یارانه نقدی | یارانه نقدی ۱۴۰۳ چقدر است
واریز یارانه دولتی برای مادران | سایت ثبت نام یارانه نقدی برای مادران فعال شد
طبق اعلام مقامات، افراد در دهکهای ۹ و ۱۰ یارانه حدود ۱۷ برابر اقشار کمدرآمد از یارانههای دولتی بهره میبرند. این مسئله بهویژه در حوزه انرژی و سوخت بیشتر به چشم میخورد.
یارانه نقدی | دولت در راستای اجرای ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، طرح یسنا را برای حمایت از مادران شیرده و دارای کودک زیر ۵ سال آغاز کرد.
طبق اعلام مقامات، افراد در دهکهای ۹ و ۱۰ یارانه حدود ۱۷ برابر اقشار کمدرآمد از یارانههای دولتی بهره میبرند. این مسئله بهویژه در حوزه انرژی و سوخت بیشتر به چشم میخورد.
دولت در راستای اجرای ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، طرح یسنا را برای حمایت از مادران شیرده و دارای کودک زیر ۵ سال آغاز کرد.
دولت در راستای اجرای ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، طرح یسنا را برای حمایت از مادران شیرده و دارای کودک زیر ۵ سال آغاز کرد. دولت در راستای اجرای ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، طرح یسنا را برای حمایت از مادران شیرده و دارای کودک زیر ۵ سال آغاز کرد.
اجرای طرح یارانه یسنا ویژه حمایت مادران کودکان زیر ۵سال
واریز یارانه نقدی- معیشتی به همه مادران
در ادامه این طرح، مراحل دوم و سوم پرداخت به حدود ۲۳ هزار مادر در بهمن و اسفندماه انجام شد، ولی در سال ۱۴۰۳، طرح یسنا ادامه نیافت.
با این حال، در ماههای اخیر شایعاتی در خصوص احیای مجدد این طرح به گوش رسیده است، اما طبق اطلاعات منتشر شده، هیچ بودجهای برای اجرای آن در سال جاری در قانون بودجه ۱۴۰۳ در نظر گرفته نشده است.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت نیز اعلام کرده است که اجرای طرح یسنا در سال جاری منتفی بوده و اگر بودجه لازم از سوی سازمان برنامه و بودجه تخصیص یابد، امکان بهبود طرح در سال آینده وجود دارد.
یارانه نقدی -معیشتی به مادران(یسنا)
طرح پرداخت یارانه معیشتی به مادران دارای فرزند شیرخوار (یسنا) در ابتدا فقط در ۸ استان و در دهک اول درآمدی اجرا میشد. اما اکنون این طرح به صورت کشوری اجرا شده است و به تمام مادران واجد شرایط در همه استانها و در سه دهک کمدرآمد نیز اعتبار میدهد.
طرح یسنا با هدف کمک به امنیت غذایی مادران دارای فرزند زیر دو سال، از سال گذشته برای حدود ۲۴ هزار مادر واجد شرایط در دهک اول درآمدی اجرا شد و دامنه آن از ۸ استان کم برخوردار شامل کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، ایلام، گلستان، فارس، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، هرمزگان فراتر نرفت، اما حالا، آنگونه که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده، این طرح بهصورت سراسری و برای سه دهک کمدرآمد اجرایی شده است.
تاکنون مبلغ یارانه مازاد برای این دسته از مادران معادل ۴۰۰ هزار تومان بود؛ اما اکنون طبق اظهارات سید صولت مرتضوی، اعتبار خرید بستههای غذایی و بهداشتی به میزان حدود ۶۰۰ هزار تومان برای مادران واجد شرایط در تمام استانهای کشور تأمین شده است و افراد شامل این طرح میتوانند اقدام به خرید کنند.
آمارهای ارائه شده از سوی وزیر کار حاکی از این است که در فاز کشوری طرح یسنا ۹۳۵ هزار و ۷۲۴ نفر در خانوادههای سه دهک کمدرآمد که مادران دارای فرزند زیر ۲ سال در آنها حضور دارند، از یارانه ۶۰۰ هزار تومانی خانوار بهرهمندی میشوند.
یارانه نقدی -شارژ بسته معیشتی ویژه دهه فجر
شارژ بسته معیشتی ویژه دهه فجر | وام بلاعوض ۵۰ و ۸۰ میلیونی برای این یارانه بگیران. در این مراسم که با حضور مسئولان ارشد مرزبانی و مدیران موسسه خیریه آبشار عاطفه ها همچنین جمعی از زوج های استان های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، اردبیل و … برگزار شد
در این مراسم، سرهنگ رضا شیراوژن -معاون فرهنگی و اجتماعی مرزبانی انتظامی کشور- اظهار کرد: مشکلات مرزنشینان را باید واکاوی کرد و همواره از آنان که در خط مقدم دفاع از امنیت کشور هستند، حمایت کرد.
وی افزود: مرزنشینان همواره در کنار مرزبانان از حریم کشور در برابر هرگونه تعرض دفاع کردهاند و هیچگاه اجازه نفوذ بیگانگان را به خاک کشور ندادهاند.
معاون فرهنگی و اجتماعی مرزبانی انتظامی کشور با اشاره به تفاهمنامه همکاری برای حمایت از مرزنشینان گفت: در راستای تحقق امنیت پایدار و رفاه مرزنشینان این اقدامات در چارچوب تفاهمنامهای با موسسه بینالمللی خیریه آبشار عاطفهها و با هماهنگی فرماندهی مرزبانی صورت گرفته است. در گام نخست این تفاهمنامه، ۵۰۰ سری کمک جهیزیه و ۵ هزار بسته معیشتی به مرزنشینان ۱۵ استان مرزی اهدا شد.
سرهنگ شیراوژن با اشاره به ضرورت ادامه حمایتها از مرزنشینان و رفع مشکلات معیشتی آنان، تصریح کرد: مرزنشینان با همدلی و اتحاد، نقش برجستهای در پایداری امنیت کشور ایفا میکنند و این اتحاد و همدلی، تضمینکننده امنیت پایدار در مرزهای کشور است و وظیفه ماست که با تمام توان از آنها حمایت کنیم.
در ادامه این مراسم محمدجواد فولاد -مدیرعامل بنیاد بینالمللی آبشار عاطفهها- اظهار کرد: رزمایش بزرگ مهر مولود کعبه به مناسبت میلاد باسعادت امیرالمؤمنین(ع) با هدف اهدای جهیزیه به زوجین مستعد در مناطق کمبرخوردار و مرزی کشور برگزار شد.
وی با بیان اینکه این بنیاد خیریه پیشتر نیز در نیمه اول سال جاری، ۳۴۵۰ سری جهیزیه به زوجین مستعد اهدا کرده بود، گفت: ارزش ریالی بستههای جهیزیه بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ میلیون ریال بوده و اقلام بر اساس اولویت و استحقاق زوجین توزیع شده است.
فاطمه چوپانی -مدیر قرارگاه جهاد اجتماعی کشور- هم درباره اقلام جهیزیه اظهار کرد: این اقلام شامل : یخچال، جاروبرقی، گاز، ماشین لباسشویی، فرش و ظروف آشپزخانه و … است که همه این اقلام در راستای حمایت از تولیدکنندگان ایرانی هستند.
به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) ، ۱۶ سری جهیزیه به ایتام و مددجویان نوعروس زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی بخش پاتاوه اهدا شد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) بخش پاتاوه گفت: این اقلام شامل یخچال، اجاق گاز، تلویزیون، ماشین لباسشویی و لوازم آشپزخانه بود.
علی مراد پروانه افزود: ارزش ریالی این مقدارجهیزیه ۶ میلیارد ریال میباشد.
در آستانه سالروز ولادت حضرت علی (ع) و با حضور نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی ۲۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان تحت پوشش بهزیستی در استان اهدا شد.
صحاف مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی در مراسم اهدای جهیزیه ها گفت:۲۰۰ سری جهیزیه شامل ۱۲ قلم کالای اساسی اولیه مورد نیاز آغاز زندگی مشترک به ارزش ۵۰۰ میلیون ریال به نوعروسان تحت پوشش بهزیستی در استان اهدا شد.
صحاف با قدردانی از مساعدت مجمع خیرین حامیان معلولان کشور یادآور شد: بخش مهمی از منابع مالی جهیزیهها توسط این مجمع تامین شده و قرار است امسال صد سری جهیزیه دیگر در آذربایجان شرقی به زوجین تحت پوشش اهدا شود.
وی تعداد جهیزیههای اهدایی به مددجویان تحت حمایت اداره کل بهزیستی آذربایجان شرقی از ابتدای امسال تاکنون را ۵۱۳ سری اعلام کرد که برای این تعداد افزون بر ۱۴۰ میلیارد ریال از سوی این اداره کل و خیران هزینه شده است.
دیدگاه تان را بنویسید