یارانه بنزین | یارانه بنزین امروز | یارانه بنزین امشب
تغییر بزرگ در رقم یارانه بنزین آبان ماه | کارت سوخت بنزین حذف شد ؟
خبرهای داغی از یارانه بنزین و تغییرات مهم در کارت سوخت به گوش می رسد.
خبرهای خوشی از واریز یارانه بنزین جدید به هر ایرانی به گوش می رسد. در طرح واریز یارانه بنزین به هر کد ملی حتی افرادی که خودرو ندارند بحسابشان رقم قابل توجهی واریز خواهد شد. یارانه بنزین می تواند گوشه ای از مشکلات اقتصادی مردم را بگیرد.رقم یارانه بنزین برای هر ایرانی ممکن است متفائت باشد. جزییات مهم از مبلغ و زمان واریز یارانه بنزین را با هم در سایت دیجی سرگرمی میخوانیم.
جزییات تغییر کارت سوختها و یارانه بنزین
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی از سر به سر شدن تولید و مصرف بنزین خبر داد و گفت: مصرف برون شهری بنزین کاهش پیدا کرده اما مصارف درون شهری نیازمند مدیریت است.
جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: متوسط مصرف بنزین در سال جاری به 116 میلیون لیتر در روز رسیده که امیدواریم روند کاهشی مصرف ادامه داشته باشد.
وی ادامه داد: میزان تولید فعلی بنزین به طور متوسط 115 میلیون لیتر در روز است و در شرایط سربهسری تولید و مصرف بنزین هستیم.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران با بیان اینکه "هنوز در توسعه حوزه حمل و نقل عمومی در داخل کشور بهویژه در مسافرتهای درونشهری ضعف داریم"، گفت: عمدتا مسافرتها درون شهری با خودروش شخصی و به صورت تک سرنشین است و همین موضوع مصرف درون شهری را افزایش میدهد.
وی افزود: مصرف برون شهری بنزین کاهش پیدا کرده اما مصارف درون شهری نیازمند مدیریت است.
معاون وزیر نفت تصریح کرد: بنزین سوپر در کشور هماکنون هم تولید و عرضه میشود، اما با توجه به اینکه عمده بنزین سوپر توزیعی، مربوط به تولیدات پالایشگاه امام خمینی شازند است، با اتمام تعمیرات واحدهای این پالایشگاه، شاهد افزایش عرضه بنزین سوپر خواهیم بود.
سالاری درخصوص طرح تخصیص بنزین به کدملی به جای خودرو گفت: مطالعات این برنامه انجام می شود، پیشنهاداتی مطرح بود و در گذشته پایلوت در کیش انجام شده است.
وی ادامه داد: بنا این است که بحث کارت هوشمند به سمت کارت مغناطیسی برود، در این حوزه مسایل و آسیبها بررسی میشود و اگر شرایط فراهم بود، اعلام خواهد شد.
معاون وزیر نفت با بیان اینکه فعلا وضعیت نیروگاهها در بحث ذخایر سوخت مایع مناسب است، گفت: از ابتدا پیش بینی های لازم انجام شده و 4.8 میلیارد لیتر ظرفیت ذخیره سازی دیده شده است.
وی افزود: برای برخی نیروگاهها برنامه ریزی شده و نامه زدهایم که ظرفیت ذخیره سازی را افزایش دهند تا زمانی که پیک مصرف سوخت مایع است، به اندازه 5 تا 6 روز ظرفیت ذخیره سازی داشته باشند، در این شرایط برای ما مشکل است که بتوانیم سریعا سوخت تامین کنیم.
سالاری خاطرنشان کرد: برنامه ما این است برای زمانی که مصرف گاز حداکثری است، سوخت مایع ذخیره سازی شده باشد؛ اما برخی نیروگاهها ظرفیت لازم را ایجاد نکرده اند، ما اعلام کردهایم که باید این ظرفیت دیده شود.
معاون وزیر نفت با بیان اینکه "در منطقه شرق کشور ظرفیت ذخیره پایین است باید اقداماتی صورت گیرد که دچار مشکل نشویم و فشار به بخش حمل و نقل وارد نشود"، گفت: باتوجه به مسائل پارسال پیش بینیهای لازم انجام شده که نفت سفید و گاز مایع ذخیره سازی شود و اکر نیاز به عرضه سوخت مایع بود به میزان لازم توزیع شود./ تسنیم
یارانه بنزین به هر کد ملی
عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: اگر یارانه بنزین به نفر و به صورت منطقی و بر مبنای فروش و نه با قیمت ثابت مدنظر قرار گیرد. باید خود انرژی را به مردم بدهیم و افراد فلان میزان سهمیه بنزین دارند که این اتفاق می تواند اتفاق موثری باشد. و مردم ذینفع بهینه سازی مصرف شوند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: در زمینه تولید و افزایش بنزین و همچنین بهینه سازی مصرف سوخت اتفاقی در دولت قبل رخ نداد. در دولت قبل به هر بهانه ای و به هر وجه ای ما نتوانستیم در این حوزه ها موفق باشیم. اگر یارانه بنزین به نفر و به صورت منطقی و بر مبنای فروش و نه با قیمت ثابت مدنظر قرار گیرد. باید خود انرژی را به مردم بدهیم و افراد فلان میزان سهمیه بنزین دارند که این اتفاق می تواند اتفاق موثری باشد. و مردم ذینفع بهینه سازی مصرف شوند
عبدالعلی رحیمی مظفری در گفت و گو با خبرنگار قدس. با اشاره به عدم توسعه ظرفیت پالایشگاهی کشور در دولت قبل و تاثیر آن بر ناترازی فعلی بنزین کشور،گفت: ما در این بخش دو مبحث را باید مبنا قرار دهیم ؛نخست توسعه پالایشگاه ها و ظرفیت تولید بنزین چه در پالایشگاه ها و چه در پتروشیمی ها و دوم ؛ سیاست غلط حذف کارت سوخت در دولت قبل که همه این موارد کشور را در زمان فعلی دچار مشکل کرد.
وی با اشاره به عدم برنامه ریزی لازم در زمینه مدیریت سوخت در کشور بیان کرد: راه انداختن مسابقه غلط مصرف در کشور به دلیل عدم مدیریت و بهینه سازی انرژی کشور را دچار مشکل کرده است و این موارد همگی از دولت قبل کلید خورد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بهینه سازی مصرف انرژی و سوخت در دولت قبل به اصطلاح تعطیل بود، ادامه داد: در زمینه تولید و افزایش بنزین و همچنین بهینه سازی مصرف سوخت اتفاقی در دولت قبل رخ نداد. در دولت قبل به هر بهانه ای و به هر وجه ای ما نتوانستیم در این حوزه ها موفق باشیم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما بیش از 7 برابر دنیا سرانه مصرف سوخت داریم بیان کرد: در این شرایط دیگر ما نمی توانیم بگوییم که این مشکل نشئت گرفته از گرانی و ارزانی تولید بنزین است؛ به واقع ما اینجا دیگر مدیریت مصرف انرژی نداشته ایم.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در ادامه در زمینه مسئله اصلاح مصرف بنزین و حرکت به سمت اعطای یارانه انرژی در حوزه بنزین به نفر در راستای عدالت افزایی بیان کرد: بحث یارانه انرژی به نفر صرفا معطوف به بنزین نیست اما حتما می تواند یک شروع خوب قلمداد شود که نیاز به برنامه ریزی دقیق دارد.
رحیمی مظفری بیان کرد: ما معتقدیم اگر یک روز این اتفاق رخ دهد و یارانه ها به نفر و به صورت منطقی و بر مبنای فروش و نه با قیمت ثابت مدنظر قرار گیرد، یعنی نه مثل یارانه 45 هزار تومانی که مردم بگویند کلاه سرشان رفته است می تواند موثر باشد. باید خود انرژی را به مردم بدهیم و افراد فلان میزان سهمیه بنزین دارند که این اتفاق می تواند اتفاق موثری باشد.
رحیمی مظفری در ادامه درباره متنوع سازی سبد سوختی کشور از جمله CNGگفت: ما در مصرف انرژی در کشور باید یک تجدید نظری داشته باشیم. البته باید متنوع سازی سبد سوختی کشور باید مدنظر قرار گیرد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: البته ما باید این را هم مد نظر داشته باشیم که با عوض کردن شاخه های یک درخت مشکلمان حل نمی شود. ما به هر صورت باید بپذیریم که سایه و درخت این میوه فقط برای ما نیست و با جا به جا شدن از بنزین به سمت گاز مشکل برطرف نمی شود. اینکه ما سبد سوختی مان را تغییر دهیم در صورت بروز بحران ها گزینه مناسبی است. اما ابتدا باید امنیت انرژی را در اولویت قرار دهیم.
دیدگاه تان را بنویسید