آرمیتا گراوند | آرمیتا گراوند فوت کرد | بیوگرافی آرمیتا گراوند
فوری: آرمیتا گراوند درگذشت | جزئیات
آرمیتا گراوند دختر دانش آموز تهرانی که اوایل مهر امسال هنگام عزیمت به مدرسه در ایستگاه مترو میدان شهدا دچار افت فشار و بیهوشی شده بود، پس از به ثمر ننشستن معالجات گسترده پزشکی و بیست و هشت روز بستری در بخش مراقبهای ویژه درگذشت.
آرمیتا گراوند صبحگاه ۹ مهر در حالی که به همراه دوستان خود قصد ورود به داخل واگن قطار مترو را داشت، ناگهان با افت فشار مواجه و با برهم خوردن تعادلش، از پشت سر به لبه بیرونی ایستگاه برخورد و مصدوم شد.
شدت برخورد به حدی بود که وی برای دقایقی دچار ایست قلبی شد و پس از تلاش امدادی چند نفر از شهروندان، کارکنان مترو و عوامل اورژانس، برای ادامه درمان به نزدیک ترین بیمارستان تخصصی اعزام شد.
متاسفانه آسیب مغزی وارده به مصدوم باعث شد که وی مدتی را در وضعیت کما سپری کرده و دقایقی پیش فوت کند.
بر اساس نظریه رسمی پزشکان آرمیتا گراوند پس از افت ناگهانی فشار خون، دچار سقوط، ضربه به مغز و به دنبال آن تشنج مداوم، کاهش اکسیژن رسانی مغزی و ادم مغزی شده است.
خبرگزاری برنا اعلام کرد که علیرغم تلاشهای مستمر کادر پزشکی بیمارستان فجر، علایم حیاتی نسبتاً پایدار آرمیتا گراوند در چند روز گذشته تغییر یافته و تاحدودی به وخامت گراییده است.
با این حال تلاش تیم پزشکی برای بهبود شرایط آرمیتا گراوند همچنان ادامه دارد.
فیلم اختصاصی از قطار ۱۳۴ مترو که آرمیتا گراوند در آن بیهوش شد منتشر شده است. در این فیلم همه حقایق افشا شده است.
یک شنبه ۹ مهرماه آرمیتا گرواند دانش آموز ۱۶ ساله ساعت ۷ صبح وارد ایستگاه مترو شهدا می شود تا به مدرسه برود. آرمیتا چند ثانیه بعد از ورود به داخل واگن قطار شماره ۱۳۴ بیهوش شده و توسط مسافران و دوستانش از واگن بیرون آورده شد، بعد از اقدامات اولیه توسط اورژانس در نهایت بیمارستان منتقل میشود.
بلافاصله مسئولان مترو تصاویر دوربین مدار بسته از صحنه حادثه را منتشر میکنند اما سوال اینجاست که چرا تصویری از داخل مترو منتشر نشد؟
در راستای همین پرسش مسئولان شرکت مترو به خبرنگار آخرینخبر اجازه دادند تا وارد قطار شماره ۱۳۴ شود.
منبع: آخرین خبر
مادر آرمیتا گراوند گفت: هر روز به همراه همسرم بدون هیچ محدودیتی با دخترمان ملاقات میکنیم. خبر بازداشت شدنم صحت ندارد. دوست ندارم هیچ عکس و فیلمی از دخترم در فضای مجازی منتشر شود. پدر آرمیتا گراوند هم در این باره گفت: من هیچ صفحه ای در فضای مجازی ندارم، شایعه سازی نکنید.
جو بایدن که از سال گذشته همزمان با درگذشت مهسا امینی دختر ایرانی، همسو با ناآرامیها و اغتشاشات در ایران آشکارا در امور داخلی ایران به بهانههای حقوق بشری مداخله میکند، روز جمعه به وقت محلی برابر با ۶ اکتبر ۲۰۲۳ و ۱۴ مهر ماه جاری نیز در بیانیهای مدعی شد: «من به همراه مردم سراسر جهان به نرگس محمدی برای اعطای جایزه صلح نوبل ۲۰۲۳ تبریک میگویم و شجاعت قاطع او را ستایش میکنم. تعهد او به ساختن آیندهای که زنان و همه مردم در ایران شایسته آن هستند، الهامبخش افرادی است که در همه جا برای تحقق حقوق بشر و کرامت اولیه انسانی مبارزه میکنند.»
رئیس جمهور آمریکا در ادامه مداخله جویی واشنگتن در امور قضایی ایران مدعی شد: من از دولت در ایران میخواهم که فوراً او و دیگر طرفداران برابری جنسیتی را از اسارت آزاد کنند.
دولت بایدن همچنین همسو با مخالفان جمهوری اسلامی ایران از طریق سازو کارهای بین المللی و سازمان ملل به اسم دفاع از حقوق زنان ایرانی، ۱۴دسامبر ۲۰۲۲ (۲۳ آذرماه ۱۴۰۱ )، پیش نویس قطعنامه خاتمه عضویت ایران در کمیسیون مقام زن سازمان ملل را در شورای اجتماعی و اقتصادی سازمان ملل (اکوسوک) در نیویورک ارائه کرد که با ۲۹ رای موافق، ۸ رای مخالف و ۱۶ رای ممتنع به تصویب رسید و بدعتی را در این زمینه به بهانه حقوق بشر پایه گذاری کرد.
کشورهای بولیوی، چین، قزاقستان، نیکاراگوئه، نیجریه، عمان، روسیه و زیمبابوه به قطعنامه پیشنهادی برای حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل رأی مخالف دادند.
آمریکا و متحدان غربیاش یعنی اعضای اتحادیه اروپا و کانادا و کشورهای آرژانتین و شیلی، کلمبیا، گواتمالا، پرو و پاناما به لغو عضویت ایران در کمیسیون مقام زن سازمان ملل رای مثبت دادند و کشورهایی چون مکزیک، تایلند و تونس رای ممتنع دادند.
کمیسیون مقام زن سازمان ملل ۴۵ عضو دارد و جمهوری اسلامی ایران براساس رای اکثریت اعضای اکوسوک یعنی ۴۳ رای از ۵۴ رای اعضای این نهاد، برای سالهای ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۶ میلادی به عضویت این کمیسیون درآمده بود.
بایدن همچنین درباره ماجرای "آرمیتا گراوند" دختر ۱۶ ساله ایرانی که در بیمارستانی در تهران بستری است، مدعی شد: «متأسفانه، جایزه خانم محمدی در هفتهای به او تعلق میگیرد که گزارشهای هولناکی مبنی بر تعرض گشت ارشاد ایران به آرمیتا گراوند ۱۶ ساله به دلیل نداشتن حجاب منتشر شد.»
روز یکشنبه دختر دانش آموزی در ایستگاه مترو شهدا بیهوش شد و به زمین خورد، پس از آن بلافاصله نیروهای اورژانس بر بالین وی حاضر شدند. خانواده وی در گفتگویی توضیحانی دذ این باره ارائه دادند.
مادر دانش آموز بستری شده در خصوص جزئیات حادثه برای فرزندش در خط چهار مترو میدان شهدا گفت: دخترم با دوستانش برای رفتن به مدرسه در مترو شهدا قرار گذاشته بود که پس از ورود به قطار دچار افت فشار شد که پس از به هم خوردن تعادلش سر وی با لبه قطار برخورد می کند.
وی تاکید کرد: در این شرایط توسط دوستانش به بیرون از واگن قطار منتقل شد و بلافاصله با عوامل اورژانس تماس گرفته و دقایقی بعد آرمیتا به بیمارستان منتقل میشود.
وی افزود: دخترم توسط دوستانش به بیرون منتقل میشود و بلافاصله با عوامل اورژانس تماس گرفته و دقایقی بعد آرمیتا به بیمارستان منتقل میشود.
مادر این دختر نوجوان در مورد موج سواری رسانههای معاند و سواستفاده برخی فرصت طلب از حادثه پیش آمده گفت : تصاویر و فیلمهای مترو را دیدم و ادعاهای مطرح شده توسط انها صحت ندارد.
همچنین پدر دانش آموز بستری شده در این باره عنوان کرد: دخترم صبح با دو نفر از دوستانش سوار مترو میشوند که ناگهان بیهوش میشود که وی را به بیرون قطار آورده میشود و پس از تماس با اورژانس به بیمارستان منتقل میشود .
وی نیز تاکید کرد: همه فیلمها را بررسی کردیم و برای ما ثابت شده که این رخداد یک حادثه بوده است.
وی همچنین با اشاره به این که دخترش بیمار نبوده و دارویی هم مصرف نمی کرده گفت: از مردم درخواست میکنیم برای بهبود فرزندمان دعا کنند.
ساعت ۷ صبح روز یکشنبه نهم مهر ماه یک دختر دانش آموز ۱۶ ساله در خط ۴ مترو میدان شهدا وارد قطار شده که به دلیل افت فشار بیهوش شد. این نوجوان در حال حاضر در یکی از بیمارستانهای تهران تحت درمان است./ فارس
آرمیتا گراوند کیست؟
بر اساس اطلاعات منتشر شده، آرمیتا گراوند، دانشآموز ۱۶ساله اهل استان کرمانشاه است.
به گزارش تابناک- آرمیتا گراوند در مهرماه سال 1402بیهوش شده در متروی شهدا، اهل کرمانشاه و دانشآموز کلاس یازدهم هنرستان دولتی عروهالوثقی در منطقه ۱۱ تهران است.
آرمیتا گراوند، دانشآموز ۱۶ساله بیهوش شده در متروی شهدا، اهل کرمانشاه و دانشآموز کلاس یازدهم هنرستان دولتی عروهالوثقی در منطقه ۱۱ تهران است.
او در بیمارستان فجر نیروی هوایی تهران بستری است.
پشت پرده ماجرای جنجالی آرمیتا گرانوند
پس از بی هوش شدن آرمیتا گراوند در مترو، رسانه های ضد انقلاب تلاش کردند تا ماجرای او را به موضوع حجاب و برخورد با بی حجابی مرتبط کنند.
این در حالی است که خانواده او و مدیریت مترو هر گونه برخورد با او را تکذیب کردند.
منبع: ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید