کد مطلب: 30538

ترفند خانه داری | سبک زندگی

ترفند جادویی پوست گرفتن سیر | با این فرمول طلایی دیگه دستت بوی سیر نمیگیره

سیر معمولاً به دلیل طعم و بوی که دارد، برای گرفتن بوی زهم موادغذایی در غذاهای ما استفاده می‌شود. اما شاید اگر از خواص بی‌نظیر سیر آشنا باشیم، دیگر به سیر بعنوان یک ادویه یا چاشنی نگاه نکنیم.

ترفند جادویی پوست گرفتن سیر | با این فرمول طلایی دیگه دستت بوی سیر نمیگیره

سیر سرشار از انواع آنتی‌اکسیدان‌ها، موادمعدنی و ویتامین‌ها از قبیل کلسیم، پتاسیم و منیزیم و ویتامین B6 و C است و دارای خواص ضدباکتری، ضدقارچ و ضدویروس می‌باشد. البته این خواص در سیر خام بیشتر است. شما هرچه سعی کنید؛ از سیر خام استفاده کنید از خواص کامل سیر بیشتر بهره می‌برید.

هر ۱۰۰ گرم سیر، ۱۵۰ کالری دارد. که ۳۳ گرم کربوهیدرات، ۶٫۳۶ گرم پروتئین دارد. سیر همچنین با ویتامین B1، B2، B3، B6، فولات، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی غنی شده است.

تأثیر سیر بر بدن :

۱- افزایش قوای ایمنی بدن:

اگر زیاد بیمار می‌شوید، از جمله بیماری‌هایی مثل آنفلانزا و سرماخوردگی سیر را بیشتر مصرف کنید. سیر به دلیل خواص ضدباکتری و ضدویرسی که دارد، احتمال ابتلا شما به سرماخوردگی و آنفولانزا را تا ۷۰ درصد کاهش می‌دهد و باعث می‌شود شما در هنگام سرماخوردگی ۶۳ درصد زودتر درمان شوید. (با روش درمان سرماخوردگی در خانه آشنا شوید.)

۲- کاهش سطح کلسترول:

سیر میزان کلسترول بد خون یا همان LDL را کاهش می‌دهد.

۳- عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد:

رادیکال‌های آزاد به روند پیری کمک می‌کنند. آنتی اکسیدان‌ها در سیر موجب می‌شوند؛ بدن را از آسیب اکسیداتیو محافظت کنند. افزایش مقدار آنتی اکسیدان‌ها در رژیم غذایی می تواند سلامت مغز را افزایش دهد. این روش می‌تواند از شروع بیماری‌های مغزی مانند آلزایمر جلوگیری کند. (در مورد مواد غذایی مناسب برای افزایش حافظه بیشتر بدانید.)

۴- افزایش طول عمر :

با توجه به کاهش کلسترول، افزایش قوای ایمنی بدن و خاصیت آنتی اکسیدانی که در سیر وجود دارد؛ مصرف سیر باعث افزایش طول عمر ما می‌شود.

۵- کم کردن اثر فلزات سنگین روی بدن :

سیر از تأثیر فلزات سنگین موجود در هوا مثل سرب و ایجاد سردرد و مسمومیت ناشی از آنها می‌کاهد. در یک آزمایش که در ۴ هفته متوالی انجام شد، کارکنان یک کارخانه باطری سازی که در معرض سرب بودند؛ در طول هفته ۳ بار سیر خوردند. مشاهده شد اثرات آلودگی سرب در آنها به مقدار قابل توجهی خنثی شده و آنها کمتر دچار مسمومیت و سردرد شدند. پس برای خنثی کردن اثرات مخرب فلزات سنگین در هوا سیر بخورید.

۶- تسکین درد دندان :

برای تسکین موقت درد دندان خود کمی سیر را رنده کرده و در جایی از دندان که درد می‌کند، قرار دهید؛ تا درد دندان شما تسکین یابد.

۷: تأثیر مثبت روی پوست و مو :

سیر پوست را از اثر رادیکال‌های آزاد حفظ می‌کند و موجب شادابی پوست می‌شود. همچنین باعث کاهش سرعت تخریب کلاژن پوست شده، کلاژن موجب انعطاف پذیری پوست و جلوگیری از پیری پوست می‌شود. سیر همچنین به دلیل خاصیت ضد قارچ خود موجب جلوگیری از بیماری‌های پوستی از جمله اگزما می‌شود.

مالیدن عصاره سیر به پوست سر موجب کاهش ریزش مو شده و حتی در بعضی موارد موهای ریخته دوباره رشد می‌کنند.

همانطور که گفتیم برای بهره بدن از خواص کامل سیر، سعی کنید سیر را خام مصرف کنید. اگر نگران این هستید که دهان شما بو بگیرد؛ می توانید با خوردن شیر، ماست، لیمو، جعفری و یا آدامس تا حد زیادی بوی سیر را از بین ببرید.

نکته : در مصرف تمام مواد باید اعتدال رعایت شود مصرف بیش از حد سیر موجب نفخ و آسیب رسیدن به معده می‌شود.

ترفند ساده برای پوست کندن سیر :

یکی از علت‌هایی که شاید ما به دنبال مصرف سیر نرویم، بعد از بوی آن شاید پوست کندن سیر باشد. چراکه مخصوصاً اگر سیر خشک باشد و تازه نباشد، پوست کندن سیر سخت به نظر می آید با دیدن ویدیو زیر شما با یک روش راحت برای پوست کندن سیر آشنا می‌شوید.

ترفند ساده برای پوست کندن سیر

سیر را حبه کنید آن ها داخل شیشه یا ظرف در دار بریزید. حدود ۳۰ الی ۶۰ ثانیه محکم ظرف تکان دهید. با این روش سیر ها خیلی راحت از پوست جدا می شود. من این روش رو امتحان کردم حبه های سیر خیلی بهتر پوست می شود.

ترفند ۲ برای پوست کندن سیر :

در این روش با چاقو محکم به ته سیر ضربه بزنید تا حبه‌های آن از هم باز شوند. از این طریق تعدادی از آنها پوست می‌شوند. حالا بقیه‌ی حبه‌ها را که از پوست جدا نشدن، در آب داغ قرار دهید. تا آنها هم با دست راحت پوست شوند.

ترفند ۳ برای پوست کندن سیر :

سیر را حبه کنید و حبه ها را یکی دو ساعت آب کنید. با این روش هم سیر راحت تر پوست می شود و هم اینکه اگر چشمتان به سیر حساس است و اشک می یاید. با این روش چشم هم کمتر اذیت می شود.

منبع:شادمگ

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;