کد مطلب: 34020

قیمت ال نود | قیمت ال نود در بازار | قیمت ال نود کارکرده

جدیدترین قیمت خودروی ال نود | تفاوت قیمت ال نود صفر و کارکرده چقدر است ؟ + جدول

بررسی قیمت روز و جدید انواع خودرو ال نود در تاریخ ۶ تیر . برای مشاهده قیمت صفر و کارکرده ماشین ال نود وارد سایت شوید.

جدیدترین قیمت خودروی ال نود | تفاوت قیمت ال نود صفر و کارکرده چقدر است ؟ + جدول

آخرین قیمت انواع خودرو ال نود برای امروز ۶ تیر ۱۴۰۳ به شرح زیر است.

قیمت ال نود امروز

بر این اساس قیمت تندر ۹۰ پلاس دنده‌ای صفر، به ۹۰۰ میلیون تومان رسید.

همچنین تندر ۹۰ E۲ صفر، ۷۶۰ میلیون تومان قیمت خورده است.​

همچنین تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک صفر ۱ میلیارد و ۲۳۰ تومان قیمت خورده است.

قیمت ال نود کارکرده در بازار

قیمت کارکرده خودروهای ال نود نیز از ۲۹۸ میلیون ۷۸۰ میلیون تومان متغیر است.​

قیمت این پارس تندر دنده ای در بازار ۶۸۰ میلیون تومان است.

قیمت تندر ۹۰ E۲ مدل ۱۳۹۱ کارکرده هم ۲۹۸ میلیون تومان است.

همچنین قیمت تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک کارکرده ۷۸۰ میلیون تومان است.

تاریخچه ال نود

در سال ۱۳۸۶، لوگان با نام تجاری رنو تندر ۹۰ (که رنو ال۹۰ نیز نامیده می‌شود)، توسط رنو پارس به بازار ایران عرضه شد. ال۹۰ در ایران در شرکت‌های ایران خودرو و پارس خودرو در سه تیپ E۰ ،E۱ و E۲ و پنج رنگ نقره‌ای، سفید، مشکی، زرشکی و دلفینی تولید می‌شد. در ماه اول تولید بیش از ۱۰۰ هزار دستگاه تندر ۹۰ سفارش داده شده بود.

با مطالعه جدول زیر اطلاعات بیشتری درباره قیمت روز خودروهای ال نود به دست خواهید آورد

قیمت بازار انواع خودرو ال نود برند مدل(سال ساخت) کارکرد قیمت (تومان)

 
پارس تندر دنده ای ۱۳۹۷ ۸۲,۰۰۰ ۶۸۰,۰۰۰,۰۰۰
تندر ۹۰ E۲ ۱۳۹۱ ۲۸۷,۰۰۰ ۲۹۸,۰۰۰,۰۰۰
تندر ۹۰ E۲ ۱۳۸۷ ۳۰۰,۰۰۰ ۳۵۰,۰۰۰,۰۰۰
تندر ۹۰پلاس اتوماتیک ۱۳۹۶ ۱۶۰,۰۰۰ ۷۸۰,۰۰۰,۰۰۰
پارس تندر ۱۳۹۸ صفر ۷۷۰٬۰۰۰٬۰۰۰
تندر ۹۰ E۲ ۱۳۹۸ صفر ۷۶۰٬۰۰۰٬۰۰۰
تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک ۱۳۹۹ صفر ۱٬۲۳۰٬۰۰۰٬۰۰۰
تندر ۹۰ پلاس دنده‌ای ۱۳۹۸ صفر ۹۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰
منبع: باما
خودروی ال نود چقدر ایمن است؟

تندر ۹۰ جزو ایمن‌ترین خودروهای بازار داخلی است. رنو لوگان یا همان داچیا لوگان نسل اول که آن را در بازار ایران به عنوان تندر ۹۰ می‌شناسیم، بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۴ میلادی در بازار جهانی عرضه می‌شد. مدل ۲۰۰۵ این خودرو در تست تصادف موسسه یورو ان‌کپ (Euro NCap) حضور پیدا کرد.

تندر ۹۰ در بخش ایمنی سرنشینان بزرگسال توانست ۳ ستاره از ۵ ستاره ایمنی را از آن خود کند. در بخش ایمنی کودکان هم شاهد نتیجه مشابهی بودیم؛ این خودرو موفق به کسب ۳ ستاره ایمنی شد. این درحالی است که برخلاف دو نتیجه‌ی قبلی، این اتومبیل فرانسوی در بخش ایمنی عابر پیاده، تنها یک ستاره ایمنی در کارنامه خود ثبت کرد.

ال نود

بگذارید کمی دقیق‌تر به ایمنی این خودرو نگاه کنیم. در بخش اول که خودرو از جلو به مانع برخورد می‌کند، بیشترین تهدید برای سرنشینان جلو (راننده و شاگرد)، آسیب دیدن قفسه سینه و سپس ران و ساق پا است. در گزارش رسمی تست تصادف این خودرو، بیشترین بار ناشی از ضربه تصادف به قفسه‌ی سینه‌ی آدمک‌ها وارد شده است.

اگرچه نیروی ناشی از ضربه‌ی تصادف، آسیب کمی به محفظه‌ی زیرین فرمان و پدال‌ها وارد کرده، اما براثر جابه‌جایی پدال‌ها، شاهد وضعیت خطرناکی برای مچ پای راننده هستیم. حتی بر اثر ضربه، پدال ترمز خودرو شکست و همین موضوع تبدیل به تهدیدی جدی برای ساق پای راننده شد.

اگر در همین ویدیو، نمای بیرونی این خودرو را مورد بررسی قرار دهیم، می‌توانیم متوجه جمع شدن خودرو تا نیمه‌ی اولیه در موتور شویم. این ضربه باعث آسیب جدی به موتور و جلوبندی اتومبیل (اکسل جلو، فنر و کمک‌فنر)، تاب ورداشتن در راننده، خم شدن نیمه‌ی جلویی سقف و ترک خوردن شیشه‌ی جلوی سمت راننده می‌شود.

ال نود

درنظر داشته باشیم که ستون میانی، پشتی و نیمه‌ی عقب تندر ۹۰ از آسیب تصادف مصون هستند. این درحالی است که در رقبای این کلاس خودرویی گاهی اوقات شاهد آسیب بسیار جدی به نیمه جلویی هستیم و دامنه‌ی آسیب تصادف حتی به قسمت پشتی هم می‌رسد.

اگر تندر ۹۰ به عابر پیاده برخورد کند، ضربه‌ی محکمی به عابر پیاده وارد می‌شود. اولا طراحی سپر، بخش کناری و گوشه‌های در موتور این خودرو به گونه‌ای است که شانس حفظ جان عابر به حداقل ممکن می‌رسد. تا خوردن و آسیب دیدن در موتور موجب می‌شود تا سر عابر پیاده درصورت برخورد به این نواحی به شدت آسیب ببیند و نتایج ناخوشایندی را به دنبال داشته باشد.

در آزمون تصادف جانبی بازهم قفسه سینه‌ی راننده بیشترین بار ناشی از تصادف را تحمل می‌کند. برخلاف قفسه سینه، شکم و لگن راننده در وضعیت ایمنی قابل قبولی قرار دارند. ضربه از کنار موجب آسیب دیدن درها و شکسته شدن شیشه‌‌های کناری همان سمت می‌شود.

همان‌طور که در ابتدای مطلب اشاره کردیم، تندر ۹۰ جزو ایمن‌ترین خودروهای فعلی بازار داخل است. به‌طور کلی به دلیل نبودن رقابت پویا در بازار داخلی، محصولات رنو در بازه‌ی قیمتی خود به عنوان خودروهای ایمن، مطمئن و باکیفیت در ایران شناخته می‌شوند.

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت دیجی سرگرمی هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    آخرین اخبار

    اخبار روز سایر رسانه ها

      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت دیجی سرگرمی هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

      تبلیغات متنی