واریزی 10 میلیونی امشب برای این خانوارها | اولین یارانه معیشتی در دولت پزشکیان در حساب یارانه بگیران
معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام در استان مرکزی تصریح کرد: در طول سال به خانوادههای نیازمندان که صاحب فرزند سوم شوند، اقلام هدیه با ارزش حدود ۱۰۰ میلیون ریال تحت عنوان لبخند مادری اهدا خواهد شد که نیاز ۶ ماه این خانوادهها را پوشش خواهد داد.
یارانه معیشتی | معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام مرکزی گفت: ۲۷۰ فقره تسهیلات ۷۰ میلیون ریالی قرضالحسنه به زائر اولی و محروم این استان اعطا می شود.
حجتالاسلام بهنام غریبی در گفتوگو با مهر با اشاره به ۴ طرح در دست اجرای این ستاد در استان مرکزی، اظهار کرد: اهدای ۲۵۰ عدد دستگاه سرمایشی شامل کولر و پنکه ایستاده به خانوادههای کم برخوردار استان مرکزی در ۱۲ شهرستان استان توسط گروههای جهادی دستور کار است.
وی افزود: همچنین اعطای کمک هزینه بلاعوض ۳۰ میلیون ریالی برای اعزام ۲۲۰ نفر زائر اولی به پیادهروی اربعین و اعطای ۲۷۰ فقره وام ۷۰ میلیون ریالی قرضالحسنه با سود ۴ درصد به زائر اولیها و زائران محروم استان مرکزی از برنامههای ستاد اجرایی فرمان امام در استان مرکزی است.
معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام در استان مرکزی با اشاره به طرحهای حمایتی از موکبهای اربعین، ادامه داد: در قالب کاروان رهسپاران عصر ظهور ۲۰۰ نفر از فعالان جهادی که در طول سال با ستاد اجرایی فرمان امام در پوشش خانههای احسان همکاری داشته اند، با هزینهای بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال از سوی ستاد به صورت رایگان به صورت پیاده به کربلا اعزام خواهند شد.
وی افزود: در قالب طرح لبخند با برکت و پس از ایام اربعین، طرح دندانپزشکی برای حمایت از اقشار کم برخوردار استان مرکزی در چند نقطه از اراک و شهرستانها به شکل رایگان انجام خواهد شد.
حجت الاسلام غریبی گفت: در آستانه سال تحصیلی جدید، اهدای لوازمالتحریر به نیازمندان با هزینهای بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال نیز هدفگذاری شده که کار شناسایی آنها در حال انجام است.
یارانه معیشتی | اقلام هدیه ۱۰۰ میلیون ریالی تحت عنوان لبخند مادری
معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام در استان مرکزی تصریح کرد: در طول سال به خانوادههای نیازمندان که صاحب فرزند سوم شوند، اقلام هدیه با ارزش حدود ۱۰۰ میلیون ریال تحت عنوان لبخند مادری اهدا خواهد شد که نیاز ۶ ماه این خانوادهها را پوشش خواهد داد.
غریبی گفت: از ابتدای سال در شهرستانهای استان در قالب طرح ایران جوان دورههای مشاورهای و تربیتی برای خانوادهها برگزار شد و هدایای نفیسی به خانوادههایی که دارای فرزند شده بودند، اهدا شد و به ۲ خانوادهای که صاحب فرزند سه قلو شده بودند، هدایایی در حمایت از فرزندان و مادر اهدا شد.
وی اظهار کرد: برگزاری پویش خواهر و برادری به صورت مجازی و مسابقات کتابخوانی و اهدای هدیه به ۱۴ نفر و توزیع ۳ هزار بسته معیشتی با ارزش ۱۰ میلیون ریال میان خانوادههای کم برخوردار در آغاز سال جاری از دیگر برنامههای این ستاد بوده است./ مهر
یارانه بگیران منتظر یارانه معیشتی دولت پزشکیان
ارسال این دست پیامکها البته تازگی ندارد و پلیس فتا بارها هشدار داده که شهروندان در صورت مشاهدهی چنین پیامکی، از قیدِ باز کردنِ آن بگذرند. هشداری که هنوز هم بسیاری آن را جدی نمیگیرند.
ایلنا نوشت: «سلام حمایت خانوار نگرفتی بگیر! من خودم گرفتم.» احتمالا طی روزهای گذشته برای خیلیها پیامکی با همین مضمون از طرف دوستان و آشنایان ارسال شده است. برخی هوشیارانه از آن گذشتهاند اما برخی دیگر با کلیک روی لینک ارسال شده و در پیِ دریافتِ بسته معیشتی، بخشی از داراییِ حساب خود را از دست دادهاند.
ارسال این دست پیامکها البته تازگی ندارد و پلیس فتا بارها هشدار داده که شهروندان در صورت مشاهدهی چنین پیامکی، از قیدِ باز کردنِ آن بگذرند. هشداری که هنوز هم بسیاری آن را جدی نمیگیرند؛ به خصوص اگر مشکلاتِ معیشتی به قدری جدی باشد که حتی اندک مبلغی که تحت عنوان یارانه یا سبد معیشت و غیره پرداخت میشود بتواند دردی از مشکلاتِ شدید معیشتی دوا کند!
«علی» یکی از همین افرادی است که به امیدِ دریافتِ «حمایتِ» وعده داده شده، بر روی لینک کلیک کرده و تمام مراحل را تا انتها، یعنی تا وارد کردنِ مشخصات و در نهایت شماره کارت، رفته است. اما نه تنها مبلغی دریافت نکرده که در دو نوبت از حسابِ او مبلغ ۱۰ و ۷ میلیون تومان برداشته شده است.
او در تماس با «ایلنا» از تجربهی خود و از دست دادنِ پولی میگوید که به سختی و بعد از مدتها کار با ماشین به دست آورده است: «پیامک از سمتِ یکی از معتمدترین آشنایانم ارسال شد، به همین دلیل اعتماد کردم و وارد لینک شدم. اطاعاتی که خواستند را وارد کردم و گفتند شما مشمول دریافت حدود ۷ میلیون تومان کمک هزینهی معیشتی میشوید. شماره کارتم را وارد کردم و بعد بلافاصله از سایت بیرون افتادم.»
«علی» که یک جوانِ حدودا ۳۰ساله است میگوید: «از صبح تا شب مسافرکشی میکنم و مبلغِ ناچیزی به عنوان پسانداز کنار میگذارم تا در مواقع ضروری برداشت کنم. روزی که از طرف یکی از آشنایانم پیامک آمد، فکر کردم این پیامک هم ادامهی همان سیاستهای پرداخت یارانه و سبد کالاست. فکر نمیکردم به همین راحتیِ پساندازِ ماهها کارم را لحظهای از دست بدهم. فردای آن روز وقتی برای خریدی کارت کشیدم و شماره کارت دادم، کمی بعد ۱۰ میلیون تومان و بعد هم ۷ میلیون تومان از حسابم کم شد.»
او حالا به پلیس فتا برای ثبت شکایت مراجعه کرده و به او گفته شده که به شکایت شما رسیدگی میشود. خودش میگوید هیچ امیدی برای پیگیریِ شکایت و بازگشتنِ مبلغِ از دست رفته به حسابش ندارد. میگوید احتمالا مانند من بسیارند و همه هم به امیدِ اینکه کمک خرجی هر چند ناچیز برای گذرانِ هزینههای رومزه زندگی نصیبشان شود، روی آن «لینکِ لعنتی» کلیک کردهاند. علی میگوید: «ما بدبختیم و عدهای از این بدبختی سوءاستفاده میکنند.»
اعتراض جاماندگان یارانه معیشتی در این سامانه
سرهنگ رسول جلیلیان گفت: افراد شیاد با ترفندهای مختلف کلاهبرداری میکنند که باید مراقب این افراد بود با توجه به زمان واریز یارانه معیشتی دولت به دهکهای مختلف در کشور، جریان سایبری با ترفندهایی مانند ثبت نام یارانه، ویرایش اطلاعات یارانه بگیران و ثبت نام جاماندگان درصدد کلاهبرداری از کاربران بر میآیند.
رییس پلیس فتای البرز از کاربران خواست فریب پیامک جعلی در خصوص موارد مختلف یارانه معیشتی را نخورند و لینک های ارسالی را باز نکنند.
سرهنگ جلیلیان افزود: ارسال پیامکهای جعلی، ارائه لینکهای ثبت نام، هدایت به درگاههای بانکی جعلی و معرفی اپلیکیشنهای مختلف توسط مجرمان سایبری در این شرایط دور از ذهن نخواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: مجرمان با راه اندازی سایت جعلی و ارسال پیامک اقدام به فریب و هدایت کاربران به درگاههای پرداخت جعلی بانکها میپردازند که مردم باید برای پیشگیری از هرگونه جرم هوشیار باشند.
رئیس پلیس فتای البرز اضافه کرد: مجرمان پس از هدایت متقاضیان به درگاههای جعلی (فیشینگ)، اطلاعات کارت بانکی آنها را کسب کرده و سپس اقدام به کلاهبرداری میکنند.
وی تاکید کرد: پیامکهای سازمانی و رسمی از سرشمارههای معتبر ارسال میشوند و کاربران به هیچ عنوان به لینکهایی که از طریق سرشمارههای ناشناس و شخصی ارسال شده مراجعه نکنند.
جلیلیان گفت: کاربرانی که به هر دلیل ابهام یا اعتراضی نسبت به یارانه اختصاص یافته دارند میتوانند به سامانه hemayat.mcls.gov.ir مراجعه و ثبت اعتراض کنند.
رئیس پلیس فتای البرز تاکید کرد: کاربران در صورت اطلاع از اینگونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا اعلام کنند./ ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید