کد مطلب: 26595

معلمان|رتبه بندی| رتبه بندی معلمان

شانس و اقبال جدید معلمان در لایحه جدید | حقوق معلمان دوبله میشود | 14 میلیون پایه حقوق این معلمان شد

مشاور وزیر آموزش و پرورش درباره افزایش حقوق‌ها در طرح رتبه بندی معلمان توضیح داد.

شانس و اقبال جدید معلمان در لایحه جدید | حقوق معلمان دوبله میشود | 14 میلیون پایه حقوق این معلمان شد

مشاور وزیر آموزش و پرورش مدعی است با اجرای رتبه بندی معلمان حقوق معلمان بین ۷ تا ۱۴ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: متاسفانه ۹۸ درصد اعتبارات وزارت آموزش و پرورش صرف حقوق پرسنل شده و تنها دو درصد در حوزه‌های دیگر هزینه می‌شود.

سید بابک هاشمی نکواظهار کرد: در کشور‌های پیشرفته جهان بیش از ۲۰ درصد اعتبارات کشوری به حوزه آموزش و پرورش تخصیص پیدا می‌کند در صورتی که در کشور ما تنها ۱۰ تا ۱۱ درصد اعتبارات در این حوزه است.

وی همچنین مدعی شد: با اجرای رتبه بندی معلمان حقوق معلمان بین ۷ تا ۱۴ میلیون تومان افزایش پیدا کرد!

هاشمی نکو تصریح کرد: امسال بودجه آموزش و پرورش کشور با اکتساب اعتبارات رتبه بندی معلمان ۴۰ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور تشکل‌های فرهنگیان با اشاره به رتبه بندی معلمان در سطح کشور خاطرنشان کرد: با اجرای رتبه بندی معلمان در کشور میانگین حقوق معلمان بین هفت تا ۱۴ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: ۳۰ درصد معلمان کشور به اجرای این رتبه بندی اعتراض داشتند و در این راستا تیم‌های ارزیاب قوی در حال مشکلات رتبه بندی و رفع آن هستند.

به گزارش نبض بازار،هاشمی نکو گفت: متاسفانه ۹۸ درصد از اعتبارات آموزش و پرورش کشور صرف پرداخت حقوق پرسنل شده و مابقی در حوزه‌های دیگر هزینه می‌شود.

وی بیان کرد: یکی از فعالیت‌های خوب وزارت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم بیمه تکمیلی فرهنگیان بوده که در این بیمه خدمات حوزه دندانپزشکی، عینک و ... اضافه شده است. همچنین در طرح شهید سلیمانی بیش از ۷۰ درصد طرح به فعالیت‌های پرورشی و ورزشی اختصاص داده شده است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش ابراز کرد: با بازدید‌های به عمل آمده از حوزه‌های امتحانات، خوشبختانه امتحانات با نظم خاص و امنیت کامل در حال برگزاری است./ نبض بازار

شرق نوشت:آموزش و پرورش به‌عنوان گسترده‌ترین دستگاه اجرائی و آموزشی کشور هم به لحاظ تعداد نیروهای انسانی و هم گستردگی حوزه عملکرد در جغرافیای سرزمینی و هم به نسبت تأثیر پایدار و فراگیر در سایر حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی نیازمند توجه و اهتمام جدی است.

آموزش و پرورش موفق و کارآمد نیازمند عوامل تأثیرگذار فراوانی است؛ اما دو نیاز اساسی‌تر همیشه در اولویت نیازهای آموزش و پرورش ایران قرار دارد: نخست نیازهای اقتصادی است. اقتصاد آموزش و پرورش به‌عنوان مهم‌ترین دستگاه مولد در کشور مستلزم سرمایه‌گذاری مادی فراوانی است که بتواند زیرساخت‌های مناسب و ابزار و تجهیزات لازم برای ساختن نسل آینده ایران را فراهم کند.

- دومین نیاز آموزش و پرورش به‌ویژه معلمان کشور حفظ منزلت و جایگاه اجتماعی آنان است. نیازهای معنوی که بتواند در تراز تلاش‌های فداکارانه آنان، به صورت اقناع و احترام احساس شود و انگیزه این انسان‌های شریف و نجیب را برای استمرار خدمت تضمین کند.

اینک با عنایت به موارد پیش‌گفته، حداقل دو شاخص عمده برای معرفی و انتخاب وزیر آموزش و پرورش باید مورد توجه رئیس اجرائی کشور قرار گیرد. اگر دولت مصمم است که بزرگ‌ترین دستگاه اجرائی کشور را در مسیر اهداف و برنامه‌های آموزش و پرورش و سربلندی ایران هدایت کند، لازمه آن، معرفی وزیری است که بتواند حداقل یکی از دو نیاز آموزش و پرورش را تأمین کند. اگر قصد دولت رسیدگی به اقتصاد آموزش و پرورش است، انتصاب مدیری با پیشینه اقتصادی موفق و سابقه ممتاز مدیریت کلان برای این منظور باید در نظر گرفته شود و اگر دولت در شرایط ویژه اقتصادی امروز توان تأمین نیازهای مالی و اقتصادی آموزش و پرورش را ندارد، دست‌کم باید برای تأمین نیازهای معنوی و حفظ منزلت و جایگاه رفیع معلمی، شخصیتی معنوی، دانشمند و فرهیخته را برگزینند که بتواند خیل معلمان کشور را نمایندگی و راضی کند و آنان احساس کنند که دولت اگر در بُعد اقتصادی ناتوان است و قادر به حل مشکلات اقتصادی و معیشتی آنان نیست، دست‌کم به آنان احترام گذاشته و شخصی در تراز شغل و جایگاه معنوی معلمی را برای آنان انتخاب کرده است؛ شخصیتی که بتوانند به وجودش افتخار کنند.

با عرض پوزش و احترام به شخصیت فرد معرفی‌شده برای تصدی این وزارتخانه، پرواضح است که ایشان برای این سمت فاقد ویژگی‌های پیش‌گفته است. سوابق کاری فرد مذکور (نگارنده به سوابق شخصی و فردی ایشان نگاه منفی ندارد) برای تصدی در وزارت خطیر آموزش و پرورش با حداقل معیارهای مدیریت کلان در کشور و وزارتخانه مهمی مانند آموزش و پرورش و همچنین ویژگی‌هایی که بتواند دو نیاز پیش‌گفته را تجلی بخشد، هیچ تطبیقی ندارد؛ پس تا فرصت باقی است، دولت در این ماجرا تجدیدنظر کند یا مجلس با واکنش مناسب و درک شرایط کنونی کشور، بیش‌ازپیش فاصله جامعه فرهنگی کشور و نظام را بیشتر نکند. حداقل احترام دولت به مهم‌ترین کانون تربیت نیروهای انسانی شایسته برای کشور، معرفی وزیری از بین جامعه ارزشمند فرهنگیان است که از سوابق و تجارب ممتاز اجرائی، مدیریتی کلان آموزشی و تربیتی برخوردار بوده و بهره‌مند از دانش کافی و متناسب با شأن و منزلت آموزش و پرورش باشد. بدون ‌تردید بی‌توجهی به نکات یادشده و قرارگرفتن وزیری به دور از معیارهای لازم در کاهش انگیزه و کارایی قشر عظیم و مهم و مؤثر آموزش و پرورش و دلسوزی آنان تأثیر جبران‌ناپذیری به جای خواهد گذاشت و کارنامه دولت را در این بخش با ناکارآمدی همراه خواهد کرد.

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;