کد مطلب: 37353

قیمت بنزین | قیمت بنزین آزاد

شرط افزایش قیمت بنزین در دولت پزشکیان | مجوز گرانی بنزین صادر می شود؟

عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأثیرات گسترده افزایش قیمت سوخت بر تمامی کالاها و خدمات، خواستار جلوگیری از افزایش فشار بر مردم شد و گفت: دولت برای افزایش نرخ سوخت باید مجوز مجلس را بگیرد.

شرط افزایش قیمت بنزین در دولت پزشکیان | مجوز گرانی بنزین صادر می شود؟

قیمت بنزین سید کریم معصومی، عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: تغییر نرخ سوخت به دلیل تأثیرات زیادی که بر زندگی مردم و اقتصاد کشور دارد، نیازمند مجوز رسمی از مجلس شورای اسلامی است.

وی افزود: این موضوع به‌ویژه در شرایط کنونی که مردم با مشکلات اقتصادی و تورم مواجه هستند، بسیار حائز اهمیت است.

معصومی با تأکید بر وظیفه نمایندگان مجلس در دفاع از حقوق مردم گفت: تصمیم‌گیری در خصوص افزایش نرخ سوخت بدون بررسی کارشناسی و اخذ مجوز از مجلس صورت نخواهد گرفت و نظارت مجلس در این خصوص دقیق و تنها با در نظر گرفتن منافع عمومی خواهد بود.

وی ادامه داد: افزایش قیمت سوخت تنها به هزینه‌های حمل‌ونقل محدود نمی‌شود، بلکه تمامی کالاها و خدمات را به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ بنابراین، ضروری است از ایجاد فشار بیشتر بر مردم جلوگیری شود.

معصومی خاطرنشان کرد: مجلس به عنوان نماینده مردم، از حقوق آنان دفاع خواهد کرد و هیچ تغییری در قیمت‌ها بدون هماهنگی و رعایت قوانین انجام نخواهد شد./ تسنیم

قیمت بنزین سیار در داخل تهران ۱۰ لیتر به مبلغ ۳۵۰ هزار تومان و ۲۰ لیتر به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

به گزارش سلام نو، قیمت بنزین سیار موردی است که صبحت درباره آن زیاد شده است.

اما هزینه ارسال بنزین داخل تهران به صورت سیار رقم عجیب و غریبی است که جای بحث دارد.

بنزین سیار در داخل تهران ۱۰ لیتر به مبلغ ۳۵۰ هزار تومان و ۲۰ لیتر به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

به نوعی می‌توان گفت قیمت بنزین سیار لیتری ۲۵ تا ۳۵ هزار تومان است.

به عبارتی دیگر بنزین سیار لیتری ۲۲ تا ۳۲ هزار تومان بالاتر از نرخ آزاد بنزین ۳ هزار تومانی عرضه می‌شود.

نکته قابل توجه اینجاست که نرخ بنزین سیار به چه صورت تعیین می‌شود و آیا این اعداد منطقی است.

قیمت بنزین

خبر مهم وزارت نفت درباره افزایش قیمت بنزین

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از افزایش ۱۲درصدی مصرف گازوئیل کشور در شهریور امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال خبر داد و گفت: با اجرای دو طرح مهم سپهتن و سیپاد، عملکرد ناوگان‌ گازوئیل‌سوز به‌صورت سیستمی به حوزه سامانه هوشمند سوخت ارسال و از این طریق شاهد کاهش قابل‌توجهی در مصرف نفت‌گاز بخش حمل‌ونقل کشوری خواهیم بود.

کرامت ویس‌کرمی با بیان اینکه سازوکار تخصیص سهمیه گازوئیل به ناوگان دیزلی درون‌ و برون‌شهری مشخص است، افزود: براساس مصوبه سال ۱۳۹۳ هیئت وزیران، مقدار سهمیه گازوئیل ناوگان دیزلی براساس عملکردی که سازمان حمل‌ونقل جاده‌ای در حوزه برون‌شهری و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور در حوزه درون‌شهری با توجه به اسناد حمل‌ و صورت‌وضعیت، بارنامه‌ و باربرگ‌ها تعیین می‌کنند، محاسبه و تخصیص داده می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه براساس قانون، عملکرد ناوگان دیزلی در حوزه درون‌شهری و برون‌شهری باید برمبنای سامانه سپهتن و سیپاد تعیین شود، بیان کرد: متولی اجرای سامانه سپهتن (سامانه پایش هوشمند تردد ناوگان دیزلی برون‌شهری) سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای است که تاکنون این پروژه را اجرایی نکرده است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بیان کرد: براساس مصوبه هیئت دولت، تجهیزات سامانه سیپاد و سپهتن باید روی همه ناوگان‌ دیزلی، مسافری، باری، درون‌شهری و برون‌شهری نصب شود و عملکرد واقعی ناوگان‌ براساس این سامانه‌ها به شرکت ملی پخش انتقال داده شود تا براساس این عملکرد، سهمیه نفت‌گاز تخصیص یابد.

ویس‌کرمی با بیان اینکه با ملاک‌ قراردادن بارنامه، باربرگ درون‌شهری و صورت‌ وضعیت مسافری ممکن است عملکردهای غیرواقعی به شرکت ملی پخش ارسال شود، تأکید کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با هماهنگی دیگر دستگاه‌ها، طرحی دیگر به‌منظور ثبت عملکرد واقعی ناوگان‌ تدوین‌ کرد که این طرح هم‌اکنون به‌صورت آزمایشی و موقت در حال اجراست.

وی با بیان اینکه این طرح در مرحله نخست برای ناوگان‌ باری بالای ۵۰ تن که شامل ۲۷ هزاردستگاه است، اجرایی می‌شود، افزود: مبدأ و مقصد ناوگان‌ با استفاده از بارنامه‌ و صورت‌ وضعیت مسافری قابل مشاهده است و ناوگان‌ با استفاده از این طرح می‌تواند از جایگاه‌هایی که در مسیر حرکت خود وجود دارد، سوخت‌گیری کند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه در این طرح، مسیر حرکت ناوگان‌ از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تعیین می‌شود، تصریح کرد: تخصیص سوخت در این طرح، برمبنای حرکت در مسیر تعیین‌شده انجام می‌شود و پس از رفع کامل ایرادها و اخذ رضایت نسبی ذی‌نفعان، این طرح برای سایر ناوگان‌ نیز اجرایی می‌شود.

ویس‌کرمی با اشاره به صدور بارنامه‌های سوری ناوگان‌ در کشور گفت: صدور بارنامه‌های سوری ممکن است ناشی از تخلف‌ شرکت‌های حمل‌ونقل باشد که با توجه به ورود دستگاه‌های نظارتی اعم از سازمان حمل‌ونقل جاده‌ای و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در موضوع صدور بارنامه‌های سوری، حجم تخلف در این بخش کاهش یافته است.

وی با اشاره به مصرف نامتعارف موجود در بخش حمل‌ونقل افزود: میانگین مصرف روزانه گازوئیل در بخش غیرنیروگاهی در شهریور امسال به حدود ۶۵ میلیون لیتر رسید که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال حدود ۱۲درصد افزایش یافته است.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اجرای طرح سپهتن و سیپاد عملکرد ناوگان‌ به‌صورت سیستمی به سامانه هوشمند سوخت ارسال و از صدور اسناد حمل‌ و صورت‌ وضعیت دستی جلوگیری می‌شود و از این طریق شاهد کاهش قابل‌ توجهی در مصرف نفت‌گاز بخش حمل‌ونقل خواهیم بود.

ویس‌کرمی با بیان اینکه ازجمله چالش‌های اجرای طرح سپهتن و سیپاد، نبود سرمایه‌گذار و انتخاب‌نشدن پیمانکار برای اجرای طرح است، ادامه داد: انتخاب پیمانکار ازجمله مواردی است که به تأخیر در اجرای پروژه منجر شده است و امیدواریم با اجرای هرچه‌سریع‌تر این طرح، شاهد دریافت واقعی اطلاعات کارکرد ناوگان حمل‌ونقل دیزلی و کاهش مصرف نفت‌گاز در بخش حمل‌ونقل کشور باشیم./خبرآنلاین

 

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;