کد مطلب: 42886

بیمه تکمیلی ندارید بخوانید؛ اقساطی درمان شو! | شرایط دریافت وام قرض الحسنه بدون ضامن ۵۰ میلیونی

در طرح وام درمان یار بانک گردشگری، اشخاصی که توانایی پرداخت هزینه‌های درمانی خود را ندارند، می‌توانند وام 50 میلیون تومانی با نرخ سود 23 درصد دریافت کنند.

بیمه تکمیلی ندارید بخوانید؛ اقساطی درمان شو! | شرایط دریافت وام قرض الحسنه بدون ضامن ۵۰ میلیونی
در طرح وام قرض الحسنه درمان یار بانک گردشگری، اشخاصی که توانایی پرداخت هزینه‌های درمانی خود را ندارند، می‌توانند وام 50 میلیون تومانی با نرخ سود 23 درصد دریافت کنند.
 
به گزارش تجارت نیوز، در طرح وام درمان‌ یار بانک گردشگری، افرادی که بیمه تکمیلی ندارند یا بیمه آنها هزینه خدمات درمانیشان را پوشش نمی‌دهد، می‌توانند وام 50 میلیون تومانی بانک گردشگری را با نرخ کارمزد 23 درصد دریافت کنند و بازپرداخت آن را در مدت 12 ماه انجام دهند. جزئیات بیشتر از شرایط دریافت این تسهیلات را در ادامه می‌خوانید.
 
جزئیات وام 50 میلیون تومانی بانک گردشگری برای پرداخت هزینه‌های درمانی
از آنجایی که وام درمان ‌یار بانک گردشگری بر اساس اعتبارسنجی پرداخت می‌شود، متقاضیان دریافت این تسهیلات نیازی به معرفی ضامن به بانک ندارند. همچنین داشتن حساب قرض الحسنه و پرداخت 200 هزار تومان بابت تشکیل پرونده و اعتبارسنجی از دیگر شرایط دریافت این وام است. لازم به ذکر است، در صورتی که متقاضی دارای بدهی با چک برگشتی به بانک باشد، نمی‌تواند وام درمان یار بانک گردشگری را دریافت کند. 
 
متقاضیان واجد شرایط برای دریافت وام 50 میلیون تومانی بانک گردشگری باید از طریق مراکز درمانی طرف قرارداد با کارگزاری بیمه گردشگری به بانک معرفی شوند یا پس از مراجعه به باجه بیمه مستقر در شعب منتخب بانک گردشگری، مراحل دریافت تسهیلات را طی کنند.
 
مبلغ اقساط وام درمان یار بانک گردشگری چقدر است؟
افرادی که وام 50 میلیون تومانی مخصوص درمان را از بانک گردشگری دریافت می‌کنند، موظف به بازپرداخت تسهیلات با نرخ سود 23 درصد، در مدت زمان 12 ماه هستند. 
 
با در نظر گرفتن این شرایط، وام‌گیرندگان باید ماهانه مبلغ چهار میلیون و 703 هزار تومان به بانک گردشگری پرداخت کنند. به این ترتیب، مجموع رقم بازپرداخت وام‌گیرنده به بانک گردشگری به 56 میلیون و 445 هزار تومان می‌رسد.

به کدام وام‌ها، قرض الحسنه می‌گویند؟

قرض الحسنه یعنی وام بدون بهره. پس هر کدام از وام‌های بانکی که بدون سود به متقاضیان داده شوند و کارمزد بین 2 تا 4 درصدی داشته باشند، وام قرض الحسنه به حساب می‌آیند. اما در شبکه بانکی کدام تسهیلات بدون سود بانکی در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرند. وام ازدواج، وام فرزندآوری، وام کمک هزینه تحصیل و وام درمان مهمترین عناوینی هستند که می‌توان وام بدون سود و بهره براساس آنها گرفت.

کدام بانک‌ها وام قرض الحسنه می‌دهند؟

وام‌های قرض الحسنه در دسته تسهیلات تکلیفی محسوب می‌شوند. برای همین هم معمولا بانک‌ها رغبتی برای دادن این گونه وام‌ها ندارند. مثلا در سال گذشته پرداخت وام فرزندآوری یا وام درمان به ندرت به متقاضیان داده شده است. یا سقف وام کمک هزینه تحصیل برای دانشجویان مجرد 4 میلیون تومان و برای دانشجویان متاهل 6/5 میلیون تومان است که دردی از کسی درمان نمی‌کند. پس به جز وام ازدواج که در دسته وام ازدواج قرار می‌گیرد و تقریبا همه بانک ها مکلف به پرداخت آن هستند، باقی بانک‌ها روال مشخصی برای پرداخت این وام ندارند. اما دوبانک رسالت و بانک مهر ایران، در حال حاضر مهمترین بانک‌هایی هستند که براساس میانگین حساب، وام قرض الحسنه به متقاضیان می‌دهند.

نکته مهم: سقف وام قرض الحسنه دوبانک رسالت و مهر ایران 300 میلیون تومان با بازپرداخت 60 ماهه است.

شرایط گرفتن وام قرض ‌الحسنه چیست؟

برای  گرفتن این وام اولین قدم باز کردن یک حساب قرض الحسنه در همان بانک است. بعد از باز کردن حساب باید مدتی منتظر بمانید. امکان این‌که به محض افتتاح حساب، تسهیلات قرض الحسنه بگیرید، وجود ندارد. پس مبلغی هر چند کم را به حساب خودتان انتقال دهید و مدتی کوتاه صبر کنید تا امکان گرفتن وام را داشته باشید. فراموش نکنید برای گرفتن وام قرض‌الحسنه نیاز دارید تا تمام مدارک لازم برای گرفتن تسهیلات را همراه ضامن به بانک ارائه کنید. اما حتی ارائه این مدارک هم تضمینی برای گرفتن وام نخواهد بود و بانک بعد از بررسی مدارک، درباره دادن یا ندادن وام به متقاضی تصمیم‌گیری می‌کند.

به چه کسانی وام قرض الحسنه می‌دهند؟

تسهیلات قرض‌الحسنه جزو وام‌های محبوب برای متقاضیان تسهیلات بانکی است. مهمترین دلیل این محبوبیت هم به سود کم وام قرض الحسنه نسبت به سایر وام‌ها برمی‌گردد. برای همین هم شبکه بانکی سازوکار مشخصی را تعیین کرده تا از بین همه متقاضیان به افرادی با نیازهای مشخص تسهیلات قرض الحسنه بدهد. برای گرفتن وام قرض الحسنه باید جزو یکی از این دسته‌ها باشید:

متقاضیان گرفتن هزینه‌‌های ازدواج، تهیه جهیزیه، تولد فرزند، درمان بیماری، تعمیرات مسکن، کمک هزینه تحصیلی، مددجویان نهادهای حمایتی و کمک برای ایجاد مسکن در روستاها.

صاحبان شرکت‌های تولیدی و خدماتی که حوزه فعالیت آنها برای تامین نیازهای ضروری جامعه محسوب می‌شود.

تمام کسانی که درخواست راه‌اندازی یا توسعه کارهای کشاورزی و دامپروری را داشته باشند.

مبلغ تسهیلات قرض الحسنه

این تسهیلات هم مانند بیشتر وام‌های بانکی به دو دسته از افراد داده می‌شود؛ افراد حقیقی و اشخاص حقوقی. از ابتدای سال 1402 سقف وام قرض الحسنه برای افراد حقیقی 300 میلیون تومان با سقف دوره بازپرداخت 60ماهه خواهد بود. وام قرض الحسنه  تا قبل از این سقف 200 میلیون تومانی داشت.  تسهیلات قرض الحسنه مخصوص اشخاص حقوقی هم که قبلا تا سقف 500 میلیون تومان داده می‌شد، از امسال با سقف 750 میلیون تومان و دوره بازپرداخت 84ماه به متقاضیان پرداخت می‌شود.

 

 
آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;