توزیع ۲ مرحله کالابرگ عید و رمضان | توزیع یارانه 1/200/000 هزار تومانی برای این خانوارها | استعلام کالابرگ با کد ملی
معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: هدفگذاری بر اساس برنامه هفتم پیشرفت ۵۰ همت کالابرگ در بودجه سال آینده پیش بینی شده است و ۲ مرحله کالابرگ هم تا پایان سال اجرایی میشود.
کالابرگ | معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برنامه حمایت از کودکان دارای سوتغذیه در کشور ۷۰ درصد اثربخشی دارد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل گرجی روز پنجشنبه در جلسه شورای هماهنگی دستگاههای تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در سنندج، اظهار کرد: یکی از طرحهای بسیار خوب طرح سوتغذیه کودکان است که ۱۶ قلم کالای اساسی در قالب این طرح به خانوارها پرداخت میشود.
وی افزود: ارزیابی تاثیر این خدمات در بهزیستی در حال انجام است تا اثربخشی طرح تبیین شود که هشت مرحله تاکنون در کشور اجرا و ۱۱ مرحله دیگر نیز اجرا می شود؛ ضمن اینکه ۱۳۴ هزار کودک تحت پوشش بوده و این طرح ۷۰ درصد اثربخشی دارد.
معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: هدفگذاری بر اساس برنامه هفتم پیشرفت ۵۰ همت کالابرگ در بودجه سال آینده پیش بینی شده است و ۲ مرحله کالابرگ هم تا پایان سال اجرایی میشود.
گرجیوی عبور از شیوههای سنتی و کارآمدسازی را از برنامه حمایتی وزارت تعاون اعلام کرد و گفت: سال آینده هم ۱۰۰ هزار کودک تحت پوشش این طرح قرار میگیرد که منابع آن در بودجه پیش بینی شده است.
لزوم انعطاف بیمه ها برای پوشش مشاغل نوین
معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: شورای عالی کار و کمیته های دستمزد فعال است و وزیر تعاون تدبیری برای استفاده از نظر همه دیدگاهها محقق کرد و درگاهی برای ثبت این دیدگاهها راهاندازی شده است.
گرجی ادامه داد: تصمیمی اتخاذ شود که همه جوانب را به درستی دیده و دغدغه کارگران و کارفرمایان رفع شود.
وی گفت: امنیت شغلی از مسایل مهم است که با تعییر فصل نباید دچار خدشه شود؛ ضمن اینکه مطالبهگری از فصول قانون کار انجام گیرد تا تحقق اهداف مهم این قانون برای رفاه و اممیت نیروی کار را شاهد باشیم که از عوامل اصلی رشد اقتصادی و تولید هستند.
گرجی با بیان اینکه کولبران از مسایل اساسی در کردستان است که در محافل ملی به آن پرداخته شده است، افزود: آییننامه ابلاغی تجارت مرزنشینان می تواند به کاهش بار مشکلات کمک کند و در کنار آن پوشش بیمهای کولبران هم مطرح است.
وی با بیان اینکه با قوانین سنتی نمی شود تغییرات نوین را تحت پوشش قرار داد، افزود: انعطاف لازم در بیمهها برای پوشش مشاغل نوین باید ایجاد شود.
گرجی گفت: شیوهنامه رسیدگی به اعتراض کارگران ساختمان تدوین شده و تا ۲ هفته آینده ابلاغ و در سامانه جدید که تا یک ماه آینده فعال میشود.
معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: عوارض شهرداری با رعایت عدالت در استانها تقسیم و افراد پشت نوبت بیمه تحت پوشش قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه حوادث ناشی از کار در بخش کارگران ساختمانی بالاترین نرخ را دارد، افزود: بهزیستی با کمترین منابع مشغول به ارائه خدمت به جامعه هدف است و پیگیر هستیم تا تکالیف قانونی معلولان را محقق کنیم و قیمت واقعی خدمات احصا و دولت مکلف به تامین منابع مالی آن شود.
دولت در راستای اجرای ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، طرح یسنا را برای حمایت از مادران شیرده و دارای کودک زیر ۵ سال آغاز کرد. دولت در راستای اجرای ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، طرح یسنا را برای حمایت از مادران شیرده و دارای کودک زیر ۵ سال آغاز کرد.
در ادامه این طرح، مراحل دوم و سوم پرداخت به حدود ۲۳ هزار مادر در بهمن و اسفندماه انجام شد، ولی در سال ۱۴۰۳، طرح یسنا ادامه نیافت.
با این حال، در ماههای اخیر شایعاتی در خصوص احیای مجدد این طرح به گوش رسیده است، اما طبق اطلاعات منتشر شده، هیچ بودجهای برای اجرای آن در سال جاری در قانون بودجه ۱۴۰۳ در نظر گرفته نشده است.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت نیز اعلام کرده است که اجرای طرح یسنا در سال جاری منتفی بوده و اگر بودجه لازم از سوی سازمان برنامه و بودجه تخصیص یابد، امکان بهبود طرح در سال آینده وجود دارد.
یارانه معیشتی به مادران(یسنا)
طرح پرداخت یارانه معیشتی به مادران دارای فرزند شیرخوار (یسنا) در ابتدا فقط در ۸ استان و در دهک اول درآمدی اجرا میشد. اما اکنون این طرح به صورت کشوری اجرا شده است و به تمام مادران واجد شرایط در همه استانها و در سه دهک کمدرآمد نیز اعتبار میدهد.
طرح یسنا با هدف کمک به امنیت غذایی مادران دارای فرزند زیر دو سال، از سال گذشته برای حدود ۲۴ هزار مادر واجد شرایط در دهک اول درآمدی اجرا شد و دامنه آن از ۸ استان کم برخوردار شامل کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، ایلام، گلستان، فارس، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، هرمزگان فراتر نرفت، اما حالا، آنگونه که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده، این طرح بهصورت سراسری و برای سه دهک کمدرآمد اجرایی شده است.
تاکنون مبلغ یارانه مازاد برای این دسته از مادران معادل ۴۰۰ هزار تومان بود؛ اما اکنون طبق اظهارات سید صولت مرتضوی، اعتبار خرید بستههای غذایی و بهداشتی به میزان حدود ۶۰۰ هزار تومان برای مادران واجد شرایط در تمام استانهای کشور تأمین شده است و افراد شامل این طرح میتوانند اقدام به خرید کنند.
آمارهای ارائه شده از سوی وزیر کار حاکی از این است که در فاز کشوری طرح یسنا ۹۳۵ هزار و ۷۲۴ نفر در خانوادههای سه دهک کمدرآمد که مادران دارای فرزند زیر ۲ سال در آنها حضور دارند، از یارانه ۶۰۰ هزار تومانی خانوار بهرهمندی میشوند.
منبع: اعتمادآنلاین
دیدگاه تان را بنویسید