یارانه معیشتی | استعلام یارانه معیشتی با کد ملی | یارانه معیشتی کی واریز میشود
یارانه معیشتی 1 میلیون تومانی؛ هدیه رئیسی بمناسبت دهه فجر | یارانه بگیران بزودی حسابشان پر از پول خواهد شد
خبرهای مختلفی از واریز یارانه معیشتی 1 میلیون تومانی به عنوان یارانه معیشتی دهه فجر برای برخی از یارانه بگیران و دهک های پایین به گوش می رسد. برای اطلاع بیشتر از یارانه معیشتی جدید تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
خبرهای جدیدی درخصوص احتمال پرداخت یارانه معیشتی جدید دولت به مناسبت دهه فجر و 22 بهمن بحساب برخی افراد منتشر شده است. همچنین منابع معتبر از افزایش قابل توجه رقم یارانه معیشتی خبر داده اند. جزئیات جدید درباره رقم جدید یارانه معیشتی را با هم در سایت دیجی سرگرمی می خوانیم.
واریزی 1 میلیون تومان یارانه معیشتی برای سرپرستان خانوار طی ساعات آینده
هفته گذشته خبرهای خوشی مبنی بر افزایش یارانه کالابرگ الکترونیکی دهک های 1 تا 5 به گوش می رسد. گویا قرار است دولت یارانه جدیدی در قالب کالابرگ الکترونیکی ۱ میلیون تومانی بحساب هر ایرانی پرداخت کند. سوای یارانه کمک معیشت جدید دولت، هر ماه مبلغ ۵۲۰ هزارتومان در کارت کالابرگ الکترونیکی شارژ می شود.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور گفت: در بسیاری از سازمانها بن کارت برای خرید محصولات غذایی در اختیار پرسنلشان قرار میدهند تا آنها خرید کنند و این کارتها قابلیت شارژ دارند. بنابراین از بنکارت نیز میتوان در این بخش استفاده کرد و به مردم بنکارت خرید گوشت قرمز داد.
افشین صدر دادرس، با اشاره به اینکه اگر افزایش قیمت دام و گوشت ناشی از گرانفروشی عوامل تولید یا بازار بود واردات میتوانست باعث تنظیم بازار شود، گفت:ولی افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار ناشی از افزایش هزینههای تولید است.
حمایت از خانوار کمدرآمد با کالابرگ مازاد و افزایش یارانه معیشتی
نمایندگان با بررسی ایرادات شورای نگهبان به برنامه هفتم با انجام اصلاحات در مواد (۴۸)، (۲۲) و (۲۷)، (۲۹)، (۳۱)، (۳۹)، (۱۱) و (۱۰۰) موافقت کردند.
نمایندگان مردم صبح امروز (دوشنبه نهم بهمن) در نشست علنی مجلس مصوب کردند که مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی به حداقل دستمزد همان سال، با نود درصد (۹۰٪) نسبت اولین مستمری بازنشستگی به حداقل دستمزد سال برقراری مستمری، متناسب گردد.
نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه، ۹ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه برنامه هفتم با انجام اصلاحات در مواد (۴۸)، (۲۲) و (۲۷)، (۲۹)، (۳۱)، (۳۹)، (۱۱) و (۱۰۰) موافقت کردند. البته جزء (۱۳) بند (ب) ماده (۴۸) حذف شد.
این بخشی از مصوبات اصلاحی است که مجلس آن را برای دولت لازم الاجرا دانستهاست:
بند الحاقی ۱- دولت موظف است در طول اجرای قانون برنامه علاوه بر پرداخت یارانه فعلی، هر سال حداقل مستمری خانوارهای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد و سازمان بهزیستی کشور را متناسب با سطح محرومیت بر مبنای متوسط بیست درصد (۲۰٪) حداقل دستمزد مصوب شورایعالی کار، در چهارچوب بودجه سنواتی و از محل درآمد قانون هدفمند کردن یارانهها با حذف خانوارهای پردرآمد و در قالب ردیف مستقل از طریق دستگاههای مذکور تأمین و پرداخت کند.
تبصره - کمیته امداد مطابق اساسنامه خود اقدام کند.
ماده ۲۲- با هدف رعایت استانداردهای زیستمحیطی اقدامات زیر انجام میشود:
الف- کلیه طرح (پروژه) های بزرگ جدید و طرحهای توسعهای بزرگ که توسط دستگاههای اجرائی، بخشهای خصوصی، تعاونی و مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی در پهنه سرزمین از جمله مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی اجرائی میشود، باید قبل از اجرا بر اساس شاخصها، ضوابط و معیارهای زیستمحیطی که بهتصویب شورایعالی حفاظت محیطزیست میرسد، توسط سازمان حفاظت محیطزیست مورد ارزیابی اثرات زیستمحیطی قرارگیرد. سازمان حفاظت محیط زیست مکلف است نظر خود را دایر بر تأیید یاعدم تأیید طرح (پروژه) ها با ذکر عللعدم تأیید، ظرف سهماه بهصورت کتبی اعلام کند. در صورتعدم کفایت سه¬ماه سازمان محیط زیست میتواند دو ماه دیگر تمدید کند. عدم اعلامنظر ظرف مهلت مقرر بهمنزله تأیید است. آییننامه اجرائی این بند مشتمل بر مصادیق طرح (پروژه) های مشمول ارزیابی، ظرف سهماه از لازمالاجرا شدن این قانون توسط سازمان حفاظت محیطزیست تهیه میشود و پس از تأیید شورای عالی محیط زیست به تصویب هیئت وزیران میرسد.
تبصره - چنانچه در مهلت مقرر اظهار نظر نشود و از این جهت منجر به خسارت محیط زیستی بشود، مدیران مسئول ذی ربط مسئولیت جبران خسارت را بر عهده دارند.
ماده ۲۷- بهمنظور افزایش سهم مالیات در بودجه عمومی کشور اقدامات زیر انجام میشود:
الف:
۱- وضع هرگونه تخفیف، ترجیح، بخشودگی، کاهش نرخ، معافیت و شمولیت نرخ صفر و اعطای اعتبار مالیاتی جدید بجز مواردی منجر به افزایش یا رونق تولید و صادرات شود در سالهای برنامه ممنوع است. اعتبار مالیاتی موضوع ماده (۱۱) قانون جهش تولید دانشبنیان مشمول این جزء نمیشود. هر گونه نسخ، اصلاح و لغو احکام قانونی در حوزه مالیاتی با رعایت این جزء صرفاً از طریق قوانین و مقررات مربوط و با ذکر نام قانون ذیربط امکانپذیر است.
۲- در اجرای بند (۴) سیاستهای کلی برنامه پنجساله هفتم مبنی بر رونق تولید و عدالت مالیاتی، وزارت امور اقتصادی و دارایی مکلف است با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تا پایان سال اول برنامه تمهیدات قانونی انتزاع فرآیندهای دادرسی مالیاتی از سازمان امور مالیاتی کشور و دادرسی بیمه از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ایجاد مراکز دادرسی مستقل مالیاتی و بیمه را فراهم کند.
ح- معافیت بند «ب» ماده (۱۵۹) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران صرفاً برای فعالیتهای تولیدی و معدنی واحدهای صنعتی و معدنی که پروانه بهرهبرداری یا قرارداد استخراج آنها طی دوره اجرای قانون مذکور صادر شده باشد، جاری است.
ماده ۲۹-
بند الحاقی ۲: دولت مکلف است در طول اجرای قانون برنامه در قالب بودجه سنواتی نسبت به تأدیه بدهی حسابرسیشده خود به سازمان تأمین اجتماعی از محل، تأدیه نقدی در بودجه سنواتی و اوراق بهادار قانونی، اقدام کند.
۲- سازمان تامین اجتماعی در راستای اجرای ماده (۹۶) قانون تأمین اجتماعی مصوب ۱۳۵۴ با اصلاحات و الحاقات بعدی مکلف است در طول سه سال اول برنامه نسبت به متناسبسازی مستمری بازنشستگان غیرحداقل بگیر اقدام کند به نحوی که در پایان سال سوم برنامه، نسبت مستمری بازنشسته به حداقل دستمزد همان سال، با نود درصد (۹۰٪) نسبت اولین مستمری بازنشستگی به حداقل دستمزد سال برقراری مستمری، متناسب شود.
این متناسبسازی در سال اول به میزان چهل درصد (۴۰٪) و در سالهای دوم و سوم هرکدام سی درصد (۳۰٪) مابه¬التفاوت تا نود درصد (۹۰٪) یادشده خواهد بود.
ماده ۳۱- بهمنظور توسعه عدالت اقتصادی و بهبود توزیع درآمد اقدامات زیر تا پایان سال اول برنامه انجام میشود:
الف -…، ب-…
پ- وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است با طراحی و استقرار نظام تأمین اجتماعی چندلایه، مبتنی بر آزمون وسع با هدف کاهش فقر مطلق و بهبود توزیع درآمد و با شناسایی اقشار کمدرآمد با رویکرد اجتماعمحور نسبت به ارائه اقلام ضروری در قالب بسته معیشتی پایه به خانوارهای کمدرآمد بهصورت کالابرگ الکترونیکی مازاد بر یارانههای قانونی اقدام کند.
دیدگاه تان را بنویسید