کد مطلب: 41573

حقوق بازنشستگان | حقوق بازنشستگان جدید | حقوق بازنشستگان همسان سازی

شگفتانه مجلس درباره حقوق بازنشستگان | صدور احکام اصلاحی همسان سازی حقوق بازنشستگان

احمد فاطمی، نماینده مردم بابل در مجلس درباره حقوق بازنشستگان گفت: مسئولان بارها اعلام کردند که احکام اصلاحی صادر خواهد شد، اما متأسفانه هیچ نتیجه‌ای حاصل نشده است. بنابراین ضروری است که مسئولین مربوطه توضیحات لازم را ارائه دهند، زیرا بازنشستگان منتظر تعیین تکلیف هستند.

شگفتانه مجلس درباره حقوق بازنشستگان | صدور احکام اصلاحی همسان سازی حقوق بازنشستگان

حقوق بازنشستگان | احمد فاطمی  در نشست علنی امروز (یکشنبه ۲ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود گفت: ناترازی برق موجب نارضایتی مردم شده است و مدیران، مسئولین مربوطه و وزرای نیرو و نفت باید در این خصوص پاسخگو باشند، مردم این توجیهات را نمی‌پذیرند و باید مقصر اصلی مشخص شود.

وی همچنین در مورد حقوق بازنشستگان نیز ادامه داد: مسئولین در این مورد در بوق و کرنا کردند که احکام اصلاحی صادر خواهد شد اما متأسفانه نتایجی حاصل نشد بنابراین نیاز است تا مسئولین مربوطه در این خصوص توضیحات لازم را ارائه کنند چرا که بازنشستگان منتظر تعیین تکلیف هستند.​

علی بابایی کارنامی  در نشست علنی امروز در مجلس شورای اسلامی نیز خطاب به رئیس جمهور یادآور شد: حقوق و مطالبات فرهنگیان، کارگران، جوانان، بازنشستگان و بانوان را جدی پیگیری کنید.

اجرای کامل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

احمد نادری  در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی را قرائت کرد.

تذکر  حسینعلی حاجی‌دلیگانی  و ۴۸ نماینده دیگر به وزیر کار درباره لزوم رفع نواقص و اجرای کامل متناسب‌سازی  حقوق بازنشستگان  در مرحله اول اجرا همچنین تذکر وی و ۳۹ نماینده به وزیر کشور و وزیر آموزش و پرورش درباره لزوم رفع مشکل دریافت کارت معافیت دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان که تعهد خدمتشان پایان یافته است.

تذکر شهباز حسن‌پور بیگلری و عبدالحسین همتی به وزیر کار درباره لزوم پیگیری و اجرای قانون جذب با سهمیه ۳ درصدی معلولان در دستگاه‌های اجرایی، وی در تذکری دیگری به وزیر آموزش و پرورش درباره ضرورت استفاده از افراد متعهد و متخصص در مناصب مدیریتی داد.

حقوق بازنشستگان

خبر مهم درباره واریز معوقات حقوق بازنشستگان

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری درخصوص پرداخت معوقات ناشی از اجرای ۴۰ درصد از متناسب‌سازی براساس قانون برنامه هفتم توسعه به بازنشستگان، توضیح داد.

رضا فیضی‌نژاد ، با اشاره به اجرای متناسب‌سازی براساس برنامه هفتم توسعه، اظهار کرد: طبق بند ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم توسعه، دولت مکلف شده تا افزایش حقوق بازنشستگان کشوری را به میزان ۹۰ درصد حقوق و مزایای مشمول برداشت کسور شاغلان مشابه و همتراز در سال ۱۴۰۳ اجرایی کند که این افزایش از سال اول به میزان ۴۰ درصد و در سال‌های دوم و سوم نیز هر کدام به میزان ۳۰ درصد خواهد بود تا در پایان برنامه هفتم، بازنشسته کشوری بتواند حقوقی به میزان ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز دریافت کند. از این رو، این قانون از آبان‌ماه اجرایی شد و براساس توافقات صورت گرفته بین دولت و مجلس، مقرر شد طی چهار ماه آذر، دی، بهمن و اسفند براساس مر قانون، به میزان ۴۰ درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول برداشت کسور به حقوق بازنشستگان افزوده شود.

وی ادامه داد: در بند ر تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ آمده برای اجرای متناسب‌سازی ۵۰ همت در نظر گرفته شده بود که این رقم به ۷۵ همت افزایش پیدا کرد، اما اگر قرار باشد دولت بیشتر از این ۵۰ همت هزینه کند باید دارای مجوز باشد، در غیر این صورت تعهد مازاد برای دولت محسوب می‌شود. از آنجایی که مابقی باقی مانده از ۵۰ همت به طور کامل می‌تواند معوقات سه صندوق کشوری، لشکری و فولاد را پوشش دهد، از همین رو با توافق به عمل آمده میان دولت و مجلس قرار شد که متناسب‌سازی برای چهار ماه آذر، دی، بهمن و اسفند در سال جاری پرداخت شود

فیضی‌نژاد درمورد پرداخت معوقات هشت ماه ابتدایی سال جاری نیز، افزود: طبق توافق دولت و مجلس قرار است معوقات هشت ماه ابتدایی در طول سال ۱۴۰۴ به حساب بازنشستگان کشوری واریز شود.

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری در خاتمه تاکید کرد: مجموع معوقات هشت ماه ابتدایی برای سه صندوق بازنشستگی کشوری، لشکری و فولاد معادل ۲۵ همت است که تنها برای صندوق بازنشستگی کشوری ۱۶ همت را در بر می‌گیرد/ کانال شبکه خبری بازنشستگان

صدور احکام حقوقی جدید بازنشستگان کشوری

پس از مدت‌ها انتظار، احکام حقوقی جدید بازنشستگان کشوری بر اساس متناسب‌ سازی صادر شده و در سامانه مربوطه بارگذاری گردید.

اقتصاد احکام حقوقی جدید تمام بازنشستگان بالاخره صادر شد

با این حال، بازنشستگان از افزایش متناسب‌سازی و مبالغ احکام جدید انتقاد دارند و می‌گویند: آنچه وعده داده بودند محقق نشد.

گفتنی‌ست قرار است مابه‌التفاوت هشت ماه اول سال بازنشستگان کشوری سال آینده به حساب آن‌ها واریز شود.

حقوق بازنشستگان

قوانین همسان سازی حقوق بازنشستگان

قانون همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان و متناسب‌ سازی آن یکی از اقدامات مهم دولت و مجلس است که هدف آن حمایت از بازنشستگان و ایجاد عدالت مالی در میان این قشر از جامعه است. با توجه به اهمیت این طرح در بهبود وضعیت مالی بازنشستگان، صندوق‌ های بازنشستگی موظف به اجرای آن در سال ۱۴۰۳ شده‌اند. گسترش نیوز در این گزارش به بررسی جزئیات طرح همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان، به ویژه در ارتباط با بازنشستگان تامین اجتماعی، کشوری، لشگری و صندوق روستاییان می‌پردازد.با ما همراه باشید.

مقصود از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، تطبیق حقوق آن‌ها با ۹۰ درصد حقوق و مزایای مشمول کسور افرادی است که در سمت‌های مشابه و هم‌تراز شاغل هستند.

بر اساس قانون برنامه پنج ساله هفتم توسعه، مصوب سال ۱۴۰۳، مشخص شده است که افزایش حقوق در فرآیند همسان‌سازی در سال اول (۱۴۰۳) به میزان ۴۰ درصد و در سال‌ های دوم و سوم، هر یک به میزان ۳۰ درصد از مابه‌التفاوت تا ۹۰ درصد تعیین خواهد شد.

در مورد قواعد، شرایط و جدول همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، کشوری و لشکری، در قانون برنامه هفتم توسعه، تعیین‌ تکلیف شده است. تبصره‌های ۱ تا ۳ بند "ر" ماده ۲۸ این قانون، به حکم همسان‌ سازی بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۳ اشاره دارند.

تبصره ۱: "به­ منظور برقراری عدالت در پرداخت حقوق شاغلان و بازنشستگان و نیز متناسب‌ سازی حقوق بازنشستگان با نود درصد (۹۰%) حقوق و فوق‌ العاده‌های مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز، دولت مکلف است تا پایان سال سوم برنامه، اقدام لازم را به ­عمل آورد. این افزایش از سال ۱۴۰۳، در سال اول، معادل چهل درصد (۴۰%) و در سال های دوم و سوم، هر کدام سی درصد (۳۰%) ما­به ­التفاوت تا نود درصد (۹۰%) یاد­ شده خواهد بود."

تبصره ۲: "در راستای اجرای ماده (۹۶) قانون تامین اجتماعی مصوب ۱۳۵۴/۴/۳۰ با اصلاحات و الحاقات بعدی، سازمان تامین اجتماعی مکلف است، در طول سه‌ سال اول برنامه، نسبت به متناسب­ سازی مستمری بازنشستگان غیرحداقل بگیر، اقدام نماید؛

به‌ گونه‌ای که در پایان سال سوم برنامه، نسبت مستمری بازنشسته به حداقل دستمزد همان سال باید با نود درصد (۹۰%) نسبت اولین مستمری بازنشستگی به حداقل دستمزد سال برقراری مستمری هماهنگ شود. این متناسب‌سازی در سال اول به میزان چهل درصد (۴۰%) و در سال‌های دوم و سوم، هر کدام به میزان سی درصد (۳۰%) از مابه‌التفاوت تا نود درصد (۹۰%) ذکر شده خواهد بود. این حکم، حقوق حداقل‌بگیران را طبق قوانین مربوطه، از جمله ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی، تحت تأثیر قرار نخواهد داد.

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;