مسکن|قیمت مسکن|قیمت مسکن امروز
واگذاری رایگان مسکن به خانوادههای دارای فرزندان چهارقلو | خبر داغ دولت برای این افراد
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از واگذاری رایگان مسکن به خانوادههای دارای فرزندان چهارقلو به بالا خبر داد.
انسیه خزعلی؛ معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در دیدار با خانواده پنج قلوها اعلام کرد: در بودجه سال ۱۴۰۲ مقرر گردیده برای خانوادههای دارای فرزندان ۴قلو به بالا، مسکن رایگان واگذار شود که این قانون، مجزا از قانون جوانی جمعیت است، چرا که در قانون جوانی جمعیت، والدین مکلف هستند به صورت اقساط هزینه مسکن را بپردازند، اما در این طرح ویژه، واگذاری مسکن به خانواده ۴ قلوها و بیشتر، به صورت کاملاً رایگان انجام میشود.
وی در ادامه این دیدار با حضور در بخش زنان و زایمان بیمارستان بقیه الله (عج) با تعداد دیگری از مادران از جمله ۳ مادر دارای فرزندان دو قلو نیز گفتگو و در جریان درمان و سلامت آنها قرار گرفت. / مهر
مشاور ستاد امور رفاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: تمام بانک ها وام خرید و ودیعه مسکن اعضای هیات علمی را پرداخت می کنند به جز یکی از بانک ها که با بانک مذکور نیز رایزنی هایی شده است تا این بانک نیز وام خرید مسکن اعضای هیات علمی را پرداخت کند.
وی درباره برنامه ستاد امور رفاهی وزارت علوم برای تامین مسکن اعضای هیات علمی جوان گفت: یکی از دغدغه های معاونت اداری مالی و ستاد امور رفاهی وزارت علوم تامین مسکن برای اعضای هیات علمی جوان است که پیگر آن هستیم، همچنین بحث دیگری که پیگیری می شود، بازنشستگان هستند که مورد حمایت قرار گیرند، فرایند قانونی این موضوع نیز پیگیری می شود، تا راه هایی پیدا و این امکانات برای آنها نیز ایجاد شود.
حسینیان افزود: دو تا سه هزارنفر از اعضای هیات علمی دانشگاه ها سالانه برای دریافت وام خرید مسکن به بانک ها معرفی می شوند. به محض اینکه اعضای هیات علمی درخواست وام خرید مسکن خود را ارائه می کنند، توسط وزارت علوم به بانک ها معرفی می شوند و بانک ها معمولا ظرف ۴۰ تا ۴۵ روز وام مذکور را پرداخت می کنند.
هفته گذشته مشاور وزیر راه و شهرسازی در این باره گفت که دولت راهکاری برای آن دیده که باید به تصویب مجلس برسد که آن هم تنظیم بازار زمین، مسکن و اجارهبها است که براساس آن قیمت پایه توسط دولت کشف و اعلام میشود و مردم باید آن را رعایت کنند. طبق گفته جواد سادات؛اگر سامانه کشف قیمت راهاندازی شود و به اجرا برسد این مشکل برطرف خواهد شد و علاوه بر آن نیز، مردم برای اجاره و مالیات متعلق به هر منطقه مبنای مناسبی خواهند داشت.
گویا پیش از این هم ارقامی از سوی سازمان امور مالیاتی برای هر منطقهای به صورت بلوک بندی اعلام میشده که البته کاربرد آن برای تعیین مالیات بوده و حالا قرار بر این است که این عدد به صورت دقیق تر محاسبه و اعلام شود اما مهمترین عامل رعایت این اعداد و ارقام رفتار مردم است که این اعداد را به عرف برسانند و زیر بار قیمت سازی برخی از مشاوران املاک و دلالان بازار مسکن نشوند.
به هر حال آنچه که فعالان کف بازار و مشاوران املاک میگویند در تمام سالهای اعمال مقررات قیمت گذاری قیمت دستوری بازار اجاره، این اعداد در بیشتر شهرها به ویژه تهران به اجرا نرسیده و رعایت نشده است.
در جدول زیر قیمت رهن و اجاره در برخی از مناطق تهران آمده است:
بازار مسکن هفته اخیر را با کسادی معاملات و انتظارات کاهشی به پایان رساند؛ رکودی که از حدود دو ماه و نیم قبل دامن بازارهای غیرمولد شامل مسکن، طلا، ارز و خودرو را گرفته و همچنان ادامه دارد. هماکنون سرمایهگذاران از بازار ملک کنار کشیدهاند و معدود معاملات هم از نوع تبدیل است.
به گزارش ایسنا، در دو ماه و نیم گذشته نرخهای پیشنهادی آپارتمان در تهران دچار افت تا ۲۰ درصد شده و این موضوع ماه گذشته بر قیمت های قطعی نیز تاثیر گذاشت و باعث کاهش ۳.۸ درصدی قیمت معاملات شد. بازارهای موازی مثل طلا، ارز و خودرو نیز به ثبات رسیدهاند و قیمت خودرو بعضا تا بیش از ۴۰ درصد کاهش یافته است.
بررسیهای میدانی در هفته اخیر گویای آن است که امیدی به تحرک بازار مسکن وجود ندارد. در شرایط موجود، سرمایهگذاران از بازار کنار کشیدهاند و معدود معاملات از نوع تبدیل است. علاوه بر تهدید خواب سرمایه که سفتهبازان بازار مسکن را تهدید میکند، این افراد با هشدار دریافت مالیات از خانههای خالی مواجه شدهاند. حدود ۶۳ هزار خانه خالی شناسایی و برای مالکین این خانهها برگه مطالبات مالیاتی صادر شده است. دولت اعلام کرده که از نیمه شهریور امسال، مالیات واحدهای خالی از سکنه را با جدیت دنبال میند.
.ظبر این اساس، تمایل برای عرضه مسکن در تهران افزایش یافته است. آنطور که واسطههای ملکی بیان میکنند برخی متقاضیان مصرفی، شرایط موجود را برای تهاتر واحدهای خود با آپارتمانهای مرغوبتر مناسب میدانند. اما تبدیل به احسن آپارتمان در تهران به حدود یک تا دو میلیارد تومان نقدینگی نیاز دارد که بسیاری از متقاضیان مصرفی توانایی تامین آن را ندارند
دیدگاه تان را بنویسید