کد مطلب: 36219

یارانه معیشتی | یارانه معیشتی پزشکیان| یارانه معیشتی ۱۴۰۳

طرح مهم و بزرگ دولت پزشکیان برای افزایش مبلغ یارانه معیشتی | نحوه جدا کردن یارانه افراد مجرد بالای 18 سال اعلام شد + جزییات

پرداخت یارانه برای همه مشمولان، بیستم هر ماه انجام می‌شد؛ اما از بهمن‌ماه سال ۱۴۰۲ پرداخت یارانه بر اساس زمان‌بندی انجام می‌شود.

طرح مهم و بزرگ دولت پزشکیان برای افزایش مبلغ یارانه معیشتی | نحوه جدا کردن یارانه افراد مجرد بالای 18 سال اعلام شد + جزییات

یارانه معیشتی مرداد ۱۴۰۳ دهک‌های چهارم تا نهم به‌ازای هر نفر ۳۰۰ هزار تومان به حساب سرخبرتان خانوار واریز شد.این دومین یارانه‌ی دولت پزشکیان و اولین یارانه پس از آغاز به‌کار ۱۹ وزیر کابینه دولت پزشکیان است که صبح امروز همگی از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفتند. پیش از این روز ۲۵ مرداد در دولت چهاردهم یارانه دهک‌های اول تا سوم به مبلغ هر نفر ۴۰۰ هزار تومان واریز شده بود؛ بنابراین گزارش، درسال‌های گذشته پرداخت یارانه برای همه مشمولان، بیستم هر ماه انجام می‌شد؛ اما از بهمن‌ماه سال ۱۴۰۲ پرداخت یارانه بر اساس زمان‌بندی انجام می‌شود.

بدین‌ترتیب مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور بیستم هرماه، یارانه نقدی و معیشتی خانوار دهک‌های یک تا سه به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان به‌ازای هر نفر ۲۵ هر ماه، یارانه نقدی و معیشتی سایر خانوار‌های مشمول به‌ازای هر نفر ۳۰۰ هزار تومان سی‌ام هر ماه و یارانه دارو و هزینه حمل‌ونقل و ذخیره‌سازی سوخت، از ابتدای ماه انجام می‌شود.

جاماندگان یارانه معیشتی بخوانند 

جاماندگان یارانه، افرادی که پیش‌ازاین به هر دلیلی یارانه دریافت نمی‌کردند و اکنون متقاضی دریافت یارانه هستند، برای کسب اطلاع از آخرین وضعیت ثبت‌نام خود کد دستوری #کد ملی*۴۳۸۵۷*۴* را شماره‌گیری کنند و سپس برای ثبت‌نام به آدرس اینترنت my.gov.ir مراجعه و نسبت به ثبت درخواست برقراری یارانه خانوار خود اقدام کنند.

سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها از امکان ثبت‌نام برای افراد جدید و جامانده از یارانه تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه هفته جاری (چهارم خردادماه ۱۴۰۱) خبر داده است؛ از این‌رو در اختیار داشتن شماره همراه به نام سرپرست خانوار، کد ملی، کد پستی، تاریخ تولد و شماره شبا بانک مربوط به سرپرست خانوار متقاضی جدید و جامانده از یارانه ضروری است.

اعتراض به دهک بندی‌ها در سامانه حمایت

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز اعلام کرد: افرادی که تا فروردین‌ماه امسال یارانه نقدی دریافت می‌کردند و در اردیبهشت‌ماه امسال یارانه کمک معیشتی به‌حساب آنها واریز نشده، در دهک دهم قرار گرفته‌اند و مشمول پرداخت یارانه نمی‌شوند.

این افراد می‌توانند در اعتراض به دهک بندی یارانه‌ها به سامانه اعلامی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با عنوان «حمایت» به آدرس اینترنتی hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کنند.

همچنین سامانه‌های تلفنی و گویا به شماره‌های ۰۲۱۶۳۶۹ و ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سؤال‌های یارانه‌ای مردم است.

یارانه معیشتی

مجردها برای دریافت یارانه از چه طریقی اقدام کنند؟

افراد مجردی که یارانه آنان قطع شده یا تاکنون یارانه نمی‌گرفتند، می‌توانند ثبت‌نام برای دریافت یارانه انجام دهند. این افراد با مراجعه به سایت my.gov.ir نسبت به ثبت‌نام یارانه به‌صورت مستقل اقدام کنند.

فرزندانی که به سن بلوغ رسیده‌اند و مجردهایی که پیش‌ازاین یارانه دریافت می‌کردند، نمی‌توانند یارانه خود را از سرپرست خانوار جدا کنند.

فرزندانی که به سن بلوغ رسیده‌اند و مجرد هستند و می‌خواهند یارانه‌شان را از خانواده جدا کنند، چه کنند؟

فقط با ازدواج و دریافت و ارایه گواهی عدم سازش، به پلیس +۱۰ مراجعه کنند و از این طریق امکان پذیر است.

زوج‌های جوان برای جداسازی یارانه از سرپرست خانوار کجا ثبت‌نام کنند؟

همه افرادی که از خانواده خود جدا شده‌اند، با اسنادی نظیر عقدنامه و شناسنامه به پلیس +۱۰ مراجعه و گواهی مربوط را دریافت کنند.

با دریافت این گواهی افراد می‌توانند به سامانه my.gov.ir مراجعه کرده و پس از ثبت‌نام، یارانه خود را جدا کنند.

زوج‌هایی که طلاق گرفته‌اند چگونه یارانه خود را دریافت کنند؟

این افراد در صورت جدایی از همسر با در دست‌داشتن گواهی طلاق به پلیس +۱۰ مراجعه و گواهی مربوط را دریافت کنند. با دریافت این گواهی افراد می‌توانند به سامانه my.gov.ir مراجعه کرده و یارانه خود را جدا کنند.

زوجین می‌توانند جدا از هم یارانه بگیرند؟

خیر، مگر با حکم دادگاه و مراجعه به فرمانداری امکان پذیر است.

سایت یا سامانه‌ای که همیشه برای جدا کردن یارانه پس از ازدواج باشد، وجود دارد، این افراد کجا باید بروند؟

افرادی که یارانه بگیر هستند باید به پلیس +۱۰ مراجعه کنند.

افرادی که از این پس ازدواج می‌کنند، برای جدا کردن یارانه به کدام سایت مراجعه کنند؟

برای این افراد نیز اگر یارانه بگیر هستند، باید به پلیس +۱۰ مراجعه شود.

یارانه معیشتی

جدا کردن یارانه افراد مجرد بالای 18 سال از سرپرست خانوار، اغلب زمانی مطرح می گردد که فردی، علی رغم مجرد بودن، زندگی مستقل خود را تشکیل داده و در شهر یا مسکنی جداگانه از والدین یا سرپرست خانوار خود، زندگی می کند یا از از والدین معتاد، بدسرپرست و مفقود الاثر، برخوردار است. در این شرایط، اغلب این پرسش مطرح می گردد که قواعد و شرایط جدا کردن یارانه افراد مجرد بالای ۱۸ سال چیست؟

در توضیح جدا کردن یارانه افراد مجرد بالای 18 سال از سرپرست خانوار، باید گفت، افراد مجرد بد سرپرست یا دارای والدین مفقود یا معتاد، می توانند پس از طی مراحل قانونی لازم، ارائه دادخواست جداسازی یارانه به فرمانداری شهرستان محل سکونت و دریافت نامه های اداری مورد نیاز، اقدام به جداسازی یارانه خود از سرپرست خانوار نمایند؛

در خصوص جداسازی یارانه افراد مجرد بالای ۱۸ سالی که جدا از سرپرست خانوار خود، زندگی می کنند و مشکل بدسرپرست بودن ندارند نیز افراد باید، با در دست داشتن مدارک مثبت داشتن زندگی مستقل از خانواده، به فرمانداری محل سکونت خود، مراجعه کرده و نامه های مورد نیاز را اخذ کنند، سپس، به مراکز پلیس +10، مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت نمایند. (به نقل از مسئولین دفاتر پلیس +10)

شایان ذکر است، افراد مجردی که تا کنون، یارانه ای دریافت نکرده اند نیز می توانند، از طریق ثبت نام در سایت راه اندازی شده برای این امر، نسبت به ثبت نام و ثبت درخواست برقراری یارانه، اقدام کنند تا پس از بررسی مدارک و نتیجه آزمون وسع این افراد، در صورت واجد شرایط شناخته شدن، یارانه آن ها، برقرار و به حساب بانکی شان، واریز گردد.

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;