کد مطلب: 33202

سلفی احمدرضا عابدزاده و پسرش در آمریکا | دورهمی عابدزاده و رفقا در کافه لاکچری

احمدرضا عابدزاده تصویری همراه با امیر عابدزاده منتشر کرد.

سلفی احمدرضا عابدزاده و پسرش در آمریکا | دورهمی عابدزاده و رفقا در کافه لاکچری

احمدرضا عابدزاده معروف به عقاب دروازه بان سابق تیم ملی می باشد که در ضربات پنالتی گرفتن دستی بر آتش داشت.

 با اتمام مسابقات باشگاهی پرتغال، امیر عابدزاده، دروازه‌بان ایرانی ماریتیمو راهی آمریکا شده تا با پدرش که در این کشور به سر می‌برد دیدار کند.احمدرضا عابدزاده این تصویر را کنار امیر عابدزاده منتشر کرد.

عابدزاده و پسرش

زندگی شخصی احمدرضا عابدزاده

احمدرضا عابدزاده، دروازه‌بان سابق تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه‌های پرسپولیس تهران و استقلال تهران، در تاریخ 4 خرداد 1345 در شهر آبادان به دنیا آمد. او به عنوان یکی از دروازه‌بانان برجسته و تجربه‌دار در تاریخ فوتبال ایران شناخته می‌شود.

احمدرضا عابدزاده، ششمین فرزند خانواده، در کودکی با انرژی بی‌پایان، زیر آفتاب سوزان آبادان، به دنبال توپ در زمین‌های گرم می‌دوید. او با توانایی‌های فوتبالی خود، راه خود را از آغاز زندگی در آبادان به سوی دنیای فوتبال شروع کرد ولی سفر زندگی فوتبالی احمدرضا عابدزاده با مهاجرت به اصفهان آغاز می‌شود، جایی که روزهای شوکوفایی خود را تجربه می‌کند.

ازدواج و همسر احمدرضا عابدزاده

نفیسه لطیفان همسر عابدزاده در سن 16 سالگی با عابدزاده دروازه بان که آن دوران 21 سال سن داشت، ازدواج کرد و در سن 18 سالگی اش، برای اولین بار مادر شد و نگار عابدزاده را به دنیا آورد. بعد از نگار امیر عابدزاده متولد شد.

فرزندان احمدرضا عابدزاده

همانطور که خواندید، عابدزاده دو فرزند دارد که دخترش نگار متولد 1368 و پسرش امیر عابدزاده متولد 1372 می باشد.

نگار عابدزاده و همسرش رهام هاشمی

نگار عابدزاده مانند پدرش علاقه مند به ورزش می باشد و توانسته کمربند مشکی کیک بوکسینگ را کسب کند رشته تحصیلی اش مدیریت بازرگانی می باشد. نگار به 2 زبان زنده دنیا، ایتالیایی و انگلیسی مسلط است. دختر احمدرضا عابدزاه ازدواج کرده و در حال حاضر متاهل می باشد.

امیر عابدزاده

امیر عابدزاده متولد 6 اردیبهشت 1372 در تهران می باشد. پسر خانواده راه پدرش را دنبال کرد البته هیچ وقت نتوانست مانند پدرش اسطوره دروازه بانی باشد. امیر مدت کوتاهی برای تیم پرسپولیس بازی کرد و بعد از آن ادامه حرفه خود را آمریکا دنبال کرد. پسر عابدزاده معروف، در حال حاضر مجرد و هنوز ازدواج نکرده است.

ورود عابدزاده به دنیای فوتبال و دروازه بانی حرفه ای

در آن دوران، دستان حماسه‌ساز احمدرضا عابدزاده شبها به نوشتن تکالیف مدرسه و روزها به قلم زنی اختصاص داشت. انگشتانش خاطرات آن زمان را زمانی که در کنار کار نجاری مشغول به فعالیت بود به یاد می‌آورند. اما درون نا آرام احمد، با وجود تمام مشکلات، با فوتبال ارتباطی خاص و پرانرژی داشت. در آن روزها، او به عنوان یکی از بازیکنان تیم منتخب نوجوانان اصفهان به میدان فوتبال می‌رفت و آرزوی پیشرفت و ورود به تیم جوانان را در دل خود داشت.

آرزوهای احمدرضا عابدزاده برای ترقی به تیم جوانان به چالش‌ها برخورد کرد. پنج بار اسمش از فهرست منتخب جوانان خارج شد، اما ایستادگی و سماجت وی، باعث شد تا در سال 1364، نهایتاً توانسته با تیم جوانان اصفهان به میدان برود. این پله مهم در مسیر حرفه‌ای او، نشان از استقامت و اراده قوی احمدرضا عابدزاده در دنیای فوتبال دارد.

دوران ورزشی و تیم احمدرضا عابدزاده، از اصفهان تا تیم ملی

در دهه 60، احمدرضا عابدزاده با شروع حرفه‌ای خود، ابتدا به عنوان بازیکن تیم هلال احمر اصفهان به میدان فوتبال راه یافت. پس از آن، در تیم تام اصفهان تحت نظر مربی معروف حسین چرخابی حضور پیدا کرد. طی این دوره، او پنج بار از فهرست منتخب جوانان خارج شد، اما با سماجت و ایستادگی، در سال 1364 موفق به ورود به تیم جوانان اصفهان شد و در کنار آنها بازی کرد.

با توانایی‌های برجسته‌اش، احمدرضا عابدزاده در سن 18 سالگی به اردوی تیم ملی جوانان دعوت شد و در پایان همان سال به عنوان عضو ثابت تیم ملی جوانان به میدان فوتبال بازگشت. سپس در سال 1366، به تهران آمد و برای انجام خدمت سربازی به تیم ژاندارمری تهران پیوست. پس از دو سال، در سال 1368، به تیم تام بازگشت و پیراهن استقلال تهران را به تن کرد.

پرسپولیس

عابدزاده بعدها به تیم سپاهان اصفهان رفت و سپس به تیم پرسپولیس تهران منتقل شد و از دوم دی ماه 1373 رسماً دروازه بان پرسپولیس تهران شد و در سال 74 رکورد 18 بازی با خوردن تنها 5 گل را برای خود ثبت کرد.

وی در 78 بازی ملی حضور داشت و مجموعاً 52 گل دریافت کرده است. احمدرضا عابدزاده در بازی های مقدماتی جام جهانی 1998 فرانسه یکی از ارکان موفقیت تیم ملی فوتبال ایران در راه صعود به جام جهانی بود.

بازی های آسیایی 1990 و اوج شهرت عابدزاده

اوج شهرت احمدرضا عابدزاده در بازی‌های آسیایی 1990 در پکن رخ داد. در این مسابقات، با وجود آسیب دیدگی در انگشتان دست، او با مهار دو پنالتی در فینال مقابل کره شمالی، ایران را به قهرمانی آسیا رساند. این اتفاق تاریخی، باعث شد که احمدرضا عابدزاده به عنوان یک قهرمان ملی شناخته شود.

وی در طول این مسابقات جمعاً 2 گل به ثمر رساند، هر دو از روی نقطه پنالتی وارد دروازه حریف شدند. در آن دوره، علی پروین به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران خدمت می‌کرد و احمدرضا عابدزاده با عملکرد برجسته‌اش توجه جهانی را به خود جلب کرد و در این دوره به عنوان محبوب‌ترین بازیکن سه دهه اخیر فوتبال ایران انتخاب شد.

خداحافظی احمدرضا عابدزاده از فوتبال

در نهایت، احمدرضا عابدزاده در روز جمعه 23 دی ماه سال 1384، در حالی که چند سال بود که فوتبال را کنار گذاشته بود، به صورت افتخاری در دیدار دوستانه بین تیم‌های پرسپولیس و بایرن مونیخ، به مدت کوتاهی به میدان بازگشت و به صورت رسمی از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

در لحظه خاص خداحافظی عقاب آسیا از فوتبال، الیور کان، دروازه‌بان تیم ملی فوتبال آلمان و باشگاه بایرن مونیخ، احمدرضا عابدزاده را در آغوش گرفت. این لحظه وداع، نمادی از احترام و ارادت به یکی از بزرگترین نام‌های فوتبال ایران بود که باعث جلب توجه و ارادت هواداران و علاقمندان به این ورزش شد.

افتخارات ورزشی احمدرضا عابدزاده

مهر 1362:کسب قهرمانی اصفهان با تیم «تام» در هفده سالگی.

دی 1365:قهرمانی با تیم فوتبال منتخب اصفهان در دومین دوره از مسابقات فوتبال لیگ استانی قدس.

اردیبهشت 1369:عزیمت به تهران و حضور در تیم فوتبال استقلال تهران و کسب قهرمانی لیگ کشور با آبی پوشان در روز چهارم خرداد 69.

مهرماه 1369:قهرمانی با تیم ملی در بازی های آسیایی 1990 پکن، با مهار سه ضربه پنالتی برابر کره شمالی در فینال

مرداد ماه 1370:قهرمانی با تیم استقلال در مسابقات فوتبال جام باشگاه های آسیا بعد از پیروزی دو بر یک برابر لیائونینگ چین

بهمن ماه 1370:قهرمانی با تیم استقلال در مسابقات فوتبال جام باشگاه های تهران

دی ماه 1374:قهرمانی با پرسپولیس در مسابقات فوتبال لیگ پنجم آزادگان و رکورد هجده بازی بدون گل خورده

تیرماه 1376:قهرمانی با پرسپولیس در مسابقات فوتبال لیگ ششم آزادگان آذر ماه 1376:صعود با تیم ملی فوتبال به مسابقات جام جهانی 1998 فرانسه بعد از مساوی با تیم ملی استرالیا

خرداد ماه 1378:قهرمانی با پرسپولیس در لیگ هشتم آزادگان

تیر ماه 1378:قهرمانی با پرسپولیس در جام حذفی کشور

اردیبهشت 1379:قهرمانی با پرسپولیس در لیگ نهم آزادگان.

 

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;