کد مطلب: 34992

سهام عدالت | ارزش سهام عدالت | سود سهام عدالت

سبد سهام عدالتی ها پرپول شد؛ واریزی 7/973/468تومانی امشب در حساب ها | ارزش سهام عدالت 490 هزار تومانی چقدر شد؟ + تغییر قیمت هرسهم تان را اینجا ببینید

پس از پایان معاملات امروز بازار بورس ایران (2 مرداد 1403) ارزش سهام عدالت 532 هزارتومانی دارندگان این سهام به 8 میلیون و 973 هزار و468 تومان رسید.

سبد سهام عدالتی ها پرپول شد؛ واریزی 7/973/468تومانی امشب در حساب ها  | ارزش سهام عدالت 490 هزار تومانی چقدر شد؟ + تغییر قیمت هرسهم تان را اینجا ببینید

ارزش سهام عدالت 532 هزار تومانی امروز 2 مرداد 1403 به 7میلیون و973 هزار و468 تومان رسید.

گروه اقتصاد و درآمد جماران؛ امروز سه شنبه (2 مرداد 1403)، ارزش سهام عدالت 490 هزارتومانی با احتساب و اعمال تمام افزایش سرمایه های شرکت های بورسی در این سهام به 7 میلیون 139 هزار و 97 تومان رسید.

 شاخص کل بازار بورس نیز با 8959 واحد افزایش در ارتفاع 2.177.970 و شاخص هم  وزن در ارتفاع 696.301 واحدی قرار گرفته است. 

 ارزش معاملات امروز بازار بورس4338 میلیارد تومان بود که در نهایت ارزش کل بازار بورس را در رقم7113 هزار میلیارد تومان قرار داد.  

بیشترین تاثیرگذاری بر شاخص بازار بورس از طریق نمادهای پارسان،شپنا،شپدیس،فولاد،شبندر،نوری،اخابر صورت گرفت و شاخص های زاگرس،آریا،انتخاب،حسینا،شاوان،شگویا،مادیرا بیشترین تاثیر را بر شاخص بازار فرابورس گذاشتند. اغلب نمادهای موجود در پرتفوی سهام عدالت در معاملات امروز با افزایش قیمت مواجه شدند.

ارزش سهام عدالت 490 هزار تومانی در 2 مرداد 1403

سهام عدالت

ارزش سهام عدالت 532 هزار تومانی در 2 مرداد 1403

پس از پایان معاملات امروز بازار بورس ایران (2 مرداد 1403) ارزش سهام عدالت 532 هزارتومانی دارندگان این سهام به 8 میلیون و 973 هزار و468 تومان رسید.

سهام عدالت

نحوه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث

تمامی وراث سهام عدالت برای دریافت سود، می‌بایست در سامانه سجام ثبت نام کنند.شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: برای دریافت سود سهام عدالت فرد متوفی، یکی از وراث می‌بایست در سامانه «میراث» ثبت نام کند و در عین حال همه وراث دیگر نیز باید برای دریافت سود سهام عدالت در سامانه سجام ثبت نام به عمل آورند تا هر زمان سود سهام عدالت پرداخت شد، این افراد هم سود را دریافت کنند

بر اساس این گزارش، تمامی خدمات مربوط به انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث از طریق سامانه «میراث» در ۴ بانک و ۴۴ کارگزاری منتخب به صورت رایگان است و نیازی به پرداخت هیچ‌گونه وجهی نیست.

بر اساس این گزارش، وراث متوفیان سهام عدالت بعد از مراجعه به درگاه ذی‌نفعان بازار سرمایه به آدرس «ddn.csdiran.ir» و مشخص شدن زمان تشکیل پرونده برای آغاز فرایند انتقال سهام متوفیان سهام عدالت به وراث می‌بایست به یکی از بانک‌های «ملی، ملت، پارسیان و تجارت» یا کارگزاری‌های منتخب « مراجعه کنند.سلام نو

روند ثبت درخواست سهام عدالت در میراث

افزون بر این، یکی از وراث که حتماً باید سجامی شده باشد در ابتدا باید به درگاه یکپارچه ذی‌نفعان بازار سرمایه به آدرس «ddn.csdiran.ir» وارد شوند و در گام بعدی با ورود به بخش «امور سهام عدالت متوفی» و با وارد کردن کدملی و تاریخ تولد متوفی در بخش «استعلام نوبت تشکیل پرونده» نسبت به زمان فرارسیدن تشکیل پرونده و نوع دارایی متوفی آگاهی لازم را کسب کرده، پس از آن در صورت تأیید زمان تشکیل پرونده می‌توانند به هر یک از دفاتر کارگزاری و بانک‌های منتخب مراجعه کنند و در پایان نیز پس از تشکیل پرونده در یکی از دفاتر، امکان پیگیری پرونده از طریق بخش «استعلام وضعیت پرونده» در درگاه یکپارچه برای تمامی وراث، قابل مشاهده خواهد بود.

مدارک لازم برای تشکیل پرونده سهام عدالت

وراث پیش از مراجعه به دفاتر کارگزاری یا شعب بانک‌های مورد تأیید سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه باید به یکی از دفاتر اعلام شده، نسبت به ارائه مدارک ذیل اقدام کنند:

۱- تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی

۲- اصل یا تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت (با این توضیح که رسید متقاضی کارت ملی و یا گواهی شماره ملی ممهور به مهر سازمان ثبت احوال می‌تواند جایگزین کارت ملی باشد.)

۳- اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی (شایان ذکر است در صورتی که مادر در عداد وراث باشد؛ مستنبط از بند ب ماده ۸۹۲ قانون مدنی جهت کنترل حاجب، صفحات شناسنامه مربوط به تعداد فرزندان پدر و مادر متوفی نیز الزامی است.)

۴- در صورتی‌که متوفی دارای وصیت نامه رسمی باشد که در گواهی حصر وراثت نیز به آن اشاره شده است، ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل وصیت نامه نیز ضروری است.

فرایند ثبت نام در سامانه میراث به صورت کاملاً رایگان انجام می‌شود و در حال حاضر بیش از ۶ هزار شعب منتخب بانک‌های «ملی، ملت، پارسیان و تجارت» و شرکت‌های کارگزاری منتخب آماده ثبت نام وراث متوفیان سهام عدالت در این سامانه هستند.

لازم به ذکر است، بر اساس آخرین اطلاعات، بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کرده‌اند./ مهر

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;