یارانه نقدی | یارانه نقدی جدید
لیست تغییر یارانهبگیران اعلام شد | تغییرات اساسی دهک بندی یارانه نقدی با واریزی جدید + یارانه نقدی رو کی واریز میکنن
سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه ها تاکید کرد: ممکن است تغییر از دهک های یک تا سه به دهک های چهار تا نه، یکی از علل عدم واریز یارانه به حساب برخی از سرپرستان خانوار باشد.
سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه نقدی ها تاکید کرد: ممکن است تغییر از دهک های یک تا سه به دهک های چهار تا نه، یکی از علل عدم واریز یارانه به حساب برخی از سرپرستان خانوار باشد.
طیبه حسینی، سخنگوی سازمان هدفمندی یارانهها در پاسخ به این سوال که «به نظر میرسد یارانه دهکهای یک تا سه به صورت کامل واریز نشده است» ضمن تاکید بر اینکه یارانه آذر ماه به حساب سرپرستان خانوار دهکهای مورد اشاره واریز شده است، اظهار کرد: یارانهها همان زمانی که اعلام کردیم واریز شد. اینکه برخی اظهار داشتند که یارانه دریافت نکردهاند، نیازمند بررسی از جهات مختلف است.
مهر نوشت: وی افزود: ممکن است برای برخی پیامک واریز ارسال نشده باشد یا ممکن است برخی افراد تغییر دهک از یک تا سه به چهار تا نه داشتهاند در نتیجه هر فرد با توجه به وضعیتش باید مورد بررسی قرار گیرد.
سخنگوی سازمان هدفمندی یارانهها خاطرنشان کرد: به طور کلی یارانه دهکهای مورد اشاره پرداخت شده و موعد پرداخت یارانه دهکهای چهارم تا نهم هم پایان ماه است و ان شاءالله در موعد خود پرداخت خواهد شد./خبرآنلاین
حذف یارانه نقدی آغاز شد؟
عدم واریز یارانه نقدی برای برخی از مشمولان دهکهای درآمدی اول تا سوم این شائبه را به وجود آورده که یارانه نقدی آنها حذف شده است. آیا چنین موضوعی واقعیت دارد؟
یارانه دهکهای اول تا سوم در آذر ۱۴۰۳ بدون تاخیر به حساب سرپرستان خانوار واریز شد اما در این میان برخی از یارانه بگیران خبر میدهند که در ماه جاری یارانه دریافت نکردهاند.
این موضوع باعث نگرانی یارانه بگیران شده است زیرا در ماه گذشته آییننامهای در هیئت وزیران مصوب شد که بر اساس آن یارانه نقدی افراد پردرآمد حذف شود و مجلس شورای اسلامی نیز در بودجه ۱۴۰۴ دولت را نسبت به انجام این کار مکلف کرده است. بنابراین یارانه بگیران دهکهای کم درآمد جامعه نگران این هستند که یارانه نقدی آنها به اشتباه حذف شود.
با این وجود طیبه حسینی، سخنگوی سازمان هدفمندی یارانهها خبر داده که حذف یارانه نقدی افراد پردرآمد هنوز آغاز نشده است. حسینی در گفتوگو با مهر اعلام کرده که یارانه دهکهای اول تا سوم پرداخت شده است. او در پاسخ به این سؤال که چرا برخی از یارانه بگیران میگویند یارانه دریافت نکردهاند، گفته است: ممکن است برای برخی پیامک واریز ارسال نشده باشد یا ممکن است برخی افراد تغییر دهک از یک تا سه به چهار تا نه داشتهاند در نتیجه هر فرد با توجه به وضعیتش باید مورد بررسی قرار گیرد.
با توجه به سخنان سخنگوی سازمان هدفمندی یارانهها، سرپرستان خانوارهای مشمول دهکهای درآمدی اول تا سوم باید تا ۳۰ آذر که موعد واریز یارانه نقدی دهکهای چهارم تا نهم است منتظر بمانند و در صورتی که در ۳۰ آذر هم یارانه نقدی به حساب آنها واریز نشد، باید به به وبگاه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند مراجعه کرده و اعتراض خود را ثبت کنند تا پیگیریهای لازم انجام گیرد.
دهک بندی یارانه نقدی بر چه اساسی انجام می شود؟
رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از بهروزرسانی سامانه رفاه ایرانیان و اطلاعات خانوارها پس از ۲ سال خبر داد.
به گزارش ایسنا، علیرضا محمدی درباره ثبت اطلاعات جدید خانوارهای ایرانی در پایگاه رفاه ایرانیان، اظهار کرد: دادههایی که بهتازگی در سامانه حمایت بهروز شده، مربوط به آخرین دادههای دریافتی در حوزه «وسعسنجی» از دستگاههای مختلف مانند ثبت احوال، خزانه، نیروی انتظامی و بانک مرکزی دریافت و آن را در پایگاه رفاه ایرانیان اعمال کردیم.
وی خاطرنشان کرد: برخی تحقیقات و بررسیها نشان میدهد بخشی از هزینههای خانوار (به جز دارایی) هزینههای مستمر در طول سال هستند.
اگر هزینههای مستمر خانوار که گاهی به دلیل بیماری، دریافت وام، تعویض خانه و ازدواج در یک بازه زمانی خانوار را از نظر مالی دچار نوسان میشود، را حساب کنیم، ممکن است دهک به شکل غیرنرمال بالا برود؛ به همین دلیل دادههای مربوط به سه سال متوالی در آزمون وسع استفاده شده است
به گزارش خبرآنلاین، رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هم اکنون این اطلاعات را در سامانه حمایت لحاظ کردیم تا دقت لازم صورت بگیرد و هزینههای مستمر مشخص شود. این دادههای هزینه مستمر خانوارها از بانک مرکزی دریافت شده است.
دهکبندی خانوارها اواخر دیماه سال جاری بهروز شد؛ حدود ۲ سال بود که دادهها دریافت، اما اعمال نشده بود.
محمدی تأکید کرد: بسیاری از دستگاهها بر اساس قانون برنامه ششم باید سالانه ۲ بار دادههای ثبتی، قابل اتکا و متقن خود را به پایگاه رفاه ایرانیان تحویل دهند. بر اساس ماده ۲۹ برنامه ششم تمام دستگاههایی اجرایی کشور مانند ثبت احوال، بانک مرکزی، نیروی انتظامی، دارایی، صندوقها، خزانه و سازمان استخدامی موظف هستند دادههای خانوار را در حوزه اقتصادی و رفاهی ارسال کنند.
دیدگاه تان را بنویسید