کد مطلب: 34918

وام | وام بانک گردشگری | وام با دستگاه کارتخوان

از صفر تا صد ثبت نام وام ۵ میلیاردی | اگر این شرایط را دارید ، ثبت نام کنید !

دارندگان دستگاه کارتخوان متصل به حساب بانک گردشگری، می‌توانند تا سقف پنج میلیارد تومان از این بانک وام بگیرند. اما شرایط دریافت این تسهیلات چیست؟

از صفر تا صد ثبت نام وام ۵ میلیاردی | اگر این شرایط را دارید ، ثبت نام کنید !

وام | بانک گردشگری شرایطی مهیا کرده تا اشخاص دارای دستگاه کارتخوان متصل به حساب‌های این بانک بتوانند تا سقف پنج میلیارد تومان وام دریافت کنند. این وام که با نرخ سود 10 درصدی به افراد واجد شرایط پرداخت می‌شود، دوره بازپرداخت 12 و 24 ماهه دارد که این مدت‌زمان، بر اساس میزان خواب سپرده متقاضی تعیین می‌شود.

جزئیات و شرایط دریافت وام با دستگاه کارتخوان

دریافت وام پنج میلیارد تومانی بانک گردشگری، ملزم به داشتن دستگاه کارتخوانی است که متصل به حساب‌های جاری در بانک گردشگری باشد. متقاضی دریافت این تسهیلات باید حداقل دو تا ۶ ماه گردش حساب داشته باشد تا بتواند برای دریافت این وام اقدام کند. 

همچنین ارائه ضامن رسمی یا مدرک اعتبار شغلی از دیگر الزامات دریافت این وام هستند. به علاوه بانک باید از نداشتن سابقه چک برگشتی یا بدهکار نبودن وام‌گیرنده به شبکه بانکی نیز اطمینان حاصل کند.

مبلغ اقساط وام 5 میلیارد تومانی بانک گردشگری چقدر است؟

با توجه به سقف پنج میلیارد تومانی طرح تسهیلات با دستگاه کارتخوان بانک گردشگری، این نکته حائز اهمیت است که نسبت مبلغ وام و رقم کل سپرده نیز ۲۰۰ درصد است، یعنی اگر شخصی بخواهد پنج میلیارد تسهیلات دریافت کند، باید دو میلیارد و 500 میلیون تومان گردش حساب داشته باشد.

حال با احتساب رقم وام پنج میلیارد تومان و مدت زمان بازپرداخت ۲۴ ماهه وهمچنین نرخ سود ۱۰ درصدی، وام‌گیرنده باید در هر قسط ماهانه مبلغ ۲۳۰ میلیون و ۷۲۴ هزار تومان به بانک بپردازد. به این ترتیب، مجموع اصل و سود وام در زمان سررسید وام به پنج میلیارد و 537 میلیون تومان می‌رسد.

​علاوه بر این، دریافت‌کننده وام باید مبلغ ۱۰۰ هزار تومان بابت هزینه تشکیل پرونده و دیگر هزینه‌های جانبی به بانک پرداخت کند./تجارت‌نیوز

وام قرض الحسنه

واجدان شرایط دریافت تسهیلات باران بانک دی چه کسانی هستند؟

بانک دی در قالب تسهیلات باران، به متقاضیان واجد شرایط، وام قرض الحسنه با کارمزد چهار درصدی و دوره بازپرداخت 60 ماه پرداخت می‌کند.

بانک دی در طرح تسهیلاتی باران تا 300 میلیون تومان به اشخاص حقیقی و تا 750 میلیون تومان به اشخاص حقوقی وام قرض الحسنه پرداخت می‌کند. شرایط دریافت این وام در ادامه بررسی شده‌ است.

متقاضیانی واجد شرایط دریافت این وام هستند که حساب سپرده قرض الحسنه با حداقل میانگین حساب ۱٠ میلیون تومان در بانک دی دارند. به علاوه متقاضی برای اتخاذ این تسهیلات نباید به بانک بدهکاری یا دارای چک برگشتی باشد.

دریافت این وام با مسدودی سپرده همراه نیست و واجدان شرایط، می‌توانند امتیاز این وام را به اقوام درجه یک خود منتقل کنند. شرکت‌ها و افراد حقوقی نیز قادرند با ارائه معرفی‌نامه، این وام را به پرسنل خود بدهند.

نسبت مبلغ وام قرض الحسنه بانک دی به مبلغ سپرده چقدر است؟

سقف مبلغ این وام حداکثر 503 درصد مبلغ میانگین حساب متقاضی تعیین شده است. سقف مبلغ این وام برای اشخاص حقیقی، ۳٠٠ میلیون تومان و برای اشخاص حقوقی، ۷۵٠ میلیون تومان مشخص شده است. این وام قرض الحسنه است اما بانک دی برای پرداخت آن چهار درصد کارمزد دریافت می‌کند. همچنین دوره بازپرداخت این تسهیلات نیز از 6 تا 60 ماه متغیر است.

در جدول زیر، نسبت وام به میانگین حساب، بر حسب مدت سپرده‌گذاری و تعداد اقساط وام نمایش داده شده است.

مدت سپرده‌گذاری تعداد اقساط (ماه)
۶ ۱۲ ۱۸ ۲۴ ۳۶ ۴۸ ۶۰
۱ 42% 24% 17% 13% 10% 8% 7%
۲ 84% 47% 33% 26% 19% 16% 13%
۳ 126% 70% 50% 39% 29% 23% 20%
۴ 168% 94% 67% 53% 38% 31% 27%
۵ 210% 117% 83% 66% 48% 38% 33%
۶ 252% 141% 100% 79% 57% 46% 40%
۷ 294% 164% 117% 92% 67% 54% 46%
۸ 336% 189% 133% 105% 76% 62% 53%
۹ 378% 211% 150% 118% 86% 70% 60%
۱۰ 420% 234% 167% 132% 95% 77% 66%
۱۱ 461% 258% 183% 145% 105% 85% 73%
۱۲ 503% 282% 200% 158% 115% 93% 80%
شرایط بازپرداخت تسهیلات باران بانک دی

وام گیرنده در صورت دریافت وام ۳٠٠ میلیون تومانی با مدت‌زمان بازپرداخت ۶٠ ماه، ملزم به پرداخت ماهانه پنج میلیون و ۴۵۴ تومان قسط به بانک است و در زمان سررسید، وام گیرنده باید مجموعاً مبلغ ۳۳۶ میلیون و ۳٠٠ هزار تومان را به بانک بازپرداخت کند. هزینه‌های جانبی دریافت این وام نیز 300 هزار تومان، شامل هزینه تشکیل پرونده و اعتبارسنجی تعیین شده است.

وام فوری

ثبت نام وام ۱۵۰ میلیونی با سود ۴ درصدی 

بر اساس گزارش‌ها مبلغ ۲۲۶ میلیارد تومان تسهیلات به ۱۶۷۷ طرح متقاضی مشاغل خانگی پرداخت شده و به متقاضیان مشاغل خانگی مستقل تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان وام و تسهیلات پرداخت می‌شود.

توجه به مشاغل خانگی و کارآفرینی خانگی یکی از زیرمجموعه‌های مهم حوزه تولید و کارآفرینی به شمار می‌رود که بیشتر افراد فعال در آن را زنان تشکیل می‌دهند. از نگاه کارشناسان ایجاد خوداشتغالی بین اعضای خانواده، عدم نیاز به دریافت تسهیلات کلان و کاهش هزینه‌های بهره برداری از ویژگی‌ها و مزایای ایجاد کسب و کارهای خانگی است.

با توجه به تحولات عظیم در حوزه فناوری‌ اطلاعات در دنیا و شناسایی مشاغل جدید، امکان اشتغال خانگی در زمینه‌های متعدد IT فراهم شده است و افراد می‌توانند در محیط خانه و با استفاده از تجهیزاتی همچون تبلت و رایانه به انجام کسب و کارهای متعدد در این حوزه بپردازند و حتی محصولات و دستافریدهای خود را از طریق اینترنت و در بستر فضای مجازی به فروش برسانند.

مشاغل خانگی به لحاظ ایجاد شغل و نوآوری در تولید و عرضه کالا و خدمات نیز از تنوع بالایی برخوردار است و این مساله باعث شده تا روز به روز به تعداد علاقمندان این مدل از کسب و کار افزوده و استقبال جویندگان کار از مشاغل خانگی به دلیل محدود بودن فرصتهای شغلی و سرمایه‌گذاری بیشتر شود.

تا قبل از دولت سیزدهم تعداد رشته‌های مشاغل خانگی حدود ۳۸۰ رشته بود که در سه سال گذشته به بیش از ۵۳۰ رشته رسید و مقرر شد ۱۰۰ رشته دیگر نیز به آنها افزوده شود.

هم اکنون متقاضیان راه‌اندازی کسب و کارهای خانگی می‌توانند در رشته‌های مصوب مشاغل خانگی در رشته‌های صنایع دستی، فرهنگی و هنری، امور تولیدات دامی، شیلات، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تولیدات گیاهی و کشاورزی به فعالیت بپردازند.به منظور تسهیل صدور مجوز کسب وکار خانگی رشته‌های مشاغل خانگی به دو گروه ثبت محور و مجوز محور تقسیم شده‌اند که در سامانه مذکور برای عموم مردم قابل مشاهده است.

پیش از این رئیس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی سقف پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی برای مشاغل مستقل را تا ۱۵۰ میلیون تومان و مشاغل پشتیبان را به ازای به‌ کارگیری تا ۴۰ نفر، ۴ میلیارد تومان اعلام کرده بود.

در همین راستا محمد آذرپناه از اختصاص مبلغ ۲۲۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات مشاغل خانگی به استان تهران در سال گذشته خبر داد و گفت: با پیگیری ها و هماهنگی‌های لازم بین دستگاه های اجرایی و بانک‌های عامل مبلغ ۲۲۶ میلیارد تومان تسهیلات به ۱۶۷۷ طرح متقاضی مشاغل خانگی پرداخت شد که این رقم در مقایسه با سال قبل از رشد ۷۸ درصدی برخوردار بوده است.

به گفته وی مشاغل خانگی نقش بسزایی در رونق اقتصادی و تثبیت درآمد خانوارها دارد و حلقه اتصال دانش به اشتغال است، از این رو با اجرای طرح پشتیبان مشاغل خانگی می‌توان ایده‌های کسب و کار را تجاری سازی کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران در عین حال درباره سقف وام مشاغل خانگی گفت: وام‌های مشاغل خانگی دو دسته هستند: یکی مشاغل خانگی مستقل یا فردی که سقف پرداخت تسهیلات به آنها ۱۵۰ میلیون تومان است و دوم مشاغل خانگی پشتیبان که در ازای اشتغال ایجادی تا سقف ۴ میلیارد تومان تسهیلات با نرخ سود ۴ درصد از محل منابع قرض‌الحسنه ۱۰ بانک عامل پرداخت می‌شود.

طبق اعلام اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران طی یک سال گذشته ۷۳۸۱ مجوز در حوزه مشاغل خانگی صادر و بیش از ۲۲۶۲ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به متقاضیان مشاغل خانگی پرداخت شده است که بیش از سهم تسهیلات ابلاغ شده برای مشاغل خانگی استان بوده و عملکرد ۱۰۲ درصدی را رقم زده است.

سال گذشته مبلغ تسهیلات مشاغل خانگی با ۳۳ درصد رشد به ۴۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت که طبق اعلام معاونت اشتغال وزارت کار در نیمه دوم سال نیز ۱۰۰۰ میلیارد تومان دیگر برای تقویت منابع وام مشاغل خانگی از سوی بانک مرکزی اختصاص پیدا کرد و جمعا به ۵۰۰۰ میلیارد تومان رسید.

به گزارش ایسنا، از زمان آغاز فعالیت دولت سیزدهم تا پایان سال گذشته بیش از ۲۵۰ هزار فرصت شغلی خانگی ایجاد و ۹۳ درصد هدف‌گذاری ایجاد اشتغال در حوزه مشاغل خانگی محقق شده است./ ایسنا

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;