کد مطلب: 25915

سایپا | فروش فوری سایپا| پیش فروش سایپا

سورپرایز بزرگ سایپا برای متقاضیان | عیدانه سایپا در آستانه عید فطر در راه است | از فروش ویژه سایپا جا نمانید

صبح امروز با حضور وزیر صمت در کارخانه مگا موتور و خط تولید پیشرانه M ۱۶ از ال ۹۰ ایرانی رونمایی شد.

سورپرایز بزرگ سایپا برای متقاضیان | عیدانه سایپا در آستانه عید فطر در راه است | از فروش ویژه سایپا جا نمانید

صبح امروز با حضور آقای رضا فاطمی امین وزیر صمت کارخانه مگا موتور و خط تولید پیشرانه M۱۶ سایپا افتتاح شد.

همچنین دو محصول کادیلا و شاهین پلاس که با پیشرانه ME۱۶ به بازار می‌آیند، در این مراسم رونمایی خواهند شد. شاهین پلاس و P۹۰ با پیشرانه ME۱۶ سایپا مجهز هستند.

این پیشرانه همان قوای محرکه سری EC۵ گروه PSA است که امتیاز آن در دوران برجام به شرکت سایپا سیتروئن واگذار شد.

پیشرانه ME۱۶ سایپا ۱.۶ لیتر حجم دارد و با ۱۶ سوپاپ فناوری VVT در آن دیده می‌شود. قوای محرکه شاهین پلاس و P۹۰ امکان تولید ۱۱۳ تا ۱۱۵ اسب بخار را با گشتاور ۱۴۵ تا ۱۵۰ نیوتن متر را دارد.

لیست قیمت نهایی محصولات سایپا با احتساب مالیات و بیمه و ... ویژه فروردین ماه 1402 اطلاع رسانی شد.
قیمت های ذیل در قالب دعوتنامه تسویه حساب برای مشتریانی که قبلا این محصولات را پیش خرید کرده بودند، صادر خواهد شد.
نام محصول قیمت تمام شده برای مصرف کننده (تومان)
ساینا S 241.081.000
ساینا S دوگانه سوز 279.951.000
ساینا S اتوماتیک 321.802.000
کوییک S 260.679.000
کوییک 193.312.000
کوییک پلاس اتوماتیک 318.056.000
کوییک R 251.262.000
شاهین 413.609.000
سایپا 151 (وانت پراید) 200.368.000
* با لاینر: 221.380.000

رانت فوق العاده سایپا برای خریداران چانگان

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با توضیحاتی در مورد عرضه خودرو در بورس کالا به واردات چانگان اشاره کرد و گفت: فکر نکنم ما بتوانیم این خودرو را بیشتر از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بفروشیم، بنابراین نوش جان کسی که در سامانه ثبت نام کرده است.

محمد علی تیموری در نشست خبری در مورد ابهاماتی که در مورد عرضه خودرو در بورس کالا وجود دارد توضیح داد: بورس کالا زیرساخت عرضه یک میلیون و ۶۰۰ هزار خودرو را ندارد. بورس برای کشف قیمت بوده و توانایی عرضه تعداد محدودی از خودرو را دارد. دلیل آن هم این است که مشتری باید قیمت خود را به واسطه‌ای یا همان کارگزار اعلام کند و این واسطه خرید را انجام می‌دهد. آیا گستردگی سامانه‌های فروش سایپا، ایران خودرو و وزارت‌خانه که باعث شده هر فردی که اینترنت داشته باشد در روستا هم بتواند ثبت‌نام کند در بورس کالا هم وجود دارد؟ خیر. چند نفر در ایران کد بورسی دارند؟ کد بورسی چیزی است که بتواند مانند سامانه عرضه در شهرها و روستاها نهادینه شود؟

وی ادامه داد: اگر وزیر اقتصاد دستور عرضه داده است، ما هم از عرضه در بورس استقبال می‌کنیم، من هم تمایل داشتم چانگان را در بورس عرضه کنم، قیمت خوب بفروشم، سود خوب کسب و روی کیفیت محصولات داخلی کار کنم. پس بورس زمانی می‌تواند برای یک میلیون و ۶۰۰ هزار خودرو، ساز و کار داشته باشد که گستردگی آن به طوری باشد که هر جا اینترنت وجود دارد، امکان اخذ کد بورس کالا هم وجود داشته باشد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر اینکه خودرو با عرضه‌های دیگر متفاوت است، توضیح داد: برای مثال در مورد فولاد، فقط دو خودروساز فولاد را می‌خرند و هر دو کد بورسی دارند. یا در مورد محصولات پتروشیمی، مردم که به این محصولات نیاز ندارند. کارخانه‌ها نیاز به پتروشیمی دارند که همگی کد بورسی دارند. بورس برای کشف قیمت مناسب است.  شورای رقابت و سازمان حمایت دو معیار را برای تعیین قیمت محصولات در نظر گرفته بودند، یک صورت‌های مالی و مورد دوم در نظر گرفتن سه خودروی مشابه خارجی بود، امیدواریم یک آیتم هم تحت عنوان قیمت عرضه در بورس در نظر بگیرند و این شاید روی قیمت‌گذاری بازار تاثیرگذار باشد.

تیموری در ادامه در مورد واردات خودروی چانگان و تحویل آن به متقاضیانی که ثبت نام کرده‌اند نیز اظهار کرد: به ما اعلام کردند هزینه حمل و نقل، ترخیص و گمرک را پرداخت کنید، قیمت تمام شده درب کارخانه به شما ۱۷ درصد سود می‌دهیم. از اسفند تا کنون خودروها موجود است. ما خیلی مظلومیم. همه پیش فروش می‌کنند از محل پول آن ارز می‌خرند و بعد از آن خودرو را وارد می‌کنند، در حالی که ما پولمان را جور کردیم خودرو را هم وارد کردیم و اکنون درگیر قیمت‌گذاری هستیم. در صورتی که اگر پول را اسفند میگرفتم حتما ۱۰ هزار خودروی بعدی را هم حمل می‌کردیم. زیرا پولی را از محل دارایی غیر از جریان نقدینگی وارد این کار کردیم که دوباره بلااستفاده شد، یا در گمرک است یا کشتی یا شرکت.

وی ادامه داد: اعلام کردند قیمت تمام شده درب گمرک ۹۰۰ میلیون تومان شده است، با در نظر گرفتن  امور تحویل و خدمات پس از فروش یک چانگان که نزدیک ۲.۵ میلیارد تومان قیمت خواهد داشت. فکر نکنم ما بتوانیم این خودرو را بیشتر از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بفروشیم. نوش جان کسی که در سامانه ثبت نام کرده است./ ایسنا

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;