حقوق بازنشستگان | حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران | حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح
آغاز واریز حقوق آذر ماه این بازنشستگان | واریز حقوق بازنشستگان با ۴۰ درصد متناسبسازی قطعی شد
واریز حقوق آذر ماه 1403 بازنشستگان لشکری از امروز ظهر پنج شنبه آغاز می شود.
حقوق بازنشستگان | واریز حقوق آذر ماه 1403 بازنشستگان لشکری از امروز ظهر پنج شنبه آغاز می شود.
به گزارش کانال شبکه خبری بازنشستگان حقوق آذر ماه بازنشستگان، وظیفه بگیران و مستمری بگیران نیروهای مسلح همراه با ۴۰ درصد متناسبسازی سال جاری از ظهر روز پنج شنبه مورخ ۲۹ آذر از طریق بانک عامل سپه پرداخت خواهد شد.
خبر مهم درباره همسان سازی که بازنشستگان منتظرش بودند !
وحید محمودی تاکید کرد: با افزایش بودجه، صندوق میتواند گامهای مؤثرتری برای کاهش فشار اقتصادی بر بازنشستگان بردارد.
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری، از افزایش اعتبار مورد نیاز برای متناسب سازی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری در لایحه بودجه سال آینده با تلاش و رایزنی های گسترده و موثر مدیران و کارشناسان این صندوق با دولت و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به رقم ۱۶۰ همت خبر داد.
وحید محمودی، سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: بودجه متناسب سازی حقوق بازنشستگان سال آینده صندوق های سه گانه کشوری، لشکری و فولاد که در لایحه ارسالی دولت به مجلس شورای اسلامی حدود ۱۰۴ همت (هزار میلیارد تومان) تعیین و اعلام شده بود، با رایزنی های فشرده و تعامل و پیگیری های موثری که در دو هفته اخیر به صورت شبانه روزی مدیران و کارشناسان این صندوق با دولت و نمایندگان مجلس داشتند و با همراهی و پیگیری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به ۱۶۰ همت افزایش یافت که این امر امکان متناسبسازی بهتر و دقیق تر حقوق بازنشستگان را برای سال ۱۴۰۴ فراهم میکند.
وی یادآور شد: همچنین ۲۵ همت هم بابت معوقات ناشی از اعمال متناسب سازی امسال برای بودجه سال آینده در نظر گرفته شده است که با این احتساب، در مجموع ۱۸۵ همت برای سال آینده جهت اعمال متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری و فولاد و معوقات متناسب سازی امسال، مورد موافقت قرار گرفته است.
محمودی ضمن قدردانی از تعامل سازنده و رایزنی های گسترده مدیران و کارشناسان صندوق با نمایندگان مجلس، تاکید کرد: «این تلاشها با هدف منطقیسازی و واقعی کردن بودجه متناسب سازی بازنشستگان عزیز کشوری انجام شده است و این افزایش در بودجه متناسب سازی گامی مؤثر در راستای بهبود شرایط معیشتی بازنشستگان است.
محمودی در پایان تاکید کرد که با این افزایش بودجه، صندوق میتواند گامهای مؤثرتری برای کاهش فشار اقتصادی بر بازنشستگان بردارد و از دولت و مجلس درخواست کرد که در مراحل نهایی تصویب بودجه، همچنان حمایتهای خود را ادامه دهند./ایلنا
تغییرات در همسانسازی حقوق بازنشستگان در راه است؟
یک بازنشسته تامین اجتماعی در انتقاد از نحوهی اجرای همسانسازی گفت: سازمان تأمین اجتماعی، شورایعالی کار و کانون عالی بازنشستگان، مقصر اصلی کاهش حقوق بازنشستگان هستند، بنابراین متناسبسازی بایستی برای جبران این فاصله صورت گیرد و انتظار میرفت افزایش حقوق برای حداقلبگیران، دست کم مبلغ ۵ میلیون تومان باشد.
به نقل از ایلنا، «سعید علیزاده» بازنشسته تامین اجتماعی در انتقاد از نحوهی اجرای همسانسازی گفت: آقای میدری وزیر تعاون، کار و امور اجتماعی در یک گفتگوی تلویزیونی اعلام کرده است «احکام همسانسازی بازنشستگان تامین اجتماعی برای حدود هشتصد هزار بازنشسته صادر خواهد شد و برای ۳ و نیم میلیون نفر احتیاجی به صدور حکم نیست» که منظور ایشان از ۳ و نیم میلیون نفر کسانی هستند که حداقل مبلغ یعنی فقط ۷۱۶ هزار تومان به مستمریشان اضافه شده است. در حالی که جامعه بازنشستگان تامین اجتماعی انتظار دریافت حداقل چند میلیون تومان افزایش حقوق بر اساس اجرای فرمول متناسبسازی را داشتند با مشاهده افزوده شدنِ ۷۱۶ هزار تومان به حقوق ۷میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی حداقلبگیران، شوکه شدند و خیال اجرای عدالت را برباد رفته دیدند!
او افزود: باید پرسید معنی متناسبسازی چیست؛ از نظر بازنشستگان، همسانسازی یعنی جبران عقب ماندگی اولین حقوق بازنشستگی نسبت به حداقل دستمزد سال بازنشستگی و به عبارتی حفظ قدرت خرید در سطح اولین حقوق بازنشستگی دریافتی. در حال حاضر بازنشستگان حداقلی بگیر از سال ۱۳۸۷ تا سال جاری حدود ۶۰ درصد و بازنشستگان سایر سطوح تا حدود ۱۱۰ درصد عقب ماندگی حقوق از نرخ تورم ۱۶ساله دارند که باید جبران میشد. علت این عقب ماندگی هم این است که در این ۱۶ سال سازمان تامین اجتماعی برخلاف ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی، برای افزایش سالانه مستمری بازنشستگان از مصوبات ناعادلانهی شورایعالی کار تبعیت نموده است.
به گفته علیزاده، سازمان تأمین اجتماعی، شورایعالی کار و کانون عالی بازنشستگان، مقصر اصلی کاهش حقوق بازنشستگان هستند، بنابراین متناسبسازی بایستی برای جبران این فاصله صورت گیرد و انتظار میرفت افزایش حقوق برای حداقلبگیران، دست کم مبلغ ۵ میلیون تومان باشد.
این بازنشسته افزود: به راستی چه تعداد بازنشسته و مستمریبگیر در فاصله ۷ میلیون و ۱۵ میلیون تومان حقوق هستند که آنها نیز حداقل افزایش مستمری یعنی ۷۱۶ هزار تومان را دریافت کردند، نه بیشتر؟ این شیوه اجرای متناسبسازی در حق همه اینها ظلم کرده است.
این فعال صنفی با تاکید بر اینکه «مبالغ پرداختی ناچیز و توهینآمیز است و باید حداقل ۵ میلیون به حقوق بازنشستگان کف بگیر و میانهی رو به پایین افزوده میشد» اضافه کرد: میگویند صندوق تأمین اجتماعی توان پرداخت این مبالغ را ندارد پاسخ این است که طی سالیان طولانی و در دهههای گذشته، اگر دولتهای متعدد بدهیشان به سازمان تأمین اجتماعی را به موقع پرداخت میکردند، الان صندوق تامین اجتماعی پر و پیمان بود؛ سوال اصلی این است که چرا مدیران عامل سازمان و مسئولان کانون بازنشستگان به قدر کافی پیگیر دریافت طلب سازمان از دولت نبودهاند؟!
علیزاده در پایان گفت: باید بدانیم مبلغ یکدرصد افزایش مالیات بر ارزش افزوده که در بودجه سال جاری از اول سال از ۹۰ میلیون ایرانی برای همسانسازی گرفته شده چند میلیون همت است؛ چه میزان از آن صرف همسانسازی شده و چرا سهم بازنشستگان تامین اجتماعی «هیچ» است؟!
بازنشستگان تامین اجتماعی هم که اصلا به حساب نمیان
به فدای سر آقای رییس مدیر هرچی
اگر ما ناراحتیم که چرا با بازنشسته های دیگر فرق داریم
به فدای سر مدیر و رییس
آنقدر ناراحت باشیم که بمیرم