یارانه معیشتی | یارانه معیشتی | یارانه معیشتی
واریز یارانه معیشتی 4500000 تومانی برای دهک های 8 ، 9 و 10 | جزئیات افزایش مبلغ یارانه معیشتی مرداد ماه !
مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران، جزئیات افزایش کمک معیشت ایثارگرانِ معسر در سال ۱۴۰۳ را تشریح کرد.
یارانه معیشتی | سید باقر سیدرضایی، مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران در تشریح جزئیات افزایش کمک معیشت ایثارگرانِ معسر در سال ۱۴۰۳ گفت: به استناد بند ب تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ ایثارگران معسر فاقد شغل و درآمد با انجام آزمون وسع و توجه به دهکهای درآمدی مشمول کمک معیشت ماهانه که میزان آن در چهارچوب آییننامه اجرایی مصوب هیات وزیران تعیین میشود، بودند. بنیاد شهید و امور ایثارگران بعد از ابلاغ قانون بودجه سال ۱۴۰۳، آییننامه پیشنهادی خود را آماده و آن را در تاریخ ۲۸ فروردین به کمیسیون برنامه و بودجه دولت ارسال کرد.
وی افزود: جلسات تخصصی اصلی و فرعی متعددی در کمیسیون برنامه و بودجه با حضور کارشناسان برگزار شد و درنهایت آییننامه پیشنهادی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تغییراتی به تصویب رسید و به هیات دولت ارجاع شد.
مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: به استناد تبصره یک ماده ۵ آییننامه ابلاغی، دستگاههای متولی باید حتما آخرین تغییرات دهکبندی و وضعیت معیشتی و درآمدی ایثارگران و گروههای مشمول را از پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان اخذ کنند. به همین دلیل، بنیاد شهید و امور ایثارگران در همین راستا مکاتباتی را با وزارت کار، تعاون و امور اجتماعی انجام داد و بعد از یک هفته آخرین اطلاعات دهکبندی ایثارگران به بنیاد شهید ارسال شد تا ما بتوانیم افزایش کمک معیشت جانبازان را در سال ۱۴۰۳ اجرایی کنیم.
سیدرضایی تشریح کرد: افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ از فروردین ماه اعمال شد و تنها گروه جانبازان کمکمعیشت بگیر نسبت به این موضوع بهرهمند نشده بودند، به همین دلیل با وجود اینکه حقوق تیرماه جانبازان برای واریز ارجاع شده بود برای بهرهمندی این گروه از جانبازان از افزایش سال جاری کمک معیشت، اصلاحات لازم انجام شد و مجددا فرآیند حقوق جانبازان و ایثارگران با اعمال افزایش کمک معیشت از این ماه بارگذاری و اعمال شد.
وی خاطرنشان کرد: مقرر شده مطالبات مربوط به اعمال افزایش کمک معیشت ایثارگران در سه ماه پی در پی با اخذ اعتبارات لازم واریز شود. این ماه با یک فرآیند افزایشی مربوط به افزایش کل سال و در کنار آن معوقه کمک معیشت خرداد را همراه با مستمری تیرماه اعمال کردهایم تا بتوانیم در ماههای آتی هم نسبت به پرداخت مابقی مطالبات ایثارگران اقدام کنیم.
مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران اضافه کرد: براساس آییننامه، مقرر شده کمکمعیشت جانبازان در سال ۱۴۰۳ در قالب چند گروه اعمال شود؛ برای جانبازان ۲۵ درصد به بالا که در دهکهای یک تا چهار هستند کمک معیشت ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و برای جانبازان زیر ۲۵ درصدی که در دهکهای یک تا ۴ قرار دارند کمک معیشت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان واریز شده است.
سیدرضایی تاکید کرد: برای جانبازان بالای ۲۵ درصد و کمتر از ۲۵ درصد که در دهکهای ۵ تا ۷ هستند نیز به ترتیب ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان واریز شده است. برای جانبازان و ایثارگران مشمول در دهکهای ۸، ۹ و ۱۰ و جانبازانی که فاقد دهک هستند مبلغ ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است./تسنیم
واریز یارانه معیشتی اضافه برای خانوارهای دارای فرزند با این شرایط
مدیرکل بهزیستی استان قزوین گفت: اعتبارات توانبخشی بهزیستی قزوین در دولت سیزدهم ۲۰۰ درصد رشد داشته است.
علی دهباشی پور در نشست خبری که ظهر یکشنبه به مناسبت هفته بهزیستی در سالن جلسات اداره کل بهزیستی استان قزوین برگزار شد، با تأکید بر اینکه دولت سیزدهم دولت نمایش نبود و در این دوره اقدامات خوبی انجام شد اظهار کرد: آزمون ویژه استخدام معلول که سالها با مشکل مواجه بود که ذیل این موضوع سه درصد آزمون استخدامی برای معلولین و سی درصد اپراتورها به افراد کمبینا و نابینا اختصاص داشت، این فرآیند انجام نمیشد.
مدیرکل بهزیستی استان قزوین بیان کرد: طبق قانون تنها نهاد سنجش معلولیت افراد، بهزیستی است که این سنجش با بهترین و استانداردترین شرایط سنجش انجام میشود اما دستگاههایی که آزمون استخدامی داشتند سعی داشتند در این حوزه دخل و تصرف کنند و در نهایت فرآیند استخدام معلولین با چالش مواجه بود.
وی با تأکید بر اینکه در دولت سیزدهم اقدامات شایانی در خصوص استخدام معلولین انجام شد ادامه داد: بعد از بیش از چهل سال وزرای ترک فعل جابجا شدند، تمام ظرفیتهای استخدامی پیشین زنده شد که سهم استخدامی استان ۹۱ معلول بود و باید گفت در این آزمون تمام افراد شرکتکننده معلول بودند و نکته حائز اهمیت دیگر این است که تمام فرآیند استخدام زیر نظر سازمان بهزیستی و اداره استخدامی انجام شده است که تمام این اتفاقات در دولت سیزدهم رقم خورد.
این مسؤول بیان کرد: در حال حاضر حدود ۵ هزار زن سرپرست خانوار، ۳۰ هزار معلول، ۵۰۰ ضایعه نخاعی و ۲۵۰ کودک امداد بگیر از بهزیستی بهصورت ماهانه مستمری دریافت میکنند که این مقدار از سال ۹۰ حدود ۳۰ هزار تومان بود و تا سال ۱۴۰۰ به ۴۰۰ تومان رسید اما اکنون نزدیک به یکمیلیون تومان است.
وی افزود: حق پرستاری که صرفت برای ضایعه نخاعی تعریف شده بود مبلغ ۹۰۰ هزار تومان بود اما اکنون ۲ هزار و ۵۰۰ پرستار تحت عنوان پرستار خانواده بیش از ۲ میلیون تومان حق پرستاری دریافت میکنند.
یارانه معیشتی-اعتبارات توانبخشی بهزیستی قزوین در دولت سیزدهم ۲۰۰ درصد رشد داشت
دهباشی پور با اشاره به تجهیزات توانبخشی در استان عنوان کرد: سالانه حدود ۲۵ ویلچر برقی در اختیار مددجویان تعلق میگیرد و در سطح کشور نیز هیچ مددجویی چشت نوبت ویلچر قرار ندارد و با توجه به اینکه در گذشته هزار و ۹۰۰ نفر از تجهیزات توانبخشی از جمله بهرهمند بودند اکنون سه هزار نفر از این تجهیزات دریافت کردند که این نشان میدهد که در حوزه تجهیزات توانبخشی در دولت سیزدهم ما با رشد ۲۰۰ درصدی مواجه بودیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۳۱۸ کودک امداد بگیر وجود دارد که قبل از دولت سیزدهم ۲۵۰ هزار تومان دریافت میکردند اما حالا ۲ میلیون ۵۰۰ هزار تومان دریافت میکنند که این هزینه مشمول افرادی میشود که در حوزههای مختلف بهداشت، تغذیه، تحصیل و سایر امور میشود.
این مسؤول ابراز کرد: تعرفه مراکز نگهداری در سنوات گذشته ۲ میلیون تومان بود که ۵۰۰ الی ۷۵۰ هزار تومان آن توسط بهزیستی پرداخت میشد اما اکنون این هزینه به ۶ تا ۷ میلیون تومان رسیده که ۵ تا ۵/۵ میلیون تومان آن توسط بهزیستی پرداخت میشود و مجموعه این امور نشان میدهد که دولت سیزدهم به دنبال برقراری عدالت بود.
وی ادامه داد: در دولت سیزدهم برای مرکز جامع توانبخشی اعتبار خوبی تزریق شد و طی تفاهمنامه با بسیج سازندگی در صرف اعتبارات ۵ میلیارد تومان صرفهجویی شد و به بهرهبرداری نیز رسید که در این مرکز تمام بخشهای توانبخشی لحاظ شده است.
وی ادامه داد: از سوی وزیر کشور برای استاندار قزوین در خصوص پایین بودن امتیاز استانداردسازی ابلاغیه ارسال شد که از آن پس این موضوع جزو دغدغههای استان شد و در سفر شهید رئیسی به استان، اعتباری برای ساخت و تکمیل ساختمان بهزیستی در سه شهرستان تخصیص داده شد.
دهباشی پور با تأکید بر تأسیس مراکز توانمند ساری بهبودیافتگان تصریح کرد: با راهاندازی کمپ ماده ۱۶ در استان، این کمپ خدمات شایان به استان ارائه شد و فضای مناسبی برای توانمندسازی و ایجاد اشتغال برای بهبودیافتگان اعتیاد کمپ ماده ۱۶ ایجاد شده است و مجموعه اشتغال به وجود آمده از سال ۱۴۰۲ تا به امروز ۴۱۱ مورد بوده است.
وی مطرح کرد: طی تعاملی که با مجموعه دادستانی شکل گرفت در کمپها شرایطی لحاظ شد تا افراد با یادگیری مهارت بلافاصله وارد کار شوند از سوی دیگر با اصناف و کارخانهها نیز تعاملاتی انجام شد تا این افراد بتوانند مشغول کار شوند که البته در حوزه شرایط کاری افراد نیز صحبتهایی انجام شد تا شرایط ویژه آنها در کار لحاظ شود و در این راستا حمایت بیمهای نیز انجام شد.
وی افزود: استفاده از اشتغال شهرکهای انرژی، جذب اعتبار برای ودیعه مسکن مددجویان و بهروزرسانی تجهیزات نوآوریهایی بود که در بهزیستی استان رقم خورد.
دیدگاه تان را بنویسید