چالشها و فرصتهای بازار پنلهای پیامکی در ایران
بازاریابی پیامکی یکی از بهترین روشها برای جذب و برقراری ارتباط با مشتریان است. بسیاری از کسبوکارها و ارگانها توانستند با انتخاب پنل پیامکی مناسب خود، از فرصتهای این بازار بهرهمند شوند. اما استفاده از بازاریابی پیامکی چه مزایا و چالشهایی به همراه دارد؟
بازاریابی پیامکی یکی از بهترین روشها برای جذب و برقراری ارتباط با مشتریان است. بسیاری از کسبوکارها و ارگانها توانستند با انتخاب پنل پیامکی مناسب خود، از فرصتهای این بازار بهرهمند شوند. اما استفاده از بازاریابی پیامکی چه مزایا و چالشهایی به همراه دارد؟
مزایای استفاده از پنلهای پیامکی
بهترین روش برای برقراری ارتباط با مشتریان، استفاده از امکانات و فرصتهایی است که پنل پیامکی ایجاد میکند. درواقع با استفاده از پنل پیامک میتوانید سریعتر، راحتتر و با هزینه کمتری مشتریان و مخاطبان خود را از اخبار و جشنوارههای تخفیف مطلع کنید. اما استفاده از بازاریابی پیامکی مزایا و فرصتهای دیگری هم دارد:
- دسترسی سریع و گسترده به مخاطبان
- بازاریابی مقرونبهصرفه و راحت
- امکان هدفگیری دقیق مشتریان
- بازخورد سریع از مشتریان
شاید از نظر بسیاری از افراد، بازاریابی پیامکی دیگر روشی منسوخ شده باشد و بازاریابی در شبکههای اجتماعی، بازخورد بهتری داشته باشد.در این مورد توصیه میکنیم نگاهی به گوشی موبایلتان بیندازید. آیا شما بیشتر از طریق شبکههای اجتماعی، متوجه تخفیفات روز و جشنوارههای خرید با قیمت مناسب میشوید؟ یا از طریق پیامکهای تبلیغاتی که دریافت میکنید؟
دسترسی سریع و گسترده به مخاطبان
یکی از مهمترین ویژگیهای استفاده از بازاریابی پیامکی، دسترسی سریع و گسترده به مخاطبان هدفمند است. تصور کنید که کسبوکار خود را به تازگی راهاندازی کردهاید و هیچ لیست شمارهای از مخاطبان این صنعت ندارید.
در این مرحله انتخاب و استفاده از پنل پیامک مناسبی که بانک شماره موبایل قوی داشته باشد، به شما کمک میکند تا برای برندسازی و جذب مخاطب موفق عمل کنید.
بازاریابی مقرونبهصرفه و راحت
بازاریابی پیامکی از سایر روشهای بازاریابی، بسیار ارزانتر و راحتتر است. دوباره به مثال قبل بازمیگردیم؛ زمانی که شما کسبوکار نوپایی دارید، امکان تبلیغات گسترده و گران مثل نصب بیلبورد برای شما امکانپذیر نیست. اما شما به راحتی و با هزینه بسیار کمتری میتوانید از تبلیغات موثر و کاربردی بازاریابی پیامکی استفاده کنید.
امکان هدفگیری دقیق مشتریان
یکی از ویژگیهای فوقالعاده پنلهای پیامکی، دسترسی به بانک شمارههای صنعتها و کسبوکارهای مختلف است. برای مثال کسبوکار شما در زمینه محصولات آرایشی و بهداشتی است و مخاطب هدف شما خانمها هستند. حال اگر شما برای 5000 نفر پیامک ارسال کنید که 3000 نفر آنها آقایان باشند، درواقع اشتباه بازاریابی انجام دادهاید. اما با استفاده از پنل پیامک مناسب با انتخاب دقیق و درست، مشتریان هدف خود را انتخاب کرده و برای آنها پیامک تبلیغاتی ارسال میکنید.
بازخورد سریع از مشتریان
طبق نظرسنجیهای انجام شده این نتیجه به دست آمده که 90 درصد پیامکهای تبلیغاتی در لحظهی دریافت توسط مخاطبان خوانده شده است. این آمار نشان میدهد که نرخ تعامل و دریافت بازخورد از مشتریان در روش بازاریابی پیامکی بسیار بالا است.
چالشهای بازار پنلهای پیامکی در ایران
مانند هر روش تبلیغاتی دیگری، بازاریابی پیامکی نیز چالشهایی دارد که با رعایت کردن برخی نکات و توصیهها میتوانید از آنها گذر کنید. اما این چالشها چه مواردی هستند؟
- محدودیتهای قانونی در ارسال پیامک
- عدم اعتماد برخی از کاربران به پیامکهای تبلیغاتی
- محدودیت کاراکتر در پیامکهای تبلیغاتی و اطلاعرسانی
- تغییر قوانین و مقررات ارسال پیامک انبوه
- مسدود شدن سرشمارههای تبلیغات پیامکی
- بازار رقابتی شدید
محدودیتهای قانونی در ارسال پیامک
اصلیترین چالشی که در بازار استفاده از پنل پیامک با آن روبرو میشوید، محدودیتهای قانونی و مقررات مخابراتی است. برای مثال، اگر بخواهید بین مشتریان و مخاطبین کسبوکارتان قرعهکشی برگذار کنید و جوایزی را برای این مورد در نظر بگیرید، میبایست قبل از ارسال انبوه و اطلاعرسانی رویداد قرعهکشی، مسئولیت برگذاری آن را برعهده بگیرید. همچنین استفاده از برخی کلمات مانند نام ارگانها یا کلماتی که خلاف قوانین کشور باشد، از طریق پنلهای پیامکی تخلف محسوب شده و ممنوع است.
مسدود شدن سرشمارههای تبلیغات پیامکی
مسدود شدن سرشمارهها و خطوط پیامکی، نتیجه ارسال پیامکهای بیهدف و مزاحمتآمیز صاحبین برخی از کسبوکارها است. برای جلوگیری از این اتفاق و حل این چالش، بهتر است قبل از هر چیزی، اس ام اسهای خود را با علایق و نیازهای مشتریان خود نوشته و طراحی کنید. همچنین با شخصیسازی پیامها و کسب اجازه قبلی و جلب رضایت آنها، میتوانید به نرخ باز شدن بیشتر پیامکهایتان کمک کنید.
راه حل دیگر عبور از این چالش، تهیه خطوط خدماتی است. پس پیشنهاد ما به شما، مطالعه و کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع سرشمارههای پیامکی و اپراتورهای پیامکی است.
عدم اعتماد برخی از کاربران به پیامکهای تبلیغاتی
اگر از چالش محدودیتهای قانونی گذر کرده و پیامک خود را ارسال کرده باشید، با چالش دیگری به نام عدم اعتماد برخی از کاربران به پیامکهای تبلیغاتی روبرو خواهید شد. در این چالش لازم است که از کلماتی استفاده کنید که حس اطمینان، اعتماد و ارزش را در مخاطب ایجاد کند. با شخصیسازی اس ام اسها، ارائه پیشنهادهای ارزشمند و احترام به حریم خصوصی مخاطبان، میتوان اعتماد آنها را جلب کرده و بازدهی کمپینهای پیامکی را به طور چشمگیری افزایش داد.
محدودیت کاراکتر در پیامکهای تبلیغاتی و اطلاعرسانی
از دیگر چالشهایی که در بازاریابی پیامکی با آن روبرو هستید، تعداد کاراکترهای مجاز در ارسال پیام است که در زمان ارسال اطلاعات بیشتر به چشم میآید.
به طور کلی برای ارسال پیام فارسی 70 کاراکتر مجاز دارید که در آن لازم است شعار یا پیام تبلیغاتی، اطلاعات تماس و نام برند را ذکر کنید.
تغییر قوانین و مقررات ارسال پیامک انبوه
از تاریخ 29 مهر 1402 به دستور سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ارسال کنندگان پیامک تبلیغاتی انبوه، ملزم هستند در انتهای پیامک از عبارت «لغو11» استفاده کنند تا مشترکان و گیرندگان پیامک بتوانند با ارسال عدد 11 به سرشمارهای که از آن پیامک دریافت کردهاند، از ادامه دریافت پیامک انصراف دهند. به موجب این قانون، تعداد 5 کاراکتر از 70 کاراکتر متن پیامک شما کاسته میشود و میبایست در هنگام نوشتن متن پیامک تبلیغ یا اطلاعرسانی خود در نظر بگیرید.
در آخر توصیه میکنیم برای خرید و آغاز بازاریابی پیامکی، تفاوت تعرفه پنلهای پیامکی و تبلیغاتی را بدانید تا مناسبترین پنل را انتخاب کنید و بیشترین بهرهبرداری را داشته باشید. به طور کلی پنلها به چهار دسته پایه، اقتصادی، شرکتی و تجاری تقسیم میشوند که در این مورد لازم است برحسب نیاز و بودجه، بهترین را انتخاب کنید.
دیدگاه تان را بنویسید