کد مطلب: 35280

سهام عدالت | سهام عدالت متوفیان

خبر مهم دولت برای وراث سهام عدالتی | انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث رایگان شد | واریز 2/000/000سود سهام عدالت برای وراث

مژگان صفری‌ مقدم اظهار کرد: یکی از وراث سهام عدالت پس از سجامی شدن می‌توامند با مراجعه به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه «ddn.csdiran.ir» و مراجعه به بخش امور سهام عدالت متوفی و وارد کردن کد ملی و تاریخ تولد فرد فوت شده، نسبت به استعلام وضعیت سهام عدالت و پرتفوی سهام متوفی اقدام کند.

خبر مهم دولت برای وراث سهام عدالتی | انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث رایگان شد | واریز 2/000/000سود سهام عدالت برای وراث

سهام عدالت | مدیر پشتیبانی و راهبری عملیات سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث از طریق شعب کارگزاری و بانک‌های منتخب همچنان رایگان است.

به نقل از ایرنا، مژگان صفری‌ مقدم اظهار کرد: یکی از وراث سهام عدالت پس از سجامی شدن می‌توامند با مراجعه به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه «ddn.csdiran.ir» و مراجعه به بخش امور سهام عدالت متوفی و وارد کردن کد ملی و تاریخ تولد فرد فوت شده، نسبت به استعلام وضعیت سهام عدالت و پرتفوی سهام متوفی اقدام کند.

وی با بیان اینکه همه فرآیند فوق و تقسیم دارایی متوفی همچنان به صورت رایگان انجام می‌شود، افزود: در ادامه یکی از وراث پس از استعلام وضعیت سهام عدالت می‌تواند به یکی از شعب کارگزاری های منتخب و یا بانک‌های «ملی، تجارت، ملت و پارسیان» مراجعه و مدارک لازم را که در آدرس «www.csdiran.ir/pages?page=miras» درج شده، ارائه کند.

صفری‌ مقدم تصریح کرد: همه ورثه متوفی سهام عدالت پس از تقسیم دارایی متوفی می‌بایست نسبت به سجامی شدن اقدام کنند تا واریز سود سهام عدالت، به حساب آن‌ها از طریق شماره شبایی که در سامانه سجام اعلام کرده‌اند، صورت گیرد. در عین حال ورثه پس از سجامی شدن می‌توانند با مراجعه به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه علاوه بر مشاهده پرتفوی سهام عدالت خود، از ارزش روز آن نیز مطلع شوند.

سهام عدالت

انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث رایگان است

مدیر پشتیبانی و راهبری عملیات سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث از طریق شعب کارگزاری و بانک‌های منتخب همچنان رایگان است.

به گزارش ایلنا، مژگان صفری‌مقدم اظهار کرد: یکی از وراث سهام عدالت پس از سجامی شدن می‌تواند با مراجعه به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه «ddn.csdiran.ir» و مراجعه به بخش امور سهام عدالت متوفی و وارد کردن کد ملی و تاریخ تولد فرد فوت شده، نسبت به استعلام وضعیت سهام عدالت و پرتفوی سهام متوفی اقدام کند.

وی با بیان اینکه همه فرآیند فوق و تقسیم دارایی متوفی همچنان به صورت رایگان انجام می‌شود، افزود: در ادامه یکی از وراث پس از استعلام وضعیت سهام عدالت می‌تواند به یکی از شعب کارگزاری‌های منتخب و یا بانک‌های «ملی، تجارت، ملت و پارسیان» مراجعه و مدارک لازم را که در آدرس «www.csdiran.ir/pages?page=miras» درج شده، ارائه کند.

مدیر پشتیبانی و راهبری عملیات سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه تصریح کرد: همه ورثه متوفی سهام عدالت پس از تقسیم دارایی متوفی می‌بایست نسبت به سجامی شدن اقدام کنند تا واریز سود سهام عدالت، به حساب آن‌ها از طریق شماره شبایی که در سامانه سجام اعلام کرده‌اند، صورت گیرد.

بر اساس اعلام سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، وی گفت: در عین حال ورثه پس از سجامی شدن می‌توانند با مراجعه به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه علاوه بر مشاهده پرتفوی سهام عدالت خود، از ارزش روز آن نیز مطلع شوند.

ثبت نام سهام عدالت جاماندگان

با وجود آنکه اکنون، بیش از ۴۹ میلیون نفر از ایرانیان، دارای سهام عدالت می باشند، اما، بسیاری از اقشار کم درآمد، کارگران روز مزد، کودکان و یا مشاغل آزاد، در این گروه جای نگرفته اند. به طور کلی، می توان گفت که حدود ۳۴ میلیون نفر، از ثبت نام و دریافت سهام عدالت جا مانده اند.

افرادی که قصد مشاهده صوتحساب سهام عدالت را دارند، می توانند، از طریق سایت panel.sahamedalat.ir، به صورت اینترتی، اقدام نمایند.

در واقع، ثبت نام سهام عدالت، در زمان دولت های گذشته، بر اساس محل خدمت و جایگاه شغلی افراد، انجام گرفت و از آنجا که منبع آماری دقیقی وجود نداشت، ثبت نام سهام عدالت، از مستخدمین دستگاه های اجرایی دولتی آغاز گردید و برخی از اقشار کم درآمد و بی بضاعت جامعه از دریافت این سهام جا مانده اند.

بنابراین، برای جبران کوتاهی مجلس و دولت در این خصوص، طرحی به نام ساماندهی سهام عدالت که بر اساس آن، دولت قصد ارائه مجدد سهام عدالت به سه گروه بزرگ از افراد جامانده سهام عدالت را دارد، در مجلس یازدهم مطرح و تصویب شده است. اما، در حال حاضر، زمان مشخصی، جهت ثبت نام جدید سهام عدالت ۱۴۰۳، از سوی دولت، اعلام نشده است.

افرادی که قصد گرفتن استعلام سهام عدالت را دارند، می توانند، از طریق ورود به سایت samanese.ir، با استفاده از کد ملی خود، به صورت غیر حضوری، اقدام نمایند.

زمان ثبت نام سهام عدالت ۱۴۰۳

همانطور که در بخش قبل، بیان شد، در مجلس، طرحی با عنوان ساماندهی سهام عدالت به تصویب رسیده است. در نتیجه این طرح، دولت قصد دارد تا به سه گروه بزرگ از جاماندگان سهام عدالت، مجددا امکان ثبت نام و دریافت این سهام را دهد که در نتیجه آن، تمامی افرادی که در دوره قبلی ثبت نام سهام عدالت، با این وجود که واجد شرایط دریافت بوده اند اما، موفق به ثبت نام نشده اند، در این مرحله، قادر به انجام این کار خواهند بود.

با این وجود، تاکنون، هیچ امکانی، جهت ثبت نام جاماندگان سهام عدالت فراهم نشده؛ اما، با تصویب طرح جدید دولت و با توجه به اعلام دولت، امکان ثبت نام جدید سهام عدالت، شامل حال سه گروه اصلی جاماندگان خواهد بود که در ادامه، در رابطه با این مشمولان، توضیحات لازم آورده شده است.

افرادی که اقدام به تکمیل فرم ثبت نام سهام عدالت، در دوره گذشته کرده اند اما، به دلایل مختلفی، مانند وجود مشکل در سامانه ها و غیره، موفق به دریافت این سهام نشده اند و ثبت نام آن ها ناقص مانده است.

افرادی که تحت پوشش سازمان های حمایتی، مانند کمیته امداد، بهزیستی و غیره، بوده اند، ولی شناسایی نشده اند و یا اینکه بعدا، به عضویت این سازمان درآمده اند و یا پس از ثبت نام سهام عدالت، در خانواده مورد نظر متولد شده اند که در نتیجه، موفق به ثبت نام مرحله اول سهام عدالت نشده اند.

افرادی که جزو دهک های درآمدی اول تا ششم بوده اما، در آن زمان، به هر دلیل، موفق به تکمیل فرم ثبت نام و شناسایی برای دریافت سهام عدالت نشده اند.

لازم به ذکر است که از آنجایی که طرح ساماندهی سهام عدالت، در حال حاضر، در دست بررسی است و مجلس، در حال تعیین جزئیات آن می باشد، اطلاعات دقیقی در رابطه با منابع مورد نظر، برای تامین این سهام و همچنین، زمان ثبت نام سهام عدالت، در دست نمی باشد.

افرادی که قصد ثبت نام در دوره جدید سهام عدالت را دارند، می بایست در رابطه با مهلت، برای نام نویسی سهام عدالت، آگاهی لازم را داشته باشند.

ورود سریع به sahamedalat.ir

سازمان بورس اوراق بهادار، با در نظر گرفتن شرایط ثبت نام سهام عدالت، در سال ۱۴۰۳، جهت تسهیل در انجام فرآیند نام نویسی سهام عدالت، برای افراد متقاضی این دوره از ثبت نام سهام عدالت، روش غیر حضوری یا همان الکترونیکی را در نظر گرفته است.

ارزش سهام عدالت امروز

حال، با توجه به اینکه تا کنون، برای نام نویسی این سهام، از سوی سازمان بورس اوراق بهادار، آدرس سایت ثبت نام سهام عدالت، اعلام نشده است، پیش بینی می شود، نام نویسی دوره جدید سهام عدالت، با گوشی و کد ملی، از طریق سامانه سهام عدالت به نشانی اینترنتی samanese.ir، انجام شود.

افرادی که قصد مشاهده دارایی سهام عدالت خود را دارند، می توانند، از طریق ورود به سامانه سهام عدالت، به نشانی اینترنتی samanese.ir، با استفاده از کد ملی خود، به صورت اینترنتی، اقدام نمایند.

فرم ثبت نام سهام عدالت ۱۴۰۳

از آن جایی که در حال حاضر، روشی برای ثبت نام سهام عدالت ۱۴۰۳، معرفی نشده است، بسیاری از متقاضیان به دنبال این هستند که بدانند، افراد متقاضی دریافت سهام عدالت، به کجا مراجعه کنند تا فرم ثبت نام سهام عدالت ۱۴۰۳ را تکمیل نموده و در این طرح دولتی، شرکت نمایند.

اما، همان طور که توضیح داده شد، هنوز تدابیر نام نویسی سهام عدالت، برای کسانی که ثبت نام نکرده اند، اتخاذ نشده است و به احتمال زیاد، نیازی به مراجعه حضوری جهت نام نویسی جدید با گوشی و کد ملی برای این سهام، نمی باشد و فرم ثبت نام سهام عدالت، به صورت اینترنتی تکمیل خواهد شد.

افرادی که قصد دارند شماره شبا خود را برای سهام عدالت ثبت نمایند، می توانند، از طریق ورود به سایت samanese.ir، به صورت غیر حضوری، اقدام نمایند.

نحوه ثبت نام سهام عدالت ۱۴۰۳

با در نظر گرفتن اینکه هنوز هیچ امکانی برای ثبت نام مجدد سهام عدالت ۱۴۰۳ فراهم نشده است، نمی توان پیش بینی دقیقی، از چگونگی و نحوه ثبت نام سهام عدالت ارائه کرد. اما از آنجا که برای استعلام این سهام عدالت و آزاد سازی سهام عدالت، سامانه سهام عدالت راه اندازی شده است، احتمالا ثبت نام جدید سهام عدالت نیز از طریق همین سامانه صورت خواهد گرفت.

به طور کلی، با توجه به اینکه امروزه اکثر فعالیت ها، به صورت اینترنتی و با استفاده از سامانه های مختلف انجام می گیرد، پیش بینی می شود که ثبت نام جدید سهام عدالت نیز برای جاماندگان، به صورت اینترنتی و از طریق پلتفر های مجازی، انجام خواهد شد.

همچنین، لازم به ذکر است متقاضیان دریافت این سهام، می بایست پیش از آغاز دوره جدید ثبت نام سهام عدالت در سال ۱۴۰۳، از طریق سامانه جامع اطلاعات مشتریان یا همان سجام، به صورت غیر حضوری، کد بورسی خود را از شرکت سپرده گذاری مرکزی بورس اوراق بهادار، دریافت نمایند.

ثبت نام سهام عدالت با کد ملی ۱۴۰۳

از آنجایی که طرح اعطای مجدد سهام عدالت، با استفاده از کد ملی، برای افراد بازمانده به تازگی توسط مجلس به تصویب رسیده است، لذا در حال حاضر، اطلاعات دقیقی در رابطه با جزئیات این مصوبه وجود ندارد. اما با توجه به روند اجرای ثبت نام دوره اول سهام عدالت، پیش بینی می شود که طریقه نام نویسی و دریافت این سهام، در دوره جدید نیز با استفاده از کد ملی و گوشی، مشابه با روند دوره گذشته صورت می پذیرد.

همچنین، با توجه به گزارش هایی که اخیرا اعلام شده است، به طور کلی، نام نویسی جدید سهام عدالت، برای ۳ گروه مشخص از افراد واجد شرایط دریافت این سهم، انجام خواهد گرفت که به ترتیب، در ادامه، در رابطه با افراد واجد شرایط دریافت سهام عدالت، با کد ملی، توضیحات لازم آورده شده است.

افرادی که در دوره اول ثبت نام سهام عدالت، علی رغم اقدام به طی کردن فرآیند ثبت نام، به دلایل مختلفی همچون، نبود زیر ساخت های مناسب برای سیستم های نام نویسی و غیره، موفق به ثبت نام و دریافت سهام عدالت نشده اند.

تمامی کسانی که عضو سازمان های حمایتی، مانند بهزیستی، کمیته امداد و غیره بوده اند اما به دلایل مختلفی، شناسایی نشده و یا بعد از پایان مهلت ثبت نام سهام عدالت، عضو این سازمان ها شده اند.

فرزندان متولدین ۱۴۰۳ خانوده ها که در زمان انجام ثبت نام دوره اول سهام عدالت، در خانواده وجود نداشته اند.

تمامی افرادی که جزو دهک های پایین ( یک تا شش ) بوده و در زمان ثبت نام اولیه سهام عدالت، به هر دلیلی موفق به انجام این کار نشده اند.

بر طبق مصوبه جدید مجلس، تمامی افرادی که جزو یکی از گروه های بالا باشند، برای شرکت در دوره جدید ثبت نام سهام عدالت، با استفاده از کد ملی و به صورت اینترنتی، مجاز می باشند.

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

تبلیغات متنی

;