حقوق بازنشستگان | حقوق بازنشستگان واریزی
واریزی بزرگ بحساب حقوق بازنشستگان | واریز ماهانه مبلغ یک میلیون تومان اضافه متناسبسازی حقوق بازنشستگان
مبلغ یک میلیون تومان علیالحساب متناسبسازی حقوق بازنشستگان کشوری تا شنبه به حساب آنها واریز میشود.
حقوق بازنشستگان | مبلغ یک میلیون تومان علیالحساب متناسبسازی حقوق بازنشستگان کشوری تا شنبه به حساب آنها واریز میشود.
هفت تیرماه سال جاری مهدی مسکنی؛ مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از واریز مبلغ ۳ میلیون تومان علی الحساب قانون متناسبسازی حقوق بازنشستگان کشوری خبر داد و گفت: براساس تصویب نامه شماره ۵۶۳۰۶ مورخ سوم تیرماه ۱۴۰۳ هیئت محترم وزیران و به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و همچنین در اجرای بند (ر) تبصره (۶) و بند (د) تبصره (۱۵) قانون بودجه ۱۴۰۳ تا زمان ابلاغ آیین نامه اجرایی قانون متناسب سازی برنامه هفتم پیشرفت و صدور احکام آن، «ماهانه مبلغ یک میلیون تومان» به هر یک از بازنشستگان کشوری به صورت علی الحساب از ابتدای سال ۱۴۰۳ پرداخت خواهد شد.
حالا با گذشت بیش از یکماه قرار است مبلغ یک میلیون تومان دیگر به حساب بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری واریز شود.
یاسر گریوانی؛ مدیر کل خدمات رفاهی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری گفت: پرداخت مبلغ یک میلیون تومان علی الحساب متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری در دستور کار امور مالی این صندوق قرار دارد و مبلغ مذکور نهایتا تا شنبه به حساب بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری واریز خواهد شد.
واریز مبلغ یک میلیون تومان بابت علی الحساب متناسب سازی تیر ماه ۱۴۰۳ امروز ۱۴۰۳/۰۶/۰۷ پس از دریافت تخصیص اعتبار لازم به حساب بازنشستگان کشوری مشمول آغاز شده است.
همشهری آنلاین، براساس دستورالعمل دولت، مبلغ یک میلیون تومان بابت علی الحساب متناسب سازی تیر ماه ۱۴۰۳ امروز ۱۴۰۳/۰۶/۰۷ پس از تخصیص اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه و خزانه داری کل به حساب حقوقی کلیه بازنشستگان مشمول واریز شد.
براساس تصویب نامه شماره ۵۶۳۰۶ مورخ سوم تیرماه ۱۴۰۳ هیات محترم وزیران و به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و همچنین در اجرای بند (ر) تبصره (۶) و بند (د) تبصره (۱۵) قانون بودجه ۱۴۰۳، واریز مبلغ یک میلیون تومان به حساب حقوقی هر یک از بازنشستگان کشوری مشمول بابت «علی الحساب همسان سازی ۱۴۰۳» از امروز (چهارشنبه) آغاز شده و تا ساعات پایانی امشب به حساب کلیه بازنشستگان مشمول واریز می شود.
لازم به یادآوری است، پیش از این نیز مبلغ سه میلیون تومان بابت سه ماهه ابتدای سال از فروردین تا خرداد ماه ۱۴۰۳ در ۶ تیر ماه واریز گردیده است.
پرداخت حقوق بازنشستگان
رنجبر قبل از هر چیز به تغییر رویه پرداخت حقوقها اعتراض میکند: «تأخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان (مستمری) به هیچ عنوان قابل قبول نیست و هیچ عذر و بهانهای در این زمینه پذیرفته نمیشود؛ پاسخ بازنشستگان این است که چنانچه مدیران مربوطه توان تامین منابع مالی برای پرداخت به موقعِ حقوق بازنشستگان را ندارند استعفا بدهند و افراد توانمندتر جایگزین شوند؛ نباید در پرداخت مستمری ماهانهی بازنشستهای که یک سوم خط فقر حقوق میگیرد، تاخیر شود، عدالت و انصاف نیست».
او با بیان اینکه بازنشستگان از همه سو تحت فشار هستند؛ اضافه میکند: اگر مدیران تامین اجتماعی توان تامین به موقعِ منابع برای پرداخت حقوق بازنشستگان را ندارند. لطف بفرمایند به بانک رفاه کارگران که متعلق به سازمان تامین اجتماعی است دستور بدهند تا جرائم وام بازنشستگان به واسطه تاخیر پرداخت مستمری لغو شود، این حداقل کاریست که میتوانند انجام دهند.
رنجبری در ادامه به عدم اجرای همسانسازی و نامعلوم بودن زمان اجرای آن اعتراض میکند: «با وجود گذشت پنج ماه از سال و تامین منابع مالی همسان سازی از طریق افزایش یک درصدیِ مالیات بر ارزش افزوده که تقریباً به همه کالاها و خدمات تعلق میگیرد و مرتب به صندوق دولت ریخته میشود، چرا این قانون اجرایی نمیشود و چرا بارها اعلام کردهاند بازنشستگان کارگری باید این یک درصد را بپردازند اما منابع حاصل از آن فقط برای بازنشستگان دولت است؟»
به گفته وی، بینصیب گذاشتن بازنشستگان تامین اجتماعی از منابع همسانسازی، یک ظلم علیحده است، ما مالیات میدهیم اما پول آن خرج دیگران میشود!
«احتمال فروش شرکتهای شستا، نگرانی دیگر بازنشستگان کارگریست» رنجبری با بیان این جمله میافزاید: طبق فرمایش جناب آقای عارف نوروزی مدیر عامل شستا، قرار است ۵۸ شرکت کمسود به فروش گذاشته شود؛ چند سوال در این رابطه مطرح میشود؛ میزان سودآوری شرکتهای شستا و این ۵۸ شرکت و بیلان مالی آنها چقدر و چگونه است؛ چرا گزارش مالیِ دقیق و شفاف به صاحبان اصلی آنها یعنی کارگران شاغل و بازنشسته ارائه نمیدهند؛ چرا این شرکتهای ادعایی سودده نیستند؛ آیا وقتی آنها را از دولت تحویل گرفتند زیانده بودند؛ اگر اینگونه است، چرا آنها را در عوض مطالبات خود قبول کردند؟
او ادامه میدهد: نحوه فروش این ۵۸ شرکت چگونه است، با چه قیمتی و طی چه مکانیسمی قرار است به فروش برسند و پول فروش این ۵۸ شرکت را کجا قرار است هزینه کنند؟
این فعال صنفی بازنشستگان اضافه میکند: چرا زمانی که شرکت زیاندیده و متضرر هپکو خریداری و یا تهاتر شد و یا شرکتهای اینچنینی را به جای بدهی دولت تهاتر کردند، در مورد تزریق نقدینگی در آنها اطلاعرسانی نشد؛ آیا امثال این شرکتها با تزریق پول بیمهشدگان به سوددهی رسیدند و حالا قرار است دوباره به ثمن بخس به فروش برسند؟
او با تاکید بر اینکه «باید پرسید قصد مدیران از دست اندازی به اموال سازمان تامین اجتماعی که بینالنسلی و متعلق به تمام کارگران و بازنشستگان است، چیست» تصریح میکند: با این تصمیمات نابخردانه، مطمئناً سازمان تامین اجتماعی به سمت ورشکستگی میرود؛ مگر سود شرکتهای شستا نباید نصیب بیمهشدگان شود؛ به راستی از کجا و با کدامین منابع مالی میتوانند پرداختِ مستمری بازنشستگان را تامین اعتبار کنند؟!
زمان صدور احکام متناسبسازی بازنشستگان مشخص شد؟
صندوق کشوری وعده داده به زودی احکام متناسبسازی بازنشستگان صادر میشود.
صندوق بازنشستگی کشوری وعده داده به زودی احکام حقوقی جدید بازنشستگان صادر میشود؛ اکنون در ماه ششم سال هستیم ولی بازنشستگان همچنان در انتظار صدور احکام متناسبسازی و افزایش حقوق هستند.
این در حالی است که ظاهرا هنوز محاسبه جداول متناسبسازی تکمیل نشده است؛ معاون امور فنی و بیمه ای صندوق بازنشستگی کشوری از صدور احکام اصلاحی متناسب سازی حقوق بازنشستگان این صندوق در صورت ابلاغ جداول مربوطه و محاسبه مبلغ متناسبسازی، در اسرع وقت خبر داد.
تا این لحظه، جداول مربوط به اجرای قانون که مبنای محاسبه مبلغ متناسب سازی برای هر بازنشسته و همچنین افراد مشمول است، از سوی سازمان های مذکور ابلاغ نشده است.
دیدگاه تان را بنویسید