یارانه معیشتی | یارانه معیشتی ماهانه | یارانه معیشتی جدید
یارانه معیشتی جدید برای چه کسانی واریز می شود ؟ | طرح فوری پزشکیان برای افزایش مبلغ یارانه معیشتی ماهانه !
معاون اول رئیس جمهور اصلاحیه آییننامه اجرایی پرداخت کمک معیشت ماهانه به مشمولان را ابلاغ کرد.
یارانه معیشتی | محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور تصویبنامه هیأت وزیران در خصوص اصلاحیه آییننامه اجرایی بند «ب» تبصره ۱۵ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور را به وزارتخانههای تعاون و دفاع و سازمان بهزیستی و بنیاد شهید ابلاغ کرد.
متن بند مذکور از قانون بودجه امسال به شرح زیر است:
ب- بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان بهزیستی کشور و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح مکلفند در سقف اعتبارات مصوب مربوط به جانبازان و آزادگان مُعسر غیر حالت اشتغال فاقد شغل و درآمد که بر اساس قوانین نیروهای مسلح مشمول دریافت حقوق وظیفه نمیباشند، افراد تحت تکفل قانونی جانبازان متوفی فاقد شغل و درآمد و رزمندگان معسر فاقد شغل و درآمد و معلولان شدید و خیلی شدید و فاقد شغل و درآمد، با انجام آزمون وُسع و توجه به دهکهای درآمدی کمکمعیشت ماهانه که میزان آن در چهارچوب آییننامه اجرایی مصوب هیأت وزیران تعیین میشود، پرداخت نمایند.
بر اساس این تصویبنامه در بند ۸ ماده یک آییننامه اجرایی بند مربوط به کمک معیشت جانبازان و معلولان از قانون بودجه سال جاری، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جایگزین ستاد کل نیروهای مسلح در پرداخت کمک معیشت به جانبازان مُعسِر می شود.
همچنین در بند یک ماده ۶ این آیین نامه جانبازان ۲۵ درصد هم به مشمولان دریافت کمک معیشت ماهانه افزوده می شوند./ خبر آنلاین
استقبال بیش از ۴۳ هزار نفر از دریافت یارانه معیشتی دستمزد
مطابق آخرین نتایج گزارش عملکرد اجرای طرح یارانه دستمزد تاکنون ۴۳ هزار و ۴۴۱ نفر در این طرح ثبتنام کردهاند که از این تعداد ۳۷ هزار و ۲۶۳ نفر موفق به انعقاد قرارداد کار شدهاند. ۳۰۸ قرارداد نیز در شرف انعقاد است. همچنین طبق این گزارش، ۷۰۱۸ کارفرما از طرح استقبال کردند و این نتایج نشان میدهد که با توجه به تعداد متقاضیان یارانه دستمزد،قراردادهای بیشتری نسبت به ماههای گذشته منعقد شده است.
بررسی توزیع استانی حاکی از آن است که سه استان خوزستان، مازندران و کرمانشاه بیشترین تعداد داوطلب ثبتنام کرده و جذب جوینده کار را به خود اختصاص دادهاند.بیشترین میزان مشارکت و استقبال بنگاههای اقتصادی و کارفرمایان نیز متعلق به این سه استان کشور بوده است.البته این طرح در ۴ استان بوشهر، ایلام، کردستان و خراسان شمالی با کمترین میزان ثبتنام داوطلب و جذب و به کارگیری نیروی کار مواجه بوده است.
طرح پرداخت یارانه دستمزد با هدف تحرک بخشی به ایجاد اشتغال در بنگاههای خرد و کوچک و متوسط و همچنین زمینهسازی برای اشتغال دانش آموختگان مقاطع تحصیلی دیپلم و بالاتر، ارتقاء مهارت و کسب تجربه توسط جویندگان کار به ویژه شغل اولیها از طریق تعامل با نیروهای متخصـص و با تـجربه، انتـقال یافـتههای جـدید دانش و فـناوری به بنگاه اقتصادی و سرمایهگذاری در بخشهای تعاونی و خصوصی تدوین شده است.
داشتن مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر از جمله الزامات ثبتنام در این طرح است و متقاضیان و داوطلبان برای بهرهمندی از مزایای طرح نباید از ۳۷ سال بیشتر داشته باشند. شرط سنی برای زنان سرپرست خانوار جوینده کار نیز تا سقف ۴۵ سال تعیین شده است.
فارغالتحصیلان دانشگاهی،کارجویان و کارفرمایان به منظور بهرهمندی از مزایای این طرح و دریافت یارانه دستمزد میتوانند به نشانی https://pyd.mcls.gov.ir مراجعه و مراحل ثبتنام خود را دنبال کنند.
به گزارش ایسنا، کارشناسان بر این باورند که یارانه دستمزد نه یک طرح بلکه ابزاری تشویقی برای جلب و جذب نیروهای کار جدید توسط کارفرمایان بخش خصوصی در استانهای کم برخوردار است که با توجه به شرایط امروز بازار کار عملیاتی شدن آن میتواند نیاز اشتغال بسیاری از جوانان کارجو و فارغ التحصیلان دانشگاهی را برطرف کند و موجب تحرکبخشی به بازار کار و رونق اشتغال شود./ ایسنا
پرداخت یارانه معیشتی ۲ برابری مستمری برای مددجویان در این ماه
نخستین نشست وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با فعالین اجتماعی و مدیران سازمانهای مردم نهاد، عصر امروز در کانون اسلامی انصار با حضوری از جمعی از مدیران و فعالان موسسات مردم نهاد در حوزه اجتماعی برگزار شد.«احمد میدری» روز شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۳ در دیدار با فعالان اجتماعی و مدیران سازمانهای مردم نهاد افزود: درخواست من برای برگزاری این جلسه به این دلیل است نه تنها بهزیستی و رفاه اجتماعی بلکه هیچ حوزهای را بدون حضور مردم نمیتوان بهبود بخشید.
در ابتدای این نشست، فاطمه مهاجرانی (سخنگوی دولت چهاردهم) با تاکید بر اهمیت سمنها و موسسات مردم نهاد گفت: یکی از واقعیتهای جامعه ایران فقر است و متاسفانه در ایران سیستمها فقر تولید میکنند. لذا حل مسئله فقر که سمنها برای حل آن به وجود میآیند، خود راه حل سیستمی دارد.
در ادامه احمد میدری (وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی) اظهار کرد: ما اعتقاد داریم که هیچ حوزهای از جمله مسائل اجتماعی و بهزیستی را بدون مشارکت مردم نمی توان بهبود بخشید. این تعامل است که قادر است سرنوشت جوامع را تغییر دهد. اینکه چه تعامل مثبتی میتوان انجام شود، خود محل بحث است.
وی افزود: باید بین دولت و جامعه ارتباطی باشد. در دوران تصدی معاونت رفاه بنده در وزارتخانه تلاش کردیم ارتباطات مردمی را تقویت کنیم. نقش موسسات مردم نهاد البته مطالبه گری است. ولی دیوارهایی که میان جامعه و دولت و بی اعتمادی دو طرف باعث شده که کار پیش نرود.
میدری تصریح کرد: در سیستم اداری ما هم کارکنان شریفی وجود دارند که میخواهند کار کنند اما ناهماهنگی و ناکارآمدی مانع است. انتظار میرود که ما از طریق نشان دادن ابعاد فقر چندوجهی، تجویز بهتری داشته باشیم. دیدن واقعیت نقطه آغاز تغییر رفتارها و اعمال ماست.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: برای همکاری ما و موسسات مردم نهاد برنامهای لازم است. سرنوشت کشورها را قدرت سازماندهی آنها و قدرت مانور آنها تعیین میکند. امیدواریم در آینده بتوانیم با شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه ها اقدامات خوبی را در ادامه برای رفع چهره فقر و آسیبهای اجتماعی پیش ببریم.
وی اضافه کرد: حرکت ما نیاز به تغییر در نگاه لازم دارد. آقای رئیس جمهور پزشکیان بی پرده درباره دانشگاهها گفتند که بسیاری از دانشگاههای ما در کشور هیچ آورده علمی و اقتصادی ندارند. در اقتصاد نیز چنین است. ما دچار چندپارگی در اقتصاد هستیم و باید به همگرایی برسیم و شبکه موسسات مردم نهاد در درون خود این همگرایی را دارند.
میدری تاکید کرد: ما برای آنکه به برابری در سلامت برسیم که رئیس جمهور به آن اعتقاد دارد، باید سیستم ارجاع را بوجود آوریم. گروههای ذینفع دارای تعارض منافع به دلیل عدم پشتیبانی اجتماعی، مانع از ایجاد طرحهای عدالتخواهانه و برابری طلبانه در حوزه سلامت و درمان هستند. برای این تغییر باید نیروی مردمی پشت مطالبه درمان و بهداشت برابر باشند.
وزیر کار تصریح کرد: کارگروهی از سازمان امور مالیاتی، بهزیستی و سمنها برای حل مشکلات مالیاتی موسسات مردم نهاد تشکیل دهیم. در حوزه حساسیتهای امنیتی هم باید خود را جای آن نیروهای خدوم که در حوزه امنیت فعال هستند بگذاریم و در عین حال تعامل کنیم تا این نگرانیها نیز درمورد سمنها حل شود.
دیدگاه تان را بنویسید