حقوق بازنشستگان | حقوق بازنشستگان لشکری | حقوق بازنشستگان متناسب سازی
پرداخت یک میلیون تومان اضافه به حساب بازنشستگان | خبر مهم درباره نحوه همسان سازی حقوق بازنشستگان
بازنشستگان کشوری میگویند تا اطلاع ثانوی پرداخت یک میلیون تومان متناسبسازی هر ماه ادامه دارد.
حقوق بازنشستگان | «محمدزاده» فعال صنفی بازنشستگان کشوری، از نتیجه پیگیریها برای صدور احکام متناسبسازی خبر داد.
وی گفت: از قرار معلوم، در حال حاضر هنوز محاسبات همترازی و میزان افزایش قطعی حقوق بازنشستگان مشخص نشده است؛ صندوق کشوری اعلام کرده تا اطلاع ثانوی و تا زمان صدور احکام جدید که معلوم نیست چه زمانی باشد، پرداخت یک میلیون تومان علیالحساب ادامه خواهد داشت.
محمدزاده با بیان اینکه این یک میلیون تومان که برای ماههای تیر، مرداد و شهریور پرداخت شده، علیالحساب است و قطعی نیست؛ ادامه داد: بعد از صدور احکام رقم قطعی افزایش مشخص خواهد شد.
به گفته این فعال صنفی، بازنشستگان انتظار دارند هرچه زودتر ترجیحاً تا قبل از پایان مهر، احکام جدید صادر و رقم قطعی افزایش مشخص شود./ ایلنا
همسان سازی حقوق بازنشستگان با افزایش ۴۰ درصدی
احمد میدری وزیر کار گفته بود:در امور بیمهای اما، عدم کفایت مزایای بازنشستگی و فاصله دریافتی مستمری بگیران صندوق تامین اجتماعی با متوسط هزینه خانوار، عدم تعادل مالی بلندمدت صندوقهای بازنشستگی، کاهش نسبت پشتیبانی صندوقها و کاهش نرخ باروری و تغییرات هرم جمعیتی که منجر به بحران سالمندی شده از جمله مسائل اصلی است که در این راستا وزیر رفاه، وصول بدهیهای دولت به صندوقهای بازنشستگی، تدوین «ضوابط سرمایهگذاری سازمانها و صندوقهای بازنشستگی» بهمنظور ارتقای ذخایر صندوقها، حفظ حقوق و تعهدات بیننسلی بیمهشدگان، تقویت حاکمیت شرکتی، شفافیت در امور سرمایهگذاریها، سودآوری و کارآمدسازی سبد سرمایهگذاریها، کاهش بنگاهداری را از جمله راهحلهای رفع این چالشها بداند.
از نظر وی همچنین تغییر رویکرد به سمت سرمایهگذاریهای بورسی، واگذاری سهام مدیریتی یا کنترلی صندوقهای بازنشستگی و شرکتهای تحت مالکیت، ساماندهی معافیتهای بیمهای و ساماندهی اقشار تحت پوشش بیمهای مشمول کمک دولت، معافیتهای کامل بیمهای در مورد بیمهشدگان بدون کارفرما در سازمان تأمین اجتماعی، برقراری عدالت در پرداخت حقوق شاغلان و بازنشستگان و نیز متناسبسازی حقوق بازنشستگان با ۹۰ درصد حقوق و فوقالعادههای مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز، متناسبسازی مستمری بازنشستگان غیرحداقل بگیر بهنحوی که در پایان سال سوم برنامه هفتم، نسبت مستمری بازنشسته به حداقل دستمزد همان سال، با ۹۰ درصد نسبت اولین مستمری بازنشستگی به حداقل دستمزد سال برقراری مستمری، متناسب شود و متناسبسازی پرداختی مستمری بازنشستگی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بر اساس محاسبات بیمهای و در چارچوب بندهای (۳) و (۴) سیاستهای کلی تأمین اجتماعی نیز از جمله راهحلهای این چالشها به شمار میرود.
تکلیف متناسبسازی حقوق بازنشستگان یکسره شود
رئیس کانون بازنشستگان قزوین گفت:نیاز داریم تکلیف متناسبسازی حقوق بازنشستگان یکسره شود؛ علاوه بر این حقوقها با سختی پرداخت میشود اما باید توجه داشت که بازنشسته انجام امور زندگی و اقساط را متناسب با روز دریافت حقوق پرداخت میکند
به نقل از ایلنا، فعالان صنفی بازنشستگان قزوین خواستار تعیین تکلیف متناسبسازی شدند.
نشست هماندیشی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با تشکلات کارگری و کارفرمایی قزوین عصر امروز در سالن جلسات تامین اجتماعی استان برگزار شد.
محمد اسدی درنشست هماندیشی مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با تشکلات کارگری وکارفرمایی قزوین گفت: بیمارستان تامین اجتماعی درقزوین بدهکار است؛ خواستار این هستیم که اعتباری برای تسویه این بدهی تخصیص داده شود همچنین استاندار و مسئولین مختلف با بیمارستانهای خصوصی جلسه گذاشته اما نتوانستند آنها را قانع کنند که با تامین اجتماعی قرارداد منعقد کنند؛ حل شدن این چالش از مطالبات بازنشستگان ما است.
او افزود: نیاز داریم تکلیف متناسبسازی مشخص شود.
اسدی درباره بیمه تکمیلی گفت: در بیمارستان تامین اجتماعی یک دهم مردم نمیتوانند خدمات بگیرند در آنجا بیمه تکمیلی بهنوعی برای تامین اجتماعی کمک کننده است، وقتی کمک کننده است نباید آن را فلج کنیم.
اسدی همچنین افزود: حقوقها با سختی پرداخت میشود اما باید توجه داشت که بازنشسته انجام امور زندگی و اقساط را متناسب با روز دریافت حقوق پرداخت میکند و نباید تاریخ پرداختها تغییر کند.
کمبود منابع مالی: یکی از اصلیترین مشکلات طرح متناسبسازی، کمبود منابع مالی سازمان تأمین اجتماعی است. این سازمان با چالشهای جدی در بودجه مواجه بوده و افزایش تعداد بازنشستگان و محدودیت منابع باعث شده که اجرای کامل این طرح با مشکلاتی روبهرو شود.
عدم پایبندی دولت به تعهدات: دولت موظف است بدهیهای خود را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کرده و در تأمین منابع مالی این طرح کمک کند. با این حال، تأخیر در پرداخت بدهیها و کمبود بودجه دولتی از عوامل مهمی بوده که باعث تأخیر در پرداخت حقوق کامل و عادلانه به بازنشستگان شده است.
افزایش تورم و ناپایداری اقتصادی: تورم بالا و ناپایداری اقتصادی کشور، حتی پس از اجرای طرح متناسبسازی، باعث شده است که بازنشستگان همچنان با مشکلات اقتصادی مواجه باشند. افزایش قیمت کالاها و خدمات، تأثیر زیادی بر قدرت خرید آنان داشته است.
بیعدالتی در توزیع: برخی بازنشستگان معتقدند توزیع منابع در طرح متناسبسازی ناعادلانه بوده و تفاوتهای میان حقوق بازنشستگان بهدرستی در نظر گرفته نشده است. این موضوع باعث نارضایتی در میان گروههای مختلف بازنشستگان شده است.
دیدگاه تان را بنویسید