسبت زیاد نمیشود همچنین با افزایش سن، نیاز به خدمات بهداشتی و درمانی بیشتر میشود که این هزینهها میتواند بخش قابل توجهی از درآمد یک بازنشسته را به خود اختصاص دهد.
کوچکینژاد تصریح کرد: برخی از نظامهای بازنشستگی بهطور کامل با نرخ تورم مطابقت ندارند و این بدان معناست که قدرت خرید بازنشستگان با گذشت زمان کاهش مییابد بنابراین پشتیبانی و برنامههای حمایتی ناکافی از طرف دولت یا نهادهای مسئول میتواند به افزایش فشار مالی بر بازنشستگان بینجامد.
نماینده مردم رشت و خمام در مجلس تاکید کرد: بهبود وضع بازنشستگان نیازمند تنظیم سیاستهای جامع و مستمر از طرف دولت و سیاستگذاران است که شامل افزایش حقوقها متناسب با هزینههای زندگی، بهبود سیستمهای حمایتی و ارائه تسهیلات ویژه برای بازنشستگان است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به اشاره به تامین منابع مالی همسانسازی حقوق بازنشستگان بیان کرد: یکی از اصلیترین موانع، مسئله تامین منابع مالی است، چون پرداخت تفاوت حقوق به میلیونها بازنشسته، هزینه کلانی را میطلبد بنابراین نبود منابع کافی و تخصیص ناکافی اعتبارات، اجرای کامل همسانسازی را با چالش جدی مواجه میسازد.
عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ با اشاره به ایرادات موجود در خصوص افزایش سن بازنشستگی گفت: یکی از مهمترین ایرادات، بیکاری و افزایش رقابت در بازار کار برای جوانان است، چون افزایش سن بازنشستگی به معنای ماندن افراد مسنتر در مشاغل است که ممکن است فرصتهای شغلی جوانان را کاهش دهد و منجر به افزایش نرخ بیکاری شود همچنین افزایش سن بازنشستگی میتواند منجر به کاهش بهرهوری شود، چراکه افراد مسنتر ممکن است از نظر جسمی و ذهنی توانایی انجام کارهای سنگین یا نیازمند مهارتهای پیچیده را نداشته باشند.
به نقل از ایلنا، «مجید کاروان» بازنشسته بهداشت و درمان در رابطه با صدور احکام جدید بازنشستگان کشوری گفت: نشستهای اصلاح جداول و احکام حقوقی بازنشستگان کشوری در دولت و سازمان برنامه و بودجه به پایان رسیده و دستورالعمل جدید امروز به صندوق بازنشستگی کشوری ابلاغ میشود.
او افزود: مراحل صدور احکام جدید براساس جداول اصلاح شده انجام شده و در صورتی که مشکلی پیش نیاید، ظرف روزهای آینده احکام حقوقی جدید بازنشستگان صادر و بارگذاری میشود.
گفتنی است در هفتههای گذشته نشستهایی در سازمان برنامه و بودجه برگزار شد که طی آن، جداول متناسبسازی بازنشستگان کشوری اصلاح و اعتبار مورد نیاز برای اصلاح احکام درخواست شد.
عپداموحذاوعپرد