کد مطلب: 38511

وام | وام ۱۵۰ میلیونی | وام خود اشتغالی

جزییات دریافت وام ۱۵۰ میلیونی از این بانک | فقط با افتتاح حساب قرض‌الحسنه وام بگیرید

متقاضیان می‌توانند وام خود اشتغالی 150 میلیون تومانی بانک سپه را برای راه‌اندازی کسب و کار خود، با نرخ سود چهار درصد از این بانک دریافت کنند.

جزییات دریافت وام ۱۵۰ میلیونی از این بانک | فقط با افتتاح حساب قرض‌الحسنه وام بگیرید

متقاضیان برای دریافت وام خود اشتغالی ملزم به ارائه معرفی نامه از سازمان بهزیستی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و کمیته امداد امام‌خمینی هستند. از دیگر شرایط دریافت وام، نداشتن بدهی به بانک و چک برگشتی از سمت وام‌گیرنده است. همچنین متقاضیان ملزم به پرداخت تسهیلات طرح اشتغال‌زایی از طریق افتتاح حساب قرض‌الحسنه پس‌انداز با حداقل مبلغ 100 هزار تومان هستند.

وام خود اشتغالی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

وام خود اشتغالی برای افرادیاست که به دنبال راه اندازی کسب‌و‌کار خودشان هستند. شغل‌هایی که می‌توانند نسبت به دریافت وام اقدام نمایند شامل کسب‌وکارهای خانگی، مشاغل روستایی و زنان سرپرست خانوار هستنند. مشاغلی مثل قالی‌بافی، فرش‌بافی، گلیم‌بافی، تولید پوشاک، تولید چرم، تولید مصنوعات نمدی، پارچه‌بافی، تابلو فرش، نخ‌ریسی، ساخت زیورآلات، خاتم‌کاری، معرق‌کاری، حکاکی روی فلزات، قلم‌زنی و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی در گروه مشاغل خانگی قرار می‌گیرند. 

​همچنین شغل‌هایی نظیر فعالیت‌های کشاورزی، صنایع دستی، محصولات خانگی، پرورش ماهی، تولید میوه خشک، مرغداری و دامداری نیز می‌توانند برای گرفتن وام خود اشتغالی اقدام کنند.

به علاوه کسانی که فارغ‌التحصیل مراکز دانشگاهی و مراکز آموزش عالی هستند یا دیپلم کار و دانش دارند، می‌توانند وام کارآفرینی را اخذ کنند.

جزئیات دریافت وام خود اشتغالی بانک سپه

مبلغ پرداختی بانک حداقل 20 میلیون تومان و حداکثر 150 میلبون تومان است. این مبلغ برای کارفرمایان تا سقف 300 میلیون تومان نیز می‌رسد. 

​متقاضیان برای دریافت وام قرض‌الحسنه خود‌ اشتغالی نیازی به مسدودی سپرده ندارند. همچنین نرخ سود وام از سمت بانک چهار درصد محاسبه شده است و وام‌گیرنده در بازهه زمانی 84 ماهه ملزم به بازپرداخت تسهیلات است.

اطلاعات کامل از نحوه بازپرداخت وام خود اشتغالی 150 میلیون تومانی بانک سپه

متقاضیانی که موفق به دریافت وام 150 میلیون تومانی می‌شوند ملزم به پرداخت ماهیانه دو میلیون و 50 هزار تومان به بانک هستند. مدت بازهه بازپرداخت تسهیلات 84 ماهه است که در پایان این 84 ماه، وام‌گیرنده مبلغ 172 میلیون و 286 هزار تومان به بانک پرداخت می‌کند. با این حساب کل سود وام، مبلغ 22 میلیون و 226 هزار تومان است. در صورتی که وام‌گیرنده در بازپرداخت وام تعویق داشته باشد، تسهیلات با نرخ وجه التزام 12 درصد محاسبه می‌شود./تجارت نیوز

وام بازنشستگان

ثبت نام وام بازنشستگان در چند مرحله ساده

برای شروع ثبت نام، ابتدا باید به وب سایت صندوق بازنشستگی کشوری به آدرس https://www.cspf.ir/ بروید. بعد این مراحل را قدم به قدم جلو رفته و ثبت نام خودتان را کامل کنید:

در قسمت بالای سایت، روی «درگاه خدمات الکترونیکی» کلیک کنید تا به یک صفحه جدید هدایت شوید. در این صفحه از بخش تسهیلات مالی، روی قسمت «وام ضروری» کلیک کنید.

با این کلیک به صفحه جدیدی می‌روید، که تمام شرایط وام در آن نوشته شده‌است. این شرایط را به صورت کامل بخوانید و دکمه «ثبت نام» را بزنید.

اگر در این سایت حساب کاربری ندارید، باید ابتدا یک حساب بسازید. بعد هم با کد ملی و شماره موبایل (به نام خودتان) وارد آن شوید. ورود به پنل شخصی شما، سه مسیر دارد: رمز ثابت، شناسایی دو عاملی و شناسایی سه عاملی.

بعد از وارد شدن به پنل کاربری خود، دوباره باید روی گزینه وام ضروری کلیک کنید. حالا اطلاعات خودتان به عنوان متقاضی را وارد کرده، و ثبت کنید. اگر یکی از وراث باشید، اطلاعات مورد نیاز کمی تفاوت خواهد داشت.

بعد از ثبت نام، باید منتظر اعلام نتایج و واجدین شرایط بمانید. بسته به تعداد متقاضیان و اولویت آن‌ها، پرداخت وام ضروری بازنشستگان به صورت مرحله‎‌ای خواهد بود. در پنل کاربری خودتان، می‎توانید از نتیجه درخواست وام مطلع شوید.

گاهی بانک‌ها بودجه مورد نیاز برای پرداخت وام را دارند و این مبلغ سریع پرداخت می‌شود، و گاهی هم زمان بیشتری می‎برد. مثلا در سال ۱۴۰۲، اولین سری وام ضروری روز ۳ خرداد برای بازنشستگان واریز شد.

وام

شرایط ثبت وام مسکن بدون بهره

افرادی که مشمول دریافت کمک‌هزینه خرید خانه در ایران می‌شوند، معمولاً تحت شرایط و معیارهای خاصی قرار می‌گیرند. این معیارها می‌تواند شامل وضعیت اقتصادی، اجتماعی و شغلی افراد باشد.

افرادی که مشمول دریافت کمک‌هزینه خرید خانه در ایران می‌شوند، معمولاً تحت شرایط و معیارهای خاصی قرار می‌گیرند. این معیارها می‌تواند شامل وضعیت اقتصادی، اجتماعی و شغلی افراد باشد.

برخی از این گروه‌ها عبارتند از:

 خانواده‌های کم‌درآمد: افرادی که درآمدشان پایین است و توانایی خرید مسکن را ندارند، اغلب تحت پوشش نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی قرار می‌گیرند و از کمک‌هزینه‌های مسکن بهره‌مند می‌شوند.

افراد بی‌سرپرست یا بدسرپرست: افرادی که به‌عنوان بی‌سرپرست یا بدسرپرست شناسایی می‌شوند، مشمول دریافت کمک‌هزینه‌های مسکن از نهادهای حمایتی می‌شوند.

زوج‌های جوان: در برخی از طرح‌های دولتی مانند طرح‌های ملی مسکن یا مسکن مهر، زوج‌های جوان مشمول دریافت تسهیلات و کمک‌هزینه‌های ویژه خرید خانه هستند. این کمک‌ها ممکن است به شکل وام‌های با بهره کم یا زمین‌های رایگان باشد.

نخبگان و استعدادهای برتر: افرادی که در حوزه‌های علمی، فرهنگی یا ورزشی دستاوردهای برجسته‌ای دارند، گاهی از سوی دولت یا نهادهای مرتبط با بنیاد ملی نخبگان برای تهیه مسکن حمایت می‌شوند.

افراد دارای معلولیت: افراد دارای معلولیت که تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند، مشمول دریافت کمک‌هزینه خرید مسکن می‌شوند.

کارمندان و بازنشستگان دولت: برخی از کارمندان و بازنشستگان دولت از تسهیلات ویژه مسکن بهره‌مند می‌شوند. این تسهیلات می‌تواند شامل وام‌های با سود پایین یا کمک‌هزینه برای خرید مسکن باشد.

کارگران و اقشار آسیب‌پذیر: دولت در برخی موارد تسهیلات مسکن را برای اقشار آسیب‌پذیر از جمله کارگران ارائه می‌دهد.

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت دیجی سرگرمی هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    آخرین اخبار

    اخبار روز سایر رسانه ها

      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت دیجی سرگرمی هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

      تبلیغات متنی