کد مطلب: 33664

یارانه معیشتی | یارانه معیشتی عید قربان | یارانه معیشتی کمیته امداد

یارانه معیشتی ویژه عید قربان برای این خانوارها | چه کسانی یارانه معیشتی جدید می گیرند ؟

۱۱۰بسته‌ی معیشتی مزین با نام شهدا در مناطق کم برخوردار اصفهان توسط گروه جهادی خادمیاران گلستان شهدای اصفهان توزیع شد.

یارانه معیشتی ویژه عید قربان برای این خانوارها | چه کسانی یارانه معیشتی جدید می گیرند ؟

یارانه معیشتی | این اقلام شامل برنج، چای، ماکارانی، رب روغن است که ارزش هر بسته یک‌میلیون تومان است.​

رییس کمیته امداد منطقه ۳ بندرعباس نیز درباره بسته های معیشتی توضیح داد: ابتدای خردادماه امسال  با همکاری مردم نیکوکار بندرعباس مبلغ هفت میلیارد و ۱۷۶ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال زکات مستحبی و زکات واجب پرداخت شده که در قالب ٩٢۶ بسته معیشتی و مواد غذایی به خانواده های نیازمند تحت حمایت این نهاد اهدا شده است.​

از مجموع زکات پرداخت شده توسط مردم نیک اندیش بندرعباس، مبلغ ۶ میلیارد و ۱۹ میلیون ریال زکات مستحبی است که به صورت ۴۶٣ بسته معیشتی شامل اقلام  برنج(١٠کیلوگرم)، روغن مایع، ماکارانی(۲بسته)، سویا، رب گوجه فرنگی، حبوبات (سه بسته)، چای و قند، به خانواده های نیازمند تحت حمایت کمیته امداد اهدا شده است.

مبلغ یک میلیارد و ۱۵۷ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال آن نیز زکات واجب بوده که در قالب تعداد ۴۶٣ بسته سه کیلویی خرما و هر کدام به ارزش ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال به خانواده های نیازمند اهدا شده است./اقتصادآنلاین

یارانه معیشتی

یارانه معیشتی و کارت هدیه یک میلیونی برای خانواده های دارای بیش از سه فرزند

این بسته‌های حمایتی که شامل ۴٠ قلم کالای با کیفیت ایرانی مورد نیاز نوزاد است به خانواده‌های واجد شرایط اهدا می‌شود.

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام درباره خانواده‌های مشمول دریافت این بسته‌ها گفت: اولویت دریافت بسته با خانواده‌های محروم و پرجمعیت (بیش از سه فرزند) است و همچنین نوزادان با سن بیش از ۶ ماه مشمول این طرح نمی‌شوند.

ترکمانه گفت: در ۲ سال گذشته ۱۵ هزار بسته حمایتی در سراسر کشور توزیع شده است و مقرر شد تا پایان امسال نیز ٣ هزار بسته دیگر در سراسر کشور توزیع شود.

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: در قالب طرح حمایت از خانواده‌های دارای فرزند چندقلو، اقلام و هدایایی پس از ثبت نام خانواده‌های متقاضی در سامانه ایران جوان و ارزیابی به آن‌ها اهدا می‌شود که این اقلام شامل یک بسته لبخند مادری و یک کارت هدیه یک میلیون تومانی به ازای هر نوزاد و تامین ۶ ماه پوشک نوزاد است.

ترکمانه با بیان اینکه تا پایان سال ۱۴۰۲، تعداد ۶۴۸ خانواده دارای فرزند چندقلو مورد حمایت ستاد اجرایی فرمان امام قرار گرفتند، گفت: در راستای حمایت از فرزندآوری و تحکیم خانواده، بسته‌های بانکی که شامل وام قرض‌الحسنه ۱۵ میلیون تومانی، یک کارت هدیه یک میلیون تومانی برای مادر و افتتاح حساب سپرده بلندمدت ۲ میلیون تومانی برای نوزاد است، تخصیص داده‌ می‌شود که تا پایان سال گذشته ۱۰ هزار نفر در این خصوص به بانک‌های عامل معرفی شدند.

وی تاکید کرد: ستاد اجرایی فرمان امام در جهت کمک به کاهش هزینه‌های درمانی زوج‌های نابارور در مناطق محروم، تاکنون ۳ مرکز درمان ناباروری در استان‌های ایلام، سمنان و چهارمحال و بختیاری تجهیز کرده است و همچنین با هدف کمک به درمان این زوج‌ها تاکنون ۱۱ هزار و ۶۲۷ نفر برای دریافت تسهیلات به بانک‌ عامل معرفی شدند.

گفتنی است، بر اساس اعلام ستاد ملی جمعیت، هفته ملی جمعیت از روز شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه آغاز و تا جمعه ۴ خرداد ماه ادامه دارد.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان سمنان گفت: رزمایش کمک مومنانه با توزیع ۱۱۰۰ بسته معیشتی در استان در ایام دهه کرامت در حال برگزاری است.

حسن سعدالدین، مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان سمنان اظهار کرد: در آستانه ولادت حضرت علی بن موسی الرضا(ع) ۱۱۰۰ بسته معیشتی در شهرستان‌های استان سمنان توزیع شد که به شکل هدفمند و محله محور در اختیار افراد نیازمند قرار گرفت.

وی بیان کرد: در این رزمایش که در محل برگزاری نماز جمعه با حضور نماینده ولی فقیه در استان سمنان و خادمیاران رضوی برگزار شد تعداد ۱۱۰۰ بسته معیشتی در قالب نهضت کمک‌های مؤمنانه به ارزش ریالی هر بسته بیش از۷۷۰ هزار تومان جمعا به مبلغ ۸۴۷ میلیون تومان توسط خادمیاران، کانون‌های خدمت رضوی محله‌ای، خیرین و نیکوکاران به نیابت از ولی نعمتمان آقا علی‌ بن موسی‌ الرضا (ع) در راستای کمک به نیازمندان توزیع می‌شود.

سعدالدین هدف از اجرای طرح مواسات را همدلی، کمک و دستگیری از نیازمندان جامعه دانست و افزود: کانون‌های خدمت رضوی استان سمنان در نظر دارد به صورت مستمر حمایت‌های معیشتی خود را از خانواده‌های نیازمند داشته باشد تا بتوان با اجرای این رزمایش‌ها مشکلی از مشکلات اقتصادی اقشار آسیب پذیر باز شود.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان سمنان با اشاره به اینکه با توزیع بسته‌های معیشتی بخشی از نیاز اقتصادی افراد کمتر برخوردار برطرف می‌شود، تصریح کرد: نهضت کمک مومنانه در راستای خدمت کریمانه و به منظور یاری رساندن به فقرا و نیازمندان است تا در تامین بسته‌های مواسات به منظور گستراندن سفره‌های اطعام برای محرومین یاری رسان این عزیزان باشیم./اقتصاد آنلاین

یارانه معیشتی

یارانه معیشتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومانی برای هر کودک نیازمند تغذیه مضاعف

خانوارهای مشمول این طرح توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شناسایی می‌شوند. اگر پس از معاینه کودک در خانه‌های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی مشخص شود کودک رشد استاندارد ندارد به وزارت تعاون معرفی می‌شود.

در مرحله نخست این طرح ۱۴۵ هزار کودک شناسایی و از این تعداد ۱۲۳ هزار و ۵۰۰ کودک در دهک‌های یک تا هفت مشمول دریافت یارانه شدند. به ازای هر کودک در دهک‌های یک تا پنج، مبلغ یک میلیون تومان و در دهک‌های ۶ و ۷ به ازای هر کودک ۶۰۰ هزار تومان به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌شود.

در این طرح هیچ محدودیتی برای تعداد کودکان وجود ندارد و اگر در خانواده‌ای بیش از یک کودک زیر پنج سال با اختلال رشد وجود داشته باشد نیز یارانه را دریافت می‌کند. این طرح جدا از یارانه اصلی خانوار است و برای جبران اختلال رشد کودکان صرف می‌شود.

سبد کالایی یارانه کودکان زیر پنج سال زیر نظر کارشناسان وزارت بهداشت از ۱۱ قلم به ۱۶ قلم افزایش یافته تا بتواند همه نیازهای کودک را تامین کند. در سومین مرحله این طرح، حساب بیش از ۱۳۱ هزار سرپرست خانوار دارای کودک زیر پنج سال با اختلال رشد شارژ شد.

کودکانی که مشمول این طرح هستند، هر ۶ ماه یک‌بار توسط خانه‌های بهداشت سنجش شده و نمودار رشدشان بررسی می‌شود. اگر این کودکان رشد نکرده باشند، واریز یارانه به حساب سرپرست خانوار متوقف می‌شود تا جلساتی در این خصوص با سرپرست کودک برگزار و آن‌ها توجیه شوند.

در سبد کالایی این طرح برنج، روغن، گوشت سفید و گوشت قرمز به ترتیب بیشترین میزان استقبال را داشته‌اند و بیشترین میزان مشارکت در استان‌های کرمان، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان بوده است.

یارانه معیشتی | طرح یسنا در سال آینده ملی می‌شود

«یسنا» طرح ملی در جهت تخصیص سبد غذایی رایگان به مادران دارای فرزند شیرخوار زیر ۲ سال است.

طرح ملی یسنا با اتکا به آستان قدس رضوی و بنیاد کرامت رضوی و با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و وزارت تعاون برای حمایت از حدود ۲۲ هزار مادر باردار یا دارای کودک شیرخوار دهک یک درآمدی اجرایی شد.

بودجه ابتدایی مرحله نخست این طرح ۱۱۰ میلیارد تومان است که برای حمایت از ۲۷ هزار و ۵۰۰ مادر باردار یا دارای کودک شیرخوار در دهک اول درآمدی جامعه در نظر گرفته شده است. این افراد در هشت استان کشور شناسایی شده‌اند و در فازهای بعدی تعداد شهرهای دیگری به آن افزوده خواهند شد.

در قالب این طرح ماهانه مبلغ ۴۰۰ هزار تومان برای مادران باردار و شیرده واریز می‌شود. میزان مشارکت مردم در این طرح اکنون به ۳۰ درصد رسیده که امید است تا پایان سال و با اطلاع‌رسانی بیشتر بیش از۸۰ درصد از مادران در این طرح مشارکت کنند.

ایلام، گلستان، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، فارس، هرمزگان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد استان‌های مشمول این طرح هستند که به دلیل محرومیت و نرخ باروری زیر ۲.۵ درصد انتخاب شده‌اند.

به گفته معاون امور اقتصادی و رفاه وزارت تعاون، طرح مادران در سال ۱۴۰۳ ملی شده و همه استان‌های کشور را پوشش می‌دهد تا امنیت غذایی مادران باردار یا دارای کودک شیرخوار تامین شود./ ایرنا

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;