کد مطلب: 39738

یارانه نقدی | یارانه نقدی آبان

اطلاعیه مهم؛ زمان واریز یارانه نقدی ۳۰۰ هزار تومانی | سرپرستان خانوار حسابشان را چک کنند | مشمولان یارانه ۳۰۰ هزار تومانی چه کسانی هستند؟

طبق اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانه ها، یارانه معیشتی آبان ۱۴۰۳ دهک چهارم تا نهم، ساعت ۲۴ روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۷/۳۰ به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد و از بامداد روز پنجشنبه قابل برداشت است.

اطلاعیه مهم؛ زمان واریز یارانه نقدی ۳۰۰ هزار تومانی | سرپرستان خانوار حسابشان را چک کنند | مشمولان یارانه  ۳۰۰ هزار تومانی چه کسانی هستند؟

طبق اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانه ها، یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ دهک چهارم تا نهم، ساعت ۲۴ روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۷/۳۰ به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد و از بامداد روز پنجشنبه قابل برداشت است.

به گزارش خبرآنلاین، رقم یارانه اعلام شده برای دهک‌های چهارم تا نهم، ۳۰۰ هزار تومان است. برای اطلاع از یارانه نقدی خود، می‌توانید به وب‌سایت پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به نشانی "www.sso.my.gov.ir" مراجعه کرده و با وارد کردن شماره تلفن همراه سرپرست خانوار، اطلاعات مورد نیاز را دریافت کنید.

همچنین در صورت اعتراض به مقدار یارانه، می‌توانید در همین وب‌سایت اعتراض خود را ثبت کرده و درخواست بررسی کنید.

طبق اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانه ها، یارانه معیشتی آبان ۱۴۰۳ دهک چهارم تا نهم، ساعت ۲۴ روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۷/۳۰ به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد و از بامداد روز پنجشنبه قابل برداشت است.

یارانه نقدی

چگونه از دهک بندی یارانه نقدی مطلع شویم؟

مرکز آمار سالانه در گزارش بودجه خانوار، خانواده‎ها را بر اساس مجموع درآمد و هزینه‌های سالانه در ۱۰ گروه دسته‌بندی می‌کند. دهک اول کم‌درآمدترین گروه و دهک دهم پردرآمدترین گروه از خانواده‌ها تشکیل می‌دهند. در این گزارش چگونگی استعلام دهک بندی خانوار را بخوانید.

 به گزارش اقتصادآنلاین، دولت برای پیدا کردن خانواده‌های کم‌درآمدی که باید مشمول دریافت یارانه قرار بگیرند، سراغ دهک‌های هزینه‌ای رفته است. به این صورت که سه دهک پردرآمد جامعه از دریافت یارانه کنار گذاشته شده‌اند و هفت دهک باقی‌مانده یعنی اقشار کم‌درآمد مشمول دریافت یارانه هستند. حالا سوال اصلی اینجاست که چطور می‌توانیم بفهمیم خانواده ما در کدام دهک اقتصادی دسته‌بندی می‌شود؟

 روش استعلام دهک بندی یارانه نقدی معیشتی

برای اطلاع از دهک خانوار، افراد می‌توانند از دو روش زیر اقدام کنند:

استعلام از طریق سامانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه حمایت به آدرس https://hemayat.mcls.gov.ir، آخرین وضعیت دهک‌بندی خود را مشاهده کنند. این سامانه امکان بررسی و پیگیری واریز یارانه معیشتی را نیز فراهم می‌کند.

استعلام از طریق شماره تماس گویا

برای استفاده از این روش، متقاضیان باید با شماره ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ تماس بگیرند. سپس کد ملی سرپرست خانوار و شماره تلفن خود را وارد کنند تا اطلاعات مربوط به دهک خانوار خود را دریافت کنند.

3. شماره گیری توسط کد دستوری

در روش سوم نیز، می‌توانید با شماره گیری یک کد دستوری با تلفن همراه خود، از وضعیت دهک‌بندی خود مطلع شوید. با شماره‌ای که به نام خودتان است، کد دستوری #کد ملی*۴۳۸۵۷*۴* را شماره گیری کنید و از دهک خانوار خود، مطلع شوید.

یارانه نقدی

 روش اعتراض به دهک بندی یارانه نقدی

سایت اعتراض به یارانه معیشتی که از سوی ستاد هدفمندی یارانه‌ها معرفی شده است همان سایت وزارت کار و رفاه اجتماعی است. افراد معترض به قطع یارانه معیشتی که از ابتدای ۱۴۰۱ یارانه دریافت نکردند یا در سالهای قبل یارانه‌شان به هردلیلی قطع و حذف شده است، حالا می‌توانند به سایت my.gov.ir مراجعه کرده و اقدام به ثبت‌نام کنند. همچنین استعلام یارانه معیشتی با کدملی نیز در همین سایت انجام میشود.

اما افرادی که بعد از مشخص شدن دهک درآمدی خود متوجه شدند جزو دهک دهم درآمدی هستند و نسبت به این دهک‌بندی اعتراض دارند، لازم است به سایت hemaya.tmcls.gov.ir مراجعه کرده و اعتراض خود را در این راستا اعلام کنند. لازم به ذکر است که برای استعلام یارانه معیشتی با کدملی هم نیاز به مراجعه به همین سایت میباشد.

بعد از ورود به سایت hemaya.tmcls.gov.ir با وارد کردن شماره تلفن و کدملی سرپرست خانوار در سامانه و زدن گزینه «درخواست بررسی» ، درخواست شما برای بررسی دهک درآمدی ارسال خواهد شد.

جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام

طرح یسنا به منظور تامین امنیت غذایی مادران و نوزادان سراسر کشور اجرایی شد و در مرحله جدید آن، مادران دارای فرزند زیر دو سال در سه دهک اول درآمدی که جمعیت آن‌ها به یک میلیون نفر می‌رسید، مشمول این طرح شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اعلام معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کاهش میزان کالری مصرفی مردم در طی سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۹ باعث شد دولت بسته کلانی در حوزه امنیت غذایی تدوین کند و یکی از بخش‌های مهم آن به حمایت از مادران شیرده و دارای کودکان زیر دو سال اختصاص یابد.

این طرح یارانه مضاعف ۶۰۰ هزار تومانی برای مادران با فرزند زیر دو سال است که برای سه دهک اول کم‌درآمد به اجرا درآمده است و در مرحله نخست این طرح، ۲۷ هزار مادر شناسایی شدند که از این میان ۲۲ هزار نفر مشمول دریافت این یارانه مضاعف بودند.

طرح یسنا به شکل پایلوت (آزمایشی) در هشت استان ایلام، لرستان، هرمزگان، گلستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و شمالی، در راستای اجرای ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به مرحله اجرا درآمده است.

در مرحله جدید مادران دارای فرزند زیر دو سال در سه دهک اول درآمدی در سراسر کشور که جمعیت آن‌ها به یک میلیون نفر می‌رسید، مشمول این طرح شده‌اند.

مادران سه دهک اول درآمدی برای اطلاع از اینکه مشمول طرح هستند یا نه می‌توانند با ورود به برنامه کاربردی «شما» مراجعه کنند و پس از واردکردن کد ملی سرپرست خانوار از وضعیت خود مطلع شوند.

یارانه ۴۰۰ هزار تومانی مادران در مرحله دوم طرح، به ۶۰۰ هزار تومان افزایش یافته است و مادران مشمول طرح یسنا، می‌توانند از بسته‌های حمایتی پیش‌بینی‌شده که شامل لبنیات، پروتئین، حبوبات، روغن، غلات، مغزی‌جات، میوه‌جات و سبزی‌ها و بسته بهداشتی شامل پوشک، شامپو، صابون و شوینده‌های بهداشتی برای کودک و مادر است تا مبلغ حدود ۶۰۰ هزار تومان به صورت رایگان خرید کنند.

طرح یسنا از سال گذشته به شکل پایلوت (آزمایشی) در هشت استان ایلام، لرستان، هرمزگان، گلستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و شمالی به مرحله اجرا درآمد و تا الان نیز ادامه دارد.

طرح یسنا که با زیرپوشش قراردادن مادران دهک اول درآمدی جامعه آغاز به کار کرده بود، در طرح جدید قرار است مادران سه دهک اول درآمده جامعه را تحت پوشش قرار دهد تا امنیت غذایی تعداد بیشتری از مادران و نوزادان تأمین شود؛ وزیر رفاه در این باره گفت: اعتبار خرید بسته‌های غذایی و بهداشتی به ۶۰۰ هزار تومان برای مادران دارای فرزند شیرخوار در سه دهک اول درآمدی در تمام استان‌های کشور تأمین شده است و افراد شامل این طرح می‌توانند اقدام به خرید کنند، این طرح برای مادران دارای فرزند زیر دو سال در سه دهک اول درآمدی که جمعیتی حدود یک میلیون (۹۳۵ هزار و ۷۲۴) نفر هستند در تمام استان‌های کشور اجرایی می‌شود.

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;