کد مطلب: 38631

آغاز ثبت نام لاماری آبان ۱۴۰۳ | ۹۰ روزه خودروی شاسی بلند بخرید + لینک سایت

زمان و شرایط ثبت نام خودروی شاسی بلند لاماری ایما اعلام شد.

آغاز ثبت نام لاماری آبان ۱۴۰۳ | ۹۰ روزه خودروی شاسی بلند بخرید + لینک سایت

زمان و شرایط ثبت نام خودروی شاسی بلند لاماری ایما اعلام شد.

به گزارش اقتصاد آنلاین، شرکت آرین پارس موتور در پی اطلاعیه سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی مورخ ۱۴۰۳/۰۷/۲۹، اعلام کرد که اقدام به عرضه خودروی لاماری ایما هیبرید (HEV) خواهد کرد. 

شرایط ثبت نام خودروی شاسی بلند لاماری ایما آبان 1403 

متقاضیان می تواند پس از افتتاح حساب وکالتی ، از طریق سامانه یکپارچه خودرو نسبت به ثبت نام خودروی لاماری اقدام نمایند.

افتتاح حساب وکالتی ثبت نام لاماری ایما 

به اطلاع عموم افراد واجد شرایط می‌رساند که متقاضیان باید تا تاریخ پنجم ابان 1403 نسبت به افتتاح حساب وکالتی در بانک‌های منتخب اقدام کنند.

زمان ثبت نام لاماری ایما 

پیش ثبت نام خودروی شاسی بلند لاماری ایما از روز چهارشنبه، ۱۴۰۳/۰۸/۰۲ آغاز خواهد شد.

مهلت ثبت نام شرکت آرین پارس موتور 

مهلت ثبت نام لاماری ایما، تا پایان روز دوشنبه، ۱۴۰۳/۰۸/۰۷ ادامه خواهد داشت.

لینک ثبت نام شاسی بلند چینی لاماری ایما 

متقاضیان می توانند برای ثبت درخواست به صورت اینترنتی و از طریق سایت saleauto.ir اقدام نمایند.

لاماری

مقایسه لاماری ایما بنزینی با لاماری ایما هیبرید

لاماری ایما (Lamari Eama) کراس‌اوور سایز کوچک (کامپکت) شرکت آرین پارس موتور (از زیرمجموعه گروه آرین سرمایه) است که در پس لغو واردات خودرو به عنوان یک محصول مونتاژی از برند دانگ فنگ (DRM) برای بازار ایران انتخاب شد.

لاماری ایما در بازار جهان با نام فورتینگ T5 Evo (Forting T5 EVO) شناخته می‌شود، با عرضه از سوی شرکت خوشنام آرین پارس موتور در بازار کشور با استقبال قابل توجهی مواجه شد. سابقه عرضه و ارائه خدمات پس از فروش شرکت آرین موتور در زمینه واردات و پشتیبانی محصولات میتسوبیشی و DS در ایران، اعتبار قابل توجهی به نام این شرکت بخشید که نتیجه آن در استقبال گرم مشتریان از مدل ایما بازتاب یافت. در اواخر ۱۴۰۲ نسخه به‌روزتر و البته پاک‌تر این خودرو با نام لاماری ایما هیبرید رونمایی و معرفی شد.

مقایسه لاماری ایما با لاماری هیبرید نشان می‌دهد که خودروهای بنزینی و هیبریدی چه تفاوتی با هم دارند و خرید کدام یک بهتر است.

مشخصات فنی

لاماری ایما در بازار ایران در سه نسخه ایما (نسخه پایه)، ایما X (آپشنال) و ایما HEV (هیبرید موازی) به بازار عرضه شد. با این تفاوت که به هنگام عرضه مدل هیبرید ایما به عنوان نسخه فول آپشن، شرکت آرین پارس موتور اعلام کرد که تولید نمونه آپشنال ایما (ایما X) با توقف مواجه خواهد شد.

در نتیجه سبد امروزی آرین پارس موتور تنها به دو نسخه پایه ایما و نسخه هیبرید فول آپشن ایما HEV محدود شده و دیگر خبری از نسخه بنزینی فول آپشن تحت نام لاماری ایما X نیست. بنابراین مشتریان اگر بخواهند نسخه فول آپشن این خودرو را در بازار صفر کیلومتر خریداری کنند، تنها باید نمونه هیبرید ایما را انتخاب کنند.

در مقایسه لاماری ایما با لاماری هیبرید می‌بینیم که هر دو نسخه از پیشرانه‌های ۱.۵ لیتری ۴ سیلندر بنزینی تزریق مستقیم توربو (T-GDI) بهره می‌گیرند، با این تفاوت که این پیشرانه در نسخه بنزینی با کد 4A95TD به طراحی شرکت میتسوبیشی و در نسخه هیبرید با کد 4E1ST شناخته می‌شود. اگر چه در نگاه سطحی پیشرانه دو خودرو یکی به نظر می‌رسد، اما در حقیقت نمونه به‌کاررفته در نسخه هیبرید HEV دارای توان و گشتاور خروجی به ترتیب برابر با ۱۶۸ اسب بخار و ۲۸۰ نیوتون.متر است. در مقابل، پیشرانه نسخه بنزینی قدرتی معادل با ۱۹۵ اسب بخار و گشتاور ۱۸۵ نیوتون.متر را تولید می‌کند که در میان قدرتمندترین پیشرانه‌های موجود در میان کراس‌اوورهای تمام بنزینی کشور است. اما باید به خاطر داشته باشیم که لاماری ایما HEV به یک موتور الکتریکی به موازات پیشرانه بنزینی در ساختار هیبرید موازی (Parallel Hybrid) مجهز است که به تنهایی ۱۷۴ اسب بخار قدرت و ۳۰۰ نیوتون.متر گشتاور تولید می‌کند.

اما در هیچ منبع رسمی از توان و گشتاور ترکیبی خروجی مشخصات فنی ایما هیبرید حرفی به میان نیامده است. با توجه به استفاده از پک باتری بسیار کوچک ۲ کیلووات.ساعت در این خودرو و همچنین در نظر گرفتن فاصله قابل قبول اما نسبتا کم در شتابگیری اولیه دو خودرو، می‌توان این‌طور برداشت کرد که توان و گشتاور نهایی در مجموعه هیبرید لاماری ایما HEV از ۱۷۴ اسب بخار و ۳۰۰ نیوتون.متر تولیدی موتور برقی فراتر نخواهد رفت.

ساختار انتقال نیرو در هر دو خودرو از نوع متحرک جلو (FWD) است که در نسخه هیبرید ایما یک ضعف به حساب می‌آید، چرا که در صورت قرارگیری موتور برقی بر محور عقب، این خودرو به ساختار دو دیفرانسیل تغییر ماهیت و معادله سواری را به‌طور کلی تغییر می داد. اما باید به خاطر داشته باشیم که ساختار طراحی سیستم هیبرید در این خودرو به طراحان آن اجازه جداسازی موتور برقی از پیشرانه را نمی‌داد. در نتیجه انتظار عموم بر آن است که اختلاف سبک رانندگی میان این دو خودرو به یکدیگر بسیار نزدیک و تمایز میان آن‌ها ناچیز باشد. اما در حقیقت این‌طور نیست. اما چرا؟

نسخه بنزینی ایما از گیربکس اتوماتیک دو کلاچ ۷ سرعت تَر (7-WDCT) بهره می‌گیرد که یک گیربکس بادوام و سریع به حساب می‌آید. اما نمونه هیبرید آن از گیربکس اتوماتیک مخصوص به خودروهای هیبرید و معروف به DHT (Dedicated Hybrid Transmission) استفاده می‌کند که با نام دیگر E-CVT نیز شناخته می‌شود.

ضمن تاکید فراوان بر این مهم که گیربکس ضریب متغیر DHT یا همان E-CVT از نظر طراحی فنی هیچ ارتباط مستقیمی به گیربکس ضریب متغیر CVT ندارد، باید توضیح دهیم که وجود این گیربکس در ساختار هیبرید به موتور الکتریکی اجازه می‌دهد تا به صورت موازی و در کنار پیشرانه بنزینی روشن باشد و بر اساس نوع رانندگی و شرایط فنی (میزان شارژ باقی‌مانده در پک باتری) گشتاور آنی خود را در اختیار چرخ‌ها قرار دهد.

در نتیجه به هنگام پر بودن شارژ باتری، گشتاور کمکی و آنی موتور الکتریکی به صورت لحظه‌ای (مستقل از دور موتور الکتریکی یا بنزینی) به چرخ‌های خودرو منتقل می‌شود. به همین دلیل است که نسخه هیبرید موازی لاماری دارای شتاب اولیه بهتر، کشش بیشتر در آستانه حرکت، قابلیت سبقت‌گیری سریع‌تر و رفتار چالاک‌تر است که در پیچ‌های تند بعضا می‌تواند با روشن شدن چراغ هشدار سیستم ضد هرزگردی همراه شود و در عین حال در رانندگی روزمره و کم‌فشار، به کاهش مصرف سوخت پیشرانه بنزینی نیز کمک کند.

مشکل لاماری ایما هیبرید تنها در استفاده از پک باتری بسیار کوچک ۲ کیلووات.ساعتی آن است که در صورت رانندگی تند و تیز مداوم، به سرعت خالی و خودرو عملا به یک لاماری بنزینی ضعیف‌تر و اندکی سنگین‌تر بدل می‌شود، چراکه پیشرانه بنزینی ضعیف‌تر آن نه‌تنها باید به حرکت خودرو ادامه دهد، بلکه باید پک باتری را نیز شارژ کند.

مشخصات کلی

 

لاماری ایما لاماری ایما HEV
نوع موتور خودرو خطی بنزینی خطی بنزینی+برقی (هیبرید موازی)
حجم موتور ۱.۵ لیتر ۱.۵ لیتر
سیلندر / سوپاپ ۴ / ۱۶ ۴ / ۱۶
تنفس موتور توربوشارژر توربوشارژر
قدرت ۱۹۵ اسب بخار ۱۷۴ اسب بخار
گشتاور ۲۸۰ نیوتن.متر ۳۰۰ نیوتن.متر
گیربکس اتوماتیک ۷ سرعت دو کلاچ تر اتوماتیک ضریب متغیر DHT
محور محرک دیفرانسیل جلو دیفرانسیل جلو
شتاب ۹.۵ ثانیه ۸.۱ ثانیه
سرعت ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت
مصرف سوخت ۶.۶ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر ۵.۳ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر
استاندارد آلایندگی یورو ۵ یورو ۶
فرمان برقی برقی
بدنه کراس اوور کامپکت کراس اوور کامپکت
نوع رینگ آلومینومی آلومینیومی

ابعاد و ظرفیت ها

 

لاماری ایما لاماری ایما هیبرید
طول ۴۵۶۵ میلی‌متر ۴۵۶۵ میلی‌متر
عرض ۱۸۶۰ میلی‌متر ۱۸۶۰ میلی‌متر
ارتفاع ۱۶۹۰ میلی‌متر ۱۶۹۰ میلی‌متر
فاصله محورها ۲۷۱۵ میلی‌متر ۲۷۱۵ میلی‌متر
وزن خالص ۱۵۵۰ کیلوگرم ۱۷۰۰ کیلوگرم
تعداد سرنشین ۵ نفر ۵ نفر
ظرفیت صندوق ۴۸۰ لیتر ۴۸۰ لیتر
حجم مخزن سوخت ۵۵ لیتر ۵۵ لیتر
قطر رینگ ۱۹ اینچ ۱۹ اینچ
آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;