کد مطلب: 42521

یارانه نقدی | یارانه نقدی دی ماه | یارانه نقدی واریز

واریز 1،600،000 تومان به حساب خانواده های 4 نفره | خبر مهم از یارانه نقدی جدید دی ماه + جزییات

یارانه دی ماه به ازای هر نفر مبلغ ۴۰۰ هزار تومان به حساب سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی واریز شد.

واریز 1،600،000 تومان به حساب خانواده های 4 نفره | خبر مهم از یارانه نقدی جدید دی ماه + جزییات

یارانه نقدی مرحله ۱۶۷ مربوط به دی ماه ۱۴۰۳ به حساب ۱۰۱۸۷۴۴۰ سرپرست خانوار دهک های اول تا سوم در سراسر کشور واریز و از ساعت ۲۴ روز بیست و پنجم دیماه قابل برداشت است.‎

یارانه مرحله ۱۶۷ به مبلغ ۱۱۱ هزار و ۵۱۹ میلیارد ریال بر اساس دهک‌بندی اعلامی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، به ازای ٢٧،٨٧٩،٩٥٩ نفر در دهک های اول تا سوم توسط ٢٨ بانک عامل در سراسر کشور واریز و از ساعت ۲۴ روز بیست و پنجم دیماه قابل برداشت است.

خاطرنشان می‌شود بر اساس دهک‌بندی اعلامی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور بیست و پنجم هر ماه به ازای هر نفر مبلغ ۴۰۰ هزار تومان واریز و یارانه کمک معیشتی دهک‌های چهارم تا نهم هم سی‌ام همان ماه به ازای هر فرد مبلغ ۳۰۰ هزار تومان منتقل می‌شود./اقتصادآنلاین

تداوم واریز یارانه نقدی به دهک‌ های یک تا ۹

سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه ها تاکید کرد: با توجه به تأکیدات رئیس جمهور پرداخت یارانه معیشتی برای خانوارهای مشمول در دهک‌ های یک تا ۹ ادامه خواهد داشت.

تداوم واریز یارانه به دهک‌ های یک تا ۹ از جمله خبرهای مربوط به حذف یارانه و قطع یارانه است که این روزها خیلی از مردم را نگران کرده است. اکنون در اندیشه معاصر ضمن توضیحاتی درباره تداوم واریز یارانه برای همه دهک های یک تا ۹ به جزئیاتی از یارانه می پردازیم که از انتقاد به نحوه پرداخت یارانه تا ارجاع موضوع حذف یارانه نقدی خانوارهای پردرآمد به مجمع تشخیص مصلحت را در بر خواهد داشت.

طیبه حسینی سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها در گفتگویی، در توضیح حذف یارانه اظهار کرد: از ابتدای استقرار دولت چهاردهم، پرداخت یارانه نقدی و معیشتی به خانوارهای مشمول در زمان‌های مقرر و با رعایت قوانین و مقررات انجام شده است.

وی ادامه داد: در اجرای مصوبات مجلس شورای اسلامی، شناسایی خانوارهای پردرآمد همواره در دستور کار همه دولت‌ها قرار داشته است.

حسینی گفت: با توجه به تأکیدات رئیس جمهور در جهت گسترش حمایت‌های معیشتی از اقشار کم درآمد جامعه، پرداخت یارانه نقدی و معیشتی برای خانوارهای مشمول در دهک‌های یک تا ۹ همچنان برقرار بوده و ادامه خواهد داشت.

انتقاد به نحوه پرداخت یارانه

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: باید به این مسئله توجه داشته باشیم که پرداخت یارانه مسئله نیست، بلکه مهم نحوه دادن یارانه است به این معنا که پرداخت یارانه‌ها مانع از تجارت آزاد و هاب شدن ایران در منطقه نشود.

علی آقامحمدی، در مراسم افتتاحیه دومین همایش و نمایشگاه بین‌المللی ایران پتروکم گفت:باید به این مسئله توجه داشته باشیم که پرداخت یارانه مسئله نیست، بلکه مهم نحوه دادن یارانه است به این معنا که پرداخت یارانه‌ها مانع از تجارت آزاد و هاب شدن ایران در منطقه نشود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که بیست و پنج سال آینده تنها فرصتی است که ایران پنجره جوانی خود را در اختیار دارد، اظهار داشت: برای این که بتوانیم جایگاه خود را در منطقه بر اساس رشد هشت‌درصدی در اقتصاد حفظ کنیم، باید از هم اکنون به فکر بیست و پنج سال آینده باشیم، اگر از این امر غفلت کنیم یک جامعه پیر و فقیر را پیش رو خواهیم داشت.

وی افزود: برای حل این مسئله ما می‌توانیم همان‌طور که مالیات بر ارزش افزوده مثبت داریم، مالیات بر ارزش افزوده منفی نیز داشته باشیم. تعیین این مالیات نیز به سیاست دولت و بودجه آن بستگی دارد و در نهایت نیز مانع از تجارت آزاد نمی‌شود.

وی با بیان این که در منطقه آزاد کیش می‌توان از رمزارز‌ها در پرداخت‌ها بهره برد، گفت: جزیره کیش می‌تواند به‌عنوان یک دره رمزارز با کمک معاونت عملی ریاست‌جمهوری و هدایت بانک مرکزی در کشور تبدیل شود، ازاین‌رو ضروری است که از هم اکنون سازوکار‌های این امر در جزیره کیش برای آسان‌تر شدن تجارت اندیشیده شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از دیگر الزامات رسیدن به رشد هشت‌درصدی را اقتصاد دیجیتالی دانست و افزود: تا ۳۰ درصد اقتصاد ایران باید بر پایه اقتصاد دیجیتالی باشد؛ ازاین‌رو باید راهکار‌های دست‌یافتن به این مهم از هم اکنون در برنامه هفتم توسعه اندیشیده شود، اجرای این سیاست نیز در جزیره کیش قابلیت تحقق دارد.

خبر فوری از حذف یارانه نقدی

با توجه به اصرار نمایندگان مجلس بر مصوبه خود مبنی بر حذف یارانه نقدی خانوارهای پردرآمد، این موضوع برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) صحن مجلس و در جریان بررسی ایرادات شورای نگهبان به مصوبات مجلس در بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور، چند بند این لایحه را به شرح زیر اصلاح کردند:

جز ۲ بند (الف) تبصره ۱۲ به شرح زیر اصلاح شد:

شرایط واریزی دولت برای این خانوارها

حداقل حقوق و مزایای مستمر شاغلان (مشمول و غیرمشمول قانون مدیریت خدمات کشوری به استثنای مشمولین قانون کار موضوع ماده ۷۶ قانون مدیریت خدمات کشوری) به میزان بیست درصد (۲۰%) افزایش می‌یابد. تفاوت تطبیق موضوع ماده (۷۸) قانون مدیریت خدمات کشوری، تفاوت تطبیق موضوع جز (۱) بند «الف» تبصره (۱۲) قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور مصوب ۲۰/ ۱۲ /۱۳۹۶ و تفاوت تطبیق موضوع بند «ی»

همچنین جز ۲ بند (پ) تبصره (۱۲) به شرح زیر اصلاح شد:

بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان بهزیستی کشور و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح مکلفند در سقف اعتبارات مصوب مربوط به جانبازان و آزادگان معسر غیر حالت اشتغال فاقد شغل و درآمد که بر اساس قوانین نیروهای مسلح مشمول دریافت حقوق وظیفه نمی‌باشند، افراد تحت تکفل قانونی جانبازان متوفی فاقد شغل و درآمد بدون آزمون وسع، رزمندگان معسر فاقد شغل و درآمد بر اساس تشخیص وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و معلولان شدید و خیلی شدید فاقد شغل و درآمد، با انجام آزمون وسع توسط سازمان بهزیستی کشور، کمک‌معیشت ماهانه که میزان آن در چهارچوب قوانین و مطابق آئین‌نامه اجرایی مصوب هیأت‌وزیران تعیین می‌شود، پرداخت نمایند. کمک‌معیشت ماهانه رزمندگان معسر فاقد شغل و درآمد، حداقل هفتاد و پنج درصد (۷۵%) حداقل حقوق مذکور در جز (۳) بند «ب» این تبصره است.

در ادامه جلسه، نمایندگان مجلس بر مصوبه قبلی خود در بند (ت) تبصره ۱۳ اصرار کردند و این مصوبه برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد که در این مصوبه آمده است:

«سازمان هدفمندسازی یارانه ها موظف است، یارانه نقدی، مستمری خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) (منوط به عدم مغایرت با اساسنامه این نهاد) و سازمان بهزیستی کشور و یارانه آرد و نان (خرید تضمینی گندم) را مستقیماً به حساب ذی‌نفع نهایی پرداخت نماید.

تعیین ذی‌نفع نهایی در بخش یارانه نقدی، مستمری خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور با پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور و همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها و در بخش یارانه آرد و نان خرید تضمینی گندم با همکاری وزارت جهاد کشاورزی صورت می‌گیرد.

دولت مکلف است در سال ۱۴۰۴ یارانه نقدی خانواده‌های پردرآمد (دهک‌های هشتم، نهم و دهم) را حذف نماید.

آئین‌نامه اجرایی این بند توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و با همکاری دستگاه‌های اجرایی مذکور (مرتبط) ظرف مدت حداکثر یک ماه از لازم‌الاجراء شدن این قانون به تصویب هیأت‌وزیران می‌رسد.

سازمان برنامه و بودجه کشور مکلف است گزارش تفصیلی عملکرد این بند را هر سه ماه یک‌بار به کمیسیون‌های اقتصادی، اجتماعی، برنامه و بودجه و محاسبات و کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی ارسال نماید.»

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;