مستمری بگیران | مستمری مددجویان کمیته امداد | مستمری مددجویان بهزیستی
تغییر زمان واریز مستمری مددجویان بهزیستی | تاریخ واریز مستمری مرداد ماه کی است؟
تاریخ واریز مستمری مددجویان بهزیستی بانک رفاه در مرداد ۱۴۰۳ کی است؟ | مستمری بهزیستی چه زمانی واریز می شود؟
مستمری | در پاسخ به این سوال باید گفت که براساس جدول زمانبندی مستمری مددجویان بهزیستی باید ۲۰ هر ماه واریز شود اما از فروردین ماه سال جاری بسیاری از مددجویان مستمری خود را یا در تاریخ ۲۵ یا در تاریخ ۲۷ هر ماه دریافت کردند.
در دلایلی که برای تغییر زمان واریز مستمری مددجویان بهزیستی ذکر شده، آمده است که به دلیل اینکه سازمان هدفمندی یارانه ها از فروردین مسئولیت واریز مستمری را برعهده گرفته، همزمان با یارانه نقدی مبلغ مستمری را نیز واریز می کند.
مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد بخوانند !
عبدالله کرم زاده به مناسبت هفته بهزیستی -۳۰ تیر ماه تا ۵ مرداد ماه- افزود: یکی از مهمترین بحث ها که مورد توجه بوده است، پرداخت کمک هزینه معیشتی برای جامعه هدف -که از دهک های پایین جامعه هستند- بوده است، تا بتوانند حداقل های نیاز زندگی خود را تامین کنند.
او درباره میزان پرداخت مستمری گفت: خانواده دارای یک فرد معلول نزدیک به یک میلیون تومان مستمری دریافت می کند که این رقم برای خانواده های دو یا سه معلول تغییر می کند. البته این اقدام مشترک بین دو نهاد سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی است.
به گفته کرم زاده یکی از اتفاقات خوب دیگر هم این است که ۳۰۰ هزار نفری که در دو یا سه سال گذشته یعنی از سال ۱۴۰۰ در پشت نوبت دریافت خدمت بودند در این دولت به چرخه بازگشتند. به طوریکه افرادی که بخواهند از این خدمات بهره مند شوند درهمان ماه کارهای آنها انجام شده و مشمول دریافت این خدمت (مستمری) می شوند.
پرداخت حق پرستاری به بیش از ۱۵۱ هزار نفر
رئیس مرکزبرنامه ریزی فناوری اطلاعات سازمان بهزیستی کشور از افزایش پرداخت حق پرستاری هم خبر داد و گفت: اگر مادری دارای فرزند معلول است و از فرزند خود پرستاری می کند یا زن یا مردی از همسر معلول خود نگهداری می کند به آنها حق پرستاری پرداخت می شود که ابتدای دولت سیزدهم ۵۸ هزار نفر از خدمت حق پرستاری بهره مند بودند اما اکنون بیش از ۱۵۱ هزار نفر رسیده و آنها از این خدمت بهره مند شده اند.
کرم زاده ادامه داد: با اینکه سازمان بهزیستی دارای مراکز نگهداری معلولان است اما هدف از پرداخت حق پرستاری ماندن معلول در کانون گرم خانواده است.
وی درباره میزان حق پرستاری گفت: ابتدای دولت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به ازای هر معلول حق پرستاری پرداخت می شد که به دلیل رشد ۲۲۰ درصدی بودجه این سازمان با همت و نگاه ویژه دولت سیزدهم هم اکنون حق پرستاری با رشد ۱۱۰ درصدی به ۲ میلیون ۱۰۰ هزارتومان رسیده است.
کرم زاده اضافه کرد: پرداخت هزینه امداد نیز شامل هزینه نگهداری کودک معلول می شود و ابتدای دولت به ۱۶ هزار نفر این هزینه پرداخت می شد که این عدد به ۱۷هزار و ۸۰۰ رسیده است و پشت نوبتی هم برای ارائه خدمت هم وجود ندارد./اقتصادنیوز
افزایش مبلغ مستمری این افراد آغاز شد
بیتالله برقراری؛ مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر در نشست خبری تحت عنوان "دولت مردمی، رفاه اجتماعی در ایران" درباره عملکرد سه ساله این صندوق را در حوزههای بازنشستگی بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اظهار کرد: نظامهای بیمهای بسیار مهم هستند و نقش کلیدی در بخشهای مختلف دارند و هر چه گسترش پیدا کنند موجب رشد و شکوفایی کشور میشوند، از این رو این صندوق با قابلیتهای بسیار مهم در گسترش چتر بیمهای نقش بیبدیلی داشته است.
وی گفت: این صندوق مولد نظام مقدس اسلامی است و براساس اصل ۲۹ قانون اساسی شکل گرفته است. این صندوق بسیار جوان است و امسال ۱۸ ساله شده و هر روز شاهد بلوغ این صندوق هستیم.
برقراری گفت: براساس شاخصها باید بگوییم که این صندوق اختیاری است و تفاوت ما با تامین اجتماعی در اختیاری بودن است و لذا در جذب بیمه شدهها در اختیاری کار بسیار دشواری است. ما در این صندوق بیمه شده فعال داریم و بیمه شده غیر فعال داریم. قبل از دولت شهید رئیسی بیمه شده فعال یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بیمه شده فعال صندوق ما بود، اما در دولت سیزدهم همین امروز توانستهایم یک میلیون و ۴۵ هزار بیمه شده جدید جذب کنیم و ببینید معادل چند درصد بیمه شدههای دولت قبلی است؟ این ظرفیت بسیار بزرگی است و با کار جهادی به این نقطه رسیده ایم.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر ادامه داد: نگاه ما در این صندوق برنامه محوری بوده است. هر مجموعه ای اگر براساس برنامه حرکت کند و دارای محاسبات بیمهای و اکچئوری باشد با چالش روبرو نمیشود. ما امروز در سایر صندوقهای بیمه ای با چالشهایی روبرو هستیم چرا که حرکتها براساس محاسبه نبوده است.
وی اضافه کرد: در این سه سال بیش از ۴۵ اقدام موثر و شاخص را انجام دادهایم و بخشی از آن برای نخستین بار بوده است. یکی از اقدامات برنامه راهبردی صندوق است و افق ۵ ساله را دیدهایم. این یک ریلگذاری دقیق مبنای بر برنامه بود.
برقراری گفت: برای اولین بار برنامه تحولی در همه صندوقهای تابعه برای این صندوق بود که به تصویب هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی و صندوقهای تابعه رسید. دومین اقدام ما این بود که هر اقدامی انجام شده پیوست بیمهای داشته و این باعث پایداری صندوق شده است. این موجب شده تا ۲۰ ساله آینده برنامهریزی صورت بگیرد و البته نباید بار مالی جدیدی برای صندوق ایجاد شود چرا فرایند استواری صندوق را با چالش روبرو کند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر تاکید کرد: نگهداشت بیمه شدهها نیز مهم است و باید این موضوع ادامه پیدا کند و این نرخ امروز به ۸۲درصد رسیده است و بسیار بینظیر بوده است.
وی با اشاره به ریلگذاری صورت گرفته در صندوق روستائیان و عشایر برای ۲۰ سال آینده گفت: با ریلگذاری و برنامهریزی انجام شده شرایط در این صندوق برای ۲۰ سال آینده حفظ خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید