کد مطلب: 28750

وام| وام جدید| وام فوری

وام قرض الحسنه ۹ میلیونی برای وام بگیران در ۱۵ شهریور | پرداخت وام جدید با سود کم و پرداخت آسان

بانک شهر به منظور رفع نیازهای ضروری اشخاص حقیقی، وام 150 میلیون تومانی قرض‌الحسنه به مشتریان خود اعطا می‌کند.

وام قرض الحسنه ۹ میلیونی برای وام بگیران در ۱۵ شهریور | پرداخت وام جدید با سود کم و پرداخت آسان

وام قرض الحسنه یکی از کمک هزینه هایی است که بانک ها با سود بسیار کم با شرایط خاص به مشمولان واجد شرایط اعطا می کنند. وام قرض الحسنه بسیار پرطرفدار است چون همانطور که از نام آن پیداست وام قرض الحسنه وامی با نرخ سود کمتری نسبت به دیگر وام هاست. معمولا نرخ کارمزد وام قرض الحسنه بین صفر تا 4 درصد می باشد. در ادامه اخبار جدید از  وام قرض الحسنه  را بخوانید.

بانک شهر به منظور رفع نیازهای ضروری اشخاص حقیقی، وام 150 میلیون تومانی قرض‌الحسنه به مشتریان خود اعطا می‌کند.

حداقل میزان سپرده برای افتتاح حساب قرض‌الحسنه و دریافت وام 1 میلیون تومان است. سقف وام اعطایی 150 میلیون تومان بوده و حداکثر مهلت بازپرداخت اقساط 5 سال تعیین شده است. این نوع وام تنها مشمول 4 درصد کارمزد شده و بهره‌ای به آن تعلق نمی‌گیرد. افراد می‌توانند برای رفع نیازهای ضروری، تهیه جهیزیه و هزینه ازدواج، تأمین مخارج درمان، خرید و تعمیر مسکن و فراهم کردن هزینه‌های تحصیلی برای دریافت این تسهیلات بانک شهر درخواست دهند

بالغ بر ۴۳ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش تاکنون در قالب «شیلات کارت» در راستای تأمین نهاده‌های اولیه آبزی پروران از سوی بانک کشاورزی پرداخت شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، رجبعلی قربان‌زاده مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه سازمان شیلات ایران با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: در راستای طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها، طرح شیلات کارت برای تأمین سرمایه در گردش به منظور تأمین نهاده‌های اولیه همچون بچه ماهی و خوراک آبزیان برای متقاضیان به اجرا درآمده که سقف آن ۲۰۰ میلیون تومان و با بهره ۱۲ درصد است.

رجبعلی قربان‌زاده افزود: از مجموع تولیدکنندگان آبزی که برای دریافت تسهیلات شیلات کارت در سامانه سیتا ثبت‌نام کرده‌اند، تاکنون ۱۶۹۴ متقاضی با رقم ۲۲۱ میلیارد تومان به بانک کشاورزی معرفی شده‌اند که از این تعداد ۳۱۹ مورد از بانک کشاورزی، اعتباری بالغ بر ۴۳ میلیارد تومان دریافت کرده‌اند.

وی تأیید کرد: در حال حاضر در استان‌های مازندران حدود ۱۴ میلیارد تومان، خراسان رضوی سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، استان اصفهان دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و لرستان بیش از یک میلیارد به تولیدکنندگان آبزیان در قالب شیلات کارت، تسهیلات سرمایه در گردش پرداخت شده است.

قربان‌زاده در همین حال گفت: بر اساس دستورالعملی که سازمان شیلات ایران با همکاری وزارت جهاد کشاورزی تنظیم کرده است، قرار شده تولید کنندگان ماهیان سردآبی، گرم آبی، خاویاری، میگو و ماهیان دریایی بتوانند از تسهیلات سرمایه در گردش در قالب بازارگاه برای تأمین نهاده‌ها نیز استفاده کنند.

این مقام مسئول افزود: تاکنون بیش از ۶۷۴ متقاضی با رقم ۳۴۰ میلیارد تومان به بانک کشاورزی برای اخذ تسهیلات سرمایه در گردش در بخش آبزی پروری از محل سامانه بازارگاه معرفی شده‌اند و از این تعداد ۱۶۵ مورد منجر به عقد قرارداد شده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه سازمان شیلات ایران با اشاره به فقدان زیرساخت لازم در سامانه‌ای که بانک کشاورزی برای دریافت تسهیلات سرمایه در گردش از سامانه بازارگاه طراحی کرده، تصریح کرد: نرم‌افزاری که بانک کشاورزی برای ثبت نام متقاضیان و دریافت تسهیلات طراحی کرده، قابل استفاده برای بخش شیلات نیست و برای آن باید نرم‌افزار جدید طراحی شود.

وی همچنین گفت: با پیگیری از طریق بانک و وزارتخانه و با رفع مسأله نرم‌افزار، واحد‌های آبزی پروری نیز می‌توانند از منابع مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها از محل بازارگاه استفاده کنند.

در بخشنامه بانک مرکزی به بانک‌های مسکن، کشاورزی، صادرات، تجارت، توسعه تعاون و شرکت دولتی پست بانک آمده است: «درخصوص ابلاغ بندهای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و در راستای اجرای تبصره‌های ۱ و ۲ ذیل ماده ۶۹ قانون مذکور، با احتساب نرخ تورم سالانه، سهمیه آن بانک جهت اعطای تسهیلات موصوف مبلغ ۱۰۲ میلیارد تومان و مدت بازپرداخت حداکثر ۱۰ سال و مبتنی بر اعتبارسنجی متقاضیان با اخذ سفته از متقاضی و یا یک ضامن معتبر و در نظر گرفتن شرایط خانوار به شرح زیر تعیین و ارسال می‌شود. بدیهی است دستورالعمل مربوطه متعاقباً ارسال خواهد شد.

الف) خانوارهایی که بعد از سال ۱۳۹۹ به بعد صاحب دو فرزند شده یا می‌شوند، هر خانواده به مبلغ ۱۳۰ میلیون تومان

ب) خانوارهایی که بعد از سال ۱۳۹۹ به صاحب یک فرزند شده یا می‌شود، هر خانواده به مبلغ ۱۱۰ میلیون تومان.

ج) خانوارهای دونفره ( زوج و زوجه) به هر خانواده مبلغ ۷۰ میلیون تومان.

شرایط بانک کشاورزی برای پرداخت وام قرض الحسنه 200 میلیونی

مشتریانی که مایل به دریافت وام قرض الحسنه 200 میلیون تومانی بانک کشاورزی هستند، بهتر است از طرح «احسان» این مجموعه استفاده کنند. افراد به منظور درخواست این تسهیلات باید سپرده قرض الحسنه داشته باشند.

به نقل از رده، اشخاصی که مایل به دریافت وام طرح احسان هستند باید حداقل یک ماه از خواب سپرده قرض الحسنه آن‌ها گذشته باشد. ضمنا متقاضیان این تسهیلات باید حداقل 100 هزار تومان در حساب خود نگهداری کنند. این تسهیلات قرض الحسنه بوده و به آن سودی تعلق نمی‌گیرد. اما به این وام کارمزد تعلق می‌گیرد و میزان آن نیز چهار درصد است. افرادی که مایل به دریافت این تسهیلات هستند باید ضامن رسمی داشته باشند. حداکثر مدت زمان بازپرداخت این تسهیلات نیز 36 ماه اعلام شده است. لازم به ذکر است که افراد امکان واگذاری امتیاز این تسهیلات را به خانواده یا پرسنل خود دارند.

 

با توجه به مبلغ وام، نرخ سود و مدت زمان بازپرداخت آن، میزان هر قسط 5 میلیون و 904 هزار و 797 تومان اعلام شده است. کل سود تسهیلات، 12 میلیون و 576 هزار و 692 تومان و مجموع رقم وام و سود آن، 212 میلیون و 647 هزار و 692 تومان خواهد بود.

وام قرض الحسنه / هدف بانک کشاورزی چیست؟

وام قرض الحسنه

 

بانک کشاورزی به عنوان یک مجموعه تخصصی با هدف حمایت از بخش کشاورزی و زیرمجموعه‌های آن در بیست و یکم خردادماه سال 1312 شکل گرفت. این مجموعه تاکنون به منظور حمایت از بخش کشاورزی کشور انواع تسهیلات و خدمات را به کشاورزان واجد شرایط ارائه داده است.

هم اکنون این مجموعه با هزار و 817 شعبه و 50 شعبه خدمات ارزی و بین المللی به مشتریان خود انواع خدمات عمومی، اختصاصی، وام و تسهیلات، تکریم مشتریان و … را ارائه می‌دهد.

وام قرض الحسنه ۸۰۰ میلیونی چهار درصدی با تنفس شش ماهه

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم با اشاره به مشکلات موجود در مسیر پرداخت تسهیلات اشتغال خانگی و تکمیل اطلاعات جامع این بخش گفت: بانک اطلاعاتی مربوط به مشاغل خانگی در استان تهیه شده است.

 به نقل از روابط عمومی استانداری قم، زینب عبداللهی در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: ما برای این که تسهیلات مشاغل خانگی بهتر و با عدالت به دست متقاضیان مشاغل خانگی برسد اقدام به ایجاد یک بانک اطلاعاتی کردیم تا این کسب و کارها ساماندهی شوند طبق این بانک اطلاعاتی در قم ۸۰۰ نفر از زنان ما به مشاغل خانگی فعالیت دارند و در این زمینه فرم‌هایی هم تهیه شده برای این ۸۰۰ نفر گروه کسب و کار ایجاد شده است.

آنچه دیگران میخوانند

دیدگاه تان را بنویسید

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت دیجی سرگرمی هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    آخرین اخبار

    اخبار روز سایر رسانه ها

      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت دیجی سرگرمی هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

      تبلیغات متنی