کد مطلب: 25945

سایپا | فروش فوری سایپا| پیش فروش سایپا

آغاز پیش فروش سایپا با 100 میلیون پیش پرداخت مابقی اقساط | برای دیدن سوگلی سایپا کلیک کنید

مدیرعامل شرکت سایپا گفت: ساندروی ایرانی تا دی ماه امسال با نصف قیمت فعلی این محصول به بازار عرضه خواهد شد.

آغاز پیش فروش سایپا با 100 میلیون پیش پرداخت مابقی اقساط | برای دیدن سوگلی سایپا کلیک کنید

طرح پیش فروش سایپا با توجه به تقاضای زیاد مردم به صورت هفتگی برگزار می گردد و از طریق سایت های معتبر اطلاع رسانی آن انجام می گیرد. پیش فروش سایپا چندمین مرحله اجرایی خود را طی می کند و هنوز متقاضیان زیادی موفق نشدند صاحب خودرو شوند. محصولاتی که در هر دوره پیش فروش سایپا عرضه می گردند، متفاوت هستند. در این طرح پیش فروش سایپا چندین محصول پر فروش سایپا عرضه شده است.

مدیرعامل شرکت سایپا گفت: ساندروی ایرانی تا دی ماه امسال با نصف قیمت فعلی این محصول به بازار عرضه خواهد شد.

علی تیموری در مراسم افتتاح خط تولید موتور ME۱۶ و رونمایی محصولات مرتبط با اشاره به تولید محصولات جدید خودرویی، اظهار داشت: افزایش تولید روزانه ۶۰۰ موتور با راه‌اندازی خط تولید EM۱۶ به خط تولید سایپا که امروز از آن رونمایی شد.

وی با اشاره به رونمایی از سه خودروی شاهین معمولی، شاهین پلاس و پی نود یا ساندروی ایرانی، تصریح کرد: ساندوری ایرانی پس از ۶سال مطالعات توسط مهندسان مرکز تحقیقات و شرکت پارس خودرو به مرحله تولید رسیده است و با موتور ME۱۶ عرضه خواهد شد که از محصول اروپایی با کیفیت‌تر است، زیرا از نظر قطعات، زنجیره قطعه سازی ایران که در زمان حضور فرانسوی‌ها فعال بودند، با همان قالب‌ها و مواد قطعات را تامین‌ می‌کنند.

 

تیموری با بیان اینکه ۹۲ درصد موتور ME۱۶ با فناوری داخلی به تولید رسیده است، تاکید کرد: ساندروی ایرانی با فناوری ذکر شده تا دی ماه امسال به بازار عرضه می‌شود که پیش‌بینی می‌شود ۵۰ درصد کمتر از قیمت این خودرو در بازار عرضه شود.

مدیرعامل سایپا گفت: این خط مدرن‌ترین خط موتورسازی ایران با رباتیک بالای ۶۰ درصد است و خطای قطعات ایستگاه به ایستگاه توسط ربات کنترل شود./ ایرنا

امکان برداشت  100 میلیون پول حساب وکالتی از امروز

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه‌دولتی گفت: بانک‌ها از امروز دوشنبه موظف به رفع مسدودی حساب‌های وکالتی متقاضیان خودرو خواهند بود.

علی رضا قیطاسی گفت: از روز دوشنبه مبلغ 100 میلیون تومان متقاضیان ثبت نام خودرو در حساب وکالتی به نام سازمان حمایت با حفظ نوبت تحویل خودرو آزاد می‌شود و انتظار می‌رود تمامی بانک‌ها همکاری لازم را در این رابطه داشته باشند.

قیطاسی گفت: محدودیتی برای آزادسازی وجوه حساب وکالتی وجود ندارد و پول همه متقاضیان خودرو‌های داخلی با حفظ نوبت رفع مسدودی خواهد شد.

به گفته دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه‌دولتی، افرادی هم که برای خودرو‌های وارداتی ثبت‌نام کرده بودند، اگر مشمول نشده و یا به هر دلیلی انصراف داده‌اند امکان برداشت 500 میلیون تومان از حساب وکالتی در بانک‌ها فراهم است./ تسنیم

رانت فوق العاده سایپا برای خریداران چانگان

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با توضیحاتی در مورد عرضه خودرو در بورس کالا به واردات چانگان اشاره کرد و گفت: فکر نکنم ما بتوانیم این خودرو را بیشتر از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بفروشیم، بنابراین نوش جان کسی که در سامانه ثبت نام کرده است.

محمد علی تیموری در نشست خبری در مورد ابهاماتی که در مورد عرضه خودرو در بورس کالا وجود دارد توضیح داد: بورس کالا زیرساخت عرضه یک میلیون و ۶۰۰ هزار خودرو را ندارد. بورس برای کشف قیمت بوده و توانایی عرضه تعداد محدودی از خودرو را دارد. دلیل آن هم این است که مشتری باید قیمت خود را به واسطه‌ای یا همان کارگزار اعلام کند و این واسطه خرید را انجام می‌دهد. آیا گستردگی سامانه‌های فروش سایپا، ایران خودرو و وزارت‌خانه که باعث شده هر فردی که اینترنت داشته باشد در روستا هم بتواند ثبت‌نام کند در بورس کالا هم وجود دارد؟ خیر. چند نفر در ایران کد بورسی دارند؟ کد بورسی چیزی است که بتواند مانند سامانه عرضه در شهرها و روستاها نهادینه شود؟

وی ادامه داد: اگر وزیر اقتصاد دستور عرضه داده است، ما هم از عرضه در بورس استقبال می‌کنیم، من هم تمایل داشتم چانگان را در بورس عرضه کنم، قیمت خوب بفروشم، سود خوب کسب و روی کیفیت محصولات داخلی کار کنم. پس بورس زمانی می‌تواند برای یک میلیون و ۶۰۰ هزار خودرو، ساز و کار داشته باشد که گستردگی آن به طوری باشد که هر جا اینترنت وجود دارد، امکان اخذ کد بورس کالا هم وجود داشته باشد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر اینکه خودرو با عرضه‌های دیگر متفاوت است، توضیح داد: برای مثال در مورد فولاد، فقط دو خودروساز فولاد را می‌خرند و هر دو کد بورسی دارند. یا در مورد محصولات پتروشیمی، مردم که به این محصولات نیاز ندارند. کارخانه‌ها نیاز به پتروشیمی دارند که همگی کد بورسی دارند. بورس برای کشف قیمت مناسب است.  شورای رقابت و سازمان حمایت دو معیار را برای تعیین قیمت محصولات در نظر گرفته بودند، یک صورت‌های مالی و مورد دوم در نظر گرفتن سه خودروی مشابه خارجی بود، امیدواریم یک آیتم هم تحت عنوان قیمت عرضه در بورس در نظر بگیرند و این شاید روی قیمت‌گذاری بازار تاثیرگذار باشد.

تیموری در ادامه در مورد واردات خودروی چانگان و تحویل آن به متقاضیانی که ثبت نام کرده‌اند نیز اظهار کرد: به ما اعلام کردند هزینه حمل و نقل، ترخیص و گمرک را پرداخت کنید، قیمت تمام شده درب کارخانه به شما ۱۷ درصد سود می‌دهیم. از اسفند تا کنون خودروها موجود است. ما خیلی مظلومیم. همه پیش فروش می‌کنند از محل پول آن ارز می‌خرند و بعد از آن خودرو را وارد می‌کنند، در حالی که ما پولمان را جور کردیم خودرو را هم وارد کردیم و اکنون درگیر قیمت‌گذاری هستیم. در صورتی که اگر پول را اسفند میگرفتم حتما ۱۰ هزار خودروی بعدی را هم حمل می‌کردیم. زیرا پولی را از محل دارایی غیر از جریان نقدینگی وارد این کار کردیم که دوباره بلااستفاده شد، یا در گمرک است یا کشتی یا شرکت.

وی ادامه داد: اعلام کردند قیمت تمام شده درب گمرک ۹۰۰ میلیون تومان شده است، با در نظر گرفتن  امور تحویل و خدمات پس از فروش یک چانگان که نزدیک ۲.۵ میلیارد تومان قیمت خواهد داشت. فکر نکنم ما بتوانیم این خودرو را بیشتر از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بفروشیم. نوش جان کسی که در سامانه ثبت نام کرده است./ ایسنا

 

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;