بنزین| قیمت بنزین|بنزین سوپر
فوری:گرانی سهمیه بنزین در راه است؟ | خبر داغ از قیمت بنزین امروز 6 اردیبهشت
وزیر نفت اعلام کرد: دولت برنامهای برای افزایش قیمت بنزین ندارد و از مردم خواست تا به شایعات توجه نکنند.
سهمیه بنزین از اهمیت بالا برخوردارست.سهمیه بنزین واریز شد. سهمیه بنزین در آخر هر ماه واریز میشود سهمیه بنزین هر ماه واریز میشود. آخرین تغییرات درباره سهمیه بنزین را در ادامه میخوانید.
وزیر نفت اعلام کرد: دولت برنامهای برای افزایش قیمت بنزین ندارد و از مردم خواست تا به شایعات توجه نکنند.
اظهار داشت: اولین طرح جمعآوری گازهای مشعل شرق کارون با بار مالی یک میلیارد و 400 میلیون دلار به بهرهبرداری میرسد./
وی خاطرنشان کرد: گاز سبک این مشعلها به شبکه سراسری تزریق میشود. ترکیبات سنگین آن نیز خوراک پتروشیمیها از جمله بندر امام میشود.
وزیر نفت همچنین گفت: افزایش قیمت بنزین در دستور کار دولت نیست و مردم به شایعات توجه نکنند.
اوجی درباره کمبود کارتهای سوخت در جایگاهها نیز گفت: کارت سوخت جایگاهها کم شده است تا بتوانیم مصرف را مدیریت کنیم. همه جایگاهها کارت دارند و اگر بگویند نداریم، تخلف کردهاند.
خبری مبنی بر افزایش قیمت بنزین از روز ۱۹ فروردین در شبکههای اجتماعی داغ شد. یوسف فرامرزی، نایب رئیس انجمن سراسری جایگاهداران کل کشور، در این باره به تجارتنیوز گفت: به نظر میرسد اتفاقاتی در حال رخ دادن است، اما هنوز نمیتوان خبر قطعی داد.
امروز ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ برخی اخبار با مضمون افزایش قیمت بنزین در شبکههای اجتماعی منتشر شد.
تصویری که البته مهر و امضای مشخصی ندارد و صرفاً متنی بیپایه و اساس است، دست به دست میشود که بر مبنای آن دولت با تایید شورای نگهبان و ابلاغ به وزارت کشور و وزارت نفت از تاریخ شنبه ۱۹ فرورین عرضه بنزین در تمام جایگاهها را با نرخهای جدید ۵۰۰۰ تومان (سهمیهای) و ۷۵۰۰ تومان (آزاد) از سر میگیرد.
در این خبر آمده است که دولت افزایش قیمت سه مرحلهای بنزین را در ماههای فروردین، تیر و آذر انجام میدهد و میزان سهمیهها به روند سابق توزیع میشود. همچنین افزایش مبلغ بنزین در فصلهای بعدی در زمان خود اطلاعرسانی میشود.
این خبر که بیشتر شبیه شایعه است، از آنجایی باورپذیر میشود که از ابتدای سال مسئولان دولت، برخی نمایندگان مجلس و رسانههای نزدیک به دولت در حال مانور دادن روی رکوردشکنی مصرف بنزین، افزایش قاچاق سوخت و مقصر جلوهدادن مردم در این زمینه هستند.
اظهارات و اخباری که بیشباهت به اخبار هفتههای پیش از ۲۴ آبان ۱۳۹۸، یعنی آخرین مرتبهای که بنزین گران شد، نیست. البته برخی دستاندرکاران هم این موضوع را رد نمیکنند و وزارت نفت نیز تا کنون واکنش رسمی به شایعات نشان نداده است.
خبر افزایش قیمت بنزین واقعیت دارد؟
رضا نواز، سخنگوی انجمن سراسری جایگاهداران کل کشور، به تجارتنیوز گفت: این موضوع باید از متولیان دولتی پیگیری شود. هر دستوری از جانب دولت به دست جایگاهداران برسد باید اجرا شود.
یوسف فرامرزی، نایب رئیس انجمن سراسری جایگاهداران کل کشور، نیز درباره شایعات اخیر به تجارتنیوز گفت: زمزمههایی درباره افزایش قیمت بنزین وجود دارد. به نظر میرسد اتفاقاتی در حال رخ دادن است. افزایش مصرف بنزین میتواند یکی از دلایل افزایش قیمت بنزین باشد.
اسدالله قلیزاده، رئیس انجمن سراسری جایگاهداران کل کشور، هم به تجارتنیوز اعلام کرد: اطلاعی از تصویر منتشرشده نداریم و دستورالعملی درباره افزایش قیمت بنزین تا این لحظه به دست جایگاهداران نرسیده است.
جعفر قادری، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، نیز به تجارتنیوز گفت: خبر افزایش قیمت بنزین صحت ندارد.
روابط عمومی وزارت نفت نیز در گفتگو با تجارتنیوز خبر منتشرشده در فضای مجازی را شایعه دانست و اعلام کرد: تا این لحظه چنین موضوعی مطرح نشده است.
هدایتالله خادمی، رئیس هیئت مدیره شرکت عملیات اکتشاف نفت، درباره افزایش قیمت بنزین به تجارتنیوز گفت: افزایش قیمت بنزین شایعه است.
علی اکبر نژادعلی در یک برنامه رادیویی درباره شایعات درباره افزایش قیمت بنزین اظهار داشت: کلا این شایعات کذب است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با بیان اینکه نه دولت و نه مجلس، برنامهای برای افزایش قیمت بنزین ندارند گفت: شایعات افزایش قیمت بنزین کذب است و تا کنون هیچ مصوبه و ابلاغیهای در این ارتباط صادر نشده است.
علی اکبر نژادعلی در یک برنامه رادیویی درباره شایعات درباره افزایش قیمت بنزین اظهار داشت: کلا این شایعات کذب است. اصلا از ابتدا هم قرار نبوده همچنین اتفاقی بیافتد و اصلا همچنین اتفاقی هم نخواهد افتاد
وی افزود: در برنامه دولت و در برنامه مجلس اصلا همچنین چیزی طرح موضوع هم حتی نشده؛ چه برسد به این که در رابطه با ان تصمیم بگیرند.
نژادعلی در پاسخ به این پرسش که در بودجه امسال بنزین همان سه هزار تومان هست؟ تصریح کرد: کلا بنزین به نرخ هزار و ۵۰۰ تومان با نرخ اول در جایگاههای عرضه سوخت و به نرخ دوم برای استفاده از سهمیه نرخ دوم به نرخ سه هزار تومان در تمامی جایگاههای عرضه سوخت باید عرضه شود.
وی خاطرنشان کرد: همین کار هم دارد انجام میشود و از طریق سامانه عرضه سوخت، در اختیار مردم قرار میگیرد./ خبر آنلاین
طرح جمع آوری کارت سوخت آزاد جایگاه ها در حالی در ابتدای امر، موجب نارضایتی برخی از مردم شده که اجرای آن تکلیف قانون بودجه امسال است. علاوه بر آن و با توجه به روند کنونی تولید و مصرف بنزین و نیز دیگر مولفه ها، به نظر می رسد راه حل دیگری برای مدیریت مصرف سوخت پیش روی دولت باقی نمانده است. پیش بینی ها هم اینک نشان می دهند که با پیشی گرفتن مصرف بنزین از تولید، زنگ خطر واردات بنزین به میزان 2.5 تا 3.5 میلیارد دلار در امسال هم اینک به صدا درآمده است. این در حالی است که در سال های گذشته، کشور ما به صادرکننده بنزین نیز تبدیل شده بود.
یک غافلگیری بنزینی
همان طور که در خبرهای این چند روزه منتشر شده یا احتمالاً در جایگاه های سوخت دیده ایم، کارت های سوخت جایگاه ها کم یا کلاً جمع آوری شده و از این به بعد، صاحبان خودروها باید با کارت سوخت شخصی خود سوخت دریافت کنند. این موضوع سردرگمی و نارضایتی برخی از مردم را به همراه داشته است. چرا که در صورت نبود احتمالی کارت سوخت جایگاه، صاحب خودرو باید یا از دیگر صاحبان خودروها درخواست کند تا از کارت سوختشان استفاده کند یا باید به جایگاه سوخت بعدی به امید استفاده از کارت سوخت آن جایگاه مراجعه کند. اقدامی که هم خطر بود و نبود کارت سوخت در آن جایگاه را به همراه دارد و هم این که ممکن است به واسطه نبود سوخت کافی تا رسیدن به آن جا، موجب شود دردسرهای بعدی نظیر در راه ماندن گریبانگیر صاحب خودرو شود.
بررسی ها نشان می دهد در حالی این غافلگیری بنزینی رقم خورده که حذف کارت سوخت جایگاه های بنزین، اقدامی کاملاً قانونی است. در بند «ح» تبصره 14 قانون بودجه امسال به صراحت آمده است: «به منظور بهبود نظام توزیع بنزین و نفت و گاز در کشور و کاهش قاچاق سوخت، وزارت نفت ... مکلف است تدبیری اتخاذ کند که تا پایان شش ماه ابتدایی سال، حداقل 90 درصد خودروهای بنزین سوز و 95 درصد خودروهای گازوئیل سوز، صرفاً از کارت های سوخت مختص به خودرو استفاده کنند.
دیدگاه تان را بنویسید