کد مطلب: 29867

وام فوری | وام فوری صد میلیون تومانی | وام فوری بانک دی

وام فوری بلاعوض رئیسی برای این افراد | دریافت وام ویژه دولت بدون ضامن و بهره در 3 روز

وام فوری دولت رییسی از امروز آغاز شده و متقاضیان می‌توانند استفاده کنند.

وام فوری بلاعوض رئیسی برای این افراد | دریافت وام ویژه دولت بدون ضامن و بهره در 3 روز

نحوه پرداخت وام فوری هر بانک با بقیه بانک ها متفاوت است‌. واریز وام فوری در مهر ماه به مردم به اوج خود رسید. خبرهای خوشی درخصوص پرداخت وام فوری بحساب یارانه بگیران به گوش می رسد. وام فوری این بانک شرایط عالی دارد که می‌توانید استفاده کنید. در ادامه به بررسی پرداخت وام فوری می‌پردازیم.

به گزارش بانک اول بانک مرکزی در بخشنامه‌ای با موضوع "انتقال سهمیه تسهیلات قرض الحسنه تامین جهیزیه کالای ایرانی به سهمیه تسهیلات ازدواج و فرزند آوری" به بانک‌های ملی، سپه، پارسیان و سینا اعلام کرد: در صورتی که تا پایان شهریورماه سال 1402 این جزء عملکرد نداشته باشد، منابع آن صرف پرداخت تسهیلات موضوع اجزای 1 و 2 این بند می شود.

براین اساس، سهمیه آن بانک طبق جدول پیوست به سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری آن بانک، موضوع اجزا 1 و 2 بند الف تبصره 16 قانون بودجه امسال اضافه می شود.

در این ابلاغیه تأکید شده: حداکثر ظرف مدت یک هفته از تاریخ وصول این نامه موضوع به واحدهای اجرایی ذیربط بانک‌های عامل در سراسر کشور ابلاغ و یک نسخه از ابلاغیه مربوطه به بانک مرکزی ارسال شود.

 طبق بند 4 تبصره 16 قانون بودجه 1402، تأمین جهیزیه کالای ایرانی (موضوع تبصره (3) ماده (68) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت): مبلغ پنجاه هزار میلیارد (50.000.000.000.000) ریال از منابع صدر این تبصره با معرفی کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی کشور، ستاد کل نیروهای مسلح و سازمان بسیج سازندگی جهت تأمین جهیزیه کالای ایرانی و لوازم خانگی زوجهایی که از تسهیلات قرض الحسنه ازدواج یا فرزندآوری استفاده نکرده­اند به نهادهای مزبور اختصاص می یابد. در صورتی که تا پایان شهریور سال 1402 این جزء، عملکرد نداشته باشد منابع آن صرف پرداخت تسهیلات موضوع اجزای (1) و (2) این بند می گردد.

خبر خوش از وام فوری دولت

 گفتنی است، در تبصره 16 قانون بودجه 1402 که به تسهیلات تکلیفی منابع و مصارف تسهیلات قرض الحسنه اجتماعی اختصاص دارد، آمده است:

الف ـ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است مطابق با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و قوانین مربوط به ایثارگران، حداقل معادل دو میلیون میلیارد (2.000.000.000.000.000) ریال از محل سپرده های قرض الحسنه اعم از جاری و پس­انداز شبکه بانکی (غیر از بانکهای قرض­الحسنه) پس از کسر سپرده قانونی را به قرض الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن اختصاص داده و از طریق بانکهای عا مل (به تشخیص شورای پول و اعتبار) به­ شرح زیر نسبت به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه اقدام نماید:

1ـ تسهیلات قرض الحسنه ازدواج (موضوع ماده (68) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت): 1ـ1ـ تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوجهایی که تاریخ ازدواج آنها بعد از 1398/1/1 بوده است مبلغ یک میلیارد و هشتصد میلیون (1.800.000.000)ریال و با دوره­ی بازپرداخت ده ساله 1 ـ2ـ تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای زوجهای زیر بیست و پنج سال و زوجه­های زیر بیست و سه سال مبلغ دو میلیارد و دویست میلیون (2.200.000.000)ریال

وام فوری با شرایط ویژه برای متقاضیان 

2ـ تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری (موضوع ماده (10) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت): برای فرزندانی که از سال 1400 به بعد به دنیا آمده­اند تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری به شرح زیر پرداخت می شود؛

2ـ1ـ به ازای فرزند اول سیصد میلیون (300.000.000) ریال 2ـ2ـ به ازای فرزند دوم ششصد میلیون (600.000.000) ریال 2ـ3ـ به ازای فرزند سوم نهصد میلیون (900.000.000) ریال 2ـ4ـ به ازای فرزند چهارم یک میلیارد و دویست میلیون (1.200.000.000) ریال 2ـ 5 ـ به ازای فرزند پنجم و بیشتر یک میلیارد و پانصد میلیون (1.500.000.000)ریال.

3ـ تسهیلات قرض الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن (با رعایت قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت): برای خانواده های فاقد مسکن که از ابتدای سال 1399 به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می­شوند به میزان دو میلیارد (2.000.000.000)ریال می باشد.

وام فوری

متقاضیان وام بخوانند

علاوه بر این باتوجه به تاکیدات ریاست جمهور بر اولویت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و لزوم تسهیل و تسریع در تعیین تکلیف متقاضیان در صف بانک ها، “بسته نظارتی‌‌- اعتباری تسهیل و تسریع در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج” در تاریخ ۲۰‌‌/۰۳‌‌/۱۴۰۲ تدوین و به بانکهای عامل ابلاغ شده و هر دوهفته بر اجرای آن نظارت و درصورت مشاهده عقب ماندگی در اعطای تسهیلات مزبور از سوی بانک های عامل، به بانک های عامل با عملکرد ضعیف تر تذکر داده شد. براساس بسته ابلاغی، شبکه بانکی مکلف شد طی مدت سه ماه از اجرای طرح موصوف (۲۰‌‌/۰۳‌‌/۱۴۰۲ لغایت ۲۰‌‌/۰۶‌‌/۱۴۰۲) ضمن جبران عقب ماندگی بانک های عامل در پرداخت سهمیه ماهانه ابلاغی اقدام کنند.

در پایان زمان مذکور عملکرد شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج به صورت چشمگیری افزایش یافت به طوری که از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۲۰‌‌‌‌/۰۶‌‌‌‌/۱۴۰۲ تعداد تسهیلات پرداختی به میزان ۳۸۲.۳۳۵ فقره و به مبلغی بالغ بر ۷۷۷.۱۸۵ میلیارد ریال است که نسبت به بازه زمانی مشابه خود در سال ۱۴۰۱ به میزان ۲۴ درصد افزایش داشته است.

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;