مسکن|قیمت مسکن|قیمت مسکن امروز
فوری: وام مسکن ۶۰۰ میلیونی برای مستاجران در روز سهشنبه | خبر ویژه برای افراد بی خانه در ۲۸ شهریور
سقف تسهیلات ساخت مسکن به سازندگانی که از روشها و فناوریهای نوین استفاده میکنند در کلانشهرها، مراکز استانها و سایر شهرها به ترتیب ۷۵۰، ۶۵۰ و ۶۰۰ میلیون تومان تعیین شده که به مرور و با پیشرفت فیزیکی پروژهها پرداخت میشود. سال گذشته سقف این تسهیلات ۶۰۰ میلیون تومان بود.
به گزارش ایسنا، سقف تسهیلات ساخت مسکن به سازندگانی که از روشها و فناوریهای نوین استفاده میکنند در کلانشهرها، مراکز استانها و سایر شهرها به ترتیب ۷۵۰، ۶۵۰ و ۶۰۰ میلیون تومان تعیین شده که به مرور و با پیشرفت فیزیکی پروژهها پرداخت میشود. سال گذشته سقف این تسهیلات ۶۰۰ میلیون تومان بود.
بازپرداخت تسهیلات در سال جاری برای تعاونیسازها حداکثر ۱۰ سال و برای سایر سازندگان حداکثر ۸ سال با سود نرخ مصوب شورای پول و اعتبار است.
بنا به گفته عباس حسینی ـ مدیرعامل بانک مسکن - از ابتدای سال جاری تا پایان مردادماه ۵۵ درصد تسهیلات مشارکت مدنی در چارچوب ضوابط به پروژههایی که از فناوریهای نوین استفاده کردند پرداخت شد.
پرداخت تسهیلات ساخت با فناوری نوین در قالب طرح نهضت ملی مسکن با نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار به میزان ۱۸ درصد خواهد بود. پیش از این نرخ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن ۲۳ درصد بود که از ۱۳ تیر امسال به ۱۸ درصد کاهش پیدا کرد.
کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی از ۲۳ به ۱۸ درصد
وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: تشکیل جلسات منظم شورای عالی مسکن و حضور رئیسجمهور و سایر دستگاهها و وزارتخانههای مرتبط امکانی را فراهم کرده است تا تولید مسکن در همراهی با سایر ارکان دولت تقویت شود.
وی رایزنی برای کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی مسکن از ۲۳ به ۱۸ درصد را بخش دیگری از این تلاشها عنوان کرد و گفت: افزایش میزان تسهیلات ودیعه مسکن، رشد ۳۵ درصدی تسهیلات صنعتیسازی بخشی از تلاشهای مجموعه دولت برای رونق بخشی به تولید مسکن بوده است.
بذرپاش با اشاره به اینکه هم اکنون الحاق زمین در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت بر عهده شورای مسکن استان است؛ از برنامهریزی برای دادن اختیارات به استانها برای الحاق زمین به محدوده شهرها برای شهرهای زیر ۲۰۰ هزار نفر جمعیت خبر داد.
استفاده از تجربه مسکن مهر در نهضت ملی مسکن
وزیر راه و شهرسازی بر اهمیت مکانیابی مناسب برای احداث مسکن تاکید کرد و افزود: همانگونه که تولید مسکن حائز اهمیت است اینکه کجا و با چه کیفیت بسازیم نیز برای ما در اجرای طرح نهضت ملی مسکن نیز دارای اهمیت بوده، بنابراین تلاش خواهیم کرد تا از تجربیات مسکن مهر در تولید مسکن بهره لازم را ببریم.
وزیر راه و شهرسازی گفت: مسکن از سختترین و پیچیدهترین موضوعات کشور است که در آن مشارکت مردم دارای اهمیت است. هم اکنون تأمین آورده توسط متقاضیان مسکن یکی از مشکلات پیشروست که تلاش خواهیم کرد تا مشارکت مردم را در این خصوص تقویت کنیم.
بذرپاش تعدد مراکز تصمیم گیری در تولید مسکن را بخش دیگری از مشکلات عنوان کرد و از انبوه سازان خواست تا بخشی از بار تولید مسکن را برعهده بگیرند و در این میان نفع مردم را در نظر داشته باشند.
تشکیل کارگروه تولید مسکن با انبوه سازان
وی توضیح داد: هم اینک بیش از یک میلیون و ۵۵۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی در حال ساخت است که در مراحل مختلف قرار دارند؛ بنابراین در کنار برنامهریزی و سیاستگذاری، کار ساخت و نظارت بر ساخت و ساز نیز دنبال شده و دولت در این بخش تمامی اهتمام خویش را به کار بسته است.
در حال حاضر سقف تسهیلات عادی طرح نهضت ملی مسکن ۵۵۰ میلیون تومان با مدت بازپرداخت ۲۰ ساله و نرخ سود ۱۸ درصد است. برای دهکهای ۱ و ۲ مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان و برای دهکهای ۳ و ۴ مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان پرداخت میشود. هر دوی این وامها با نرخ سود ۲ درصد و مدت بازپرداخت ۱۵ ساله است.
سقف تسهیلات ساخت طرح نهضت ملی مسکن برای کلانشهرها ۷۵۰ میلیون تومان است و به سازندگانی که از فناوریهای نوین استفاده میکنند پرداخت میشود.
بنا به گفته عباس حسینی ـ مدیرعامل بانک مسکن - از ابتدای سال جاری تا پایان مردادماه ۵۵ درصد تسهیلات مشارکت مدنی در چارچوب ضوابط به پروژههایی که از فناوریهای نوین استفاده کردند پرداخت شد.
پرداخت تسهیلات ساخت با فناوری نوین در قالب طرح نهضت ملی مسکن با نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار به میزان ۱۸ درصد خواهد بود. پیش از این نرخ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن ۲۳ درصد بود که از ۱۳ تیر امسال به ۱۸ درصد کاهش پیدا کرد.
در حال حاضر سقف تسهیلات عادی طرح نهضت ملی مسکن ۵۵۰ میلیون تومان با مدت بازپرداخت ۲۰ ساله و نرخ سود ۱۸ درصد است. برای دهکهای ۱ و ۲ مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان و برای دهکهای ۳ و ۴ مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان پرداخت میشود. هر دوی این وامها با نرخ سود ۲ درصد و مدت بازپرداخت ۱۵ ساله است./ایسناپط2
دیدگاه تان را بنویسید