یارانه|یارانه معیشتی| یارانه جدید
شرایط ویژه یارانه معیشتی دولت از امشب برای متقاضیان | یارانه ۱۰ میلیونی برای خانواده های دارای ۳ فرزند در روز چهارشنبه
معاون اجتماعی بنیاد ۱۵ خرداد از واریز یارانه جدید دولت به خانوارها با شرایط ویژه خبر داد.

یارانه معیشتی برای مردم مهم است. یارانه معیشتی واریز شد. یارانه معیشتی همانند دوره های قبل پرداخت شد. یارانه معیشتی برای هر نفر 55 هزارتومان پرداخت می شود. آخرین اخبار از یارانه معیشتی در سال جدید را با هم می خوانیم.
معاون اجتماعی بنیاد ۱۵ خرداد گفت که فرآیند اهدای بستههای لبخند مادری بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام در سراسر کشور سرعت گرفته است.
محمدرضا دهقان تاکید کرد: پس از فراخوان ثبت نام خانوادههای دارای فرزند سهقلو و بیشتر در سامانه «ایران جوان» فرآیند اهدای بستههای لبخند مادری به این خانوادهها در سراسر کشور و به ویژه مناطق محروم و روستایی تسریع شده است.
دهقان خاطرنشان کرد: توزیع بستههای لبخند مادری که از سال گذشته آغاز شده است، امسال و با طراحی سامانه «ایران جوان» با سرعت و جدیت بیشتری پیگیری میشود.
معاون اجتماعی بنیاد ۱۵ خرداد در تشریح جزئیات توزیع بستههای لبخند مادری گفت: از ابتدای سال جاری خانوادههای دارای فرزند چندقلو نه فقط در تهران و مراکز استانها که در شهرهای کوچکی مانند خدابنده در استان زنجان، الوند استان قزوین، گچساران استان کهگیلویه و بویراحمد، بیجار استان کردستان و شیروان در استان خراسان شمالی بستههای لبخند مادری را برای هر یک از فرزندانشان دریافت کردهاند.
وی ادامه داد: هر بسته لبخند مادری شامل ۴۰ قلم ملزومات مورد نیاز نوزاد از بدو تولد تا یک سالگی به ازای هر یک از نوزادان، یک کارت هدیه ۱۰ میلیون ریالی به مادر به ازای هر یک از نوزادان و تامین و اهدای پوشک مصرفی به میزان شش ماه به ازای هر یک از نوزادان، در مجموع به ارزش ۳۳۰ میلیون ریال است.
دهقان تصریح کرد: خانوادههای دارای فرزند سهقلو و بیشتر میتوانند جهت استفاده از حمایتهای بنیاد ۱۵ خرداد به سامانه «ایران جوان» به نشانی iranejavan.1542.ir مراجعه و ثبت نام کنند.
به گفته معاون اجتماعی بنیاد ۱۵ خرداد، پویش ملی «ایران جوان» در راستای ماموریتهای این بنیاد در موضوع جوانی جمعیت و با هدف حمایت از خانوادههای دارای فرزند سهقلو و بیشتر طراحی شده است.
دهقان خاطرنشان کرد: بنیاد ۱۵ خرداد در سال ۱۴۰۱ از بیش از ۱۷۰ خانواده دارای فرزند چندقلو حمایت کرده است.
گفتنی است، مردم و خیرین برای مشارکت در تامین بستههای لبخند مادری میتوانند با شمارهگیری کد دستوری #۴۲*۷۸۰* در این امر خداپسندانه مشارکت کنند.
وی با بیان اینکه 52 درصد مددجویان کمیته امداد از بانوان سرپرست خانوار هستند، ادامه داد: حدود 90 درصد خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد در دهکهای یک تا سه درآمدی قرار دارند که با پرداخت مستمری حمایت میشوند. سایر اقشار نیازمند نیز با توجه به نوع احتیاجات خود، از خدمات موردی کمیته امداد بهرهمند میشوند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد با اشاره به تصویب افزایش 40 درصدی مستمری مددجویان برای سال جاری گفت: از ابتدای سال 1402 مستمری مددجویان 20 درصد افزایش یافته است و تلاشیم افزایش 20 درصدی باقیمانده را بهزودی همراه با مابهالتفاوت آن به مددجویان پرداخت کنیم.
خدرویسی تاکید کرد: در حال حاضر خانوار تک نفره 660 هزار تومان، خانواده دو نفره 936 هزار تومان، خانواده سه نفره یک میلیون و 308 هزار تومان، چهار نفره یک میلیون و 680 هزار تومان و خانواده پنج نفر و بیشتر، 2 میلیون و 65 هزار تومان مستمری ماهانه دریافت میکنند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد اظهار کرد: کمیته امداد برای بیش از 5 میلیون نفر خدمات متنوعی در قالب 120 خدمت ارائه میکند؛ البته مددجویانی که شرایط توانمند شدن را دارند، از خدمات اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استفاده میکنند.
خدرویسی خاطرنشان کرد: سال گذشته علاوه بر فعالیتهای جاری برای مددجویان، موضوع مردمیسازی امدادرسانی و استفاده از ظرفیت مراکز خیریه و نیکوکاری، عملیاتی شد.
وی با اشاره به راهاندازی سامانه هوشمند امداد (سها) تصریح کرد: این سامانه سبب سرعت، دقت و حفظ کرامت و شأن مددجویان شده است و شناسایی نیازمندان به سرعت از این طریق درحال انجام است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد ادامه داد: در حوزه شناسایی نیازمندان چون به درگاههای الکترونیک کشور متصل هستیم، خانوارهای دهک یک تا سه شناسایی و مورد حمایت قرار گیرند.
خدرویسی با اشاره به معافیتهای مددجویان از پرداخت برخی هزینههای عمومی افزود: هزینه درمان مددجویان در مراکز دولتی رایگان است. مددجویان در انجام خدمات سرپایی هم معافیت دارند و فقط 15 درصد هزینهها را پرداخت میکنند. همچنین کمیته امداد با ارائه بیمه تکمیلی به بیماران صعبالعلاج، هزینههای درمان این افراد را پرداخت میکند./تسنیم
با صفر شدن پشتنوبتیهای دریافت «مستمری» اعلام شد: متقاضیان جدید به مراکز بهزیستی مراجعه کنند
درحالی که روز گذشته سخنگوی دولت از به صفر رسیدن تعداد مددجویان پشت نوبتی برای دریافت «مستمری» خبر داده است که رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد طی ۲ سال گذشته ۳۸۱ هزار و ۸۳۶ مددجوی سازمان بهزیستی وارد چرخه دریافت خدمات مستمری شدهاند.
به گزارش ایسنا، علی محمد قادری در توضیح بیشترگفت: در دولت مردمی پس از گذشت کمتر از دو سال، امروز هر فردی که در جامعه هدف سازمان بهزیستی مشمول دریافت خدمات مستمری باشد، پشت نوبت قرار ندارد و میتواند از این خدمت بهرهمند شود.
وی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی بیش از ۱۶۰ فعالیت و خدمت را ارائه میدهد، افزود: در حوزه خانوادههای دارای فرزندان چندقلو بیش از ۳۵ هزار خانوار تحت حمایت خدمات مستمر قرار دارند و در این حوزه نیز پشت نوبت دریافت خدمات وجود ندارد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه طی ۲ سال گذشته ۳۸۱ هزار و ۸۳۶ مددجوی سازمان بهزیستی وارد چرخه دریافت خدمات مستمری شدهاند، گفت: مددجویان عموما سه تا چهار سال پشت نوبت دریافت خدمات مستمری بودند که با اهتمام صورت گرفته اکنون خانوادهای پشت نوبت دریافت خدمات مستمری قرار ندارد.
قادری همچنین افزود: اگر خانوادهای مشمول دریافت مستمری باشد میتواند با مراجعه به مراکز بهزیستی شهرستان و استان محل اقامت از این خدمت بهرهمند شود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی از ابلاغ ۸۰ میلیون تومان کمک بلاعوض ساخت و ۱۵ میلیون تومان بلاعوض معیشتی برای ساخت واحدهای مسکونی شهری و روستایی زلزلهزده خبر داد.
سیل و زلزله دو حادثه طبیعی هستند که بخشهای از خراسان جنوبی را مانند دیگر نقاط کشور در طول سال تحت تاثیر قرار میدهند و سبب خسارات جانی و مالی به مردم این مناطق میشوند.
22 آذر ماه 1401 زمین لرزهای به بزرگی 5.4 ریشتر در 33 کیلومتری بشرویه به وقوع پیوست. مرکز لرزه نگاری کشور اعلام کرد منطقه وقوع زلزله استان خراسان جنوبی و فاصله آن 33 کیلومتری بشرویه، 41 کیلومتری ارسک و 44 کیلومتری عشق آباد در خراسان جنوبی بوده است.
همچنین زمین زلزلهای دیگری به قدرت 5.1 ریشتر دی ماه سال 1401 بشرویه را لرزاند که آخوندی مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی از آن به عنوان پس لرزه، زلزله قبل در منطقه بشرویه یاد کرد.
در پی وقوع زلزله در شهرستان بشرویه، نیروهای دستگاههای اجرایی استان شامل مدیریت بحران استانداری، هلال احمر و غیره در اولین زمان بعد از زمینلرزه به کمک مردم زلزلهزده این شهرستان شتافتند تا بلکه مرهمی بر زخم ناشی از وقوع زلزله در این منطقه باشند.
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز یکی از دستگاههای بود که پس از انجام ارزیابی توسط نیروهای امدادی موجود در منطقه، کار خود را برای بررسی منازل آسیب دیده و تشکیل پرونده برای آنها آغاز کردند و در کمترین زمان ممکن توانست با وجود تعطیلات نوروز این کار را انجام دهند.
مقامهای ارشد استان و شهرستان بشرویه از خدماترسانی مطلوب همه نیروهای دستگاههای اجرایی خراسان جنوبی به مردم آسیبدیده بشرویه در این زلزله به خصوص بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان که با تلاش شبانه روزی زمینه تشکیل پرونده خانههای آسیب دیده را برای بهرهمندی آنها از تسهیلات بانکی در کمترین زمان ممکن را فراهم آوردند، تشکر کردند.
دیدگاه تان را بنویسید