کد مطلب: 39395

یارانه معیشتی | یارانه معیشتی مبلغ

سورپرایز بزرگ دولت از افزایش یارانه معیشتی | واریز 1400/000 تومان برای یارانه معیشتی بگیران از سال آینده

پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و و کمیته امام به مجلس ارائه شد.

سورپرایز بزرگ دولت از افزایش یارانه معیشتی | واریز 1400/000 تومان برای یارانه معیشتی بگیران از سال آینده

یارانه معیشتی | پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و و کمیته امام به مجلس ارائه شد.

احمد فاطمی رئیس کمیته تلفیق کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از پیشنهاد افزایش 40 درصدی مستمری مددجویان سازمان بهزیستی و و کمیته امام امام خمینی(ره) خبر داد.

 وی بیان کرد: پیشنهاد افزایش 40 درصدی کمسیون اجتماعی برای مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد به کمسیون تلفیق بودجه سال 1404 ارائه خواهد شد که امیدواریم مورد تصویب اعضای این کمسیون و همچنین نمایندگان در جلسه علنی قرار گیرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: میزان فعلی مستمری کفاف زندگی و هزینه‌های این قشر را نمی دهد لذا با در نظر گرفتن منابع پیشنهاد افزایش مستمری را به کمیسیون تلفیق بودجه مطرح کردیم تا مورد ایراد شورای نگهبان هم قرار نگیرد.

احمدی با بیان اینکه مستمری هر مددجوی بهزیستی حدود یک میلیون تومان است، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور این عدد رقم بسیار ناچیزی است و بسیاری از آنها در تامین حداقل‌های اولیه زندگی دچار مشکل هستند.

وی گفت که امیدواریم که مسئولان دولتی هم در زمینه افزایش مستمری مددجویان و اجرای آن همراهی‌های لازم را داشته باشند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر اینکه مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد پایین است و کفاف زندگی واجدین شرایط را نمی‌دهد و این قشر تحت فشار اقتصادی قرار دارند ، گفت: تلاش اعضای کمیسیون اجتماعی این است که مددجویان از سطح رفاه نسبی برخوردار باشند و رضایتمندی نسبی حاصل شود.

یارانه معیشتی

یارانه معیشتی-میزان مستمری مددجویان در سال ۱۴۰۳ اعلام شد

میزان مستمری مددجویان دو نهاد حمایتی کمیته امداد و بهزیستی کشور اعلام شد.                 

سعید زارع‌زاده؛ معاون برنامه‌ریزی و بودجه کمیته امداد امام خمینی با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان دو نهاد حمایتی کمیته امداد و بهزیستی کشور اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، افزایش مستمری مددجویان از فروردین ماه ۱۴۰۳ اعمال شده است.

وی افزود: بر همین اساس شب گذشته، مستمری فروردین‌ماه مددجویان با افزایش ۳۰ درصدی، با مساعدت سازمان برنامه و بودجه به حساب مددجویان واریز شد.

معاون برنامه‌ریزی و بودجه کمیته امداد امام خمینی با اشاره به اینکه مستمری مددجویان دو نهاد حمایتی بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۳ نسبت به ابتدای سال ۱۴۰۰، ۱۸۶ درصد رشد پیدا کرده افزود: رشد افزایش مستمری مددجویان بالاتر از نرخ تورم بوده است.

زارع‌زاده همچنین به میزان افزایش مستمری مددجویان در سال ۱۴۰۳ پرداخت و گفت: سرانه پرداختی برای خانواده‌های یک نفره در ماه یک میلیون تومان، دو نفره یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان، ۳ نفره دو میلیون تومان، ۴ نفره دو میلیون و ۹۵۰ هزار تومان و ۵ به بالا ۳ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان برای سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است.

تاریخ واریز مستمری مددجویان بهزیستی در از اسفند ۱۴۰۲ تغییر کرد و در براساس اعلام سازمان بهزیستی و زمان بندی جدید مستمری ۲۰ ام هر ماه واریز می شود.

آرزو ذکایی‌فر ،‌ با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین ماموریت‌های سازمان بهزیستی به عنوان سازمانی حمایتی، تخصصی و دانش‌محور «توانمندسازی جامعه هدف» است، اظهار کرد: همانگونه که در ‌قانون ساختار نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی آمده است، سیاست توانمندسازی به معنای کاهش روش‌های‌ مبتنی بر تأمین مستقیم نیاز و متقابلاً افزایش توانایی‌های فردی و جمعی به منظور تأمین‌ نیازها توسط خود افراد است.

وی ادامه داد:‌ بر همین اساس در ساختار جدید سازمان، معاونتی تحت عنوان معاونت توانمندسازی و رفاه اجتماعی پیش‌بینی، جانمایی و مصوب شده است که فعالیت‌ها و برنامه‌های این معاونت در قالب اداره رفاه اجتماعی و اداره استعدادیابی و توسعه مهارت‌ها انجام می‌شود.

به گفته معاون توانمندسازی مرکز کارآفرینی و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور، یکی از گروه‌های ذیل این معاونت، گروه رفاه اجتماعی است که در حوزه رفاه اجتماعی موضوعاتی مانند معیشت، تلاش در راستای ارتقاء شاخص‌های رفاه اجتماعی، ارتقاء کیفیت زندگی و کمک‌های حمایتی را به منظور توانمندسازی جامعه هدف دنبال می‌کند.

ذکایی‌فر در همین راستا، یکی از مهمترین برنامه‌های این گروه را حمایت از دانشجویانِ‌ دارای معلولیت، خانواده نیازمند و بانوان سرپرست خانوار و اعضای آنها از طریق کمک به تامین شهریه دانشجویی عنوان کرد و یادآور شد: در حال حاضر حدود ۱۸ هزار دانشجو تحت پوشش سازمان بهزیستی مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد ۶۸۲۷ نفر از دانشجویان شامل بانوان سرپرست خانوار، فرزندان آنها و فرزندان تحت سرپرستی و حمایت سازمان و ۱۱ هزار و ۱۲۷ نفر حوزه توانبخشی و افراد دارای معلولیت هستند که در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل‌اند.

بنابر اظهارات وی،‌ از میان این دانشجویان ۷۷ درصد زن و ۲۳ درصد مرد هستند.

ذکایی‌فر در ادامه یکی دیگر از فعالیت‌های این معاونت را تشریح کرد و گفت: پرداخت کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان تحت پوشش یکی دیگر از اقدامات حمایتی سازمان است. در حال حاضر ۱۸۰ هزار دانش‌آموز تحت پوشش سازمان هستند که مبلغی را به عنوان کمک هزینه دریافت می‌کنند. هرچند که مبلغ پرداخت شده با توجه به هزینه‌های تحصیلی و وسایل آموزشی و کمک آموزشی، کفاف هزینه‌های تحصیلی فرزندان را نمی‌دهد، اما در سال جاری با برگزاری جلسات کارشناسی متعدد با سازمان برنامه و بودجه و همراهی مسئولان و کارشناسان این سازمان، توانستیم اعتباری را برای این دسته از دانش‌آموزان جهت کمک به تامین وسایل آموزشی جذب کنیم که در ابتدای سال تحصیلی برای مددجویان واریز شد.

وی تصریح کرد:‌ در سال جاری، علاوه بر خدمات حمایتی به این افراد برنامه ارتقاء و هدایت تحصیلی دانش‌آموزان تحت پوشش با اولویت مقطع ۱۱ و ۱۲ متوسطه دوم نیز در دستور کار قرار گرفته است که به زودی پس از طی فرایند کارشناسی و تدوین محتواهای اجرایی لازم، عملیاتی خواهد شد،‌ اما در حال حاضر طی تفاهم‌نامه‌ای که با یکی از بنیادهای علمی آموزشی منعقد شده، تاکنون ۹۰۰۰ نفر از دانش‌آموزان، از خدمات آموزشی و آزمون‌های این بنیاد به صورت رایگان بهره‌مند شده‌اند.

رئیس هیات امنای کمیته امداد با تاکید بر ضرورت بهره‌گیری از تجربیات کار آفرینان برتر در زمینه اشتغالزایی مددجویان، گفت: ارتباط مستمر با کارآفرینان باید در برنامه ایجاد اشتغال قرار گیرد.

آیت‌الله کازرونی در نشست معاونان اشتغال سراسر کشور که در استان البرز برگزار شد، ادامه داد: ظرفیت دیگری که برای ایجاد اشتغال می‌تواند مثمر ثمر باشد، خیران هستند.

وی اضافه کرد: خیران بدون هیچ چشم‌داشتی از مددجویان حمایت می‌کنند بنابراین می‌توانند در زمینه اشتغال نیز قدم بردارند.

رئیس هیات امنای کمیته امداد در ادامه اظهار کرد: اگر مراکز نیکوکاری نیز به عنوان بازوان‌ توانمند به کمک امداد بیایند کار بزرگی انجام می‌شود و تعداد مددجویان بیشتری به خودکفایی می‌رسند.

کازرونی ادامه داد: ایجاد اشتغال یعنی جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی که سبب تقسیم عادلانه ثروت می‌شود همچنین فرهنگ کار در بین نسل‌های آینده هم نهادینه و به سنت تبدیل می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، رئیس هیات امنای کمیته امداد گفت: سال گذشته ۱۰۰ هزار خودکفایی به ثبت رسید و قطعا با استفاده از پتانسیل‌های خیران و ‌کارآفرینان، می‌توانیم این میزان را بیشتر کنیم و امسال جشن ۱۱۰ هزار خودکفایی در کشور را بگیریم.

 

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

آخرین اخبار

تبلیغات متنی

;