کد مطلب: 25502

یارانه|یارانه معیشتی| یارانه جدید

واریزی 930 هزار توانی دولت برای مردم| یارانه معیشتی دولت در جیب مردم| آخرین اخبار از یارانه اسفند ماه+ خبر مهم

با تصویب مجلس، دولت اجازه دارد در سال آینده که علاوه بر یارانه نقدی و معیشتی، کالابرگ الکترونیکی به خانوارهای مشمول پرداخت کند.

یارانه معیشتی برای مردم مهم است. یارانه معیشتی واریز شد. یارانه معیشتی همانند دوره های قبل پرداخت شد. یارانه معیشتی برای هر نفر 55 هزارتومان پرداخت می شود. آخرین اخبار از یارانه معیشتی در سال جدید را با هم می خوانیم.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز با پیشنهاد محسن دهنوی نماینده تهران برای الحاق یک بند به تبصره ۱۴ موافقت کردند.

 

بر این اساس دولت مجاز است از محل منابع تبصره ۱۴ و ردیف اعتباری  ۵۳۰۰۰۰ -۱۹ جدول شماره ۹ این قانون به منظور جبران کاهش قدرت خرید دهک‌های پایین درآمدی ناشی از افزایش قیمت کالاهای اساسی در سال ۱۴۰۲ علاوه بر یارانه نقدی و معیشتی در قالب کالابرگ الکترونیکی به خانوارهای مشمول پرداخت کند.

آیین‌نامه اجرایی این بند شامل نحوه تعیین خانوارهای مشمول با اولویت پنج دهک پایین درآمدی به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور (مسئول)، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حداکثر تا پایان اردیبهشت‌ماه به تصویب هیات وزیران می‌رسد.

محسن دهنوی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در توضیح پیشنهاد خود گفت که با توجه به تورم موجود قدرت خرید مردم به نسبت خردادماه کاهش پیدا کرده و جبران آن در نتیجه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی کفاف تامین مایحتاج خانواده را نمی‌دهد.

وی ادامه داد: دولت در این باره دغدغه دارد و این موضوع با هماهنگی دولت تهیه شده است آیین‌نامه را هم دولت می‌نویسد اولویت دادن کالابرگ از دهک‌های یک تا پنج است.

علی بابایی کارنامی نماینده ساری به عنوان مخالف پیشنهاد اظهار کرد: تجربه نشان داده که اینها به افراد ذینفع نمی‌رسد نمونه آن یارانه معیشتی است که بعضا کارگران از آن برخوردار نشده‌اند. با این موارد تنها توقع در جامعه ایجاد می‌کنیم آن هم در شرایطی که خط فقر ۱۴ تا ۱۵ میلیون تومان شده است.

احمد محرم‌زاده نماینده اهر در مجلس شورای اسلامی به عنوان موافق گفت که مردم دچار مشکلات اقتصادی هستند و تورم و گرانی به آنها فشار آورده است.

بابک افقهی مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه اظهار کرد: از ۶۳۲ همت مربوط به منابع هدفمندی در سال ۱۴۰۱، ۱۷۷ همت هنوز محقق نشده است.

وی اضافه کرد: ما به دلیل اصرار مجلس شورای اسلامی برای دادن کالابرگ آن را به صورت اختیاری در چهار استان اجرایی کردیم اما مورد استقبال قرار نگرفت چون مردم می‌خواهند خودشان برای خودشان تصمیم بگیرند و ترجیح‌شان گرفتن یارانه نقدی است.

شمس‌الدین حسینی رئیس کمیسیون تلفیق گفت که فشار روی خانواده‌ها زیاد است و باید اقدامی صورت گیرد در این حکم تکلیف برای دولت ایجاد نشده و تنها اجازه داده شده است.

 در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۶۹ رای موافق، ۲۷ رای مخالف و شش رای ممتنع از مجموع ۲۲۰ نماینده حاضر در مجلس شورای اسلامی با این پیشنهاد موافقت کردند.

مدیر مرکز آموزش قرآن و معارف اسلامی (بیت القرآن) درباره این بازارچه خیریه گفت: «این هفتمین بازارچه مهربانی است که با یاری خدا و همکاری افراد خیر و نیکوکار، تولیدکنندگان و بانوان سرپرست خانوار با هدف فروش و عرضه انواع محصولات تولیدی به نفع خانواده‌های محروم و نیازمند تحت پوشش برپا شد و بحمدالله مورد استقبال عموم شهروندان نیز قرار گرفت.»

«محمد رضا عابدی» با بیان اینکه بازارچه‌مهربانی به مدت زمان ٣ روز از دهم تا سیزدهم اسفندماه و از ساعت ١٠ صبح تا ٢٢ شب میزبان شهروندان و افراد خیر و نیکوکار بوده افزود: «خوشبختانه امسال، با توجه به اینکه بحران و وضعیت کرونایی را پشت سر گذاشته‌ایم، تعداد بازدیدکنندگان افزایش چشمگیری پیدا کرده بود و امیدواریم که به برکت این دستان مهربان و پرسخاوت، در ویژه‌برنامه بیت القرآن، پیش از فرارسیدن عید نوروز بتوانیم بسته‌های کمک معیشتی و ضروری خانواده‌های تحت پوشش را آماده و در زمان مناسب به‌دست آنان برسانیم.»

عابدی با بیان اینکه در این مجموعه به روی افراد خیر و نیکوکار باز است اضافه کرد: «مجموعه بیت القرآن ٢۵ سال سابقه فعالیت دارد و در طول این سال‌ها به کمک مرکز نیکوکاری طفلان مسلم (ع) که زیر مجموعه آن است خانواده‌های نیازمند واقعی شناسایی و در فهرست دریافت‌کنندگان بسته‌های کمک معیشتی و ارزاق ضروری قرار گرفته‌اند.»

بر پایه این گزارش در هفتمین بازارچه مهربانی که به همت اعضای خانواده قرآنی بیت القرآن، مرکزآموزش قرآن و معارف اسلامی، مرکز نیکوکاری طفلان مسلم (ع) و افراد خیر و نیکوکار در محله قلمستان تهران برگزار شد، ٢٧ میز و غرفه برای عرضه و فروش محصولات تولیدی متنوع در نظر گرفته شده بود که درآمد حاصل از آن برای تهیه و پخش بسته‌های کمک‌معیشتی و ضروری بین خانواده‌های تحت پوشش هزینه خواهد شد.

 مرکز آموزش قرآن و معارف اسلامی (بیت القرآن) در خیابان حضرت ولی‌عصر (عج)، بالاتر از مهدیه تهران، خیابان شهید مدرس، بن‌بست مازندران واقع شده و افراد خیر و نیکوکار جهت هر نوع همکاری می‌توانند به این محل مراجعه کنند و در این امور خیرخواهانه و پر ثواب مشارکت داشته باشند.

 مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی گفت: در حال حاضر یکهزار و ۶۶۱ خانواده دارای فرزند چند قلو در این استان به سر می برند که از خدمات دولتی و این مجموعه بهره مند هستند.

فرگل صحاف روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، معاونت امور اجتماعی بهزیستی را مامور حمایت و پشتیبانی از خانواده های دارای فرزند چند قلو دانست و افزود: اکنون تعداد سه هزار و ۵۲۲ کودک چند قلو در آذربایجان شرقی به سر می برند که این کودکان تا ۶ سالگی از حمایت های مادی و معنوی بهزیستی بهره مند می شوند.

وی کمک های بهزیستی آذربایجان شرقی به خانواده های دارای چند قلو را شامل ارایه خدمات مستمر و غیرمستمر دانست و اظهار کرد: طبق قوانین موجود کودکان چند قلو تا سن ۶ سالگی زیر پوشش خدمات بیمه ای قرار می گیرند.

صحاف فراوانی فرزندان ۲ قلو در آذربایجان شرقی را بیشتر از سایر چند قلوها اعلام و اضافه کرد: در سال های اخیر تعداد معدودی از خانواده ها دارای فرزندان چهار تا پنج قلو نیز بوده اند که اکنون از چرخه حمایتی بهزیستی خارج شده اند.

وی دفتر کودکان و نوجوانان معاونت اجتماعی بهزیستی آذربایجان شرقی را از دفاتر فعال برشمرد که در موضوع حمایت از ایتام و کودکان بی سرپرست و بد سرپرست در قالب ۲۴ مرکز تحصصی هیات امنایی فعالیت دارد و حدود ۳۳۰ فرزند به صورت شبانه روزی در این مراکز نگهداری می شوند.

صحاف ادامه داد: با توجه به سیاست های خانواده محور سازمان بهزیستی، بیش از یکهزار و ۶۰۷ فرزند بی سرپرست و بدسرپرست نیز در خانواده و در کنار بستگانی که دادگاه حضانت را به آنان سپرده است از خدمات مالی مستمر و موردی بهره مند می شوند.

  

وی سرانه ماهانه کودکان زیر حمایت بهزیستی آذربایجان شرقی را ۱۷ میلیون ریال اعلام کرد که سالانه اعتباری معادل ۳۰ میلیارد تومان را شامل می شود.

صحاف نگهداری کودکان در خانواده را هدف اصلی بهزیستی بیان کرد و یادآور شد: در راستای دستیابی به زندگی مستقل و هدایت فرزندان به این سمت همه ساله برنامه ریزی های اساسی جهت سربازی، تحصیلات تکمیلی، اشتغال پایدار، ازدواج و نظارت در تمام مراحل با پرداخت هزینه صورت می گیرد.

وی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون تعداد ۲۵ فرزند زیر حمایت بهزیستی آذربایجان شرقی به زندگی مستقل هدایت شده اند.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی مجموع افراد مستمری بگیر این نهاد را نیز ۸۹ هزار و ۱۷۸ نفر اعلام کرد.

 

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;