عیدانه یلدایی اینترنت رایگان | فعالسازی ۵۰ گیگ اینترنت رایگان ایرانسل و همراه اول
ایرانسل و همراه اول دو اپراتور تلفن همراه از بستههای هدیه برای کاربران خود رونمایی کردند.
اینترنت رایگان | کاربران ایرانسل و همراه اول با نصب نرمافزارهای این دو اپراتور بر روی گوشی تلفن همراه خود میتوانند بسته اینترنت رایگان دریافت کنند.
اینترنت رایگان ایرانسل ویژه پاییز ۱۴۰۳
کاربران ایرانسل با نصب نسخه جدید برنامه ایرانسل من می توانند ۵۰ گیگ اینترنت رایگان دریافت کنند.
سایت رسمی ایرانسل در این خصوص اعلام کرده است:با استفاده از گزینه «دعوت از دوستان» در منوی اصلی نسل جدید سوپر اپلیکیشن ایرانسلمن، دوستانتان را به استفاده از ایرانسلمن دعوت کنید تا بعد از نصب و اولین ورودشان، هر دو ۵۰ گیگابایت اینترنت هدیه با اعتبار همان روز دریافت کنید.
طبق اعلام ایرانسل، در صورتی که قبلا هدیه اولین ورود را با نصب نسخههای قدیمیتر ایرانسل من دریافت کرده باشید، در ورود به نسل جدید ایرانسل من بسته رایگان دوباره به کاربران تعلق نمیگیرد.
اینترنت رایگان همراه اول ویژه پاییز ۱۴۰۳
همراه اول نیز اعلام کرده است که کلیه مشترکین سیم کارت دائمی و اعتباری همراه اول می توانند با نصب نسخه جدید اپلیکیشن همراه من، با انتخاب حالت پیشرفته اپلیکیشن، در صفحه اصلی گزینه طرح های تشویقی را انتخاب نمایند. سپس در این قسمت تب هدیه همراهی را کلیک کرده و هدیه ۱۰ گیگابایت اینترنت رایگان را دریافت نمایند.
لازم به ذکر است که تب هدیه تنها در صورتی برای مشترک نمایش داده میشود که قبلاً این هدیه را دریافت نکرده باشد./اقتصادآنلاین
وزیر ارتباطات با افزایش هزینه اینترنت مخالفت کرد
در نشستی با حضور وزیر ارتباطات و فعالان بخش خصوصی حوزه فناوری اطلاعات، درخواست افزایش تعرفه اینترنت از سوی فعالان این صنعت مطرح شد.
جهان صنعت نیوز، در نشستی که صبح امروز (سهشنبه، ۶آذر) با حضور وزیر ارتباطات، روسای کمیسیونهای اتاق ایران و نمایندگان بخش خصوصی فعال در حوزه فناوری اطلاعات برگزار شد، مسائل مربوط به توسعه اقتصاد دیجیتال مورد بحث قرار گرفت.
فعالان این بخش خواستار بازنگری در تعرفههای اینترنت شدند. آنان تأکید کردند که قیمت پایین اینترنت در ایران در مقایسه با کشورهای همسایه، مانع سرمایهگذاری در توسعه زیرساختها و بهبود کیفیت خدمات شده است.
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات، در پاسخ به این درخواستها گفت: «ما به مشکلات صنعت آگاهیم. سرکوب قیمتها وضعیت مناسبی برای این صنعت باقی نگذاشته و سرمایهگذاران نیز تمایلی به ورود به این حوزه ندارند. اما باید در کنار حمایت از صنعت، به معیشت مردم هم توجه کنیم.»
او افزود که بر اساس استانداردهای جهانی، هزینه اینترنت نباید بیش از ۲ درصد از سبد معیشتی خانوارها را شامل شود. تصمیمگیری درباره افزایش تعرفهها باید با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی مردم صورت گیرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این نشست همچنین از توسعه فیبر نوری در کشور خبر داد. او گفت: هنوز کمتر از ۴ درصد از ظرفیت فیبر نوری کشور استفاده شده است. در حالی که این میزان در دیگر کشورها تا ۷۰ درصد رسیده است.
ستار هاشمی همچنین به اهمیت توجه به بازار و هدفگذاری در مناطق دارای تقاضا برای خدمات اشاره کرد. وی در خصوص دولت الکترونیک و دولت هوشمند نیز گفت: باوجود پیشرفتهای انجام شده، خدمات این حوزه هنوز در زندگی روزمره مردم بهطور کامل مشاهده نمیشود.
هاشمی افزود که وزارت ارتباطات تلاش دارد با مشارکت بخش خصوصی چند اپراتور خدماتی را در چهار سال آینده فعال کند و این کار را نیازمند مدل اقتصادی مناسب و تعرفهگذاری صحیح دانست.
هاشمی تأکید کرد که دولت قصد ندارد وارد بنگاهداری شود و تأمین کیفیت خدمات دولتی و تجمیع آنها در چارچوب هدفمند از اولویتهای وزارتخانه است.
کدام اپراتورهای ارتباطی در سرعت اینترنت و مکالمه پیشتاز هستند
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در شماره پنجاهم فصلنامه آماری خود به مسئله عملکرد شبکههای ثابت و سیار و کیفیت خدمات صوتی و دادهای پرداخته است.
به گزارش خبرنگار مهر؛ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در شماره پنجاهم فصلنامه آماری خود با عنوان «گزارش شاخصهای آماری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات» به مسئله عملکرد شبکههای ثابت و سیار و کیفیت خدمات صوتی و دادهای پرداخته است. این دادهها اطلاعات دقیقی در مورد عملکرد اپراتورهای تلفن همراه شامل همراه اول، ایرانسل و رایتل ارائه میدهند و بر معیارهایی همچون زمان تأخیر، نرخ قطعی سرویسها و میزان موفقیت در برقراری ارتباطات صوتی و دادهای تمرکز دارند.
نگاهی به عملکرد شبکههای ثابت و سیار
یکی از مهمترین شاخصها در ارزیابی کیفیت شبکه، متوسط زمان رفتوبرگشت بستهها (RTT) محسوب میشود. این معیار نشاندهنده مدتزمان لازم برای ارسال و دریافت دادهها در شبکه است. بر اساس گزارش شاخصهای آماری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات وضعیت این شاخص در سه ماه سوم تابستان ۱۴۰۳ به شرح زیر است:
شبکه ثابت داخلی: ۱۹.۷۵ میلیثانیه
شبکه ثابت بینالملل: ۷۷.۵۸ میلیثانیه
شبکه سیار داخلی: ۳۵.۹۹ میلیثانیه
شبکه سیار بینالملل: ۹۷.۸۳ میلیثانیه
نکته جالب توجه دادههای ارائه شده این است که زمان تأخیر داخلی در شبکههای ثابت کمتر از سیار بوده؛ امری که نشاندهنده پایداری بیشتر این شبکهها است. از سوی دیگر، به نظر میرسد که متوسط زمان رفتوبرگشت بستهها بین الملل در بخش ثابت و سیار به ترتیب حدود ۴ و ۳ برابر اینترنت داخلی بوده است.
همچنین در بخش تأخیر متغیر که نوسانات زمانی در ارسال و دریافت دادهها را نشان میدهد، عملکرد شبکهها به تفکیک ثابت و سیار و داخلی و بینالملل به شرح زیر است:
شبکه ثابت داخلی: ۱.۰۷ میلیثانیه
شبکه ثابت بینالملل: ۱.۵۹ میلیثانیه
شبکه سیار داخلی: ۵.۸۸ میلیثانیه
شبکه سیار بینالملل: ۶.۵۱ میلیثانیه
لازم به ذکر است که شبکههای ثابت در این شاخص نیز برتری دارند و کمترین تأخیر متغیر را ثبت کردهاند.
کدام اپراتورهای ارتباطی در سرعت اینترنت و مکالمه پیشتاز هستند
کیفیت خدمات صوتی و دادهای
یکی دیگر از مهمترین جنبههای بررسی کیفیت خدمات، نرخ موفقیت و نرخ قطعی سرویسهای صوتی و مبتنی بر داده است. بر همین اساس و طبق گزارش شاخصهای آماری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در تابستان ۱۴۰۳، این مقادیر برای اپراتورهای شاخص کشور به شرح جدول زیر بوده است.
کدام اپراتورهای ارتباطی در سرعت اینترنت و مکالمه پیشتاز هستند
بر اساس گزارش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، میزان برقراری موفقیت آمیز سرویس صوتی همراه اول در فناوری 2G و 3G به ترتیب ۹۸.۶۹ و ۹۹.۷۷ درصد بوده است. همچنین این آمار برای ایرانسل در بخشهای مذکور ۹۷.۶۹ و ۹۹.۴۹ درصد موفقیت را نشان میدهد. رایتل نیز که کل سرویس صوتی آن بر فناوری 3G مبتنی است، آمار ۹۹.۷۳ درصد موفقیت را به ثبت رسانده است.
در ادامه میزان قطعی سویس صوت برای هر یک از اپراتورها به شرح زیر است:
همراه اول
فناوری 2G: 0.41 درصد
فناوری 3G: 0.13 درصد
ایرانسل
فناوری 2G: 0.51 درصد
فناوری 3G: 0.3 درصد
رایتل
فناوری 3G: 0.63 درصد
وضعیت خدمات مبتنی بر داده اپراتورهای همراه:
همچنین بر اساس گزارش مذکور، میزان برقراری موفقیتآمیز سرویس داده همراه اول در فناوری 3G و 4G به ترتیب ۹۹.۲۵ و ۹۹.۸ درصد بوده است. همچنین این آمار برای ایرانسل در بخشهای مذکور شامل ۹۷.۴۱ و ۹۹.۶۳ درصد موفقیت میشود. علاوه بر این، رایتل نیز موفق به برقراری موفقیت آمیز سرویس داده به میزان ۹۸.۹۳ و ۹۹.۶۱ درصد در شبکههای 3G و 4G شده است.
بررسی دادههای آماری ارائه شده در این بخش نشان میدهد که همراه اول در هر دو تکنولوژی (3G و 4G) نرخ موفقیت و کیفیت بالاتری نسبت به سایر اپراتورها داشته است.
در بخش سرعت انتقال داده که نشاندهنده توانایی شبکه در ارائه سرعت بالا برای کاربران است، سرعت متوسط انتقال داده برای مشترکین نسل سوم (3G) و نسل چهارم (4G) مورد بررسی قرار گرفته است. دادههای ارائه شده در این بخش، تفاوت چشمگیری میان اپراتورها را نشان میدهد. بر همین اساس، رایتل در سرعت انتقال داده مشترکین در نسل چهارم و همراه اول در نسل سوم پیشتاز هستند.
کدام اپراتورهای ارتباطی در سرعت اینترنت و مکالمه پیشتاز هستند
با بررسی دادههای این گزارش میتوان نتیجه گرفت که هنوز تفاوتهای قابلتوجهی در کیفیت خدمات ارائهشده توسط اپراتورهای مختلف وجود دارد و در چنین شرایطی سرعت بیشتر، نرخ قطعی کمتر و پایداری خدمات از اولویتهایی هستند که هر اپراتور باید برای حفظ رضایت کاربران خود در نظر بگیرد.
دیدگاه تان را بنویسید