سایپا| فروش فوری سایپا| پیش فروش سایپا
پیش فروش سایپا در ماه مهر آغاز شد
پیش فروش سایپا در ماه مهر آغاز شد
این خودروها ویژه فرهنگیان شاغل که عضو صندوق ذخیره فرهنگیان هستند می باشد، فرآیند ثبت نام متقاضیان از روز یکشنبه 19 شهریور ماه آغاز و به مدت ۷ روز ادامه دارد.
وظمتقاضیان برای شرکت در این طرح باید دو شرط سابقه حداقل ۲۰ سال و عضویت در صندوق ذخیره حداقل ۱۵ سال را داشته باشند. از آنجایی که سهمیه محدود است، خودروها به شکل قرعه کشی میان واجدین شرایط ارائه خواهد شد.
در ابتدا قرار بود این خودرو به عنوان یک خودروی باربر ارزان به فروش برسد اما با شرایط ناپایدار اقتصادی کشور، این خودرو به ظاهر ارزان قیمت هم اکنون با قیمت قابل توجهی در بازار موجود است که بسیاری از نیازمندان توان خرید آن را ندارند..
اما معرفی این خودرو در دو نسخه دیگر با دوگانه سوز و گازوئیل گام مثبتی بود که گروه خودروسازی سایپا پس از سال ها برای گسترش سبد محصولات جونیور خود برداشت.
مهمترین تفاوت زامیاد Z24 با سایپا ۲۴، در حذف پیشرانه ژاپنیاش است چراکه نیسان خط تولید این خودرو را در همان سالهای ابتدایی دهه ۶۰ شمسی متوقف کرده بود و تامین قطعات این خودرو دیگر برایش بهصرفه نمیشد.
تولید نیسان آبی از اواخر دهه ۷۰ شمسی تابه امروز همچنان در زامیاد باقی مانده و در دو دهه اخیر، بهبودهای بسیار اندکی روی آن اعمال شده است.
بهبودهایی مانند: تغییر چهره مختصر این خودرو (Z24NB) در اواخر دهه ۸۰ شمسی، اضافهشدن ترمز ABS و EBD، اضافهشدن پیشرانه ۲. ۸ لیتری برای مدل دیزلی، اضافهشدن پیشرانه ۲. ۴ لیتری برای مدل دوگانهسوز، تغییر میلفرمان، نصب محدودکننده سرعت و نصب تاخوگراف.
در نقد و بررسی نیسان وانت مشخصات فنی اهمیت ویژهای دارد. وانت زامیاد در سه مدل بنزینی، دوگانهسوز و دیزلی عرضه میشود که از نظر مشخصات فنی تفاوتهایی با هم دارند. به عنوان مثال در هر دو مدل از اکسل مستقل جناغی دوبل برای بخش جلویی استفاده شده اما در مدل بنزینی اکسل عقب از نوع صلب با فنر تخت و در مدل دیزلی از نوع صلب با چرخدنده هیپوییدی است.
زیر کاپوت نیسان آبی، پیشرانهای ۴ سیلندر و ۸ سوپاپ قرار گرفته که ۲۴۰۰ سیسی حجم دارد و در طول تمام این سالها دستخوش هیچ تغییری نشده. در مدل بنزینی این پیشرانه میتواند ۱۰۰ اسب بخار توان در دور موتور ۴۸۰۰ و گشتاور ۱۹۰ نیوتنمتر در دور موتور ۲۴۰۰ تولید کند.
در مدل گازسوز همین پیشرانه به صورت انژکتوری به کار رفته و توان تولیدی ۹۰ اسب بخار و گشتاور ۱۸۰ نیوتنمتر دارد. به جز در پیشرانه، تفاوت چندانی بین مدل بنزینی و مدل دوگانهسوز دیده نمیشود. پیشرانه مدل دیزلی زامیاد ۲۸۰۰ سیسی حجم دارد و میتواند ۹۳ اسب بخار قدرت و ۲۲۵ نیوتنمتر گشتاور تولید کند.
گیربکس وانت زامیاد بنزینی شامل ۴ دندهی اصلی و یکی دنده کمکی است. در مدل دیزلی همان گیربکس قبلی کمی تقویت شده و ۵+۱ دنده دیده میشود. در مدل بنزینی از کلاچ تکصفحه خشک استفاده شده در حالی که وانت زامیاد دیزلی از کلاچ فشاری تکصفحه خشک با تنظیم هیدرولیکی بهره میبرد.
دیدگاه تان را بنویسید