کد مطلب: 39166

مسکن دولتی | مسکن دولتی

متقاضیان مسکن دولتی بخوانند | ثبت نام متقاضیان مسکن دولتی در سامانه

عضو انجمن انبوه‌سازان مسکن تهران گفت: میزان آورده متقاضیان در نهضت ملی مسکن به بیش از ۸۰۰ میلیون تومان رسیده که با تسهیلات ساخت قیمت تمام شده به یک میلیارد و۴۰۰ میلیون تومان می‌رسد.

متقاضیان مسکن دولتی بخوانند | ثبت نام متقاضیان مسکن دولتی در سامانه

مسکن دولتی | عضو انجمن انبوه‌سازان مسکن تهران گفت: میزان آورده متقاضیان در نهضت ملی مسکن به بیش از ۸۰۰ میلیون تومان رسیده که با تسهیلات ساخت قیمت تمام شده به یک میلیارد و۴۰۰ میلیون تومان می‌رسد.

حسن محتشم با بیان اینکه حضور انبوه‌سازان در تسریع اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن نقش بسیار موثری دارد گفت: در جلسه‌ای که با وزیر راه و شهرسازی و معاونان بخش مسکن داشته ایم از حضور انبوه‌سازان در اجرای این پروژه‌ها استقبال کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: با بیان اینکه برای تسریع در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن باید دولت از حضور مستقیم در اجرای پروژه‌ها خارج شود گفت: دخالت مستقیم دولت در اجرای پروژه‌ها باعث می‌شود که تکمیل پروژه‌ها به تعویق بیافتد.

محتشم با بیان اینکه  طبق قانون جهش تولید مسکن باید دولت سالانه یک میلیون واحد مسکونی ساخته و به متقاضیان تحویل دهد گفت: طبق آخرین آمارهای که اعلام شده تاکنون ۱۰۰ هزار واحد مسکونی هم به بهره‌برداری نرسیده است.

محتشم با بیان اینکه  جامعه هدف دولت برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن دهک‌های پایین جامعه است گفت:  طبق آخرین ارزیابی‌های که صورت گرفته در حال حاضر ساخت یک واحد ۸۰متری نهضت ملی مسکن برای مصرف کننده یک میلیارد و ۴۰۰ هزار تومان هزینه دارد.

او بیان کرد: میزان تسهیلاتی که دولت برای اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن در نظر گرفته ۵۵۰ میلیون تومان است که در این بخش هم متاسفانه بانک‌ها همکاری لازم را برای پرداخت تسهیلات ندارند در نتیجه فشار بیشتر به متقاضی وارد می‌شود چراکه میزان آورده آنها به بیش از ۸۰۰ میلیون تومان می‌رسد.

محتشم گفت: استفاده از ظرفیت های انبوه‌سازان در قالب ساخت مشارکتی می تواند دولت را  درتکمیل پروژه‌های باقی مانده کمک کند.

مسکن رایگان

ثبت نام متقاضیان مسکن دولتی در سامانه

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: برای تکمیل ۸۰۰ هزار واحد پروژه‌های نهضت ملی مسکن ۶۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه طبق ارزیابی‌های صورت گرفته و طبق آمارها برای تکمیل خدمات زیربنایی و روبنایی واحدهای نهضت ملی مسکن باید مبالغ سنگینی تامین شود، گفت: برآوردها حاکی از آن است که حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومان برای هزینه‌های آماده‌سازی و خدمات زیربنایی و روبنایی ۸۰۰ هزار واحدی که متقاضیان برای آن واریز وجه انجام داده‌اند نیاز است.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در برخی از پروژه‌های مسکن مهر منابعی برای آماده‌سازی و خدمات روبنایی دیده نشده است، اظهار کرد: این موضوع یک مشکل اساسی است و این نوع کمبودها و کاستی‌ها به خصوص در مناطقی که مردم ساکن شده‌اند، باید به سرعت جبران شود.

مالکی افزود: باید به مباحث کیفی و کارشناسی  توجه بسیاری شود و  این امر به عنوان یکی از الزامات اصلی در این دوره است که باید به آن توجه کنیم.

وی با بیان اینکه باید بانک‌ها به پرداخت تسهیلات ساخت  و تکمیل منابع مورد نیاز برای اجرای پروژه‌ها توجه کنند، گفت: حدود ۸۰۰ هزار متقاضی آورده‌های خود را تکمیل کرده اند بنابراین باید توجه بسیار زیادی به تامین منابع مالی پروژه‌های نهضت ملی مسکن در این دوره کنیم.

مسکن دولتی

اقساط متقاضیان نهضت ملی مسکن و مسکن دولتی

 در حالی قرار بود آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن هر ۳ تا ۴ ماه یک‌بار واریز شود که اداره‌کل راه و شهرسازی استان تهران با ارسال پیامک، زمان واریز آورده را به ماهانه تغییر داده است.

به گزارش تسنیم، حدود 3 سال از آغاز اجرای طرح نهضت ملی مسکن می‌گذرد، طرحی که در ابتدا قرار بود با 150 میلیون تومان تهرانی‌ها را صاحب خانه کند.

وزیر اسبق راه و شهرسازی دی‌ماه سال 1400 دراین‌باره گفته بود: سود تسهیلات نهضت ملی مسکن 18 درصد و اقساط این تسهیلات 20ساله است، اقساط این وام پلکانی خواهد بود، فردی که امروز 450 میلیون تومان تسهیلات دریافت می‌کند طی 20 سال آینده حدود یک‌ونیم میلیارد تومان پرداخت می‌کند که پرداخت آن به‌صورت پلکانی خواهد بود، افرادی که امروز ثبت‌نام می‌کنند 2 سال بعد از تحویل مسکن پرداخت اقساط آن‌ها شروع می‌شود.

قاسمی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌کنیم فردی که در تهران زندگی می‌کند اگر 150 میلیون تومان آورده خودش باشد حتماً صاحب خانه خواهد شد، چون زمین رایگان است، تمهیدات خوبی با وزارت صمت داشتیم که مصالح به‌گونه‌ای خریداری شود که تورم کمتر در آن تأثیر داشته باشد، پروانه کار با قیمت ارزان در اختیار قرار می‌گیرد، سهم هزینه نظام مهندسی کمتر است و همچنین مالیات بسیار کمتری پرداخت می‌شود.

به گزارش تسنیم، حدود 31 ماه از این اظهارنظر می‌گذرد و متقاضیان نهضت ملی مسکن استان تهران تا امروز خیلی بیشتر از رقم اعلام‌شده بالا، آورده این طرح را واریز کرده‌اند. فارغ از این ماجرا، قرار بود متقاضیان نهضت ملی مسکن هر 4 ماه یک‌بار اقدام به واریز آورده کنند،

این در حالی است که در یک نمونه اداره‌کل راه و شهرسازی استان تهران با تغییر رویکرد اقدام به ارسال پیامک‌های هشدار به متقاضیان کرده است، در جدیدترین نمونه این اداره‌کل با ارسال پیامکی به متقاضیان تا 20 مهرماه برای پرداخت 50 میلیون تومان فرصت داده است.

این پیامک به‌شرح زیر است؛

«با توجه به شروع عملیات اجرایی پروژه‌های نهضت ملی و تسریع در پیشرفت فیزیکی پروژه، نسبت به تکمیل آورده تا سقف 280 میلیون تومان تا تاریخ 1403/07/20 اقدام نمایید (مبلغ این قسط 50 میلیون تومان). عدم واریز وجه در موعد مقرر موجب توقف پروژه، افزایش قیمت تمام‌شده و متضرر شدن متقاضیان خواهد شد. با توجه به امتیازبندی بر مبنای هر یک میلیون تومان در هر روز یک امتیاز، در صورت تأخیر در پرداخت، موارد در امتیازبندی و رتبه متقاضی لحاظ می‌گردد. اداره‌کل راه و شهرسازی استان تهران»

این هشدار پیامکی درحالی به متقاضیان ارسال شده است که اوایل شهریور ماه امسال اداره‌کل راه و شهرسازی استان با ارسال پیامک به‌شرح زیر به متقاضیان نهضت ملی مسکن به آنها هشدار داد نسبت به تکمیل آورده تا سقف 230 میلیون تومان اقدام کنند؛

«با توجه به شروع عملیات اجرایی پروژه‌های نهضت ملی مسکن و تسریع در پیشرفت فیزیکی پروژه، در صورتی که نسبت به تکمیل آورده خویش تا سقف 230 میلیون تومان اقدام نکرده‌اید، مقتضی است نسبت به تکمیل آورده تا سقف اعلامی تا تاریخ 15 شهریور 1403 اقدام کنید.

عدم واریز وجه در موعد مقرر موجب توقف پروژه، افزایش قیمت تمام‌شده و متضرر شدن متقاضیان خواهد شد. بدیهی است با توجه به امتیازبندی بر مبنای هر یک میلیون تومان در هر روز یک امتیاز در صورت تأخیر در پرداخت موارد در امتیازبندی و رتبه متقاضی لحاظ می‌شود.»

به گزارش تسنیم، قرار بود متقاضیان تهرانی نهضت ملی مسکن با آورده 150 میلیون تومانی و تسهیلات 550 میلیون تومانی صاحب خانه شوند، امروز اما همان متقاضیان با گرفتاری پرداخت ماهانه آورده و البته وام 800 میلیون تومانی مواجه هستند، وامی که البته هنوز ابلاغ نشده است. با این تفاسیر شایسته است وزیر راه و شهرسازی هرچه سریع‌تر به این موضوع ورود پیدا کند تا از پیامدها و تبعات منفی برای متقاضیان که احتمالاً یکی از آنها "انصراف از طرح است" جلوگیری به‌عمل آید./ تسنیم

 

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;