کد مطلب: 32220

وام قرض الحسنه | ثبت نام وام قرض الحسنه

واریز وام قرض الحسنه 60 و 300 میلیونی بدون سپرده آنلاین در حساب دهک 1 تا 9

مشتریان بانک ایران زمین که در این مجموعه سپرده کوتاه مدت عادی داشته، حداقل 10 میلیون تومان در حساب خود نگهداری کرده و چهار ماه نیز از خواب حسابشان گذشته است، امکان درخواست برای وام 300 میلیون تومانی طرح «انتخاب پلاس» این مجموعه را دارند.

واریز وام قرض الحسنه 60 و 300 میلیونی بدون سپرده آنلاین در حساب دهک 1 تا 9

 به نقل از رده، افرادی که مایل به دریافت تسهیلات 300 میلیون تومانی با بهره 23 درصدی از بانک ایران زمین هستند باید ضامن رسمی داشته باشند. همچنین باید اعتبار شغلی آن‌ها به تایید بانک رسیده باشد. ارائه سفته نیز برای دریافت این تسهیلات مورد نیاز است. زمان پرداخت اقساط این وام با توجه به سقف وام و مدت میانگین حساب متغیر بوده و بین 12 یا 18 یا 24 ماه تغییر پیدا خواهد کرد. طی مدت زمان پرداخت اقساط، به اصل سپرده مشتریان یک درصد سود علی الحساب تعلق می‌گیرد.

با توجه به شرایط مذکور و مدت زمان بازپرداخت 24 ماهه برای این وام، میزان هر قسط 15 میلیون و 711 هزار و 991 تومان اعلام شده است. کل سود این تسهیلات به 15 میلیون و 711 هزار و 991 تومان می‌رسد. جمع رقم وام و سود آن نیز 377 میلیون و 87 هزار و 803 تومان اعلام شده است.

بانک ایران زمین یکی از بانک‌های خصوصی شناخته شده در سطح کشور است که سال 1389 فعالیت خود را آغاز کرد. موسسان این بانک را گروهی را از افراد متخصص از اقشار مختلف جامعه شامل فعالان بخش‌های مختلف اقتصادی اعم از تولیدی و خدماتی، متخصصان امور بانکی، جامعه پزشکی و مهندسی، دانشگاهیان، فرهنگیان و تعاون گران تشکیل داده‌اند. هم اکنون این بانک در قالب سپرده، خدمات ریالی و ارزی به مشتریان خود خدمت رسانی می‌کند.

مشتریان بانک صادرات که در این مجموعه سپرده قرض الحسنه دارند، امکان تقاضا برای وام «سپاس سپهر» را خواهند داشت. سقف این تسهیلات 300 میلیون تومان بدون سود است.

به گزارش کاماپرس، به نقل از رده، افرادی که مایل به دریافت وام 300 میلیون تومانی، بدون سود و با کارمزد چهار درصد این مجموعه هستند کافی است مبلغ 10 میلیون تومان در حساب خود نگهداری کرده و باید ضامن رسمی داشته باشند. ضمنا افراد باید حتما مدت دو تا 12 ماه خواب سپرده نیز داشته باشند تا بتوانند برای این تسهیلات درخواست بدهند. افراد به منظور بازپرداخت این وام 36 ماه فرصت دارند.

با توجه به شرایط ذکر شده و مدت زمان پرداخت و نرخ کارمزد، میزان هر قسط به 8 میلیون و 857 هزار و 196 تومان می‌رسد و کل سود این مبلغ تسهیلات نیز 18 میلیون و 859 هزار و 38 تومان است. جمع رقم وام و سود آن نیز به 318 میلیون و 859 هزار و 38 تومان می‌رسد.

بانک صادرات ایران به عنوان یک بانک خصوصی و به صورت سهامی عام با نام اولیه بانک صادرات و معادن ایران در پانزدهم شهریورماه سال 1331 فعالیت خود را آغاز کرد. آغاز به کار این مجموعه با 13 نفر بود اما اکنون بیشتر از هزار نفر در این مجموعه بانکی فعالیت دارند. هم اکنون بانک صادرات ایران بالغ بر 2 هزار و 700 شعبه داخلی و 20 شعبه خارجی دارد و أنواع خدمات مجاز بانکی را به مشتریان خود ارائه می‌دهد.

این مجموعه طی فعالیت خود توانسته لوح تقدیر مدیرعامل شرکت بورس أوراق بهادار تهران، نشان ملی توسعه کیفیت خدمات در صنعت بانکداری و … را به دست آورد.

پرداخت وام قرض الحسنه ۶۰ میلیونی به یارانه بگیران آغاز شد

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: تا به امروز در آموزش و پرورش سابقه اعطای تسهیلات بانکی ۱۰۰ میلیون تومانی نداشتیم که در قالب این تفاهم‌نامه اتفاق افتاد. البته سقف وام را استان‌ها متناسب با تعداد فرهنگیان تعیین کردند یعنی به جای ۱۰۰ میلیون تومان ۵۰ یا ۶۰ میلیون پرداخت کردند.

به نقل از تسنیم ، سید سعید مقدم‌زاده؛ مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش درباره اعطای وام به فرهنگیان گفت: وزارت آموزش و پرورش در طول این سال‌ها تفاهم‌نامه‌های مختلف با بانک ملی داشت که آخرین مورد آن مربوط به سال ۱۳۹۹ است، در قالب این تفاهم، ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اعطای وام به فرهنگیان اختصاص یافت که این تفاهم‌نامه تا سال ۱۴۰۱ برقرار بود.

وی افزود: با استقرار دولت سیزدهم و رویکرد جدید دولت و وزارت آموزش و پرورش در مهر ۱۴۰۱ موفق به انعقاد تفاهم‌نامه جدید با بانک ملی ایران شدیم و براساس آن ۱۴هزار میلیارد تومان اعتبار برای اعطای تسهیلات مرابحه ۱۲ درصدی به فرهنگیان در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت و از مهر ۱۴۰۱ تا به امروز ۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات به فرهنگیان پرداخت شده است.

شرایط دریافت وام قرض الحسنه ۱۰۰ میلیون تومانی

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: تا به امروز در آموزش و پرورش سابقه اعطای تسهیلات بانکی ۱۰۰ میلیون تومانی نداشتیم که در قالب این تفاهم‌نامه اتفاق افتاد. البته سقف وام را استان‌ها متناسب با تعداد فرهنگیان تعیین کردند یعنی به جای ۱۰۰ میلیون تومان ۵۰ یا ۶۰ میلیون پرداخت کردند.

وی با اشاره به اینکه تفاهم‌نامه جدید در حقیقت الحاقیه همان تفاهم‌نامه مهر ۱۴۰۱ است و امتیازات جدیدی را به فرهنگیان ارائه خواهد داد، گفت: در مذاکره با بانک ملی ایران مقرر شد به ازای رقمی که ماهانه بابت پرداخت حقوق به بانک واریز می‌کنیم معادل ۲.۵ درصد آن را بابت پرداخت وام به فرهنگیان در اختیار ما قرار دهند.

دریافت وام قرض الحسنه بدون سپرده و با یک ضامن

مقدم‌زاده ادامه داد: براین اساس ماهانه ۲.۵ درصد از رقم واریزی بابت حقوق در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار می‌گیرد تا وام قرض‌الحسنه با کارمزد ۴ درصد به فرهنگیان پرداخت کنیم. این وام نیاز به سپرده ندارد و به یک ضامن فرهنگی نیاز است.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: شیوه‌نامه اجرایی اعطای وام به فرهنگیان به زودی به استان‌ها ارسال خواهد شد و براساس عملکرد واریز حقوق در استان‌ها تخصیص خواهد یافت.

وی ادامه داد: سقف پرداخت وام بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار و بازپرداخت آن ۳۶ ماهه است که در ۴ استان (اصفهان، قزوین، شهر تهران و شهرستان‌های استان تهران) دریافت غیرحضوری وام نیز انجام شده است ، بدین صورت که فرهنگیان فرم الکترونیک را تکمیل می‌کنند و پس از تأیید آموزش و پرورش به بانک ارسال می‌شود و در صورت تکمیل مدارک ، بعد از حدوداً ۱۰ روز کاری، رقم وام به حساب متقاضی تسهیلات واریز می‌شود.

وی درباره چاره اندیشی برای پرداخت رفاهیات به فرهنگیان گفت: در جهت تحول در حوزه رفاه و معیشت فرهنگیان، تمام تلاش وزیر آموزش و پرورش و معاون برنامه و ریزی و توسعه منابع، پیگیری برای ایجاد سازمان رفاهی معلمان است تا با یکپارچگی منابع وتمرکز بیشتری در این حوزه بتوان خدمت‌رسانی کرد.

مقدم‌زاده در ادامه در پاسخ به این پرسش که معلمان نسبت به مدارس طرح اسکان نوروزی و وضعیت نامناسب آنها گلایه دارند، گفت: با وجود کمبودها، امسال سعی داریم به سمتی برویم که کلاس‌های گروه “ج” را که امکانات کمتری دارد، حذف کنیم. لازم بذکر است که وزارت آموزش و پرورش عضو اصلی ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور است و می‌توان گفت هم‌اکنون ظرفیت‌های اسکان وزارت آموزش و پرورش در بُعد کمی به یک تکیه‌گاه تبدیل شده‌است و اگر مدارس را از چرخه خدمات گردشگری خارج کنیم، به نظر می‌رسد گردشگری کشور دچار مشکل خواهد شد.

وی افزود: با توجه به اینکه آموزش و پرورش خلأ کمبود فضای اقامتی در کشور را جبران می‌کند شایسته است وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور در جهت جبران این مهم و ارتقای کیفیت خدمات و حفظ شأن و منزلت فرهنگیان با تخصیص منابع و امکانات جدید کمک ویژه‌ای را به وزارت آموزش و پرورش داشته باشند.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه استقبال از طرح اسکان موقت فرهنگیان در بهار و تابستان زیاد است، ادامه داد: ما هم از اختصاص مدارس برای اسکان موقت رضایت نداریم و تمایل نداریم مدارس مراکز اسکان شوند اما در برخی از شهرها و مناطق نیز به ناچار کارمندان سایر دستگاه‌ها و شهروندان عادی از مدارس طرح اسکان استفاده می‌کنند.

مقدم‌زاده درباره کارت اعتباری توانا ویژه فرهنگیان گفت: این کارت مجازی از آبان ۱۴۰۱ راه‌اندازی شده است و فرهنگیان آن را بر روی موبایل خود نصب کرده و می‌توانند خرید اقساطی انجام دهند.

وی افزود: توانا کارت با توجه به وضعیت حقوقی فرهنگیان، اعتباری را برای خرید اقساطی به آنها اختصاص می‌دهد که تا سقف ۲۴ قسط از آنها کسر می‌شود. این طرح هم‌اکنون در اکثر استان‌ها اجرایی ‌شده و اجرای آن در تمام استان‌ها به تقاضای فرهنگیان بستگی دارد و تا به امروز ۷۶ میلیارد تومان خرید از آن انجام شده است که بیشترین خریدها مربوط به کالای دیجیتال (۶۲ درصد)، پوشاک و هدایا، مواد غذایی، خانه و آشپزخانه و … بوده است.

مقدم‌زاده گفت: به دنبال این هستیم تا تسهیلات سفر اقساطی را به فرهنگیان ارائه دهیم یعنی آنها به سفر بروند و بعد هزینه آن را به صورت اقساط پرداخت کنند و این موضوع را از طریق بسترهایی مثل توانا کارت و اتما دنبال خواهیم کرد.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که صندوق ذخیره فرهنگیان معتقد است که وظیفه ارائه خدمات به معلمان در دوران اشتغال را ندارد، بیان کرد: دلیل ایجاد صندوق ذخیره فرهنگیان در دهه هفتاد ایجاد بستری برای ارائه خدمات رفاهی و معیشتی به فرهنگیان بود، خدماتی که گاهی از طریق ظرفیت‌های دولتی امکان‌پذیر نیست.

وی گفت: متاسفانه در طول سنوات گذشته شاهد فراز و نشیب‌هایی در صندوق ذخیره فرهنگیان بودیم که امیدواریم با تغییرات جدید مدیریتی و بهبود روش‌ها، تغییر نگرش‌ها و تعامل سازنده صندوق با مجموعه‌های داخل وزارت آموزش وپرورش مثل اداره کل رفاه و پشتیبانی، ارتقای رفاه، معیشت و در نهایت منزلت فرهنگیان را شاهد باشیم.

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;