واکنش سخنگوی قوه قضائیه به حکم اعدام تتلو | ماجرا چیست ؟
سخنگوی قوه قضاییه به خبر صدور حکم اعدام برای تتلو واکنش نشان داد.
اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه، امروز ۳ بهمن ۱۴۰۳ در نشست خبری حاضر و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
سخنگوی قوه قضاییه درباره انتشار خبری مبنی بر صدور حکم اعدام برای تتلو گفت: حکم جدیدی برای تتلو صادر نشده است. اطلاع رسانی همان است که قبلا گفتم.
در روزهای گذشته خبری مبنی بر صدور حکم اعدام برای تتلو منتشر شد که سریعا نیز تکذیب شد.
تتلو ۱۵ آذر سال گذشته در مرز بازرگان بازداشت شد. او پس از ورود به خاک ایران از سوی نیروهای مرزبانی بازداشت و تحویل مقامات داده شد. تتلو پس از نزدیک به شش سال زندگی در ترکیه و برگزاری چند کنسرت تصمیم گرفت به ایران برگردد. در این مدت اتهامات زیادی به او وارد شد، از جمله اینکه با کارهایی که کرده باعث خودکشی چند دختر جوان شده است.
امیرحسین مقصودلو در سال ۶۶ به دنیا آمد. کودکی دردناکش یکی از مسائلی است که تتلو همیشه درباره آن صحبت کرده است. این خواننده بعد از مهاجرت به ترکیه در صفحه اینستاگرامش و در کنسرتهایش کارهایی کرد که منجر به اعلام جرم علیه او در ایران شد.
پس از بازداشت تتلو او در دو مرحله محاکمه شد. بخشی از پرونده او به دادگاه انقلاب رفت و این خواننده در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب پای میز محاکمه رفت. تشویق نسل جوان به فساد و فحشا و فراهم کردن شرایط آن، فعالیت تبلیغی علیه نظام، دایر کردن سایت شرطبندی برای قمار و تشویق دیگران به آن، انتشار محتویات مستهجن در قالب تولید کلیپ و آهنگ، تحریک و دعوت از مخاطبان به ارتکاب جرایم منافی عفت، مصرف مواد مخدر، اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور با توصیه به هواداران، فعالیت آموزشی و تبلیغی مغایر شرع اسلام، اتهامات امیرحسین مقصودلو در این پرونده بود.
دومین بخش پرونده تتلو به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. متهم ابتدا در شعبه ۹ دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد. تتلو مدعی شد آنچه گفته و مورد استناد دادستان است درباره افرادی بوده که کبوتران را آتش زده است. با این حال، با توجه به عملکردی که داشت، دادگاه با رأی اکثریت او را به پنج سال حبس محکوم کرد. شنیدههای خبرنگار ما حاکیست اختلال شخصیت در پرونده پزشکی قانونی تتلو تشخیص داده شده اما پزشکان گفتهاند میزان اختلال او به حدی نبوده که مسلوبالاراده باشد، به همین دلیل او مسئول اعتمال خودش تشخیص داده شده است.
با صدور حکم پنج سال حبس، دادستان تهران به رأی صادره اعتراض کرد و از دیوان عالی کشور خواست تا در این باره رسیدگی کند. پرونده در دیوان عالی کشور مورد بررسی قرار گرفت و رأی صادره نقض شد. پرونده این بار به شعبه ۶ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. در شعبه ۶ هم قضات به پرونده او رسیدگی کردند و متهم یک بار دیگر مدعی شد قصدی بر بیاحترامی نداشته و منظورش افراد دیگری بودهاند. او مدعی شد خودش اعتقادات مذهبی دارد./اقتصادآنلاین
دیدگاه تان را بنویسید