کالابرگ | کالابرگ ثبت نام | کالابرگ جدید
خبر خوش این گروه از کالابرگ بگیران ۶۰۰ هزار تومان اضافه می گیرند | واریز کالابرگ اضافه از امشب از همین ماه
طبق گفته وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، برای تداوم اجرای کالابرگ به برخی مجوزها نیاز است و امیدواریم در آینده نزدیک جمعبندی و ابلاغ شود

کالابرگ | مرحله جدید کالابرگ الکترونیکی واریز کی میشود؟
جزئیات جدید مرحله جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد .
طبق گفته وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، برای تداوم اجرای کالابرگ به برخی مجوزها نیاز است و امیدواریم در آینده نزدیک جمعبندی و ابلاغ شود
صولت مرتضوی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به کالابرگ الکترونیک ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک این موضوع جمعبندی و ابلاغ شود تا مرحله بعدی کالابرگ الکترونیک اجرا شود.
وزیر کار اظهار کرد: تداوم اجرای کالابرگ الکترونیکی یکی از سفارشهای اکید آقای رئیسی بود.
وی ادامه داد: در این مدت یکی دو جلسه با حضور مخبر در این باره برگزار شده است و در حال جمع بندی هستیم. به برخی مجوزها نیاز است و امیدواریم در آینده نزدیک جمعبندی و ابلاغ شود تا مرحله بعدی کالابرگ الکترونیک را اجرا کنیم.
کالابرگ |hemayat.mcls.gov.ir است که وضعیت دهک بندی یارانه را مشخص و اعلام میکند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، یارانه نوعی کمک معیشتی میباشد که توانسته است دل افراد را به خودش خوش کند با توجه به شرایطی که دارد مقدار واریزی برای افراد متفاوت است یارانه مخصوص تمامی افراد نمیباشد و فقط به چند دهک اول مربوط میشود. برای یادگیری شکایت و اعتراض به یارانه میتوانید خبر را دنبال کنید.
کالابرگ |سامانه جدید حمایت دهک بندی hemayat.mcls.gov.ir
در توضیح چیستی سامانه جدید حمایت دهک بندی یارانه باید گفت، این سامانه، از سوی دولت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راه اندازی شده تا خدمات مربوط به مواردی چون یارانه، استعلام دهک بندی و مشاهده شناسنامه اقتصادی خانوار، همچنین، درخواست بررسی در خصوص اعتراض به دهک بندی را به صورت غیر حضوری، به شهروندان، ارائه دهد.
سامانه جدید حمایت دهک بندی یارانه، با جستجوی آدرس hemayat.mcls.gov.ir، در اختیار شهروندان خواهد بود و تنها، سرپرستان خانواری که در این سایت، از حساب کاربری برخوردارند می توانند، نسبت به ورود به پورتال شخصی و استفاده از امکانات سامانه، اقدام کنند.
لذا ضروری است، تمامی سرپرستان خانوار، از نحوه ورود و ثبت نام در سامانه جدید حمایت دهک بندی hemayat.mcls.gov.ir مطلع باشند که این موارد، در تیترهای بعدی مقاله حقوقی دینا، ضمن ارائه راهنمای تصویری، بررسی و توضیح داده شده اند.
کالابرگ |نحوه ورود در سامانه حمایت دهک بندی با کد ملی
برای ورود در سایت حمایت معیشتی جاماندگان داوطلبان باید مراحل زیر را انجام دهند:
۱. ورود به سامانه حمایت به نشانی hemayat.mcls.gov.ir
۲. انتخاب گزینه «ورود به سامانه»
۳. نمایش پنجره ورود به سامانه حمایت معیشتی
۴. ثبت اطلاعات مربوط به کد ملی سرپرست خانواده و در کادر دوم شماره حساب واریز یارانه
اگر یارانه اصلی را ماهانه دریافت میکنید، اما موفق به انجام مراحل ثبت نام یارانه نشدهاید، شماره حساب یارانه خود را در این قسمت ثبت کنید. اما اگر حتی یارانه شما هم از چند سال پیش قطع شده، شماره حسابی که قبلا یارانه معیشتی به آن واریز می شد را وارد کنید. با تکمیل اطلاعات، شما در وضعیت «خانواده تک نفره» یا «خانواده چند نفره» قرار خواید گرفت.
چنانچه با شخص دیگری از اعضای خانواده زندگی نمیکنید و سرپرستی خانواده با خودتان است، باید تیک “گزینه خانواده تک نفره” را انتخاب کنید.
۵. وارد کردن کد امنیتی و انتخاب گزینه ورود
۶. تکمیل رضایت نامه دسترسی به اطلاعات دارایی و مالی خانواده
۷. پایان مراحل ثبت نام در سامانه/مشورت
میتوانید با شماره گیری یک کد دستوری با تلفن همراه خود، از وضعیت دهکبندی خود مطلع شوید. با شمارهای که به نام خودتان است، کد دستوری #کد ملی*۴۳۸۵۷*۴* را شماره گیری کنید و از دهک خانوار خود، مطلع شوید.
خانوارها برای اطلاع از آخرین وضعیت دهک بندی خود میتوانند به سامانه حمایت به نشانی https://hemayat.mcls.gov.ir/ مراجعه کنند./روز ۱۰۰
چه چیزهایی در این سامانه قابل مشاهده است؟
در این سامانه که مبنای پرداخت یارانه و تخصیص حمایتهای دولتی است، بهتازگی شرایط جدید اقتصاد خانوارها اعم از دهک درآمدی، مشمول بودن یا نبودن یارانه نقدی، گزارشهای کامل از حسابهای بانکی، وضعیت درآمد خانوار، مالکیت خودرو، داشتن کد بورسی و … منتشر شده است.
مبنای اطلاعات منتشر شده در این سامانه چه است؟
مبنای اطلاعاتی که در سامانه حمایت مورد استفاده قرار گرفته، اطلاعات اقتصادی خانوارها از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۲ است که بخش عمده آنها مربوط به حسابهای بانکی است؛ بهعبارتدیگر، با دسترسیهای ایجاد شده برای پایگاه رفاه ایرانیان، هرگونه تراکنش بانکی اعم از خرید با کارت، انتقال وجه حساب بهحساب، پایا، ساتنا و کارت به کارت در سابقه اقتصادی خانوار ذخیره میشود و همین اعداد و ارقام مبنایی برای تغییر دهک درآمدی خانوار خواهد بود.
کالابرگ| آموزش اعتراض به دهک بندی یارانه
بر طبق اعلام وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی خانوارهایی که به دهکبندی خود اعتراض دارند میتوانند با ثبت تغییرات درآمد، داراییها و شرایط ویژه خود در سامانه hemayat.mcls.gov.ir، درخواست بررسی مجدد دهکبندی خود را ارائه کنند.
۱. آدرس hemayat.mcls.gov.ir را در مرورگر خود وارد نمایید و گزینه «ورود به سامانه حمایت» را انتخاب کنید.
( توجه داشته باشید خدمات این سامانه برای سرپرست خانوار در نظر گرفته شده است، در صورت نیاز به اصلاح ساختار خانوار از طریق دستورالعمل های سازمان هدفمندی و پلیس +۱۰ اقدام فرمایید.)
۲. در قسمت دوم وارد بخش احراز هویت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می شوید، گزینه کاربر حقیقی را انتخاب کرده، سپس کد ملی سرپرست خانوار را وارد نمایید و پس درج کد امنیتی بر روی گزینه ورود به سامانه کلیک کنید.
در صورتی که برای اولین بار به نسخه جدید سامانه مراجعه کرده اید، لازم است مراحل ثبت نام را طی کنید.
۳. در این بخش شما وارد پروفایل کاربری خود در سامانه حمایت شده اید و می توانید دهک رفاهی خانوار خود و وضعیت یارانه را مشاهده نمایید.
۴. در صورت تمایل به ثبت درخواست بازبینی دهک خانوار، بر روی دکمه درخواست بررسی کلیک کنید و مراحل ذیل را دنبال کنید.
ماجرای طرح کالابرگ الکترونیکی از کجا کلید خورد؟
طرح کالابرگ الکترونیکی در کنار یارانه نقدی از بهمن ماه سال قبل در دستور کار دولت قرار گرفت. این طرح در ابتدا در استان هرمزگان کلید خورد. کالابرگ الکترونیک شامل ۱۰ قلم کالای اساسی میشود که خانوارها میتوانند بر اساس نیاز خود، مقدار کمتر یا بیشتری از کالاهای اساسی را تا سقف میزان اعتبار که ۱۲۰ هزار تومان است خریداری کنند. بدین ترتیب یارانه دهکهای یک تا سه درآمدی به ۵۲۰ هزار تومان و یارانه دهکهای چهارم تا هفتم درآمدی به ۴۲۰ هزار تومان افزایش یافت.
طرح کالابرگ الکترونیکی کالاهایی مثل ماست، شیر، پنیر، قند و شکر، ماکارونی، روغن مایع، برنج، مرغ و تخممرغ را به ارزش ۵۳۰ هزار تومان شامل میشود که در این میان مردم حق انتخاب دارند که از میان ۱۰ قلم ارائه شده برند یا نام تجاری مورد نظر خود را خریداری کنند. در ضمن قیمت اقلام به نرخ شهریور ماه ۱۴۰۰ عرضه میشود. دولت در طرح کالابرگ الکترونیکی طبق سبد کالای مشخص شده مابهالتفاوت قیمت کالا را در طول دوره پرداخت میکند. ناگفته نماند که خانوار دهک یک تا ۹ معیشتی در طرح کالابرگ الکترونیک جای میگیرند.
جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
طرح یسنا به منظور تامین امنیت غذایی مادران و نوزادان سراسر کشور اجرایی شد و در مرحله جدید آن، مادران دارای فرزند زیر دو سال در سه دهک اول درآمدی که جمعیت آنها به یک میلیون نفر میرسید، مشمول این طرح شدهاند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اعلام معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کاهش میزان کالری مصرفی مردم در طی سالهای ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۹ باعث شد دولت بسته کلانی در حوزه امنیت غذایی تدوین کند و یکی از بخشهای مهم آن به حمایت از مادران شیرده و دارای کودکان زیر دو سال اختصاص یابد.
این طرح یارانه مضاعف ۶۰۰ هزار تومانی برای مادران با فرزند زیر دو سال است که برای سه دهک اول کمدرآمد به اجرا درآمده است و در مرحله نخست این طرح، ۲۷ هزار مادر شناسایی شدند که از این میان ۲۲ هزار نفر مشمول دریافت این یارانه مضاعف بودند.
طرح یسنا به شکل پایلوت (آزمایشی) در هشت استان ایلام، لرستان، هرمزگان، گلستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و شمالی، در راستای اجرای ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به مرحله اجرا درآمده است.
در مرحله جدید مادران دارای فرزند زیر دو سال در سه دهک اول درآمدی در سراسر کشور که جمعیت آنها به یک میلیون نفر میرسید، مشمول این طرح شدهاند.
مادران سه دهک اول درآمدی برای اطلاع از اینکه مشمول طرح هستند یا نه میتوانند با ورود به برنامه کاربردی «شما» مراجعه کنند و پس از واردکردن کد ملی سرپرست خانوار از وضعیت خود مطلع شوند.
یارانه ۴۰۰ هزار تومانی مادران در مرحله دوم طرح، به ۶۰۰ هزار تومان افزایش یافته است و مادران مشمول طرح یسنا، میتوانند از بستههای حمایتی پیشبینیشده که شامل لبنیات، پروتئین، حبوبات، روغن، غلات، مغزیجات، میوهجات و سبزیها و بسته بهداشتی شامل پوشک، شامپو، صابون و شویندههای بهداشتی برای کودک و مادر است تا مبلغ حدود ۶۰۰ هزار تومان به صورت رایگان خرید کنند.
طرح یسنا از سال گذشته به شکل پایلوت (آزمایشی) در هشت استان ایلام، لرستان، هرمزگان، گلستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و شمالی به مرحله اجرا درآمد و تا الان نیز ادامه دارد.
طرح یسنا که با زیرپوشش قراردادن مادران دهک اول درآمدی جامعه آغاز به کار کرده بود، در طرح جدید قرار است مادران سه دهک اول درآمده جامعه را تحت پوشش قرار دهد تا امنیت غذایی تعداد بیشتری از مادران و نوزادان تأمین شود؛ وزیر رفاه در این باره گفت: اعتبار خرید بستههای غذایی و بهداشتی به ۶۰۰ هزار تومان برای مادران دارای فرزند شیرخوار در سه دهک اول درآمدی در تمام استانهای کشور تأمین شده است و افراد شامل این طرح میتوانند اقدام به خرید کنند، این طرح برای مادران دارای فرزند زیر دو سال در سه دهک اول درآمدی که جمعیتی حدود یک میلیون (۹۳۵ هزار و ۷۲۴) نفر هستند در تمام استانهای کشور اجرایی میشود.
دیدگاه تان را بنویسید