کد مطلب: 27009

وام| وام جدید| وام ازدواج

وام ازدواج ویژه برای متولدین این ماه از امشب | وام جدید برای عروس و دامادها از این لحظه

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده درباره چهار تسهیلاتی که به زوج‌های دهه شصتی داده می‌شود، توضیحاتی داد.

وام ازدواج ویژه برای متولدین این ماه از امشب | وام جدید برای عروس و دامادها از این لحظه

وام ازدواج | وام ازدواج افزایش یافت. وام ازدواج از سود کارمزد مناسبی برخوردار است. وام ازدواج دارای شرایط خاصی است. وام ازدواج از اقساط بلند مدتی بهره مند است.

به گزارش همشهری آنلاین، انسیه خزعلی روز جمعه با بیان این مطلب افزود: اجرای این امتیازها و حمایت‌ها با موافقت وزارت خانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی و برخی بانک‌ها آغاز شده است که می‌توان در این خصوص به تسهیلات ویژه ازدواج، تسهیلات ویژه جهیزیه در قالب کالابرگ، تسهیلات ویژه اشتغال و بیمه زوجین دهه شصتی اشاره کرد.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: با توجه به شرایط دهه شصتی‌ها باید برنامه ویژه ای برای آنان داشته باشیم و امیدواریم این تسهیلات به متولدین دهه‌های دیگر و شهرها گسترش یابد.

خزعلی همچنین با اشاره به برنامه ازدواج آسان در بشاگرد، گفت: گروه‌های جهادی حرکت های خوبی را در بشاگرد انجام داده‌اند و مسکن موضوع مهمی در ازدواج است که هم کمیت و هم کیفیت آن اهمیت به سزایی دارد.

وی افزود: کیفیت مسکن به خصوص در شهرها که خانه‌ها به صورت آپارتمانی بوده ممکن است تاثیر گذاری منفی بر زندگی‌ها و نوع و کیفیت نسل داشته باشد.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده ابراز کرد: برنامه دولت گسترش مسکن در سطح و به شکل افقی (خانه‌های ویلایی) است، این برنامه در شهرهایی که چنین امکانی وجود دارد اجرا می‌شود.

خزعلی ادامه داد: امیدواریم در این مناطق (هرمزگان) که شرایط زمین برای ساخت خانه‌های ویلایی و گسترش افقی مساعدتر بوده، چنین اقدامی با همکاری مسوولان انجام شود.

چه تسهیلاتی به دهه شصتی ها داده می شود؟

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده همچنین در دیدار با مردم روستای گرَهوِن افزود: ۲۰۰ میلیون تومان وام و ۲۰۰ میلیون تومان کالابرگ تهیه جهیزیه و ۲۰۰ میلیون وام اشتغال بخشی از تسهیلاتی است که به دهه شصتی‌ها ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین این افراد زیر پوشش بیمه صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر قرار می‌گیرند و دولت همه سهم آنان را به صندوق بیمه پرداخت می‌کند.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده اضافه کرد: این تسهیلات برای امسال بوده و با توجه به شرایط دهه شصتی‌ها باید از آنان حمایت ویژه کرد.

خزعلی با بیان اینکه زنان هرمزگانی در دور نخست سفرهای استانی به طور خاص مورد توجه قرار گرفتند، گفت: اقدام‌های انجام شده در دور نخست را در دور دوم سفرهای استانی دولت توسعه خواهیم داد و روستاها را به طور ویژه مورد توجه قرار می‌دهیم.

وی با بیان اینکه عمران و آبادانی بشاگرد از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی مورد توجه مسوولان و دولتمردان قرار داشته است، افزود: چهره منطقه در این مدت با کارهای انجام شده تغییر کرده و کارهای خوبی هم در حال انجام است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: اکنون معلمان و سازندگان بشاگرد از میان کسانی هستند که در مکتب امام خمینی تربیت شده‌اند و به آن معتقدند و در این میان نباید زنان را دست کم گرفت.

خزعلی بیان کرد: هنوز بایستی تلاش بسیاری انجام داد تا این منطقه به جایگاه مطلوب خود برسد.

وی در خصوص مشکل‌های بخش کافر و پارامون مانند عقرب گزیدگی و نبود امکانات برای انتقال بیماران به مراکز درمانی، مشکل دریافت وام ازدواج، نبود راه مناسب و مشکل مدارس هم گفت: این موارد را برای حل شدن از مسیر دستگاه اجرایی مربوط پیگیری می‌کنم.

استاندار گیلان در اختیار گذاشتن محل مناسب رایگان برای برگزاری جشن‌های ازدواج جوانان در رشت مرکز استان و چندین شهرستان را حرکت و اقدام ارزنده‌ای دانست و تصریح کرد: به عنوان کسانی که امروز مسئولیت داریم باید به صورت عملی با جوان همراه باشیم به خصوص آنکه نگاه دولت انقلابی توجه بیش از پیش به قشر جوان است.

۳‌- پس از تعیین شعبه و تکمیل مدارک حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز مبلغ تسهیلات به حساب متقاضیان واریز شود.

۴‌- بانک عامل می باید نسبت به گسترش و اتصال شعب خود، در کلیه شهرها و شهرستان های کشور به سامانه ازدواج اقدام کند.

 

۵‌- جهت مدیریت ثبت نام متقاضیان و تسهیل در ثبت نام، روزانه بیش از هفت بانک در هر استان از سوی بانک مرکزی در سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج بدون در نظر گرفتن سهمیه ماهانه فعال خواهد بود.

۶‌- با عنایت به تضامین مورد تاکید در بند (ب) تبصره (۱۶) قانون بودجه سالجاری، بانک عامل می باید نسبت به دریافت تضامین مذکور به صورت دقیق نظارت نموده و مراتب تسهیل آن را با توجه به تاکیدات این بانک فراهم نماید.

۷‌- بانک عامل می باید تا پایان هفته جاری نسبت به تدوین دستور العمل مشخص درخصوص نحوه ضمانت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج درچارچوب مفاد بند قانونی مربوطه به شرح موارد ذیل اقدام کرده و ضمن انتشار عمومی آن در تارنمای خود، مراتب را نیز به این مدیریت اعلام کند:

الف)نحوه اعتبار سنجی متقاضی (استفاده از نمره اعتباری سامانه ملی اعتبارسنجی و یا سیستم های اعتبارسنجی داخلی بانک و اعلام حداقل نمره‌/رتبه مورد قبول) جهت دریافت تسهیلات ازدواج بدون ضامن.

ب) فرآیند دقیق نحوه توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول و یا سایر دارایی‌های مالی (به استثناء توثیق ملک که ممنوع است).

۸‌- بانک عامل به هیچ وجه اجازه دریافت بیش از یک ضامن بابت پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را ندارد.

۹‌- بانک عامل می باید نسبت به انجام بازرسی های دوره ای و موردی از شعب خود و برخورد قاطع با رؤسای شعب متخلف اقدام نماید.

۱۰‌- بازرسان بانک مرکزی ضمن بازرسی های حضوری ویژه از شعب آن بانک نسبت به بررسی فرآیند مذکور نظارت دقیق داشته و در صورت مشاهده هر گونه تخلف به ویژه اخذ تضامین فراتر از مفاد مندرج در قانون بودجه سالجاری و تاکیدات این بانک، نسبت به عزل روسای شعب اقدام خواهند کرد.

۱۱‌- براساس برنامه ریزی های صورت گرفته توسط حوزه نظارت بانک مرکزی درخصوص بانک هایی که در پرداخت تسهیلات خرد عملکرد مطلوب داشته باشند، میزان تسهیلات خرد پرداختی آنها در رشد ترازنامه به عنوان عملکرد مثبت لحاظ خواهد شد.

۱۲‌- در صورت عملکرد فراتر از سهمیه های مربوطه از سوی شعب بانک ها، شعب موصوف از سوی مدیرعامل بانک مورد تشویق قرار گیرند. لازم است آن بانک دستور العمل تشویقی مربوطه را ظرف یک هفته تدوین و ضمن ابلاغ به شعب آن بانک، رونوشتی نیز به این مدیریت ارسال کنند.

۱۳‌- علیرغم اینکه در قانون بودجه سال جاری بانک های قرض الحسنه مهر ایران و رسالت از پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج مستثنی شده اند، با توجه توافقات به عمل آمده نسبت به پرداخت کامل تسهیلات به متقاضیان در صف خود اقدام نمایند.

۱۴‌- بانک عامل می باید نسبت به فعال نمودن شیوه ای جهت دریافت شکایات مردمی برای ثبت شکایات تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و سایر تسهیلات خرد ظرف حداکثر یک هفته کاری اقدام نماید. ضمن اینکه لازم است رسیدگی به شکایات ثبت شده در خصوص تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در اولویت قرار گرفته و به همراه گزارش عملکرد شکایات رسیدگی شده هفتگی به اداره رسیدگی به شکایات و تقاضاهای این بانک ارسال شود.

۱۵‌- متقاضیان تسهیلات ازدواج می توانند علاوه بر طرح سوالات و مشکلات خود را از طریق سامانه های موجود در بانک های عامل از طریق سامانه CRM و با شماره ۲۷۰۶ با بانک مرکزی تماس حاصل نمایند.

در پایان این بخشنامه بر ابلاغ مراتب به قید فوریت به واحدهای اجرایی ذیربط بانک ها و موسسات اعتباری تاکید و عنوان شده است نسخه ای از ابلاغیه مربوطه به بانک مرکزی ارسال شود.‌

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;