مستمری بگیران | مستمری بگیران بهزیستی | مستمری بگیران کمیته امداد
خبر خوش امروز برای مستمری بگیران | مددجویان کمیته امداد و بهزیستی بخوانند
سید محمد حسینی در نشست خبری اظهار کرد: یکی از برنامههای اصلی دولت سیزدهم تامین چهار میلیون مسکن برای شهروندان و روستاییان بود که بعد از ابلاغ قانون جهش تولید مسکن و طرح نهضت ملی از ابتدای مهر ماه ۱۴۰۰، برنامهریزی لازم در کشور انجام شد و پس از گذشت سه سال و با وجود محدودیتها در کمبود منابع اعتباری و تامین زمین اقدامات خوبی در حوزه مسکن انجام شده است.
مستمری بگیران | وی با بیان اینکه شهید رئیسی توجه ویژهای به مناطق محروم و کمبرخوردار بینظیر داشت، افزود: در سه سال گذشته بیش از ۹۰ درصد تعهدات راه و شهرسازی گلستان در بخش مسکن اجرایی شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی گلستان ادامه داد: تعهد ما ساخت حدود ۷۹ هزار واحد مسکونی در مدت سه سال بود که تاکنون برای بیش از ۶۳ هزار واحد مسکونی پروانه صادر شده و ساخت بخشی از واحدها شروع شده، ساخت تعدادی از واحدها به اتمام رسیده و بخشی در مراحل پایانی قرار دارد.
حسینی با اشاره به اینکه در تامین زمین با وجود همه محدودیتها در استان گلستان مبنی بر استفاده نکردن از زمینهای مرغوب جهش بسیار خوبی ایجاد شده است، بیان کرد: براساس تبصره ۲ ماده ۹ قانون جهش تولید مسکن، مجاز به استفاده از زمینهای درجه یک و دو برای ساخت مسکن در طرح جوانی جمعیت، نهضت ملی و مسکن محرومان نیستیم با این وجود همکاران ما جهش سه برابری را در شناسایی و تملک زمین رقم زدند.
وی افزود: پس از پیگیری هیات دولت و وزارت راه و شهرسازی، به اقشار آسیبپذیر و کمدرآمد به ویژه مددجویان کمیته امداد و بهزیستی چهار میلیارد ریالی ارزانقیمت در بازپرداخت بلندمدت پرداخت خواهد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان گلستان یادآور شد: در این راستا در حال هماهنگی با کمیته امداد و بهزیستی هستیم تا جامعه هدف را شناسایی کنیم، در کنار این اقدام، تامین زمین نیز دنبال میشود و تاکنون برای هزار و ۵۰۰ واحد در شهرهای استان تامین زمین انجام است.
به گفته حسینی؛ اعطای تسهیلات چهار میلیارد ریالی ارزانقیمت ساخت مسکن شهری ویژه محرومان و اقشار آسیبپذیر برای نخستین بار در کشور و در دولت شهید رئیسی عملیاتی شده است.
وی در ادامه به تثبیت و کنترل قیمت اجاره بهای مسکن اشاره کرد و گفت: در شورای عالی مسکن مصوب شده که قیمت اجاره بهاء تا سقف ۲۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کند.
حسینی ابراز داشت: در حوزه راههای استان نیز اتفاقات خوبی رقم خورده و اعتبارات بهسازی راههای اصلی استان در دولت شهید رئیسی افزایش سه برابری داشت.
وی با بیان اینکه سفر اول و دوم شهید رئیسی به گلستان بسیاری از عقبماندگیها را برطرف کرد، افزود: در دو سفر شهید رئیسی اعتبارات خوبی به استان اختصاص یافت، در جهش ملی مسکن نیز آن چیزی که تعهد دولت است را اجرایی خواهیم کرد و پای تعهد دولت خواهیم بود.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: سال گذشته نزدیک به سه میلیارد ریال کمک هزینه بهبود تغذیه و کمک هزینه درمان و توانبخشی به ۵۵ خانواده دارای بیماران متابولیک پرداخت شد.
روح اله خدابنده لو افزود: تمامی مبتلایان به بیماری متابولیکی فنیل کتونوری بدون اینکه دارای معلولیت باشند و فارغ از اینکه در چه دهک درآمدی قرار دارند، تحت حمایت بهزیستی خواهند بود و از خدمات این سازمان بهرهمند میشوند.
واریزی حقوق بازنشستگان
«۱- اهتمام جدی و مستمر به اجرای اصل ۲۹ قانون اساسی در خصوص برخورداری از تامین اجتماعی از نظر بازنشستگی بیکاری پیری از کار افتادگی، بی سرپرستی، در راه ماندگی حوادث و سوانح نیاز به خدمات بهداشتی درمانی و مراقبتهای پزشکی به صورت بیمه و غیره، حقی است همگانی.
۲- اهتمام جدی و مستمر به اجرای سیاستهای کلی تامین اجتماعی ابلاغی مقام رهبری مبنی رفع چالشهای صندوقهای بازنشستگی، ایجاد رفاه عمومی، کاهش فقر و محرومیت با اولویت تاکید بر حمایت از بی سرپرستان از کار افتادگان، معلولان و سالمندان و …
۳- اهتمام جدی و مستمر به اجرای اصل ۲۱ قانون اساسی در خصوص حمایت از مادران به خصوص در دوران بارداری و حضانت فرزند و حمایت از کودکان بی سرپرست و همچنین ایجاد بیمه خاص بیوگان و زنان سالخورده و بی سرپرست.
۴- تنظیم و توزیع عادلانه بودجه عمومی کشور در قلمرو سه گانه نظام جامع تامین اجتماعی با اولویت حمایت از اقشار کم برخوردار به دور از هر گونه تبعیض ناروا قومی و منطقهای
۵- حکمرانی مطلوب در صندوقهای بازنشستگی با تاکید بر نظام شایسته سالاری
۶- بهرهگیری از طرفیت مشارکت شرکای اجتماعی به منظور رفع بحرانها و کاهش ناترازی صندوقهای بازنشستگی (با ایجاد نهاد تنظیم گر)
۷- اهتمام جدی دولت به حفظ قدرت خرید اقشار ضعیف جامعه از طریق متناسب سازی مزد شاغلین مستمری بازنشتگان و مقرری بیکاران
۸- ارتقاء پایگاه اطلاعاتی در حوزههای امدادی حمایتی و بیمهای به منظور توزیع عادلانه یارانهها متناسب با اطلاعات واقعی و تدوین سیاستهای هدایت تدریجی توزیع یارانه ها در نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی
۹- افزایش سهم کمک دولت در تامین هزینه های درمانی
۱۰- افزایش کمکهای دولت به صندوق های بازنشستگی و تقویت منابع صندوق بیمه بیکاری
۱۱- جلوگیری از افزایش بدهی دولت به صندوقهای بازنشستگی و پرداخت بدهیهای دولت به صندوقها و سازمانهای بازنشستگی
۱۲- تقویت منابع مالی سازمانها و نهادهای حمایتی از جمله سازمان بهزیستی، کمیته امداد امام (ره) و سایر سمنها و تشکلهای مردمی در بودجههای سنواتی
۱۳- تضمین خدمات بهداشتی روانی و توانبخشی رایگان برای خانوارهای واقع در چهار دهک پایین درآمدی
۱۴- پوشش کامل هزینههای ناباروری با هدف افزایش نرخ رشد جمعیت برای کلیه دهکهای درآمدی از محل جابجایی و تخصیص کارآمد منابع یارانه ها و جلب و جذب کمکهای موسسات خیریه
۱۵- ایجاد نظام ملی بیمه بیکاری با اولویت دانشجویان و فارغ التحصیلان متاهل به منظور کاهش سن ازدواج جوانان
۱۶- تقویت سطح خدمات بیمههای درمانی و بازنشستگی و همچنین خدمات حمایتی، توانبخشی و امدادی
۱۷- تنظیم و جهت دهی کمکهای حمایتی دولت به منظور ایجاد اشتغال
۱۸- استعدادیابی، آموزش و توانمندسازی بهمنظور اشتغال زایی و کاهش آسیبهای اجتماعی
۱۹- پیاده سازی نظام چند لایههای تامین اجتماعی در لایههای امدادی، حمایتی و بیمهای»
محمد حسین ذوالفقاری مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان به میزبانی سالن جلسات اداره کل کمیته امداد استان سمنان ضمن بیان اینکه طرح زنان سرپرست خانوار غیر تحت حمایت این نهاد آغاز شد، ابراز داشت: اولویت طرح با زنان سرپرست خانوار زیر پنجاه سال است.
وی افزود: هدف از اجرای این طرح توانمند سازی و خودکفایی بانوان برای رونق اقتصادی و اداره هر چه بهتر زندگی این بخش از جامعه است.
مدیر کل کمیته امداد استان سمنان بابیان اینکه ۲۰ نفر در این طرح تحت حمایت قرار گرفتند، ابراز داشت: نحوه انتخاب این افراد از طرف معرفی مراکز نیکوکاری تحت پوشش بوده است.
ذوالفقاری درباره نحوه اجرای طرح، تصریح کرد: به این افراد چرخ خیاطی، دار قالی، دستگاه میوه خشک کنی، آبمیوه گیری صنعتی و غیره داده شد تا بتوانند مشاغل خانگی را راه اندازی کنند.
وی افزود: ارزش این وسایل هر کدام ۳۸۰ میلیون ریال بوده است که حضور خیران و نیکوکاران میتواند باعث رونق اقتصادی تعداد بیشتری از افراد زنان سرپرست خانوار شود.
مدیرکل کمیته امداد استان گلستان گفت: طی سال گذشته بیش از ۶۹ هزارمددجوی تحت حمایت این نهاد مورد خطرسنجی قلبی عروقی و غربالگری سرطان کولورکتال و پستان قرارگرفتند.
عیسی بابایی در جمع خبرنگاران از تحقق اجرای تفاهمنامه همکاری مشترک این نهاد با معاونت بهداشتی و درمان دانشگاه علوم پزشکی استان در راستای انجام خدمات خطرسنجی قلبی عروقی و سرطان برای مددجویان خبر داد و گفت: تا پایان سال گذشته ۶۹ هزار و ۶۰۷ نفر مددجوی گلستانی از خدمات خطرسنجی قلبی عروقی و غربالگری سرطان روده بزرگ (کولورکتال) و پستان بهرهمند شدند.
وی با بیان اینکه خدمات بهداشتی یکی از سرفصلهای کاری این نهاد است، گفت: برخورداری از زندگی سالم، مولد و هدفمند حقی همگانی است که مسؤولیت تحقق آن بر عهده همه نهادها و افراد جامعه بوده و لازمه توسعه پایدار است و انجام تشخیص به موقع، گامی مهم در کنترل و پیشگیری عوارض ناشی از این مشکلات است.
مدیرکل کمیته امداد استان گلستان با اشاره به اجرای این طرح در قالب تفاهم نامه مشترک کمیته امداد با معاونت بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: این طرح از ابتدای مهرماه سال گذشته تا پایان اسفند ماه برای مددجویان این نهاد و با اولویت مناطق روستایی اجرا شد.
بابایی اظهار کرد: این تفاهم نامه در ۱۱ بند ارائه شد که از جمله میتوان به برگزاری جلسه توجیهی برای کلیه مجریان در شهرستان قبل از اجرای طرح، برنامهریزی و هماهنگی با آزمایشگاه شهرستان به منظور ارجاع مددجویان و انجام نمونه گیری آزمایش قند و کلسترول، توزیع کیت فیت در مراکز و خانههای بهداشت، هماهنگی با مراکز درمانی سطح دو جهت درمان، عقد قرار داد با دارو خانهها در راستای برنامه غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان کولون، اشاره کرد.
مدیرکل کمیته امداد استان گلستان با بیان اینکه افزایش آگاهی و تلاش برای تأمین سلامت مددجویان تحت حمایت از اهداف اجرای این طرح است، گفت: برای اجرای این طرح هیچ هزینهای توسط مددجویان پرداخت نمیشود و تمامی هزینهها از سرفصل حوزه بهداشت و درمان این نهاد پرداخت میشود.
بابایی اظهار کرد: خطرسنجی قلبی عروقی برای مددجویان بالای ۳۰ سال سطح استان، غربالگری سرطان کولورکتال برای مددجویان ۵۰ تا ۶۹ سال در چهار شهرستان گرگان، گنبد، بندرترکمن و کردکوی و همچنین غربالگری سرطان پستان برای مددجویان زن ۳۰ تا ۶۹ سال در دو شهرستان گرگان، گنبد، از دیگر اهداف این تفاهم بوده است که به فضل الهی محقق گردید.
مدیر کل کمیته امداد گلستان نظارت بر اجرای درست طرح و همچنین جمع بندی و ارسال گزارشهای آماری حاصل از خطرسنجی قلبی عروقی و ارزیابی سرطانها به صورت ماهانه از سوی معاونت بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی را مهم و اساسی دانست و افزود: ارجاع مددجویان نیازمند به خدمات تخصصی سرطانها اعم از ویزیت متخصص، کولونوسکوپی، ماموگرافی و سونوگرافی یکی از اهداف اصلی این طرح بوده است.
گفتنی است در پایان این طرح تعداد ۷۰۰ دستگاه فشار سنج و گلوکومتر به ارزش ۱ میلیارد و ۱۵ میلیون تومان توسط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی به مددجویانی که در طرح خطر سنجی قلبی و عروقی تشخیص داده شده بودند، اهدا شد./ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید