کرمان موتور | کرمان موتور قیمت جدید | کرمان موتور فروش اقساطی
فروش تابستانه ویژه کرمان موتور استارت خورد ! | طرح جدید فروش اقساطی کرمان موتور با قیمت های جدید + جزییات
طرح جدید فروش اقساطی کرمان موتور از ساعت 8 صبح روز یکشنبه بر روی سایت شرکت فعال خواهد شد.
فروش نقد و اقساط دو محصول کرمان موتور با قیمت جدید از روز یکشنبه 18 شهریورماه 1403 آغاز خواهد شد.
این طرح از ساعت 8 صبح روز یکشنبه بر روی سایت شرکت فعال خواهد شد.
شرایط فروش:
آشنایی با محصولات کرمان موتور
شرکت خودروسازی کرمان موتور در سال ۱۳۶۹ به منظور واردات برخی مدلهای کمپانی کرهای دوو تاسیس شد. این شرکت از سال ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۱ اقدام به مونتاژ دوو سییلو و دوو ماتیز کرد، اما در سال ۱۳۸۱ به دلیل خریداری گروه دوو توسط جنرال موتورز آمریکا، همکاری میان شرکتهای ایرانی و کرهای به نقطه پایان رسید. این نقطه پایان، خط شروع همکاری کرمان موتور با دیگر از خودروسازان بینالمللی شامل فولکس واگن و هیوندای محسوب میشود. چند سال بعد هم کرمان موتور به سمت کمپانی چینی لیفان تمایل پیدا کرد و برخی محصولات این شرکت نظیر لیفان ۵۲۰ و لیفان ۶۲۰ را در سالهای انتهایی دهه ۸۰ روانه بازار کرد. همچنین در سال ۱۳۸۸ شرکت چینی جی ای سی (جک) به جمع شرکای کرمان موتور اضافه شد و دو مدل جک جی۳ و جک جی۵ به فهرست محصولات کرمان موتور وارد شدند. پس از آن نیز جک S5 از سوی کرمان موتور روانه بازار ایران شد که مورد استقبال فراوان مشتریان داخلی قرار گرفت. در این بین محصولاتی همچون لیفان ایکس ۵۰، ایکس ۶۰، جک S3 و… نیز بر روی خط تولید کرمان موتور قرار گرفتند.
تولید و مونتاژ خودرو از برند چینی جک در ایران توسط کرمان موتور همچنان ادامه دارد، اما از سال ۱۴۰۰ محصولات جدید با برند KMC در دسترس خریداران ایرانی قرار میگیرند. البته تولید مدلهای J4 و S3 و S5 با برند جک ادامه دارد. از سال ۱۴۰۲ کرمان موتور همکاری خود را با کمپانی چینی SWM آغاز کرد و اس دبیلو ام 01F را که پیش از این توسط سیف خودرو وارد بازار شده بود، با نام کی ام سی A5 به فروش میرساند.
ناگفته نماند که شرکت کرمان موتور اخیرا همکاری خود را جهت مونتاژ برخی محصولات هیوندای نظیر سانتافه، سوناتا و اکسنت نیز آغاز کرده بود که به دلیل اعمال تحریمها، پس از عرضه نسبتا محدود مدلهای مذکور به حالت تعلیق درآمد.
لیفان
لیفان یکی از خودروسازان چینی است که از اواخر دهه ۸۰ همکاری خود را با کرمان موتور شروع کرد.
لیفان ۶۲۰
لیفان 620 یکی از سدانهای جمع و جور موجود در بازار ایران است که توسط شرکت کرمان موتور از اواخر سال ۱۳۸۹روانه بازار ایران شد. این خودرو در ابتدا با موتور ۱۶۰۰ سی سی به دست مشتریان ایرانی رسید، اما مدتی بعد به موتور قدرتمندتر ۱.۸ لیتری تجهیز شد که مدل جدیدتر با نام لیفان ۶۲۰ تلنت در بازار شناخته میشود. عملکرد نسبتا نرم سیستم تعلیق، بهرهمندی پیشرانه از زنجیر تایم، عملکرد بهتر دیسک و صفحه در مدل تلنت ۱۸۰۰ و گنجایش بالای صندوق عقب، از جمله مزایای سدان لیفان ۶۲۰ به شمار میروند. از طرف دیگر عایقبندی نهچندان مناسب کابین این خودرو در برخی مواقع موجب بروز انتقاداتی از سوی مشتریان شده است.
لیفان ۸۲۰
سالها بود که جای یک سدان سایز متوسط نسبتا لوکس و در عین حال خوشقیمت در جمع محصولات کرمان موتور خالی بود تا آنکه در بهار ۹۵ چشم مشتریان ایرانی به حضور نام لیفان ۸۲۰ در لیست تولیدات کرمانیها روشن شد. این سدان چینی به موتور ۲.۴ لیتری تنفس طبیعی مشابه تویوتا کمری XV40 مجهز شده که نیروی آن توسط یک گیربکس اتوماتیک ۶ سرعته به سوی محور جلو ارسال میشود. فضای جادار کابین، صندوق عقب وسیع و پیشرانه مشترک با کمری از جمله نکات مثبت این سدان نیمه لوکس چینی به شمار میروند. از طرف دیگر برخی مشتریان نسبت به کیفیت رنگ بدنه و هماهنگی نامناسب میان عملکرد گیربکس با پیشرانه اعلام ناخرسندی کردهاند. همچنین عرضه محدود این خودرو سبب شد تا در بازار ایران به جایگاهی که شایستهاش بود، نرسد.
لیفان X50
لیفان X50 یک هاچبک شهری است که به دلیل برخورداری از برخی تزیینات ظاهری حالتی شبیه به کراس اوور پیدا کرده و میتوان آن را یک هاچبک کراس دانست. این خودرو که محصول سال ۲۰۱۴ است، از تابستان ۱۳۹۴ در جمع محصولات شرکت کرمان موتور حاضر شد. موتور لیفان ایکس ۵۰ از نوع ۴ سیلندر تنفس طبیعی ۱.۵ لیتری است و به همراه دو نوع گیربکس دستی و جعبه دنده CVT روانه بازار شده است. ظاهر جذاب و گنجایش مناسب کابین از جمله مزایای ایکس ۵۰ محسوب شده و فرمان پذیری آن نیز جزو نقاط ضعف این هاچبک چینی به شمار میآید.
لیفان X60
لیفان X60 به عنوان یک کراس اوور جمع و جور شهری از سال ۲۰۱۱ به بازار چین راه پیدا کرد و طی سال ۱۳۹۱ شمسی نیز مهمان جادههای کشورمان شد. این خودرو در ابتدا با یک پیشرانه ۱۸۰۰ سی سی و گیربکس دستی به مشتریان ایرانی رسید اما از سال ۱۳۹۵ مدل اتومات آن با جعبه دنده خودکار CVT نیز روانه بازار کشورمان شد. از جمله نقاط قوت لیفان ایکس ۶۰ میتوان به طراحی ظاهری مناسب، کابین جادار، خدمات پس از فروش نسبتا گسترده و توان فنی معقول آن در مدل دستی اشاره کرد. عدم بهرهمندی از امکانات رفاهی ایمنی مناسب نیز در زمره نقاط ضعف لیفان ایکس ۶۰ قرار میگیرد.
جک
عرضه محصولات جک توسط کرمان موتور در ایران از اوایل دهه ۹۰ با جک J3 شروع شد. مونتاژ خودروهای جک همزمان با ماشینهای هیوندای ادامه داشت و هر دو برند در فهرست محصولات کرمان موتور دیده میشدند. با تشدید تحریمها و قطع همکاری خودروسازان خارجی در اواخر دهه ۹۰، خط تولید هیوندای در کرمان موتور تعطیل شد و ظرفیت آن به خودروساز چینی جک اختصاص پیدا کرد.
جک J3
جک J3 از اولین محصولات برند JAC است که توسط کرمان موتور وارد بازار ایران شد. پس از پایان تولید فولکس واگن گل در کرمان موتور، جک جی ۳ در دو نسخه سدان و هاچبک کوچک در دسترس خریداران قرار گرفت. این خودرو به پیشرانه ۱.۳ لیتری ۴ سیلندر مجهز است که حداکثر ۹۳ اسب بخار قدرت و ۱۱۴ نیوتن.متر گشتاور تولید میکند. گیربکس دستی ۵ سرعته قدرت موتور را به چرخهای جلو میرساند تا JAC J3 در ۱۱.۷ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و در هر صد کیلومتر ۵.۹ لیتر بنزین بسوزاند. طراحی ظاهری جک J3 چندان جالب توجه نبود و این موضوع در کنار مشخصات فنی ضعیف و امکانات کم، موجب شد تا خودرو کوچک کرمان موتور حدود ۳ سال تولید شود.
جک J4
جک J4 یک سدان کوچک در حد و اندازههای هیوندای اکسنت است که پس از اقبال مشتریان ایرانی نسبت محصولات کمپانی چینی جی ای اس از سوی کرمان موتور در سال ۱۳۹۷ روانه بازار کشورمان شد. جک جی۴ یکی از محصولات کرمان موتور است که در کلاس پایینتر از جک جی ۵ دسته بندی میشود. این خودرو دارای پلتفرم مشترک با کراس اوور S3 است و از پیشرانه ۱.۵ لیتری موجود در جی۵ دندهای نیرو میگیرد. مواردی نظیر سواری نرم و پیشرانه مجهز به زنجیرتایم را میتوان در زمره نقاط قوت جی۴ دسته بندی کرد. عرضه محدود این سدان جمع و جور را نیز میتوان به عنوان نکتهای منفی در کارنامه جک جی۴ ثبت کرد.
جک J5
جک J5 به عنوان یک سدان جمع وجور از سال ۱۳۹۲ به سبد تولیدات کرمان موتور وارد شد. این خودرو در ابتدا با موتور ۱.۵ لیتری و مجهز به گیربکس دستی روانه بازار ایران شد، اما مدتی بعد نسخه اتوماتیک آن همراه با یک پیشرانه ۱.۸ لیتری جایگزین مدل دستی شد. امکانات مناسب و عملکرد فنی قابل قبول از جمله مزیتهای جک جی۵ به شمار میآیند. عدم هماهنگی دلچسب میان پیشرانه و جعبه دنده اتوماتیک را نیز میتوان در زمره انتقادات وارده بر این سدان چینی قلمداد کرد.
جک S3
شرکت کرمان موتور پس از عرضه موفق کراس اوور محبوب اس ۵ تصمیم گرفت تا برادر کوچکتر این شاسی بلند محبوب را نیز به دست مشتریان ایرانی برساند تا بدین وسیله موفقیتهای جک S5 را در یک کلاس پایینتر نیز ادامه دهد. جک S3 متولد سال ۲۰۱۴ است و از تابستان ۹۶ به جمع خودروهای کرمان موتور پیوست. با این حال به دلیل ظاهر نه چندان متناسب، عرضه به نسبت محدودتر و توانایی فنی معمولی، نتوانست به جایگاهی همتراز با برادر بزرگترش دست یابد. ناگفته نماند که موتور جک اس۳ از نوع ۴ سیلندر تنفس طبیعی به حجم ۱۶۰۰ سی سی است که نیروی آن توسط یک جعبه دنده اتوماتیک CVT به سوی چرخهای جلو ارسال میشود. سواری نرم نیز جزو نکات مثبت جک اس ۳ محسوب میشود.
جک S5
اواخر سال ۱۳۹۳بود که کرمان موتور یکی از محصولات بسیار محبوب خودش را روانه بازار کشور کرد. جک S5 که از شباهت بسیاری به کراس اوور کرهای هیوندای توسان برخوردار بود، به دلیل قیمت مناسب و توانایی فنی نسبتا سطح بالا، خیلی زود مورد توجه خریداران داخلی قرار گرفت تا عطش هواداران کراس اوورهای شهری با توانایی مالی کمتر را که دل در گرو محصولات کرهای داشتند، تا حدودی فرونشاند. جک اس ۵ در ابتدا با یک پیشرانه ۲ لیتری در کنار جعبه دنده دستی همراه شد، اما از سال ۹۶ عرضه نمونه اتوماتیک آن که مجهز به گیربکس دوکلاچه ۶ سرعته بود، کلید خورد و همچون مدل دستی مورد استقبال نسبتا گسترده خریداران داخلی قرار گرفت. توانایی فنی سطح بالا، طراحی ظاهری و داخلی زیبا، کابین جادار، بازار خرید و فروش بسیار پر رونق و امکانات مناسب نمونه اتوماتیک، در رسته نکات مثبت جک اس ۵ دستهبندی میشوند. از طرف دیگر نبود کروز کنترل و کمبود امکانات نسخه دستی نیز از جمله نکات منفی جک اس ۵ شمرده میشوند.
کی ام سی
از سال ۱۴۰۰ تغییراتی در محصولات کرمان موتور شکل گرفت و خودروهای شریک چینی که تا پیش از این با همان برند اصلی چینی، یعنی جک به ایرانیها فروخته میشد، با برند KMC به بازار رسید. البته این تغییر فقط برای محصولات جدید است و از کی ام سی K7 و کی ام سی T8 اعمال شده است.
کی ام سی A5
کی ام سی A5 برخلاف دیگر محصولات کرمان موتور از برند جک نیست. این خودرو همان اس دبلیو ام G01F است که اواخر دهه ۹۰ به مدت محدود توسط سیف خودرو در بازار کشور فروخته میشد. طراحی ظاهری کی ام سی A5 تفاوتی با اس دبلیو ام G01F سیف خودرو ندارد، اما حالا از گیربکس دوکلاچه ۷ سرعته استفاده میکند. گشتاور این خودور با مشخصات فنی جدید به ۲۱۲ نیوتن.متر کاهش پیدا کرده است، اما نیم ثانیه شتاب سریعتری دارد.
کی ام سی J7
کی ام سی J7 سدان لوکس و اسپرتی است که کرمان موتور در سال ۱۴۰۱ معرفی کرد. این خودرو در قالب سدان فست بک به بازار ایران آمده است و شمایل اسپرت و جوانپسندی را پیش روی خریدار قرار میدهد. کابین این خودرو نیز طرحی مدرن دارد، به طوری که یک نمایشگر لمسی عمودی میانه داشبورد را پوشانده است. اگرچه KMC J7 مثل همه چینیهای بازار ایران از پیشرانه ۱.۵ لیتری بهره میبرد، اما این موتور قدرت بیشتری معادل ۱۷۲ اسب بخار از طریق یک گیربکس ۶ سرعته DCT به چرخهای جلو میفرستد. اسپرت بودن فقط در ظاهر کی ام سی J7 خلاصه نمیشود، بلکه شتاب ۶.۷ ثانیهای این خودرو را جزو سریعترین ماشینهای موجود در بازار ایران قرار میدهد.
کی ام سی K7
کی ام سی K7 که در چین با نام جک X7 شناخته میشود، کراس اوور محصول کرمان موتور است. جلوپنجره خاص، دیلایتهای کشیده جلو و سراگزوزهای دوبل مربعی عقب ظاهری خشن و اسپرت به K7 داده است. پیشرانه ۱.۵ لیتری این خودرو ۱۷۱ اسب بخار قدرت دارد و از طریق گیربکس ۶ سرعته دو کلاچه به چرخهای جلو متصل است. فهرست آپشنهای کی ام سی K7 تقریبا کامل است و از این نظر یکی از فولآپشنترین محصولات مونتاژی به حساب میآید.
کی ام سی T8
کی ام سی T8 یکی دیگر از محصولات شرکت جک موتورز چین است که توسط کرمان موتور در ایران مونتاژ میشود. جک T8 یکی از وانتهای دوکابینه مونتاژی بازار خودرو کشور است که به دلیل تجهیز به سیستم دو دیفرانسیل سه حالته توانسته نظر آفرودبازها را به خود جلب کند. حداکثر قدرت موتور ۲ لیتری توربو این پیکاپ ۱۷۴ اسب بخار است و از یک گیربکس دستی ۶ سرعته بهره میبرد.
کی ام سی T9
کی ام سی T9 دومین پیکاپ از برند جک است که در فهرست محصولات کرمان موتور قرار میگیرد. این خودرو ابعاد و اندازه بزرگتری از T8 دارد و در بازارهای جهانی با نامهای جک T9 و جک هانتر شناخته میشود. چینیها برای طراحی این خودرو از پیکاپهای آمریکایی الهام گرفتهاند و هدفشان هم عرضه محصولی است که بتواند در کشورهای در حال توسعه با خودروهای بزرگ آمریکایی رقابت کند. پیشرانه ۲ لیتری ۴ سیلندر توربو زیر کاپوت کی ام سی T9 قرار دارد و حداکثر ۲۲۱ اسب بخار قدرت و ۳۹۰ نیوتن.متر گشتاور تولید میکند. گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک با قابلیت تیپ ترونیک، قدرت را به هر چهار چرخ منتقل میکند. کی ام سی تی ۹ یکی از فولآپشنترین محصولات مونتاژی ایران به حساب میآید.
کی ام سی X5
کی ام سی X5 در چین با نام سهول X6 شناخته میشود و میتوان آن را نسل جدید جک S5 دانست. این خودرو در نمای جلو و عقب از طرح جدید و اسپرتی بهره میبرد، اما در نمای جانبی شباهت زیادی به جک S5 دارد. کابین کی ام سی X5 نسب به محصول قدیمی کرمان موتور کاملا زیر و رو شده است و نمایی مدرن و فناورانه را ارائه میدهد. خروجیهای پیشرانه ۱.۵ لیتری این خودرو ۱۷۲ اسب بخار و ۲۸۰ نیوتن.متر است و گیربکس ۶ سرعته DCT این قدرت و گشتاور را به چرخهای جلو میفرستد. امکانات و تجهیزاتی که برای کی ام سی X5 در نظر گرفته شده، بسیار بیشتر از جک S5 است.
دیدگاه تان را بنویسید